baharımın eşinin hayırlı işe girmesi için 1001 fatiha
pıtırcık 200 =okudu
flzask 100 = okudu
yaren 100 = okudu
nzlyln 100 = okudu
cervan 100 = okudu
hasret 100 = okudu
esra 1982 100 =okudu
cemrem 200 = okudu
canım fatihaların bitti.
ilk önce bu duayı oku : Allahümme inni eselüke fethan mübinen ve nasran azizen ve safhan cemilen bi hurmeti fatihatin futuhatin meftuhatin min ilmi ummil kitabi li diniyettin ittilaaiyyettin ala usuuliha fil ğaybi Allahu latifun bi ibadihi yerzuku men yeşa’ u ve hüvel kaviyyul aziz.
sonra 1 tane fatiha oku.
( 1000 adet arkadaşlarla biz okuduk.
senin okuduğun fatihayla birlikte toplam 1001 fatiha oluyor canım.)
sonra şu duayı oku : Allahümme ya cami’ a’ l asvati ya mucibe’d da’avati ya alimessırri vel hafiyyati bi hakkı suretil fatiha vel bakarati vel enami ve bi hakkı kef ha ya ayn sad ve bi hakkı suretil fatihati ikdi hacati fi hazihis saati birahmetike ya erhamer rahimiyn…
canım şimdi ne dileğin varsa Yüce Allah 'tan iste tatlım.
Allah en hayırlı en güzel en kazançlı işi en kısa zamanda eşine nasip etsin.amin.
hiç darlık görmesin o güzel kalbin bitanem.amin.
kizlar bizde dun itibariyle esim icin saracoglunun kurlerine basladik insallah faydasini goruruz alalh hepimizin yardimcisi olsun....
canım ya ben baharım için 100 tane fatiha okuyacaktım ama malum bitmedi üzgünüm okuyamadım
şansa bak 5 gün sürerdi bu defa 7 gün oldu çok şaşırdım ya hormonlarımmı bozuldu ya
yoksa miyom var omu büyüdü bilemedim neyse artık baharın duası bitmiş rabbim eşine çokkkkk güzel hayırlı bir iş versin
rabbim kimseye muhtaç etmesin canlarım benim
gözdem bu arada bende seni hiç görmediğim halde senle taaaa ezelden beri arkadaşmışız gibi anlaştım.
hoş saç başa girdiğimizi yazmayayım şimdi topiğe1:
canım çok sevindim yumoşlarına.
çoğalacak inş tatlım veeeeeeee bebişe dönüşecekler.
hayırlı haberlerinle sevindir bizi inş.
Allah yar ve yardımcın olsun.
kizlar bizde dun itibariyle esim icin saracoglunun kurlerine basladik insallah faydasini goruruz alalh hepimizin yardimcisi olsun....
canım ben normalda carsamba oluyosam diyer carsamba banyo yapardım ilk 2 gün kahve lekelr zor sökülürdüm sonraki günler yogun olurdum ve biterdim yani toplam 7 günü gecmez . ama bu sfer pembe beyaz karısık oldum sasırdım sonra kan geldi ama hiç parca falan gelmedi ve agrım hiç olmadı abdestimi aldıktan sonra sol kasıgımda sancılar basladı ama yogun deil oturup kalktıkca acıyor yani kist olsa desem sancılı olurdu adetim. bilemiyorum ablama da anlattım o hamileliginde 2ay normal adet olmuş kafamı karıştırdı bende biraz bekleyip doktora gidecem her ihtimala karsı hayırlısı canım
Kirli çamaşırlar döküldü heee.....
canımmmmmmmm
Allah razı olsun
inşallah kaliteli olsunlar da en önemlisi o
ve de eşimde bolca kaliteli sperm çıkması
ondan sonrası da kaliteli embriyolarımızın oluşması
en önemli sonuç daaaaaaaaaa inşallahhhhh
canım ben normalda carsamba oluyosam diyer carsamba banyo yapardım ilk 2 gün kahve lekelr zor sökülürdüm sonraki günler yogun olurdum ve biterdim yani toplam 7 günü gecmez . ama bu sfer pembe beyaz karısık oldum sasırdım sonra kan geldi ama hiç parca falan gelmedi ve agrım hiç olmadı abdestimi aldıktan sonra sol kasıgımda sancılar basladı ama yogun deil oturup kalktıkca acıyor yani kist olsa desem sancılı olurdu adetim. bilemiyorum ablama da anlattım o hamileliginde 2ay normal adet olmuş kafamı karıştırdı bende biraz bekleyip doktora gidecem her ihtimala karsı hayırlısı canım
canlar hayırlı akşamlar nasılsınız
ben bugün kontrole gittim
çok şükür herşey yolunda yumoşlarımın gelişimi normal
ve görünen 5 tane yumoşum var
inşallah hepsi kaliteli yumoşlardır
perşembe günü yeniden gidicem kısmetse kontrole.
heeee döküldü valla.
toplarız buraya gelince siz inş....
inşllh canım inş. dualarım seninle.
zamanı gelmiştir inş . Ya Bedi Cc. çek canım bolca...
s.a kızlar nasılsınız epeydir ne yazabildim ne okuyabildim arkadaşlara dua okunmuş katılamadım çok üzüldüm keşke benimde katkım olsaydı kayımbabamı hastaneye yatırdılar gözlerinde sorun var diye gittiler eşimle oda şekerden iç organlar çok kötü olmuş böbrekler iflas etmek üzereymiş günlerdir hastanede yatıyor ona gidip geliyoruz hiç siteye girme fırsatı bulamadım bugun açtım biraz okudum NURSENCİM İNŞ TEDAVİN BU SEFER EN HAYIRLI ŞEKİLDE SONLANIR RABBİM GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN
PITIRCIK SENİN İÇİNDE ÇOK SEVİNDİM C.PERU GERCEKTEN BU İŞTE UZMAN BİRİ İNŞ YENİ TEDAVİN MUTLU SONLA BİTER GÖZDEM VE EŞİDE GERCEKTEN MÜKEMMEL İNSANLAR NE ZAMAN Bİ SORUM OLSA HEMEN CVP VERİRLER Bİ SIKINTIM OLUNCA YAZIYORUM TESELLİ EDİYOLAR ALLAH RAZI OLSUN TEKRAR
VCK CNM RAPOR İŞİNDE SONA YAKLAŞMISSIN SANIRIM HADİ HAYIRLISI İNŞ SENDE EN YAKIN ZAMANDA KAVUSURSUN YAVRULARINA
BAHAR,FLZASK,CEMREM,DENİZBULUT,ESMA,VE BÜTÜN KIZLAR HEPİNİZE ÇOKKKK SLM YAZAMIYORUM AMA HEP AKLIMDA VE DUALARIMDASINIZ SİZİ SEVİYORUM ALLAHA EMANET OLUNNNN
Canımm ne güzel herşeyy yolunda ve yumoşlarr büyüyooooo
inşallah kalitelii yumoşlarınn embriyoların olurr..
topiğimiz sessiz bu ara hadi inşallah senin güzel haberinle şenlenecek burasııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?