Allah hayırlara çıkarsın inş.
kız inş bebişime kavuşayım artık.
saçlarım siyah ama ne uzun ne kısa o doğru.
gözdeminde saçları siyah ne uzun ne kısa....
Canımm bende dün gece rüyamda hep senii gördümm hayırdır inşallahhhh
yüzyüze görmedim seni ama sürekli topikteki yazılarınla uğraştım durdummm
insallah canım rabbim hakkınızda hayırlısını eyler .hayırlısıyla ana olmayı nasip eder.bilmiyorum ayırt edemedim ama güzel bir rüyaydı ben cikolata kahve gördüm sacını amaa:)
ALLAHIN izniyle insallah kavusacan bebegine inanıyorum ben
hayırdır inş. tatlım
rüyalarımızda bile birbirimizleyiz
Allah hayırlara çıkarsın canım.
ne yazıyordum kiiii yazılarıda gördünmü.?
tatlım sen iyi ol yeter bize.müsait olmadığını anladım canımın içi.
evet insanın öncelikleri bazen değişiyor ama hepsi yoluna girecek Allahın izniyle.siz neleri atlattınız tatlım.
İnşallah sağlıkla gelir mucizelerin.bitanem her zaman dualarımızdasın.
canım, her güzel anın peşinden nasıl bağıra bağıra ağladığımı anlatsam inanmazsınız belkide.her cümlemde içim yanarak,yalvarıp yakararak sizler için hayırlı evlatlar diliyorum.bir gece uyandım ve ağlama krizine girdim inanın ben sizlerinde bu duyguları yaşaması için dualar ediyorum.Rabbim kabul eder inşallah.
nefes aldığımız sürece umut hep var baharımseni seviyoruz ve kızçelerle öpüyoruz.
Askbebekin maddi sıkıntılarından kurtulup evladına kavuşması için
Pıtırcık 100 = okudu
Flzask 100 = okudu
Bahar 100
Seval 100 =okudu
Mercan 100 = okudu
Kader60 100
Esra 100 = okudu
Hasret 100 =okudu
Yaren 100 = okudu
Pıtırcık 100 = okudu
arkadaşlar sayı tamamlandı.
Arkadaşların okumasını bekleyip askbebeke dua yollayacağım.
İnş dualarımız karşılığını bulur ve askbebek için her şey çok güzel olur.
Amin.
merhaba arkadaslar ben aranıza yeni katıdım. Ama yaklaşık 2 aydır sizlerin yorumlarını okuyordum. Hikayemi anlatayım size okuyanlara umut olsun die.çünkü ben de nette umut verici hikayelerden umutlanıyordum.
benim hiçbir sorunum cıkmadı eşimde azospermi cıktı o gün dünya basımıza yıkıldı sanki. doktorların mikro tese sonucuna göre sperm bulunursa eger tüp bebek baska sansınız yok dedi. bizde arastırdık konya da euro fertil hastanesine tese ameliyatı yaptırdık ve sonuc olumlu cıktı cok şükür. daha sonra benim tedavilerime baslattık iğneler derken zaman geldi yumurta toplama işlemine aldılar 19 yumurta bulundu. ve ikisi döllendi bir gün sonra transfere aldılar ama sadece biri sağlıklı gelişti. ve suan hamileyim ilk denememizdi 2 yıllık evliyiz.cok zor bir dönem allahım herkese nasip eder insallah en önemli, faktörün stres oldugunu daha iyi anladım hep okuypordum ama nasıl olacak stres yapmamak diyordum. allahım sabır veriyo iyi düşünün iyi olsun bu durumda olan arkadaslar varsa umut veriri inş yazdıklarım
s.a kızlar nasılsınız epeydir ne yazabildim ne okuyabildim arkadaşlara dua okunmuş katılamadım çok üzüldüm keşke benimde katkım olsaydı kayımbabamı hastaneye yatırdılar gözlerinde sorun var diye gittiler eşimle oda şekerden iç organlar çok kötü olmuş böbrekler iflas etmek üzereymiş günlerdir hastanede yatıyor ona gidip geliyoruz hiç siteye girme fırsatı bulamadım bugun açtım biraz okudum NURSENCİM İNŞ TEDAVİN BU SEFER EN HAYIRLI ŞEKİLDE SONLANIR RABBİM GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN
PITIRCIK SENİN İÇİNDE ÇOK SEVİNDİM C.PERU GERCEKTEN BU İŞTE UZMAN BİRİ İNŞ YENİ TEDAVİN MUTLU SONLA BİTER GÖZDEM VE EŞİDE GERCEKTEN MÜKEMMEL İNSANLAR NE ZAMAN Bİ SORUM OLSA HEMEN CVP VERİRLER Bİ SIKINTIM OLUNCA YAZIYORUM TESELLİ EDİYOLAR ALLAH RAZI OLSUN TEKRAR
VCK CNM RAPOR İŞİNDE SONA YAKLAŞMISSIN SANIRIM HADİ HAYIRLISI İNŞ SENDE EN YAKIN ZAMANDA KAVUSURSUN YAVRULARINA
BAHAR,FLZASK,CEMREM,DENİZBULUT,ESMA,VE BÜTÜN KIZLAR HEPİNİZE ÇOKKKK SLM YAZAMIYORUM AMA HEP AKLIMDA VE DUALARIMDASINIZ SİZİ SEVİYORUM ALLAHA EMANET OLUNNNN
ayyy inşllah kızzz hepimiz kavuşalım.hayra yoralım inş.....hayır çıksın canım benimmmmmmmm
canım sen neler yapıyorsun bu arada ?
tedaviniz ne aşamada?
evt cnmmm tabikiiiiiihep beraberizz..
aminn cnmmm
cnm hatırlamıyorum kii valla ne yazıyodu bilinçaltıda olabilir tabi
sen bu ara dualarla ilgileniyosunnn.sürekli yazılarını görüyorum ondanmıdır bilmiyorum ama 2 gündürr
topik hep gece rüyamda yaniiiiii
ama bu gece göürüsem yazıları hatırlamaya çalışıcamm senin içinnnn
normalde ne gördüğümü çok haıtlramıyorummmmm
baharımın eşinin hayırlı işe girmesi için 1001 fatiha
pıtırcık 200 =okudu
flzask 100 = okudu
yaren 100 = okudu
nzlyln 100
cervan 100 = okudu
hasret 100 = okudu
esra 1982 100 =okudu
cemrem 200
arkadaşlar sayı tamamlandı.
Arkadaşların okumasını bekleyip baharıma dua yollayacağım.
İnş dualarımız karşılığını bulur ve baharım eşi hayırlı bir işe girer.
Amin.
canım hiç bir sey yapmıyoruzki .sadece keci boynuzu kürünü yapıyorum esime. eşim yogun bu ara istanbul ertelendi adamcagız genetik testini bile veremedi. bana gelince gecen ay adetimi 8 gün gec oldum sadece 2 gün cok sasırdım simdi kasıklarmda az az sancı var mide bulantısı ile bas dönmesi var hafif esim de sperm olsa diecem ki hamileyim ama yokki rüyalarım bu ay hep test yapttım cift cizgi gördüm hamileymişim.yani bu ara galiba polyanayım:) bir de su kpss tercihleri beni bitirdi cok az alım var deli doluyorum
yorganını hafif açık bırak
bugünde yazıları gör emi tatlım.
arkadaşlar yasinleri tamamladığımız için diğer dualara geçecektik bayramdan sonra...
ama benim bayramdan sonra 2 hafta misafirim olduğu için ilgilenemedim...
artık zamanı geldi...
canlar daha önce bu topikte okuduğumuz dualar:
*7 yasin 7 meryem
*salatı tefriciye
*teheccüd namazı
*41 yasin
şimdi ben size bulduğum duaları ekleyeyim hepiniz kaydedin ve uygun zamanlarınızda yapın...
Eki Görüntüle 556715 Eki Görüntüle 556727 Eki Görüntüle 556726 Eki Görüntüle 556725 Eki Görüntüle 556724 Eki Görüntüle 556723 Eki Görüntüle 556722 Eki Görüntüle 556721 Eki Görüntüle 556720 Eki Görüntüle 556719 Eki Görüntüle 556718 Eki Görüntüle 556717 Eki Görüntüle 556716 Eki Görüntüle 556728
arkadaşlar ben bu duaların içinde aşağıdaki duaları okumayı düşünüyorum...
BEBEK OLMASI İÇİN
*41 yasin=okuduk
*41 amme (nebe)
*41 tebareke (mülk)
*41 vakıa
*41 kıyame
*41 meryem
*1000 ihlas
*5000 salavat
*6666 ayetel kürsi
*4444 salatı tefriciye=okuduk
arkadaşlar yine katılmak isteyenler isimlerini yazdırsın listemizi hazırlayayım...
cuma günü hayırlısıyla başlarız...
önce ihlas, salavat ve ayetel kürsi listelerini tamamlarız herkes için...
daha sonra yine yasin gibi amme, tebareke, vakıa, kıyame ve meryem surelerini okuruz...
yer gök dua ile yaratılmış...
elimizden geleni yapıyoruz tedavilerimiz için...
onun haricinde bol bol dua etmeliyiz...
burada biçok ağızdan dua almak dua okumak çok değerli...
kimin duasnın kabul olacağı belli olmaz...
allah dualarımızı kabul eder inş...
evet kızlar katılmak isteyenler yazsınlar isimlerine cuma günü başlarız hayırlısıyla
*ASKBEBEK
*BAHAR85
*BENGUSUU
*CİCEK00
*FLZASK2003
*HASRET
*KADER60
*MAVİMENEKŞE
*MİXER07
*NURSEN
*SEVAL0817
*SU1838
*TULAY_20
*UMUT99
*VCK
canım benimm ya bırakırımm tabii heryerimi üşütürümm
o zamanda nasıl şeyler görürüm bilmiyorumm
Allah razı olsun cnmm arkadaşlar içinn dualar okuyoruz senin sayende..
güzel kalpli arkadaşımm o yüzden rüyama giriyosundur
rabbim inşallah seninde yüzünü güldürecekkkkkkk.....ve bizim gibi bu sorunu yaşayan herkesin inşallah:26::26:
canım ya güldürdün beni.
Rabbim'de seni güldürsün.
valla burada yazma istersen gördüklerini ..tamamen açık üstle uykuyla görülen rüyalarrrrr bilemiyorummmmmmmmmm... 1:
hepimiz sayesinde okunuyor dualar tatlım.Allah kabul etsinde...hepimizin yüzü gülsün inşşşşşşşşşşşşşş
Aminnn cnmm
bakalımm görceğimm şeylere bağlııııııı
tatlımm benimmmmmm
bende eşimi ikna çabalarındayım cnmmmmmm inş çabucak ikna edicemmm..
cellalettin hocaya gitmek içinnnnn:26:
a.s canım hoşgeldin geçmiş olsun kayınbabana Allah şifalar versins.a kızlar nasılsınız epeydir ne yazabildim ne okuyabildim arkadaşlara dua okunmuş katılamadım çok üzüldüm keşke benimde katkım olsaydı kayımbabamı hastaneye yatırdılar gözlerinde sorun var diye gittiler eşimle oda şekerden iç organlar çok kötü olmuş böbrekler iflas etmek üzereymiş günlerdir hastanede yatıyor ona gidip geliyoruz hiç siteye girme fırsatı bulamadım bugun açtım biraz okudum NURSENCİM İNŞ TEDAVİN BU SEFER EN HAYIRLI ŞEKİLDE SONLANIR RABBİM GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN
PITIRCIK SENİN İÇİNDE ÇOK SEVİNDİM C.PERU GERCEKTEN BU İŞTE UZMAN BİRİ İNŞ YENİ TEDAVİN MUTLU SONLA BİTER GÖZDEM VE EŞİDE GERCEKTEN MÜKEMMEL İNSANLAR NE ZAMAN Bİ SORUM OLSA HEMEN CVP VERİRLER Bİ SIKINTIM OLUNCA YAZIYORUM TESELLİ EDİYOLAR ALLAH RAZI OLSUN TEKRAR
VCK CNM RAPOR İŞİNDE SONA YAKLAŞMISSIN SANIRIM HADİ HAYIRLISI İNŞ SENDE EN YAKIN ZAMANDA KAVUSURSUN YAVRULARINA
BAHAR,FLZASK,CEMREM,DENİZBULUT,ESMA,VE BÜTÜN KIZLAR HEPİNİZE ÇOKKKK SLM YAZAMIYORUM AMA HEP AKLIMDA VE DUALARIMDASINIZ SİZİ SEVİYORUM ALLAHA EMANET OLUNNNN
canım hiç bir sey yapmıyoruzki .sadece keci boynuzu kürünü yapıyorum esime. eşim yogun bu ara istanbul ertelendi adamcagız genetik testini bile veremedi. bana gelince gecen ay adetimi 8 gün gec oldum sadece 2 gün cok sasırdım simdi kasıklarmda az az sancı var mide bulantısı ile bas dönmesi var hafif esim de sperm olsa diecem ki hamileyim ama yokki rüyalarım bu ay hep test yapttım cift cizgi gördüm hamileymişim.yani bu ara galiba polyanayım:) bir de su kpss tercihleri beni bitirdi cok az alım var deli doluyorum
anladım canım .keçi boynuzu kürüne bende başlayacağım .çok faydalıynış aslında.. Allah kolaylık versin eşine....
kız belli mi olur belki de hamilesin.Rabbim ol derse olur .
sperme yumurtaya mı bakar....
inş tatlım inş hamilesindir yaaaaa .
valla coşarız....
Allah yardımcın olsun. inş istediğin hayırlı bir yere yerleşirsin.nereleri tercih etmeyi düşünüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?