Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canıııııım ben birumud arkadasımız için 39 tane ihlas okudum. rabbim arkadasımızın gönlüne göre versin tez zamanda tedaviye baslarlar ve iyi sonuçlar alırlar insallah.rabbim bu zorlu yolda yardımcısı olsun peygamberlerimiz kılavuzun olur insallah arkadasım canı gönülden inanıyorum tez vakkitte rabbim yüzünü güldürür insallah arkadasım

Pıtırcık, Celaleddin hoca internetten dahiliye randevusu alsak muayene ediyormu? yoksa telefon edip durumumuzu anlattıktan sonramı randevu veriyor..?

hangi bitkiselleri kullanmama gerekiyo hangi doktorları öneriyosunuz
çok teşekkür ederim arkadaşım çok mutlu oldum ne gibi araştırmalar yapmam gerkiyo teseden önce ne yapmalıyız

arkadaşlar celalettin peru iç hastalıkları doktoru galiba biraz bilgi alabilir miyim emre beye gitmeyi de düşünüyoruz ne diyosunuz arkadaşlar

reglim bitsin bende okumak istiyorum kızlar istediğiniz kadar okurum beni de alın nolurrrr......ben bu sayfaları okumak istiyorum ama 9000 sayfa olmuş nerden başlasam bi baştan 200 sayfa okumuştum ama onlar çok eski ne yapmalıyım bi akıl verin bana nolur..şuanda benim durumumda olsaydınız ne yapardınız????daha tese olmadan ne yapmalıyım beni sizden baskası aydınlatamaz bu konuda

canım bende okudumm birumut99 için Allah kabul etsin...

sizleri çok merak ediyorum topikteki gelişmeler neler ,ben zor günler geçiriyorum psikolojim bozuldu geçeleri uyuyamıyorum.

sizleri çok merak ediyorum topikteki gelişmeler neler ,ben zor günler geçiriyorum psikolojim bozuldu geçeleri uyuyamıyorum.

canım hoşgeldinnnnnnnn...ben aynı tatlım günleri geçiriyorumm iştee...
negatiften sonra biraz daha iyiyimm artıkkk..yeni tedavimi bekliyorum inş.:26:.
topikte şuan nursen tedavide bugün trasferi olucaktıııııı şimdi onun güzel haberini bekleyeceğiz inş.
kıyamam zor günler geçiriyosunn demekkkk ..inşallah bian önce geçer cnmmm hamileliğin geri kalanını sorunsuz bi şekilde rahatça geçirirsin cnm benimm..
arada bizlere haber ver kendinden olurmuuuuuuu

canım inşşAlla bu tedavinde yüzün gülecek.nursenede çok sevindim rabbim anneliği tattırsın.ben yine gelirim Allaha emanet olun.

birumut arkadaşımızın duasını okudum RABBİM kabul etsin tez zamanda bebişini kucağna almayı nasip eder inşallah (AMİN)

Kızlar ben evime geldim.Yatıyorum.İki bebişimi aldım evimdeyim.herkese hayırlı akşamlar

Kızlar ben evime geldim.Yatıyorum.İki bebişimi aldım evimdeyim.herkese hayırlı akşamlar

birumut arkadaşımızın duasını okudum RABBİM kabul etsin tez zamanda bebişini kucağna almayı nasip eder inşallah (AMİN)

arkadaslar 1 yıllık evlıyım bebeğimiz olmasını hemen ıstedık ama olmadı, eşimde bende doktorlara muane olduk bende bı sorum cıkmadı ama eşımde tam ınmemıs testıs tanısı konuldu 1yasındayken gecırdığı kasık fıtığından kaynaklanıyor, doktor tese amelıyatıyla % 60 sperm buluruz çunku testısler ele gelıyor dedı ama hemen tüp bebeğe baslamak ıstemıyoruz suan bıtkısel kullanıo ve 10 gun sonra tekrar test yaptırcaz sızden rıcam benım ve esım ıcın dualarınız..
için 40ar ihlas suresi okurmusunuz rabbim herkese evladını nasip etsin.. şididen Allah razı olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…