Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gözünüz aydın.
spermotzoit sperme deniyor diye biliyorum.
labaratuar dakilere sorsaydınız keşke.
hareketli miydi diye.
daha güzel sonuçlar alırsınız inş.
eşin tese olmuştu değilmi kaan hocada?

sperm hücresi canım sperm değil
labaratuardakiler doktorunuzla görüşün bizim bunu yorumlama yetkimiz yok dediler.
kaan hoca da olmaz öyle şey spermiogramda belli olmaz yazmış mailde.
kafamız karıştı açıkçası.
buarada evet biz tese olduk kaan hocada.
ama orda da spermatid çıkmıştı

kaan hocaya gidip bizimle aynı durumda olan yok mu?
ya da bahsettiğim konuda bilgi verebilecek olan??????????

bunada şükürr canımmm..bizlerr seçilmiş insanlarız diyorum bazennn .rabbim sevdiği kullarına dert verirmiş..sen elinden gelenin fazlasını yaptınn ertık gerisi takdiri ilahi.. sen ne yaparsan yap olacağına varır..umarım hayırlısı ile bebişlerini kucağına alırsınnn..

kaan hocaya gidip bizimle aynı durumda olan yok mu?
ya da bahsettiğim konuda bilgi verebilecek olan??????????

bak şimdi benimde kafam karıştı masalım
biz her spermiogram yaptırdığımızda yıkamalı boyamalı yapın diyorduk.
bütün merkezler aynı şeyi söylüyorlardı ''boyama ve yıkama yapmamız için sperm olması gerek'' diyorlardı.
yani önce spermi bulmamız lazım sonra bulunan spermlere yıkama ve boyama işlemi uyguluyoruz.
oda kaliteli spermleri ayıklamak için yıkama boyama işlemi uyguluyorlarmış.
kaan hocada herkese gelin burda spermiogram yapalım yıkama boyama işlemi uygulayalım diyor.
valla ben bu işten hiçbirşey anlamadım.
15 gün sonra bizde spermiogram yaptıracağız saraçoğlu hoca istedi.
inan nerede yaptıracağımızı bilmiyoruz hiçbir merkeze güvenimiz kalmadı.
buarada spermiogram sonucunuz çok iyi.
olgun sperm hücresinin öncüsü çıkmış sonuç süper bence.
inşallah zamanla hem çoğalır hemde dahada oolgunlaşırlar...

Canim rabbim emeklerini, umutlarini, dularinizi bosa cikarmasin. Umduguna en kisa zamanda nail eylesin. Lütfen pes etme, inaniyorum bu mücadelenin galibi siz olacaksiniz.

Canim rabbim prenseslerini sana bagislasin, onlari saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Masallah masallah prenseslere.

cnm masalım spermotosit spermin öncüsü gibi ben öle biliyorum cnm
ne güzel hiç değilse az aza gelişmeler oluyo inş gerçek kanlı canlı spermlerde görürüsün cnm benim

mercan mercan cnm olumsuzları hep zihninde ertele
seni ve bebişlerini üzmesine izin verme öle böle bak kaç haftalar geçti
bi bakmışsın bu günler geride kalmış sen bebişlerinle huzurlu mutlu yaşayıp gidiyosun
tatlım hatırladın mı hani yazışmıştık biz seninle aileöde hep kız var diye desene sende geleneği bozmadın
amanda aman kızlar ne tztlı olur yaaaaaaaa onları giydirirsin çıtı pıtı yerim ben onlrı bee
rabbim kötü şeylerden seni ve kızlarını korusun cnm benim a.e.o

Slm kızlar nslsınız gorusmeyeli
Bn ıyıyım cok sukur zaman yavaş olsada gecıyorrrr bu arada kızım oluyor teyzelerı Ins rabbım hepinize yaşatır bu duyguyu
Cok sayfa ılerlemıs okuyamadım hepsını
Mercan cnm kızların hayırlı olsun kanaman varmış sanırım gecmış
Benımde bır süre kanamam oldu geçtı
Cansunıda cnm ıns deger tedavıde bırsuru yumurtan oluşur olgunlaşır pes etmek yok tıp cok ilerlemiş
Seda ecrın rabbım bebegını sağlıklı kucağına almayınasıp etsın kimseyııı evladıyla sınamasın hersey ıyı olacak ıns
Yeni arkadaşlar gelmiş inş hepimi bu dertten yüzü gülerek kurtuluruz

cm kızın sana ve eşine mutluluk getirsin ,
hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin yaradan

cm kızın sana ve eşine mutluluk getirsin ,
hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin yaradan

Âmin inş cnm bnm... Kucağıma alana kdr rahat olamıycammmmm kaybetme korkusu cok malesef .. Hoş doğsadaaaa busefer ayrı korkular Olcak
Rabbım hepimize yaşatsın bu duyguyu sizlerdende guzel haberler almak istiyprummmmmmm

canım şükür büyüyorlar haftalar geçiyor her geçen gün bi adım daha yaklaşıyorsun kızlarına
süreç neyi gerektiriyorsa yaparsın tabi...
yeterki hayırlısıyla bebişlerinize kavuşabilin
bende hatırlıyorummmmmmm
temiz kalpli arkadaşım bak dediğin olacak senin gibi çok güzel iyi niyetli meleklerin olacak
tatlım bazen bşey çok etkiliyor dakikalarca ağlıyorum dünde öyle oldu...
öyle mutlu oldum ki baya ağladım durduramadım kendimi...
olsun bunlar sevinç gözyaşları...
mutluluğunuz bizide mutlu ediyor

canım gözün aydınnnnnnn
rabbim kızınızı size bağışlasın
hep güzel günler görürsünüz bundan sonra inş

Ain cnm bnm hepimiz guzel günler görelımmmm annem hep der 1 çiçekle bahar gelmez dıye...
Sen flzaskkkkk yarıyılllll tatılındemı ıkıncı denemeyı yapacaksınız cnm bnm:)

slm kızlar nasılsınız duaları okuyup çıkıyorum pek nette durmuyorum bilmem neden ama
içimden öyle geliyor hasret çok sevindim gözün aydın tatlım inş çoğalır ve bebişine kavuşursun

canım hoşgeldin maşallah zaman ne çabuk geçiyo
4 ayını geçmişsin bile
bir de kızın oluyomuş Allahım evladınızı bağışlasın.

biz tümlabda yaptırdık canım.eşimin aklı yatmıştı baya güvenmişti boyama ve yıkamalı konusunda.
başka yerlerle de konuştuk yıkama yapıyoruz boyama yapmıyoruz demişlerdi.
kaliteli spermi ayıklamak için değil de dibindei çözeltiyi yıkayıp içinde sperm arıyorlar diye biliyorum ben de kaliteli olup olmamasıyla alakası yok.
boyama da kaan aydosun bahsettiği farklı bişey diğer merkezler morfoloji için bakıyomuş galiba
ne bileyim bizim hiç spermimiz olmadı ki abiiiii:)küçük emraha da bağlarım aha böyle
inşallah devamını da hayırlısıyla görürüz kuzum iyi dileklerin için sağol birmukabele(böyle mi yazılıyodu bu)

canım kızların oluyormuş maşallah Allahım hayırlı ömürler versin yavrularına
sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.

kızlarrrr kimsecikler yok topikte nerelerdesiniz
sizsiz olmuyo amaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
Kizceler nasilsiniz canlar?? Size bisey sorucam Saracogluna hangi günlerde aradigimizda daha cabuk ulasabiliyorduk ??
Beni bilgilendirirseniz sevinirim canlar...

Kizceler nasilsiniz canlar?? Size bisey sorucam Saracogluna hangi günlerde aradigimizda daha cabuk ulasabiliyorduk ??

İiyiyim cnm sen nasılsın ?
saraçoğluna pazartesi cuma ulaşabiliyorsun sanırım
cnm önce senin kaydını alıyorlar sonra saraçoğluyla görüştürüyorlar..
ben öyle biliyorum

tatlım bütün no lardanda aynı düşüyor ilk defa arayacaksan yarın biri 5 10 geçe ara önce kayıt alacaklar sonrada
1 30 dan sonra ara ama düşürmek zor tabi biraz uğraş vereceksin pazartesi salı ve çarşamba günleri 1 30 ve 17 kadar görüşme yapıyor
allah şifa versin amin

İiyiyim cnm sen nasılsın ?
saraçoğluna pazartesi cuma ulaşabiliyorsun sanırım
cnm önce senin kaydını alıyorlar sonra saraçoğluyla görüştürüyorlar..
ben öyle biliyorum

Bende iyiyim canim cok tsk ederim.
Tamam canim cok sagol benim kaydim var aslinda ama siparis etmekten vazgecmistim.
Cünkü ilk 3 ay icin gönderecegi kür elimde vardi.
Simdi arayip sorucam kabul ederse 2.kürü istiycem.
Cevabin icin cok saol canim..

Cok tsk ederim tatlim.
Yaklasik 2.5 ay hayit tohumu ve 4 aydir ari sütü, bal, polen ve bircok takviye kullaniyor esim.
Yarin arayip 2.kürden baslayabilirmiyiz diye sorucam.
Cok saol canim yanitin icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…