Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm ben okudum Allah kabul etsin

canlar ben çıkıyorum yarın belki giremeyebilirim
beni merak etmeyin emi
hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun

Canim nasilsin??
Ben bugun birumut icin 40 tane ihlas okumustum.
Kusura bakma simdi baktim ki 38 okumam gerekiyormus.
Kendinden 2 ihlas eksik okurmusun canim??
Allahim dualarimizi kabul etsin arkadasimin gönlündekini tez vakitte versin insallahhh...AMIN..

Edanurcum canim benim nasilsin??
Canim biliyosun bizde burda (Almanyada amelyat) olduk, ve sonuc sifirdi.
Canim biz baya bir kür kullaniyoruz gecende sanada msj atmistim.
Önce saracoglunun verdigi kürleri arkadaslarin cogu kullaniyor.
Benimde elimde cogu oldugu icin ismarlamadik.
Hayit tohumu,ari sütü bal polen karisimi,at kuyrugu otu cayi.
Daha sonra hüseyin ermisin macununu kullaniyoruz yaninda bögürtlen kökünün kaynatilmis suyu ile birlikte.
Balik yagi hapi kullaniyoruz,branca ursulai onu kullaniyoruz,keci boynunuzu tozunu süte karistirip iciriyorum.
Canim simdilik aklima gelenler bunlar diger arkadaslarimizda yardimci olur cancazim.

amin canımcım amin.senin gönlüyün güzelliği tatlım.
inş kabul olur tatlım dualarımız da birimiz daha kurtuluruz bu azodan.tek temennim o canım benim.

kızlar güzel haberlerle geldim yine sizlere elhamdülillah
yumoşlar bölünmüşler yarın kısmetse göbişime gelecekler
inşallah daima benimle olacaklar bu sefer

aman da aman yumoşlar bölünmüşşşşş. şükür Rabbime şükür.
inş daima seninle olurlar ve eeee ikiz ikiz kucağına alırsın evlatlarını.amin.

hg tatlım aramıza.
geçmiş olsun eşiyin abisine.
Allah tez vakitte kurtarır bu dertten.RAbbim aciz bırakmasın kimseyi ama kimseyi amin.
canım bir sürü kür var sperm arttırıcı ama keçüboynuzu kürüyle sonuç alanlar epeyce fazla.
benim bir öğrenci velimin abisindede sperm varmış ama cansızmış.
onlar keçi boynuzu kürü kullanmışlar.
maşallh şimdi eşi hamileymiş tatlım.
canlılığını arttırıyormuş keçi boynuzu kürü.deneyin isterseniz.
RAbbim şifasını versin.amin.

6 ay önce öğrendik bizde hastalığımzı azosperm tabiki.ilk defa bu akşam yenik düştüm ilk defa ağlıyorum bunları yazarak sizi üzmek istemiyorum ama sorular soruldukça daha çok farkına vardım problemimizn ne olduğunu...keçiboynuzu kullanıyorduk herşeyden ümidi kestik....ne bitkisel şeyler yapıyoruz nede dua edebiliyorum eşim ben ve anne babasından bşka kimse bilmiyo kimseye derdimi diyemiyorum...budaki yazıları okuyordum onuda bıraktım çok üzülüyordum ......kaan bey doktorumuz onunla ilgili de olumsuz şeyler okudum.BANA BİR YOL GÖSTEREN YOK MU ?????YOLUMA YOLDAŞ OLUN NOLUR NE YAPMAM GERK.EŞİM de çok üzülüyor artık evde bu konuları kapattık savaşı baslamadan bıraktık....ilk defa yenik düştüm ....nolur bana yardım edin

canım birumut99 un ihlasını okudum .Allah kabul etsin.amin.

BİRUMUT99 CANIM ALLAH GÖNLÜYÜN MURADINI VERSİN.
HAYIRLI EVLATLARLA MUTLU ETSİN SENİ VE AİLENİ.AMİN.

HG TATLIM ARAMIZA .keşke böyle bir ortamda değilde daha güzel bir ortamda tanışsaydık.
seni çooooook iyi anlıyorum buradaki her arkadaşım gibi.
yaşadığın duyguları defalarca yaşadım tatlım.
ama Rabbime sığındıkça yeni yollar açıldı.
sakın tatlım sakın yenik düşme .eşinden önce sen dimdik durmalısın.hem kendin hem eşin için.için rahat olsun buradaki herkes ben dahil sana fazlasıyla destek olur.
ama herşey sende bitiyor.ilk önce moral sabır inanç..........canım benim yaaaaaa inan duygulandırdın beniiiiiiii. Rabbim çaresiz bırakmasın kimseyi.amin.
canım hangi ildesiniz?
aza sebebiniz ne?

canım okumuştum ama haber veremedim allah kabul etsin kusura bakmayın derse dalmışım o yüzden unuttum

az önce üniversitede n bi arkadaşım face den mesaj atmış oğlu var 1 yaşında bana yazmış artık düşünmüyo musun diye birden kötü oldum.ben 6 aydır bir kere bile ağlamadım ama dedim ya ilk defa .rabbime öyle inanıyorum ki bir kere dahi neden allahım demedim .böyle sınanıyrum dedim bi hayır vardır dedim hala da öyle düşünüyorum...eşimin azosperm sorunu küçükken inmemiş testis ameliyatı olmuş daha 1 yaşında bile yokmuş.tesstisin biri küçük .aan beye gittik.eşim bu konularda çok katı yani bu topiğe girmemen bile hoşlanmıyodu üzülüyorum diye .ilk sayfadan başlamıştım 200 sayfa falan okudum ama psikolojim acayip bozuldu afedersinaptal gibi oldum sonra okumayı bıraktım kendi kabuğuma çekildim.eşimi emre bakırcıoğluna da görünelim dedim.kan beye kalırsa diyo ki:önce mikrotese yapalım eğer çıkmazsa bitkisel şeyler deneriz dedi.bide diyo ki 1 kez testisi açma şansımız var eee ne anladık ya önce tedaviyi yap madem bir kez şansım var niye sonra bitkisel????yani şuan ne yapıcam bilmiyorum .kaan hocaya kalsa şubatta yapacak ameliyat ......canım ben şimdi ne yapmalıyım hangi doktoru tavsiye edersin

birumut için okudu eşim ancak 39 tane okumuş bir arkadaşımız eksik okursa sevinirim
Allah birumut arkadaşımızın niyetini gerçekleştirsin amin

sakın tatlım sakın kime giderseniz gidin ama
ne olur tese olmayın.yapılan her tesede testislerde hasar kalıyor.
tese en son çare.
benim eşime de aynı şeyleri söyledi kaan hoca.
ve biz tese olduk.
sonra bitkisellere başlarız dedi.
en son bitkiselleri bırakın dedi.sebebini sorduğumda size külfet olmasın bitkiseller dedi.
dediğin gibi peki neden önce tedavi etme yoluna gitmedi.?
ne olur tatlım tese olmadan iyice araştırın .
biz şuan ist.bezmi alem hast CELALETTİN PERU da tedavideyiz.
inş güzel neticelenir tatlım tedavimiz.
istersen bir araştır tatlım.

canım benim nasıl oldun dinlenebildinmii.

ahh canım ne çok birikmişş sayfalar oku oku bitmedi. yazını anca görebildim..

baş ağrısı var ama yorulsamda önemli değil bugun tanışmaktan çok memnn kaldığım birinden kısaca bahsetmek istiyorum :)) telefonda sesi samimi gelsede görünce negatif elektrik almaktan korkuyordum hiç te öyle olmadı.kendide sesi gibi samimi içtendi :)

bahtsızlık bu kezde yakamızı bırakmadı biliyorsun..

malesef 3 günde sonlanan tedavimm beni üzsedee gelecek ayı beklemek zorundayım..10 yıl bekledim 1 aydaha beklerim artık ne yapayım.. :) güç olmasında geç olsun artıkımmm ..

Son düzenleme:

tabiki cnm buraya bi kaç gün bakmasan sayfalarr alıp başını gidiyoooo..
hmm geçmedimi hala başağrınn...bugece dinlenirsinnnn bi güzell..geçer inş..
sağollllll canım benim bende çokkk memnun kaldımmmmm seninle tanışmış olmaktan
ve şimdiye kadar topiketki tanıştığım arkadaşlarımdan hiç negatif elektirk almadım
ne var ya bizim topiğin bayanlarında hepsimi tatlı olurrrrrrrrrrrrr
olsun cnm hep dediğimiz gibi vardır bundada bi hayırrrrrrr .
inşalah sonu güzel olucakkkkkkkk..bütün sıkıntıların biticekkkkkkkk..tabiki cnm o kadar sene beklemişsinn ne yapıcaksın biraz daha sabırrr...
öpüyorummm seni tatlı arkadaşımmmmmmm...

bahar ben duami okudum allah kabul etsin..
birumut allah en kisa zamanda nasip etsin sana anne olmayi

Canim oncelikle hosgeldin topigimize.
Suan cok yeni olmus ogreneli azoyu. Umarim rabbim biran once sifanizi verir de kurtulursunuz bu illetten. Bitanem nacizane fikrim iyice arastirma yapmadan bi seyleri denemeden mikroteseye dogru kosmayin. Biz kostuk ben ilaclari kullandigimla esim kesip bicildigiyle kaldi sonuc kocaman bi sifir. Suan testislerin cok hasar gormesinden korkuyoeuz. O gun sperm cikabilirdi de belki biseyler deneseydik bitkisel. Yada gene de cikmayacakti. Bu sizde de gecerli belki de mikrotesede cikar ama bunun garantisi de yok malesef tatlim. Mevlam alnimiza ne yazmissa onu yasiyoruz. Derdi veren allah dermanini da verir elbet. Vardir bu uasananlarda da bi hayir. Zamanla kendini toparlarsin canim insallah ama me olur moralini saglam tut. Burdaki jerkesin sorunu su pis illet hastalik burda sevinclerimizi uzuntulerimizi paylasiyoruz rahatliyoruz. Sonra bir de birbirimoz icin dua ediyoruz el aciypruz ustelik birborimizi tanimadan.Sen de icindekileri dok tatlim rahatlarsin biz hep burdayiz. Ve allaha dua etmeyi hic birakma canim veren de o alan da. mevlam hayirlisini versin hepimiz icin ins

Baharcigim ben duayi okudum canimm.
Birumutcugum ,allahim bir an evvel bebislerine kavusmani nasip etsin.

bahar ben duami okudum allah kabul etsin..
birumut allah en kisa zamanda nasip etsin sana anne olmayi

canım birumut99 un ihlasını okudum .Allah kabul etsin.amin.

BİRUMUT99 CANIM ALLAH GÖNLÜYÜN MURADINI VERSİN.
HAYIRLI EVLATLARLA MUTLU ETSİN SENİ VE AİLENİ.AMİN.

birumut için okudu eşim ancak 39 tane okumuş bir arkadaşımız eksik okursa sevinirim
Allah birumut arkadaşımızın niyetini gerçekleştirsin amin

birumut99 arkadasımz duassını okudum rabbım kabul etsın

birumut99'un ihlasını okudum canım
Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah.

cnm ben okudum Allah kabul etsin

Canlarim benim Allah hepinizden razi olsun. Hepimizi bu illetten kurtarsin bir an evvel kucaklarimizi doldursun rabbim ins Amiinnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…