100 tanede ben okurum canim.
baharımın eşinin hayırlı işe girmesi için 1001 fatiha
pıtırcık 200 okudu
flzask 100 okudu
yaren 100
nzlyln 100
cervan 100 okudu
hasret 100
esra 1982 100
arkadaşlar toplam 800 oldu
kalan 201 tane fatihayı yarın ben tamamlarım inş.
Allah kabul eder inş.
slm nasılsın?
görebiliyormusun sayfaları?
düzeldi sanırsam topik :)
bu arada kreplerin güzel oldumu bende yapayım güzel olduysa?
baharcım tatlım ya yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm
seni çok çok iyi anlıyorum benimde farklı değil eşimin şirketi düzgün maaş vermiyor
ve kredi kartları hep duruyor ilacımı alamdım herşey yarım kaldı oysa bende hayalimde eyülde tedaviye başlayacaktım olmadı
umutlarım bitti artık hiç bebeğim olmayacak sanıyorum
dün akşam eşimle konuştum ağladım artık umudum yok dedim
eşim olacak diyo. ama benim hiç umudum yok yaşımda küçük değil inan seni okadar iiii anlıyorumki
rabbim sana yardım etsin inş en kısa zamanda eşin işe girerde sen de hayallerine umutlarına
en önemlisi bebeğine kavuşursun canım benim ne olur üzme kendini bir bakarsın hamişsin inş öylede olacak
slm canlarım.
nasılsınız?
ben sizler birşey söylemek istiyorum.
baharım için daha doğrusu eşi iyi bir işe girsin diye bahar için 1001 fatiha okuyacağım.
bana yardım etmek isteyen olursa yazarsa sevinirim.
bahar hepimize çok yardımları olmuş can arkadaşım.
baharımmmmm: durumunu biliyorum canım ve seni çoooook iyi anlıyorum.
evladına bu kadar yaklaşmışken kıyamam ben sana tatlım.herşey Allah tan . inş biz istemeyi bilelim ki YÜCE ALLAH eşine iyi bir iş versin.
o yüzden ben senin aadına 1001 fatiha okumaya karar verdim.bana kızma olur mu tatlım.
inan seni çok iyi anlıyorum. bizde zaman zaman sıkıntıya düştük hala sıkıntıdayız. malum 2 yıldır uğraş veriyoruz azo illetiyle.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
herşey dua ile benn inanıyorum.şimdiden Allah kabul etsin.
senden bir isteğim olacak ama baharcım 1001 fatiha tamamlanınca senin okuyacağın bir dua var onu okumanı istiyeceğim.
inş Allah kabul eder melek arkadaşım.
1001 fatiha okunup her 100 başında;
Allahümme inni eselüke fethan mübinen ve nasran azizen ve safhan cemilen bi hurmeti fatihatin futuhatin meftuhatin min ilmi ummil kitabi li diniyettin ittilaaiyyettin ala usuuliha fil ğaybi Allahu latifun bi ibadihi yerzuku men yeşa’ u ve hüvel kaviyyul aziz.
duası okunur.
Allah razı olsun düşünceli arkadaşım benimm
Ben her zaman yardım ederimmm baharım içinnnnnnnn
inşallah dularımızz kabul olur cnmmmm:26:
Canım ben okudumm
Allah kabul etsin..
inşallah en kısa zamanda baharımın eşi hayırlıı bi iş bulurrrrrrrr
Slm canlar nasilsiniz??
Pitircik cnm o bastaki duayi bizmi okuyacagiz baharmi okuyacak? Onu anlayamadim ben.
Bende okurum.
Tamam anladim simdi :)))
Tekrar okuyunca bahar 1001 tane bitince okuyacak o duayi. Tamamdir.
Canim ben okudum 100 tane.
Allah kabul etsin baharimin esi en hayirlisindan bi is sahibi olur insallah.
canım ben arkadasıma okumak cok isterim .ama bayanların özürlü günlerinde okunmuyormuş.günüm bitince sayısı tamamlanamazsa ben seve seve arkadasımıza yardımcı olurum rabbim tez zamanda sıkıntılarından kurtarır insallah
selam arkadaşlar.
100 tane de ben okuyayım inş.
baharım yüreğini ferah tut..
RABBİM üzerine hayır kapıları açsın
pıtırcık tatlım 100 tanede ben okumak istiyorum.
ALLAH kabul etsin...
arkadaşlar siz bişey okuyorsunuz sanırım ya bende okuyyaım neyse
flzask canımcım sana zahmet bana yazıver özelden tamam mı neyse şimdi çıkmak zorundayım ama yarın okurum canım
ayrıntılı yazarsan pek bi memnun olurum anlayamadımda
100 tanede ben okurum canim.
pıtırcık canım bende 100 tane okurum ama çarşamba gününe kadar zaman olmalı çünkü malum gündeyim diye çarşamba günü okurum
rabbim yardım etsin rabbim eşine hayırlı güzel iş versin amin sıkıntıyı bilirim çok zor canım
yarenimmmmmmmmm çok çok teşekkürler canım arkadaşımmmm allah razı olsun
rabbim o güzel gönlünün mükafatını en kısa zamanda versin inş
baharımın eşinin hayırlı işe girmesi için 1001 fatiha
pıtırcık 200 okudu
flzask 100 okudu
yaren 100
nzlyln 100
cervan 100 okudu
hasret 100
esra 1982 100
arkadaşlar toplam 800 oldu
kalan 201 tane fatihayı yarın ben tamamlarım inş.
Allah kabul eder inş.
slm canlarım.
nasılsınız?
ben sizler birşey söylemek istiyorum.
baharım için daha doğrusu eşi iyi bir işe girsin diye bahar için 1001 fatiha okuyacağım.
bana yardım etmek isteyen olursa yazarsa sevinirim.
bahar hepimize çok yardımları olmuş can arkadaşım.
baharımmmmm: durumunu biliyorum canım ve seni çoooook iyi anlıyorum.
evladına bu kadar yaklaşmışken kıyamam ben sana tatlım.herşey Allah tan . inş biz istemeyi bilelim ki YÜCE ALLAH eşine iyi bir iş versin.
o yüzden ben senin aadına 1001 fatiha okumaya karar verdim.bana kızma olur mu tatlım.
inan seni çok iyi anlıyorum. bizde zaman zaman sıkıntıya düştük hala sıkıntıdayız. malum 2 yıldır uğraş veriyoruz azo illetiyle.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
herşey dua ile benn inanıyorum.şimdiden Allah kabul etsin.
senden bir isteğim olacak ama baharcım 1001 fatiha tamamlanınca senin okuyacağın bir dua var onu okumanı istiyeceğim.
inş Allah kabul eder melek arkadaşım.
1001 fatiha okunup her 100 başında;
Allahümme inni eselüke fethan mübinen ve nasran azizen ve safhan cemilen bi hurmeti fatihatin futuhatin meftuhatin min ilmi ummil kitabi li diniyettin ittilaaiyyettin ala usuuliha fil ğaybi Allahu latifun bi ibadihi yerzuku men yeşa’ u ve hüvel kaviyyul aziz.
duası okunur.
günaydın güzel anne adayları.
topik coşmuşbende kayıtsız kalamadım.
pıtırcık,Bahar arkadaşımızın eşi için bende fatuha okumak isterim.oki topiğimizin gülü allahın izniyle o güzel kalbi için tez zamanda en güzel işi eşine verecektir inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?