Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim ben denizbulutun dualarini okudum.
Allahim kabul etsin en kisa zamanda muradina eristirsin canim insallah.. AMINNN...

Canim benim esine cok gecmis olsun.
Üzülme canim senin gönlün o kadar genis o kadar temiz ki Allahim en kisa zamanda sifasini verir.
Dualarim sizlerle canim.

Baharcigim eşine geçmiş olsun ben cicekoo ve deniz bulut (sakine) arkadaşların ihlaslarini okudum allah kabul etsin

evet arkadaşım ilk tesemiz olacak . Bundan yaklaşık 4 ay önce normal yolla bebek sahibi olamayacağımızı öğrendik benim prolaktin (60 ) hariç herşeyim normal dedi dr ,eşime yapılan sperm tahlilleri sonucunda menide hiç sperme rastlanmadı. bulunduğumuz ildeki gittiğimiz özel bir hastane bizimle ilgili birşey yapamayacağını kesinlikle bir tüp bebek merkezine başvurmamızı söyledi ve bizim maceramızda burda başladı. nereye gidersin kime gidersin bu işler nasıl oluyor neresi doğru neresi yanlış kime güvenmelyim ne yapmam gerekiyor sorularına bir türlü cvp bulamadık ve bir ablanın tavsiyesi üzerini önce araştırma hast. başvurduk ve raporumuz p.tesi çıkıyor inş. ama şimdi ne yapmalıyım özel mi yoksa araştırma devam mı bilmiyorum. eşim kesinlikle mikro tese olacak bildiğim bir tek bu bu formu yeni gördüm ve çok bğendim inş.önce rabbimin sonra sizin gibi bu konuda tecrübeli arkadaşların yardımıyla bu yolda hayırlısıya ilerleyeceğiz çok mu yazdım acaba :))

Canım burayı erken bulmam çok iyi olmuşş biz o hatayı yaptık bi kere hemen tese oldukk..sonuçta çıktı sperm ama her ameliyatt bi hasar bırakıyo maaleseff erkektee..
bizim burayı biraz takip ett.geçmiş sayfalarada bakk..buraya gelen çoğu arkadaşa tavsiyemiz hemen tese olmamaları..birtkisel desteklerlee bunun üstesinden gelen sperm çıkışı olan arkadaşların eşleride varr. biraz sabır istiyoo sadecee..siz şimdi raporunuzuda çıkarıyomuşsunuz.keşke daha önce gelseydi biraz bitkiseller eşine kullandırabilirdin..
hangi ildesinn yazmak istemezende olur cnmm hangi merkezde tedaviye başlıyosunuzz eğer olucaksınızda microtesenin iyi bi doktorun yapması lazımm..ben bu konuda emre bakırcıoğluna güveniyorumm..
benim eşim 3 kere tese olduu cnmmm
ilk 2007 de oldu sperm çktı tüp denedik ama olmadı sonra bi daha tese onda hiç çıkmadıı
bu sene tekrardan eşim emre beye tese oldu sperm çıktı çok şükür yine tüp yaptırdık ama maalesef sonuç olumsuz olduu..
Rabbim yardımcınız olsun bu yoldaaaaaaaaa cnmmm ..
eminin burdaki arkadaşlarda sana yardımcı olucaktırrrr

Çok çok geçmiş olsun baharcım. Zona tamamen stresten vucudun direncinin kırılmasıyla ve bu yüzden de sinir sisteminin çökmesinler ortaya çıkan bir hastalık. Biz de geçirdik mikroteseden önce stresten zonanın çıktığı yerin çevresi genelde çok ağrılı geçer. Hatta biz üşüttü sanıp yakı bile yapmıştık o zaman. Ağrısı uzun sürer bitanem ama ilaçlarla birlikte geçer endişelenme. Allah şifa versin inşallah

Canım inşallah bu gördüğünüz son sıfır sonucunuz olur. Biz de iki hafta sonra kadar yaptırılmaz bakalım ne çıkacak herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için

tatlım eşin hasta olmuş geçmiş olsun canım ya arkadaşlarında söylediği gibi stresten olmuştur zona benim dayımda oldu
çok ağrı yaparmış canım rabbim yardımcınız olsun rabbim şifa versin rabbim daha kötüsünden korusun canım benimya
çokkk üzüldüm

Canim hayirlisi olsun. Dilerim bidahasina cikar. Rabbim emeklerinizi dualarimizi bosa cikartmasin.

Selam canimm,
Vck ya cok sevindim. Gün gectikce bir adim daha yaklasiyor bebegine ne güzel. Rabbim yolun sonunda gülenlerden eylesin.

Canim cok gecmis olsun. Allahtan acil sifalar diliyorum.

Canim hayirli olsun tedavin.. Rabbim umduguna nail eylesin bir an evvel seni. Emeklerinizi bosa cikartmasin rabbim.güzel haberlerini bekliyorummmmm.

Baharcigim ben duami okudum canimmm.

Sakinecigim rabbim bir an evvel bebeklerine kavusmani nasip etsin.

Canım inşallah bu gördüğünüz son sıfır sonucunuz olur. Biz de iki hafta sonra kadar yaptırılmaz bakalım ne çıkacak herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için

benim eşimde azospermi mart ayında ameliyat oldu emre bakırcıoğlu doktorumuz.allahta sperm bulundu.tüm arkadaşların umarım tese ameliyatları başarılı geçer.ben marankinin nohut kürünü ameliyattan önce 3 ay yapmıştım eşime.herkesin muradı gerçek olsun bizde çok mutlu olalım bebişlerimizle....

bende okuyabilirim bitmediyse

iyi bir doktor sperm ve kan tahlillerinden üretim olup olmadığını görebiliyor...yuvarlak hücre çıkması kesinlikle olumlu...lökosit için bir haftalık basit antibiotikler iş görüyor, bu çok önemli lökosit yani iltihap hücreleri sperm oluşumunu veya varsa sayıyı olumsuz etkiliyor bizdede bu şekilde olmuştu belli aralıklarla antibiotik kullandık....

bildiğim tek şey dediğiniz konu, maalesef yanlış!!!!
eşinizin azosperm sebebini araştırmadan lütfen tese olmayın...
öncelikle basit ve kapsamlı bir kan tahlili ile hormonlarına ve diğer etkili olabileceği düşünülen değerlerine bir uzman tarafından bakılsın...
hasta hikayesi yani geçmişi çoğu zaman faydalı olabiliyor teşhisde,ayrıca testis ultrasonunda hücre üretmi basit olarak anlaşılabiliyor....
sperm tahlili iyi incelenirse tıkanıklık olup olmadığınada ışık tutabiliyor...
bunlar sadece bakılması gereken ilk etapta düşünülmesi gerekenler...
bunuda yapacak olan eğer bulabilirseniz işinin ehli bir doktor şimdiden geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda kurtulursunuz, istediğiniz hayırlı bir evlada kavuşursunuz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…