gözünüz aydın.
spermotzoit sperme deniyor diye biliyorum.
labaratuar dakilere sorsaydınız keşke.
hareketli miydi diye.
daha güzel sonuçlar alırsınız inş.
eşin tese olmuştu değilmi kaan hocada?
canım arkadaşlarım , üzüntümü sevincimi sizlerle paylaştım hep.bugün olanları paylaşmadan geçemiycem.doktor kontrolümüz vardı.
en son kanamadan sonra sürekli açık renklerde leke geliyordu diğerlerinden farklı olduğunu anladım zaten.
artmaya başlamıştı.bugün doktorum o lekelerin sebebini açıkladı.plesenta aşağıdaymış.halk arasında eş dedikleri şey.hamilelik ilerledikçe yukarı çıkarmış ama benimki oldukça aşağıdaymış.
bende olmayan var mı dedim güldüm artık bunada alışırım.lekeler artarsa yatıracakmış.ayakta kalmayacakmışım vs. bugünüme şükür ama kendimi 1 milyoncular var ya yok yok marketler hani işte onlar gibi hissediyorum.t
ek fark artık üzülmüyorum ben çırpınsdamda herşey olacağına varıyor.bol dua ederek rabbime emanet ediyorum.aralarındaki 5 günlük fark açılmamış biri 170 diğeri 150 grammış.sıkı durun ilk cinsiyet tahminini yapabildi sonunda ve %99 ikiside kız dedi.
belki yanılabilirim halka açılma diye ekledi ama bu kadar emin olmasa %99 demezdi.
Allahım sizlerede yaşatsın bu duyguyu.kötü günlerimde yanımda olan can dostlarımla paylaşmak istedim.
kaan hocaya gidip bizimle aynı durumda olan yok mu?
ya da bahsettiğim konuda bilgi verebilecek olan??????????
cnm masalım spermotosit spermin öncüsü gibi ben öle biliyorum cnmkızlar internetimde sorun vardı giremedim.
son durumlar nasıl var mı iyi haber?
biz spermiogram yaptırdık bi labratuarda her alanda 2 3 spermotosit görüldü yazıyor.
kaan hoca ise normal spermiogramda bunun belli olmayacağını söyledi..
kendisi bize boyamalı spermiogram yapıcam spermetosit var mı bakcam buraya gelin demişti.biz istanbulda yaptırdık.
şimdi ise buraya gelim öyle bi testi sadece biz yapıyoruz dedi.
sevineyim mi ne yapayım bilemedim.
ya var mı bilgi sahibi.
canım arkadaşlarım , üzüntümü sevincimi sizlerle paylaştım hep.bugün olanları paylaşmadan geçemiycem.doktor kontrolümüz vardı.
en son kanamadan sonra sürekli açık renklerde leke geliyordu diğerlerinden farklı olduğunu anladım zaten.
artmaya başlamıştı.bugün doktorum o lekelerin sebebini açıkladı.plesenta aşağıdaymış.halk arasında eş dedikleri şey.hamilelik ilerledikçe yukarı çıkarmış ama benimki oldukça aşağıdaymış.
bende olmayan var mı dedim güldüm artık bunada alışırım.lekeler artarsa yatıracakmış.ayakta kalmayacakmışım vs. bugünüme şükür ama kendimi 1 milyoncular var ya yok yok marketler hani işte onlar gibi hissediyorum.t
ek fark artık üzülmüyorum ben çırpınsdamda herşey olacağına varıyor.bol dua ederek rabbime emanet ediyorum.aralarındaki 5 günlük fark açılmamış biri 170 diğeri 150 grammış.sıkı durun ilk cinsiyet tahminini yapabildi sonunda ve %99 ikiside kız dedi.
belki yanılabilirim halka açılma diye ekledi ama bu kadar emin olmasa %99 demezdi.
Allahım sizlerede yaşatsın bu duyguyu.kötü günlerimde yanımda olan can dostlarımla paylaşmak istedim.
Slm kızlar nslsınız gorusmeyeli
Bn ıyıyım cok sukur zaman yavaş olsada gecıyorrrr bu arada kızım oluyor teyzelerı Ins rabbım hepinize yaşatır bu duyguyu
Cok sayfa ılerlemıs okuyamadım hepsını
Mercan cnm kızların hayırlı olsun kanaman varmış sanırım gecmış
Benımde bır süre kanamam oldu geçtı
Cansunıda cnm ıns deger tedavıde bırsuru yumurtan oluşur olgunlaşır pes etmek yok tıp cok ilerlemiş
Seda ecrın rabbım bebegını sağlıklı kucağına almayınasıp etsın kimseyııı evladıyla sınamasın hersey ıyı olacak ıns
Yeni arkadaşlar gelmiş inş hepimi bu dertten yüzü gülerek kurtuluruz
cm kızın sana ve eşine mutluluk getirsin ,
hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin yaradan
kuzummmm
çok teşekkür ederiz bizde teyzemizi çok seviyoruzz ve hep dua ediyoruz
çok şükür tatlım sıpalarım büyüyorlar korkuta korkutada olsa bak bu haftalara geldiler.inşallah başka sorunlar çıkmaz.ben kıpırdamadan yatmaya razıyım.
canımın içibana benzeyen kara kuru kızım olsa fena olmaz dediğimi hatırlıyorum sana
bu sabah eşimde bana rüyasında birini kız olarak gördüğünü söyledi .babalara malum oluyor demekki
sevinç göz yaşı bile olsa kıyamam ağlamana tatlımmmmm
güzel yüreklim benim.Allahım gönlündekini versin diye hep dualarımdasın. sende bütün kızlarda her an her duamda.
Bn ıyıyım cok sukur zaman yavaş olsada gecıyorrrr bu arada kızım oluyor teyzelerı Ins rabbım hepinize yaşatır bu duyguyu
Cansunıda cnm ıns deger tedavıde bırsuru yumurtan oluşur olgunlaşır pes etmek yok tıp cok ilerlemiş
Seda ecrın rabbım bebegını sağlıklı kucağına almayınasıp etsın kimseyııı evladıyla sınamasın hersey ıyı olacak ıns
Ain cnm bnm hepimiz guzel günler görelımmmm annem hep der 1 çiçekle bahar gelmez dıye...canım şükür büyüyorlar haftalar geçiyor her geçen gün bi adım daha yaklaşıyorsun kızlarına
süreç neyi gerektiriyorsa yaparsın tabi...
yeterki hayırlısıyla bebişlerinize kavuşabilin
bende hatırlıyorummmmmmm
temiz kalpli arkadaşım bak dediğin olacak senin gibi çok güzel iyi niyetli meleklerin olacak
tatlım bazen bşey çok etkiliyor dakikalarca ağlıyorum dünde öyle oldu...
öyle mutlu oldum ki baya ağladım durduramadım kendimi...
olsun bunlar sevinç gözyaşları...
mutluluğunuz bizide mutlu ediyor
canım gözün aydınnnnnnn
rabbim kızınızı size bağışlasın
hep güzel günler görürsünüz bundan sonra inş
biz tümlabda yaptırdık canım.eşimin aklı yatmıştı baya güvenmişti boyama ve yıkamalı konusunda.bak şimdi benimde kafam karıştı masalım
biz her spermiogram yaptırdığımızda yıkamalı boyamalı yapın diyorduk.
bütün merkezler aynı şeyi söylüyorlardı ''boyama ve yıkama yapmamız için sperm olması gerek'' diyorlardı.
yani önce spermi bulmamız lazım sonra bulunan spermlere yıkama ve boyama işlemi uyguluyoruz.
oda kaliteli spermleri ayıklamak için yıkama boyama işlemi uyguluyorlarmış.
kaan hocada herkese gelin burda spermiogram yapalım yıkama boyama işlemi uygulayalım diyor.
valla ben bu işten hiçbirşey anlamadım.
15 gün sonra bizde spermiogram yaptıracağız saraçoğlu hoca istedi.
inan nerede yaptıracağımızı bilmiyoruz hiçbir merkeze güvenimiz kalmadı.
buarada spermiogram sonucunuz çok iyi.
olgun sperm hücresinin öncüsü çıkmış sonuç süper bence.
inşallah zamanla hem çoğalır hemde dahada oolgunlaşırlar...
cnm masalım spermotosit spermin öncüsü gibi ben öle biliyorum cnm
ne güzel hiç değilse az aza gelişmeler oluyo inş gerçek kanlı canlı spermlerde görürüsün cnm benim
amin inşallah canım...
Allahım hepimize göstersin
mercan mercan cnm olumsuzları hep zihninde ertele
seni ve bebişlerini üzmesine izin verme öle böle bak kaç haftalar geçti
bi bakmışsın bu günler geride kalmış sen bebişlerinle huzurlu mutlu yaşayıp gidiyosun
tatlım hatırladın mı hani yazışmıştık biz seninle aileöde hep kız var diye desene sende geleneği bozmadın
amanda aman kızlar ne tztlı olur yaaaaaaaa onları giydirirsin çıtı pıtı yerim ben onlrı bee
rabbim kötü şeylerden seni ve kızlarını korusun cnm benim a.e.o
Kizceler nasilsiniz canlar?? Size bisey sorucam Saracogluna hangi günlerde aradigimizda daha cabuk ulasabiliyorduk ??
Beni bilgilendirirseniz sevinirim canlar...
Kizceler nasilsiniz canlar?? Size bisey sorucam Saracogluna hangi günlerde aradigimizda daha cabuk ulasabiliyorduk ??
Beni bilgilendirirseniz sevinirim canlar...
İiyiyim cnm sen nasılsın ?
saraçoğluna pazartesi cuma ulaşabiliyorsun sanırım
cnm önce senin kaydını alıyorlar sonra saraçoğluyla görüştürüyorlar..
ben öyle biliyorum
tatlım bütün no lardanda aynı düşüyor ilk defa arayacaksan yarın biri 5 10 geçe ara önce kayıt alacaklar sonrada
1 30 dan sonra ara ama düşürmek zor tabi biraz uğraş vereceksin pazartesi salı ve çarşamba günleri 1 30 ve 17 kadar görüşme yapıyor
allah şifa versin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?