Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım sen meleğine bi kavuş hiç bişey düşünmeyeceksin eminim...
bebeğinin hayali bile senin tüm bu ihtimallerle başetmeyi göze almana yetti...
düşün bide bebeğin yanında olsa ne olur
sen güçlü bi kadınsın bebeğinle daha da güçleneceksin...
çevrende varsa art niyetli insanlar onları duymayacaksın bile...
bundan sonra önünde yepyeni bi hayat var miniğinle geçireceğin
allahın izniyle okadar mutlu olacaksın ki herkes ağzı açık izleyecek sizi

Son düzenleme:

çok haklısın bu fikir bile bize hayat verdi nefes aldırdı o gelince herşey çook güzel olacak buna inanıyorum (inanmak istiyorum).bazen korku sarıyor kalbimi.çok mutlu olacağız hepimiz topiğimizde çiçek açıcak

bu arada doktorunuz kim canım zaten arayış halindeyim.şimdiden teşkkrler

Eşinin tedaviye başlamadan çok daha evvel sustanon u bırakması şart vücuttan etkisinin gitmesi en az 3 ay sürer...Olmazı bizede söylediler ama oldu...Eşin hipogonadizm com a üye olup ordan çok daha fazla bilgi alabilir...Doktorumuz Celalettin Peru...Bezmi-Alem Vakfı Tıp Fakültesi Hastanesinde çalışıyor...

merhaabaa uzun bi aradan sonra. kızlar benim eşim de azospermi. doktor hormon tahlillerini istemişti bütün değerler normal. prolaktini bir miktar yüksek çıktı (28) şimdi genetiğin sonuçlanmasını bekliyoruz.
ben bugün hsj çektirdim. 1 cmlik bir tane polip var ve bunun alınması lazımmış. prolaktin değerim de 38 çok zormuş yaa bazen insanın pes edesi geliyo ama buraya gelip sizlerin güzel haberlerini almak iyi geliyo...

baharcım tatlım ya yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm
seni çok çok iyi anlıyorum benimde farklı değil eşimin şirketi düzgün maaş vermiyor
ve kredi kartları hep duruyor ilacımı alamdım herşey yarım kaldı oysa bende hayalimde eyülde tedaviye başlayacaktım olmadı
umutlarım bitti artık hiç bebeğim olmayacak sanıyorum
dün akşam eşimle konuştum ağladım artık umudum yok dedim
eşim olacak diyo. ama benim hiç umudum yok yaşımda küçük değil inan seni okadar iiii anlıyorumki
rabbim sana yardım etsin inş en kısa zamanda eşin işe girerde sen de hayallerine umutlarına
en önemlisi bebeğine kavuşursun canım benim ne olur üzme kendini bir bakarsın hamişsin inş öylede olacak

slm canlarım.
nasılsınız?

ben sizler birşey söylemek istiyorum.
baharım için daha doğrusu eşi iyi bir işe girsin diye bahar için 1001 fatiha okuyacağım.
bana yardım etmek isteyen olursa yazarsa sevinirim.
bahar hepimize çok yardımları olmuş can arkadaşım.

baharımmmmm: durumunu biliyorum canım ve seni çoooook iyi anlıyorum.
evladına bu kadar yaklaşmışken kıyamam ben sana tatlım.herşey Allah tan . inş biz istemeyi bilelim ki YÜCE ALLAH eşine iyi bir iş versin.
o yüzden ben senin aadına 1001 fatiha okumaya karar verdim.bana kızma olur mu tatlım.
inan seni çok iyi anlıyorum. bizde zaman zaman sıkıntıya düştük hala sıkıntıdayız. malum 2 yıldır uğraş veriyoruz azo illetiyle.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
herşey dua ile benn inanıyorum.şimdiden Allah kabul etsin.
senden bir isteğim olacak ama baharcım 1001 fatiha tamamlanınca senin okuyacağın bir dua var onu okumanı istiyeceğim.
inş Allah kabul eder melek arkadaşım.

1001 fatiha okunup her 100 başında;

Allahümme inni eselüke fethan mübinen ve nasran azizen ve safhan cemilen bi hurmeti fatihatin futuhatin meftuhatin min ilmi ummil kitabi li diniyettin ittilaaiyyettin ala usuuliha fil ğaybi Allahu latifun bi ibadihi yerzuku men yeşa’ u ve hüvel kaviyyul aziz.

duası okunur.

Son düzenleme:
canım ben arkadasıma okumak cok isterim .ama bayanların özürlü günlerinde okunmuyormuş.günüm bitince sayısı tamamlanamazsa ben seve seve arkadasımıza yardımcı olurum rabbim tez zamanda sıkıntılarından kurtarır insallah

Allah razı olsun düşünceli arkadaşım benimm
Ben her zaman yardım ederimmm baharım içinnnnnnnn
inşallah dularımızz kabul olur cnmmmm:26:

canım Allah razı olsun düşünmen yeterli.
eevet canım okunmuyor malum günlerde.
eksik kalırsa yazarım sana.

Allah razı olsun düşünceli arkadaşım benimm
Ben her zaman yardım ederimmm baharım içinnnnnnnn
inşallah dularımızz kabul olur cnmmmm:26:

canım ben şimdi 100 tane okudum.

her 100 fatihanın başında bir dua var o kunacak. o yüzden 100 adet okursan sevinirim.
eksik kalırsa yine yazarım sana.
olur mu tatlım.

her 100 fatihanın başında okunacak dua:
Allahümme inni eselüke fethan mübinen ve nasran azizen ve safhan cemilen bi hurmeti fatihatin futuhatin meftuhatin min ilmi ummil kitabi li diniyettin ittilaaiyyettin ala usuuliha fil ğaybi Allahu latifun bi ibadihi yerzuku men yeşa’ u ve hüvel kaviyyul aziz.

Tamama tatlım okurum 100 tane o zaman

Slm canlar nasilsiniz??
Pitircik cnm o bastaki duayi bizmi okuyacagiz baharmi okuyacak? Onu anlayamadim ben.
Bende okurum.

Tamam anladim simdi :)))
Tekrar okuyunca bahar 1001 tane bitince okuyacak o duayi. Tamamdir.

Son düzenleme:
selam arkadaşlar.
100 tane de ben okuyayım inş.
baharım yüreğini ferah tut..
RABBİM üzerine hayır kapıları açsın

flzask 100
nzlyln 100
yaren 100
pıtırcık 200 okudu
arkadaşlar size 100 tane yazdım o zaman

200 tane de ben okudum

oooooo 500 oldu valla.
Allah razı olsun.kat kat dualarınız geri size en güzel mükafat olarak dönsün inş.

arkadaşlar 100 fatihaya başlamadan dua var okumamız gereken: önce aşağıdaki duayı okuyun fatihaya öyle başlayın.
( baharın okuyacağı dua ayrı.)

Son düzenleme:
slm nasılsın?
görebiliyormusun sayfaları?
düzeldi sanırsam topik :)

bu arada kreplerin güzel oldumu bende yapayım güzel olduysa?

Son düzenleme:
tatlım ilk nezaman yapıldı
onuda yap arada yapılanları da yaz.

canım celalettin hoca bu konuda çoooook düşünceli.
allah razı olsun celalettin babadan.

Tatlim ilki ocak ayinda yapildi 2.haziran ayinda.
Testesteron ve fsh en son haziran ayinda yapildi digerleri ocak tarihli.
Ama sonuclar hep ani.

merhaba arkadaşlar...ne var ne yok?çok giremedim topige yani kk ya..inşallah herkesler iyidir.bizde degişen pek bişi yok.ayın 9 unda yine adet oldum.son 2 adetim 21-22 günde geldi.şoklardayım yani.eşimle çapaya devam ediyoruz. doppler usg istendi en son.onda bişi çıkmadı şükür.ama morfoloji hala 0. bakalım yarın doktor ne dicek.yine bişeyler istemese bari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…