Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canlar hepinizi çok özledim şimdi müsait değilim msafirlerimiz var...
fırsat bulunca giricem öpüyorum hepinizi

kızlar hepınızın gecmıs bayramı mübarek olsun bugun sperm tahlılımızın sonuclarını ögrendık sevıncımı paylasmak ıstedım cok önemlı bı gelısme deıl ama spermler bır kademe daha olgunlasmıs tup bebek yapılabılırmıs fakat tutma sansı azmıs bu bıle buyuk mutluluk bızım ıçın insallah tedavıyle olgunlarıda cıkıcak ılk defa aglamadıgım bı sonuç aldık cok mutluyum...

Allah razı olsun canımmm.
Sızın adınıza cok sevındım. Dılerım olgun spermlerıde görmek nasıp olur. Sevıncın kat be kat artar. Gözunuz azdın olsun canımmmm.

Canım ne gıbı tedavı uyguluyorsunuz.

Allah sendende razı olsun canım insallah hepımızın yuzu güler bız klomen ovıtrelle igne haftada bır ve cok duzenlı olmasada bıtkısel ılaclar kullanyor esım terrıbulus terterıs kullandı bır ay caksır suyu ara ara kecıboynuzu kuru ve pekmezı öyle işte belkı duzenlı kullansaydı daha ıyı sonuclar alcaktık bugunden ıtıbaren baslıycaz zaten bıtkısellere duzeenlı bu sonuc bıze umut oldu artık daha olumlu bakıyorum tedavıye

Rabbım umdugunuza naıl etsın canım. Umutlarınızı kırmasın hıc bır zaman. Coook cooook sevındım sızın adınıza.

hpk arkadaşım çok sevindim bu ne güzel haber ankaradamı tahlil verdiniz boyamadamı görüldü görülen spermlerin adı elonge mi inşallah birdaha ki tahlilde bi çok spermler çıkar allah güzünüzü güldürsün

Hasret arkadaşım senin durumun bizler için çifte bayram oldu bu ne güzel bir sonuç sabrin sonu selamet size bir sorum olacak bende saraçoğlunu aramıştım posta numarası verdiler ilaöları öğle göndeririz dediler siz nasıl temin ettiniz cevab verirseniz sevinirim

evt canım Ankarada verdık kaan hocadayız bız elongeymıs fakat bı oncekınden bı kademe daha olgunlasmıs Yuce Rabbım hepımızın yuzunu guldursun emeklerımızı bosa cıkarmasın insallah Allah sızlerden razı olsun..

Canimm benimmm cok sagolll..
insallah sizin sevincli haberlerinizle de bayram gibi gelecek her günümüz bizlere..

Canim benim ben almanyada yasiyorum..bankaya parayi yatirdiktan sonra yolladilar kürleri.
Posta numarasi ne anlamadim.. Istersen yeniden arayip aklina takilanlari sor..

günaydın arkadaşlar pazartesi günü transferimin 11.günüydü bhcg 116 çıktı yarın tekrar yaptıracağım çok mutluyum arkadaşlar Allahım sizede nasip eder inşallah bir önceki 8 haftalıkken düştüğü için biraz tedirginim onu bi atabilsem üzerimden rahatlıyacağım bu yolda emek harcayan herkesin Allahım tez vakitte yüzlerini güldürsün hepinizden Allahım yardımcınız olsun bana dua ettiniz duanın açamayacağı kapı yok bende sizlere ediyorum. istemek başarmanın yarısıdır bunu anladım

teşekkür ederim arkadaşım.bendeki numaralar bunlar değildi kaydettim şimdi.bize öyle güzel bir umut oldun ki hemen yeşerdi umutlarımız.allah dahada güzel haberlerini almayı nasip etsin bizlere.benim eşim hiç mikrotese olmadı.3 aydır eşim Arginmax,Triblus Terteris,ısırgan otu çayını,keçiboynuzu kürünü ve incir kürünü kullanıyor.çok şükür hormonlarında olumlu yönde bir artış var.belki İbrahim Hoca bizlere de bir karışım verir.bir umut işte.rabbim hiç kimse umutsuz koymasın.derdini veren rabbim tez zamanda dermanınıda bulabilmemizi nasip etsin inşallah.

bayram yaradı topiğimize.maaşallah. çok güzel bir haber bu.güzel allahım sevincini kat kat arttırsın inşallah.korkma kuzum korkma busefer oldu allahın izniyle.allah gani gani yardımcın olsun.

Allah senden razı olsun canım

o kadar kişiyi takip edip bu işi bitirmek çok büyük sabır ve fedakarlık işi....

asıl sen hakkını helal et

allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin amin

bu arada ikiz diye diye hakkaten ikiz bebişlerimiz olacak

o zaman halimizi düşünemiyorum bile birde bizlerde ikizden beter kocalar varken ...

canlar hepinizi çok özledim şimdi müsait değilim msafirlerimiz var...
fırsat bulunca giricem öpüyorum hepinizi
sana katılıyorum canım ben de çok özledim sizleri iyi ki varsınız
canım maşallah ne güzel bi gelişme inşallah bundan sonrası daha da güzel olur.

canım gözün aydın olsun inşallah bebeğin daima seninle olur.
haydi halayaaaaa

hasretim gözün aydın canım benimmmmmmmmmmm
bayramda flzask aradı haber verdi nasıl sevindim anlatamam
tam bayram şekeri oldu bu haber bize
rabbimin mucizesi işte pes etmemek gerektiğinin en iyi örneklerinden biri...
4 ameliyatta bulunamayan hareketsiz sperm sperm testinde çıkıyor hemde 43 taneeeeee
bu süper bi haberrrrr onun için halayı hakettiniz
rabbim devamınıda getirsin inş
hayırlısıyla kaliteli kıpır kıpır spermcikleri görür tedaviye başlar ve bebişinize kavuşursunuz inş

canım sizinde gözünüz aydınnnnnnn
inş en kısa zamanda spermler olgunlaşır ve ameliyata gerek kalmadan çıkış başlar...
rabbim yüzünüzü güldürsün inş

bayram topiğe yaramış güzel haberlerin arkası kesilmiyorrrrrrrrrrr
canım benimmmmmmm gözün aydınnnnnnnnnnnnnn
demek hamişsin haaaaaaaaaaa allahım nasıl bi mutluluktur bu
rabbim bebişinizi size bağışlasın inş
kötüyü aklına getirme canım...
rabbim sağlıklı sıhatli hayırlısıyla bebişini kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inş
darısı bizim başımızaaaaaaaaaaaa

Ben cok yenıyım lutfen bana da cvb verın sımdı cok heyecanlandım ellerım buz gıbı oldu ne olur ne ılacı kullandınız hasret hnm

canım çok üzüldüm sonuca rabbim sabır versin...
inş bidahaki denemenizde hayırlısıyla kavuşursunuz bebişinize

canım geçmişi hızlıca okumaya çalıştım gözümden kaçtı mı bilmiyorum ama son durumunu göremedim :26:
inş tedavin hayırlısıyla devam etmiştir...
aklım sende canım inş güzel haberlerle dönersin bize

canım üzme kendini boşu boşuna...
12 sene önceki işlemlerle şimdiki çok farklı...
ozaman sertoli çıkmış olabilir ama geçen sene doğal yoldan çıkış olmuş demekki üretim var...
buna sevinmen gerekirken boş yere üzme kendini...
önemli olan yıllar önceki sonuç değil sonradan sperm çıkışının olmas...
inş hayırlısıyla tedavinize başlar en kısa zamanda kavuşursunuz bebişinize

canımın içiiiiiiiii rabbim onca sene gösterdiğin sabrının mükafatını ilk tedavin sonucunda bebişlerinle gösterir inş
inan bende sizin için okadar heyecanlıyım ki
sonuç güzel olacak hissediyorum bunu
allahın izniyle hayallerinize kavuşacaksınız inş

bitanemmmmmmm misafirlerim var bayram sonrası girmeye pek fırsatım olmadı
duy sesimi bitanemmmmmmm senide yiğenlerimide çok seviyorummmmmmmmmmmm
aman bu yaramazlar anne ve babalarını korkutmaktan zevk alıyorlar galiba uslu dursunlar azıcık
şükür iyiymişsin şimdi canım...
allah hepinizi korusun bebişlerinizi size bağışlasın inş

canım kendini koyverince herşey daha kötüye gidiyor...
gücünü toplayıp mücadeleye devam etmen gerekiyor...
allah sabır versin en kısa zamanda bu acınızı unuttursun inş...
eşinde en kısa zamanda tekrar başlar tedavisine umarım...
neyazıkki bizim tedavi sonucumuzda negatif oldu canım...
o sonucu gördüğüm an hala gözümün önünde 15 eylül hafızama kazındı resmen...
ama toparlandım hemen pes etmek yenilmek yakışmaz bana...
saol bitanemmmmm güçlü hissediyorum bende kendimi...
evet şükür herşey lehimize...
8 tane dondurulmuş embriyomuz var sperm çıkışımız var...
ama bunlar olmasaydıda ben böyle olurdum...
çok zor günler geçirdik ama hep dik durdum koyvermedim kendimi...
eşimin hastalığı sırasında en zor anlarımızda bile...
amin bitanemmmm inş akıttığımız son gözyaşları olur...
bende seni seviyorum nolur üzme kendini...
iyi düşün iyi olsun...
allah yardımcınız olsun canım görüşmek üzere

Ben cok yenıyım lutfen bana da cvb verın sımdı cok heyecanlandım ellerım buz gıbı oldu ne olur ne ılacı kullandınız hasret hnm

merhaba canım hoşgeldin aramıza...
öncelikle geçmiş olsun rabbim şifa versin eşinize...
durumunuzu yeni mi öğrendiniz her hangi bi tedavi gördü mğ eşiniz ??
canım eğer ki yeni öğrendiyseniz büyük bi şok olmuştur size...
ama azosperm olupta tedaviyle sperm çıkışı olan yada m.tesede sperm bulunan biçok arkadaşımız var...
azospermin bi çok sebebi var...
hormonal bi bozukluktan kaynaklanıyorsa tedavi ile doğal yoldan çıkış olabiliyor hatta normal yoldan bile gebelik oluşabiliyor...
tıkanıklık varsa m.tesede çok kolay sperm bulunabiliyor...
tabi daha biçok sebep var azosperme neden olan genetik, kemoterapi vb gibi...
sizin öncelikle bu alanda iyi bi dra gidip tedavi olmanız gerekiyor...
hasret arkadaşımızın eşi daha önce 4 kere ameliyat olmuş ve sperm bulunamamıştı...
2,5 aydır ibrahim saraçoğlunun kürlerini kullanıyorlardı...
ve şükürler olsun sperm çıkışı olmuş darısı sizin başınıza...
aklına takılan herşeyi sorabilirsin elimizden geldiğince yardımcı oluruz...
azosperm tablomuz var onuda eklerim şimdi herkesin durumunuda kontrol edersin oradan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…