Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydınnnnnnnnnnn herkeseeee
güzel bi haftasonu olsunn hepimiz içinn

herkese günaydın
bugün hepimiz için çokk mutlu veeee umutlu geçsinnnnn

nerdeyse iki yıl olacak evleneli. bebeğimiz olmuyor. tahliller yaptırdık ve sonuç. eşim azosperm... tüp bebek için mikro-tese oldu ama yine sperm bulunamadı. ne diyeyim bilemiyorum.
cnm inş sizdede sperm çıkar inş kendinden biraz bahsetsene cnm
burda çok şey öğreneceksin ve sende o annelik duygusunu tadacaksın cnm
baharım cnm güzelim eşine çok çok çok geçmiş olsun bi tanem
demek enişte herşeyi çok içine atmış
cnm inş hepimizin dualarıyla düzelecek inş tez zaman da
hepimizin başından ne ler geçiyo cnm ama siz bunu önce dualarla sonra da o sevginizle atlatcaksınız
cnm eğer eşin için dua okursanız lütfen beni de yaz okumaktan menmun olurum tmm mı güzelim
cnm öncelikle hoşgeldin inş bebeğine kavuşursun
bence hemen ameliyat olmayın derim cnm bizde heemn öğrenir öğrenmez ameliyat olduk bilseydim biraz kür dener öle ameliyat olurdu eşim
bence biraz bekleyin tabii benim fikrim bu
Günaydınnnnnnnnnnn herkeseeee
güzel bi haftasonu olsunn hepimiz içinn

günaydın cnm sanada inş bugün hep mutlu olalım sen nasılsın
baharın eşini yeni okudum çok üzüldüm ya kıyamam cnm ne kadar üzülüyordur kim bilir
cnm dua yapılırsa benide yaın tmm mı

iyiyim cnm bugün kayınvalideye gidiceğizzz uff
havada yağmurlu bilmiyorum nasıl olucakkk..öle işte cnmcımm
evt cnm yaa bende üzüldüm gerçektenn ne yapsın adamya bir sürü sıkıntı yaşıyo insann .herşeyin başı sıkıntı stress
rabbim beterinden korusun ve eniştemizzzzz bi an önce iyileşir inşallahhhhhhhh:26:
tamam cnm bahar yazar senii ben bizim topikte dua oluncaa katılmadan duramıyorum cnm yaaaa
sen nasılsınn canımmmmmmmm

Son düzenleme:

evet hava kapalı zaten ne yapıcan gitmeden olmuyo kaynanaya
bede dün ordaydım eşim spora gitti ben kaynanamla oturdum tek ne sıkıldım sorma
eşim taaaaaa 4 saat sonra geldi gcık deyince de ne var annemle otur ite ne güzel kadın kadına diyo ya
baharcımın eşi adam sıkıntı stresten oldugu belli cnm inş derdi veren dermanını da verir
evet cnm ben artık dualara katılmak istemiyorum zaten de ama baharın eşi için okunursa başımla beraber okurum cnm
ondan yazdım yani
sana da kolay gelsin bugün senin için çabuk geçsin evine dönesin
ben ii sayılırım ne olsun biraz kilo vermişim ona seviniyorum 1 buçuk kilo vermişim yani spora devam:)

Son düzenleme:

Aynen cnmm hava kapalı oluncaa yağmurda yağınca biyere gitmek istemiyorum ama iştee mecbur ne yapalımm..
ayyy sende kaynanadaydın demekk.. aman her zaman gördüğün kadın işte ne oturcan onunlaaaa kaç saat cnm yaa..
eşindede yaniiii
inş cnmm tez vakitte şifa bulurr..baharımın eşi...
cnmm bende istemiyodum biliyosun konuşmuştuk ama konu biizm topik olunca dayanamıyorum yinee
evt cnm eniştemiz içinde bi dua yapmamaız lazımm.biz dualrımızı her zaman yapıyoruzz ama daha çok kiişiden olursaa daha iyi olurr..
süperrrrmiş spor işe yarıyoo gidiyo kilolarrrrrrrr

aynen bende kapalı havada bi yere gitmek istemem
evet cnm kimin duası kabul olur bilinmez onun için ne kadar çok kişi o kadar niyet bence de
ya hiç sorma kilolar gidince biraz kendime güvenim geliyoo
inş bu halde devam edicem yaz dan önce ki halime dönmek istiyorum
zaten zayıflayınca vck nin facebookuna resmimi koydurcam herkes görsün tatilde ki tuğba ile zayıflayan tuğba yı dimi ama

Tabiki cnm insan zayıflıyınca dah kendine güveni oluyoo
ben mesela şimdi iyice kilo aldım ve çokkk üzülüyorum bu durumaaaaa
yapar benim arkadaşımm zayıflardaa faceyede koyarr resminiiiiiiiii

canım cok sgl cvp için Allah razı olsun. canım öncelikle sizdede sperm cıkmadan önce yuvarlak hücremi cıktı biz ögreneli 3 ay oldu canım ilk testimiz sıfırdı.bundakinda 1 milyon yuvarlak hucre yazıyordu. lökasit yok canım ayırt etmişler lökasitin karsısı sıfır canım.keci boynuzu kuru yaptım esime ve kuruyemiş incir ve havuç aksamları yedirdim.acaba ondan mı oldu bir umud bizimkide canım nasip olursa aralıgın 20 sinde genetiklerimiz cıkacak .istanbula gidecez esimi razı edebilirsem emre beyden önce celaddain hocaya götürmek istiyorum .canım affına sıgınarak soruyorum celaleddin hoca muhanede ve yaptıgı testlerde tıkanıklık olup olmadıgını söyleye biliyormu.bizde ondan süpeleniyorlar ama kesin bir sey diyemiyorlar. bizde varikosel de var canım grade3.hormonlarımız yine normal biraz tesostron yüksek refarans degerinde 35 sayı fark var sadece .fsh lh proklin refarans degeleri arasında meni miktarımız 1cc ve 2cc arasında degisiyor.canım az cok bu işleri biliyorsun sence ne olabilir bizimki .konuya cok hakimsin canım benimya rabbim evladınızı size bagışlasın cok tesekkür ederim simdiden

kızlar biliyorsunuz baharın eşi zona hastalığına yakalandı
bizlerde ona şifa ayeti okumak istiyoruz duanın sayısı belli değil istediğiniz kadar okuya bilirsiniz
okumak isteyenler yazsın sonra duayı kaç tane okuduğunu yazsın
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Allahümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen
allahümme ezhibil be'se,rabbennasi eşfi la şifai illa şifaüke,şifaen layuğadirü sekama

ANLAMI
"Allah'ım, sen bütün insanların Rabbisin. Bu hastanın ızdırabını gider. Şifa ver. Şifayı veren sensin. Senden başka şifa yaratan yoktur. Ancak senin şifan vardır. Bu kuluna da hastalıktan eser bırakmayacak şekilde şifalar ihsan eyle."

CEMREM.........
FLZASK...........
ESRA1982.......

Son düzenleme:

Sağol tatlım ellerine sağlıkkkkkk

kızlar yine bişey okunuyo çözdüm bu kez baharın eşi için bende okurum listeye yazın adını
adet olmassam çok çok okurum inşallah

amin canım cümlemizden
şimdi başlıcam okumaya adet olana kadar ne kadar okuyabilirsem yazarım size
( inşallah olmam tabi bu arada):26::26::26::26:

sağol cnm allh senden razı olsun inş olmazsın bu arada halayını çekeriz

canım biz gitmiyoruzzzzzz oleyyyyyyyyyyy
kayınvalidem aradıı orda çok yağmur varmış bide kuran öğlendeymiş yetişemezsiniz zaten dedii..
gelmeyin dedii iyi oldu yaa burdada yağıyo yağmurr yollarda mahfolurdukkk

burdayım yanii cnmm yanlız değilsinnnnnnnn

kız sen hani çıkmıştın hangi ara geldin seni seni
beni yanlız bırakamadın dimi
aman ne ii oldu kal burda

sana yemin ederim okuyunca çığlık atttım oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

kalp kalbe karşıymış bende sana 2 dakika değil aynı dakikada kal gitme yazmışım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…