Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gecmis olsun canim.allahim bol sifalar versin esine cabucak iyilesirde eski sagligina kavusur insallah ...

canımm benimm inşallahhhh bi an önce geçicekkkkk..rabbim şifa versinnnnn..eniştemize
szi neleri atlatmadınız elbet buda geçer bitanem rabbim beterinden korusunnnnn ..:26:

Bahar esıne gelmıs olsun allah sıfa versın

Bahar cani esin rahatsizmis galiba cok gecmis olsun, ins ciddi bir seyi yoktur

canım geçmiş olsun eşine allah şifa versin inşallah tez zamanda iyileşir.

saolun canlarım allah razı olsun hepinizdennnnnnnn
flzaskcımın dediği gibi allah beterinden korusun...
ama işte onun öyle canı yanarken ben kötü oluyorum...
inş hemen iyileşir :26:

merhaba cicek nasilsin

Merhaba canim iyiyim sen nasilsin? Tedavinizde denisen bisey olmamis yukarida yazmissin okudum
Yorulduk artik canim bizde yorulduk eslerimizde allah yardimcimiz olsun... Ustune gitme esinin kendini ne zaman hazir hissederse o zaman yaptirsin testi...bizim tedavidede hic bir ilerleme yok
Saracoglunun kurlerini aldik bizde umut dunyasi iste ne duysak yapiyoruz

Bahar denizbulut (sakine)arkadasimizin duasini okudum rabbim gonlunun muradini versin
Alllah kabul etsin

Son düzenleme:

geçmiş olsun stresle bağlantılı diye biliyorum zonayı Allah şifa versin eşine

eşim öğlen almış sonucu beni aramıştı giderken sonra aramadı akşam geldi yine bir sıfırımız oldu
Allah hayırlısını versin ne diyelim inşallah başka sefere çıkar inşallah spermcikler

nerdeyse iki yıl olacak evleneli. bebeğimiz olmuyor. tahliller yaptırdık ve sonuç. eşim azosperm... tüp bebek için mikro-tese oldu ama yine sperm bulunamadı. ne diyeyim bilemiyorum.

allah yardımcın olsun canım. sana tavsiyem bu sayfayı takip et arkadaşların önerdiği kürlerden kullan .. faydasını görenler oldu. hatta saraçoğlu kürlerini kullanıp olumlu sonuç alanlar v ar. birdaha tese olmadan önce iyi bir andrologla görüşmeniz sizin için iyi olacaktır.en azından nedeni araştırılsın. 10 yıldır azoyla mücadele eden biri olarak sabır diliyorum..

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım rabbim en kısa zamanda şifasını versin.

hatırladım canım tamam.kusura bakma.allah dualarmzı kabul etsn inş...

canım gecmiş olsun.rabbim tez zamanda sifasını versin .canım stresden oluyor diye biliyorum bana doktor jel tarzında bir sey vermişti 2 günde gecti.tabikiiiiiiii benim evlilik korkusuydu elhamdullah atlattık .rabbim yardımcınız olsun.

canım insallah bidahaki testte bol bol spermler görürsünüz bizde bir kac gün önce yaptırmıştık bizde sıfırı cektik esim hala dogru dürüst konuşmuyo bende ona baktıkca içim cız ediyo.ama inanıyorum rabbim yardımını esirgemiyecek bizden .cok bekledim bende telefonun basında aramadı.ama bir ümid vardı bende.ama sperm öncüsü mü bilmiyorum yuvarlak hücre cıktı bizde 1 milyon lökasit sıfırdı asistan bunların spermle alakası yok demiş bazı makaleleri aratırdım sperm öncüsü olabilir diyo sag olsun burdan arkadasımda böyle bir cvp verdi bir umud bekliyoruz bizde. rabbim yardımcınız olsun

ben çiçek00 kardeşimizin ihlas duasını okudum.Rabbim en kısa zamanda ona meleğini göndersin inşallah.
bu arada eşine acil şifalar diliyorum.Rabbim şafi ismiyle şifalar versin inşallah.

baharr bebekim çok geçmiş olsun
ahh bebekim ya zona sıkıntıdan stresten oluyo amcamdada vardı ondan biliyorum.
caım sıkıntı yapmasınki biranönce atlatsın rabbim beterinden korusun.
inan çok üzüldüm inşallah çabucak geçer iyileşir bitanem.
sende üzme kendini bebişim ilaçlarını kullansın düzelir hem sen üzüldükçe kocişinde stres yapar.
rahat olması gerek şimdi.sen destek ol sevdiceğine...

canım daha ilk cümleni okur okumaz eşinin zona olduğunu anladım.benim ablamda geçirmişti ve çok ağrısı olmuştu.tamam sinir sisteminin çökmesiyle ilgiliymiş.Çok yoğun şeyler yaşadınız bu yaz.sana belli etmemek için içine atmış demek ki eniştemiz.
Allah şifa versin ve çabucak iyileşsin.bütün sıkıntılarda son bulsun inşallah.

gördüğünüz son sıfır olsun arkadaşıım.Allahım sabrının mükafatını versin inşlallah.

ihlaslar okundu Allah denizbulut arkadaşımıza hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin amin

mrh kızlar.k.boynuzu pekmezini deneyin birde.en az 2 ay eşinizin kullanması gerekiyor. bizde işe yaradı gerçi hala bi gelişme yok am en azından azospermi yendik.

Ben okudum cnm denizbulutunn sakineciğim ihlaslarını Allah kabul etsin...
tez vakitte gönlünün muradını versin inş.:26:

eşi mikro tese olanlar arkadaşlar hangi hastande ne kadara yaptırdıkları konusunda bilgi verir misiniz

Merhaba arkadaşımm.
biz Bahçeci umut tüp bebek merkezindee Emre bakırcıoğluna ağustosta 2.100 tl yaptırdıkk..

baharcigim denizbulut arkadasimizin duasini okudum rabbim tez zamanda hayirli evlat nasip etsin....

denizbulut(sakine) arkadaşımız için ihlas suresini okudum allahım kabul etsin... arkadaşımızın istediği dilediği herşey olur inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…