kızlar hepınızın gecmıs bayramı mübarek olsun bugun sperm tahlılımızın sonuclarını ögrendık sevıncımı paylasmak ıstedım cok önemlı bı gelısme deıl ama spermler bır kademe daha olgunlasmıs tup bebek yapılabılırmıs fakat tutma sansı azmıs bu bıle buyuk mutluluk bızım ıçın insallah tedavıyle olgunlarıda cıkıcak ılk defa aglamadıgım bı sonuç aldık cok mutluyum...
Allah razı olsun canımmm.
Sızın adınıza cok sevındım. Dılerım olgun spermlerıde görmek nasıp olur. Sevıncın kat be kat artar. Gözunuz azdın olsun canımmmm.
Canım ne gıbı tedavı uyguluyorsunuz.
Allah sendende razı olsun canım insallah hepımızın yuzu güler bız klomen ovıtrelle igne haftada bır ve cok duzenlı olmasada bıtkısel ılaclar kullanyor esım terrıbulus terterıs kullandı bır ay caksır suyu ara ara kecıboynuzu kuru ve pekmezı öyle işte belkı duzenlı kullansaydı daha ıyı sonuclar alcaktık bugunden ıtıbaren baslıycaz zaten bıtkısellere duzeenlı bu sonuc bıze umut oldu artık daha olumlu bakıyorum tedavıye
kızlar hepınızın gecmıs bayramı mübarek olsun bugun sperm tahlılımızın sonuclarını ögrendık sevıncımı paylasmak ıstedım cok önemlı bı gelısme deıl ama spermler bır kademe daha olgunlasmıs tup bebek yapılabılırmıs fakat tutma sansı azmıs bu bıle buyuk mutluluk bızım ıçın insallah tedavıyle olgunlarıda cıkıcak ılk defa aglamadıgım bı sonuç aldık cok mutluyum...
hpk arkadaşım çok sevindim bu ne güzel haber ankaradamı tahlil verdiniz boyamadamı görüldü görülen spermlerin adı elonge mi inşallah birdaha ki tahlilde bi çok spermler çıkar allah güzünüzü güldürsün
sagolasın canım benım, ne kadar surede tamamlanması gerekıyor pekı tam bılmıyorum bende
Canimm benimmm cok sagolll..Hasret arkadaşım senin durumun bizler için çifte bayram oldu bu ne güzel bir sonuç sabrin sonu selamet size bir sorum olacak bende saraçoğlunu aramıştım posta numarası verdiler ilaöları öğle göndeririz dediler siz nasıl temin ettiniz cevab verirseniz sevinirim
+90 216 457 34 10 -+90 216 457 34 11 numaralı telefonlardan görüşüyorum. Düşürmek için çok uğraşmak gerekıyor.
Allah razı olsun denızciğim,kürü yarılamıştık eşim test verdiğinde. Şimdi arayıp hem yenı kürü sipariş vercem hemde bu gelişmeden haberdar etcem bakalım.
Kaan hocada şubatta amelıyat oldu eşim kök hücre var yapılacak başka bırşey yok , yenı gelişmelerı bekleyin demiştı. Saraçoğlunada umutsuzca başvurdum, ılerde neden denemedım dememek için hiç ummadığım gelişmeler oldu çok şükür.
Size umut olduysam ne mutlu bana. Dılerım en kısa zamanda sız daha da güzel gelişmeri yasarsınız.sıze ne kadar oldu kürü kullanalı. Hiç test verdımı eşin bu arada?
+90 216 457 34 10- +90 216 457 34 11 numaralı telefonlar canım Saraçoglunun.
günaydın arkadaşlar pazartesi günü transferimin 11.günüydü bhcg 116 çıktı yarın tekrar yaptıracağım çok mutluyum arkadaşlar Allahım sizede nasip eder inşallah bir önceki 8 haftalıkken düştüğü için biraz tedirginim onu bi atabilsem üzerimden rahatlıyacağım bu yolda emek harcayan herkesin Allahım tez vakitte yüzlerini güldürsün hepinizden Allahım yardımcınız olsun bana dua ettiniz duanın açamayacağı kapı yok bende sizlere ediyorum. istemek başarmanın yarısıdır bunu anladım
canlarım yasinler bitti.
masalın yasini kaldı takip ederim onuda .
nete giremezse yerine okuyup bağışlarım inş.
eksisiyle artısıyla yasini bitirdik. hatam olduysa hakkınızı helal edin.
Allah yasinlerin hürmetine dualarımızı kabul etsin.ikiz ikiz hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize..
amin.
sana katılıyorum canım ben de çok özledim sizleri iyi ki varsınızcanlar hepinizi çok özledim şimdi müsait değilim msafirlerimiz var...
fırsat bulunca giricem öpüyorum hepinizi
canım maşallah ne güzel bi gelişme inşallah bundan sonrası daha da güzel olur.kızlar hepınızın gecmıs bayramı mübarek olsun bugun sperm tahlılımızın sonuclarını ögrendık sevıncımı paylasmak ıstedım cok önemlı bı gelısme deıl ama spermler bır kademe daha olgunlasmıs tup bebek yapılabılırmıs fakat tutma sansı azmıs bu bıle buyuk mutluluk bızım ıçın insallah tedavıyle olgunlarıda cıkıcak ılk defa aglamadıgım bı sonuç aldık cok mutluyum...
günaydın arkadaşlar pazartesi günü transferimin 11.günüydü bhcg 116 çıktı yarın tekrar yaptıracağım çok mutluyum arkadaşlar Allahım sizede nasip eder inşallah bir önceki 8 haftalıkken düştüğü için biraz tedirginim onu bi atabilsem üzerimden rahatlıyacağım bu yolda emek harcayan herkesin Allahım tez vakitte yüzlerini güldürsün hepinizden Allahım yardımcınız olsun bana dua ettiniz duanın açamayacağı kapı yok bende sizlere ediyorum. istemek başarmanın yarısıdır bunu anladım
Selam kizlar, umarim iyisinizdir.
Size harika haberler getirdim.esim sali gunu sperm vermisti bugun sonucu aldik. 43 tane hareketsiz sperm bulunmus.hareketlendirmeye calismislar ama hareketlenmemisler.böyle bir habere gercekten coooook ihtiyacim vardi.hic umudum yoktu, sonuc yine sifirdir deyip durmustum ama rabbim bu defa güldürdü bizi. Esim tam ne demek oldugunu algilayamadi simdi sonuc iyimi deyip durdu .bende tabiki iyi hatta mucize dedim. Ameliyatta bulunmayan dogal yoldan cikti daha ne olsun. Insallah hareketlenirlerde en kisa zamanda.
Kizlara sonucu yazayim demistim test verdiginden beri ama olumlu seyler yazmayi nasip etti rabbbim sükürler olsun.
Arkadaşlar merhaba, size burdan güzel haberlerle dönmek isterdim ama malesef olmadı. sonuç : Bhcg 0,206
Sabahki heyecanlı 4 saatlik bekleyişin ardından bu haber çok kötü oldu. Şuan hiç birşey düşünemiyorum.(((((
amin....Allah bu zorlu süreçte hepimizin yardımcısı olsun...
kızlar bugün kontrole gittim ince olan rahmim bu seferde 14 mm çıktı kötümü dedim yok dedi ama yinede kalın biliyorum daha önceki kontrollerimde inceydi diye 2 gündür nar suyuna dayanmıştım kalınlaşsın diye şimdide incelsin die uğraşcam ne olur ne olmaz (acaba rahim dahada kalınlaşırmı tedavi sonuna kadar)...tedaviye devam ediyorum 1-2 yumurtayla perşembe günü iğnelerimin son günü inş. bu sefer şans kapımı çalar ve rabbim o 1 yumurtaya can verir...
Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız ben bayağıdır girmiyorum belki hatırlarsınız beni bazılarınız yaa dün bişey buldum yıllardır kayıptı keşke bulmasaydımbiyopsi raporu vee rapor hiç iç açıcı değildi germ hücresi yoktur sertoli hücresi mevcut yazıyodu bende araştırdım netten sertoli cell only sendromuymuş ama nasıl olur daha geçen sene menide 1-2 canlı 1-2 cansız sperm hücresi görülmüştür diye yazıyodu acaba düzelmemi göstermiş biyopsi 2000 senesinde yapılmıştı ben 12 senelik evliyim o kadar karışık o kadar ihmalkarlıklarla dolu hiç sonuçlanamamış çok pis bi tedavi sürecim oldu tedavide denilemez sadece sorunumuzu öğrenebildik bu topikte durumu böyle olupta düzelme gösteren yada hamile kalan arkadaşlar varmı acaba eşim emre beye gitti oda tüm sonuçları topla getir demiş artık sıkı tutmak istiyorum bu işi çok canım sıkıldı karamsar oldum birdenbire nolur kızlar bana destek olun yazımı görmezden gelmeyin sizin desteğinize ihtiyacım var malum bu durum kimselerle paylaşılmıyo şimdiden teşekkürler..
hepinize hayırlı bayramlarRabbim hepimize önce spermleri görmeyi sonra evlat sahibi olmayı nasip etsin.ben çok heyecanlıyım eşimle hayal kuruyorum inşallah bu son bebeksiz geçireceğimiz bayram olur diye dualar ettik bol bol tabiki dualarımız hepimiz içindi.ama biz hayatımızda ilk defa tedavi olucaz bunun verdiği heyecan ve mutlulukla hayata daha çok bağlandık ilk defa bir bayramda bebeksiz olmama üzülmedim aksine birdahaki bayramda bebişimle girmenin hayalini kurdum .rabbim hayallarimizi gerçekleştirsin inşallah.tekrar hayırlı bayramlar
bayramılarımız geçti yavaş yavaş toplanmaya başladık.Allah tekrarına nasip etsin. ellerimizde göbişlerimizde evlatlarımızla geçireceğimiz sağlıklı huzurlu geçmişin acısına çıkarırcasına dolu dolu geçen bayramlarımız olsun.
baharcım yoksun uğramıyormusun ben mi göremiyorum.yazamasamda takip etmeye çalışıyorum sizleri ama denk gelmedim sana.kuzucum bir ses ver bize.
evet sıra bende doğrusu bizde,bayramda yine gece yarısı gelen kanama ile irkilsemde devam etmedi çok şükür.benim kuzular ya gece yarısını ya da resmi tatillerde beni korkutmayı seviyor.2.gün den sonra hep yatarak geçirdim.bugün bişey yoktu okula bile gittim.
ne zamandır giremiyorumçünki çok zor günler geçiriyorum aklıma gelince her şey tazeleniyor,,olumsuz tedavi sonrası giremedim buraya..artık düşündükçe çıkmazlara giriyorum eşim hala hocanın verdii iğnelere başlamadı sanki istemiyo ...bilmiyorum onu çok yordu bu süreç bide çevredekilerrr...offf offf offff.neyse beni boş verelim siz naptınız iyi gitmedimi dsanki öyle anladım okuduklarımdan..ama sen güçlüsün bahar seni görmedim konuşmadım ama öyle hissediyorum rabbim yüzünü güldürecek flzaşk naptı onun sonucu ne rabbime emanet olun siz ve gelecek bebişleriniz....dökdüğümüz gözyaşları günahlarımıza keffaret olsun ...sizi seviyorummm canım arkadaşlarım...bana dua edinnn ne olur ihtiyacım var....
Ben cok yenıyım lutfen bana da cvb verın sımdı cok heyecanlandım ellerım buz gıbı oldu ne olur ne ılacı kullandınız hasret hnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?