Merhaba arkadaşımm.
biz Bahçeci umut tüp bebek merkezindee Emre bakırcıoğluna ağustosta 2.100 tl yaptırdıkk..
çok korkuyorum bizi nasıl bir süreç bekliyor bilmiyorum. nasıl olumlu bir sonuç aldınız mı peki
evet arkadaşım ilk tesemiz olacak . Bundan yaklaşık 4 ay önce normal yolla bebek sahibi olamayacağımızı öğrendik benim prolaktin (60 ) hariç herşeyim normal dedi dr ,eşime yapılan sperm tahlilleri sonucunda menide hiç sperme rastlanmadı. bulunduğumuz ildeki gittiğimiz özel bir hastane bizimle ilgili birşey yapamayacağını kesinlikle bir tüp bebek merkezine başvurmamızı söyledi ve bizim maceramızda burda başladı. nereye gidersin kime gidersin bu işler nasıl oluyor neresi doğru neresi yanlış kime güvenmelyim ne yapmam gerekiyor sorularına bir türlü cvp bulamadık ve bir ablanın tavsiyesi üzerini önce araştırma hast. başvurduk ve raporumuz p.tesi çıkıyor inş. ama şimdi ne yapmalıyım özel mi yoksa araştırma devam mı bilmiyorum. eşim kesinlikle mikro tese olacak bildiğim bir tek bu bu formu yeni gördüm ve çok bğendim inş.önce rabbimin sonra sizin gibi bu konuda tecrübeli arkadaşların yardımıyla bu yolda hayırlısıya ilerleyeceğiz çok mu yazdım acaba :))
selam canlar kociş bikaç gündür iyi değildi karnında alerji gibi bişeyler çıkmıştı...
çok ağrıyor diyordu bugün daha da artmış çok kötü olmuş ben okuldan gelmeden hastaneye gitmiş...
bende okuldan hastaneye geçtim...
kocişim "zona" hastalığına yakalanmış
dr ilaç verdi ağır ilaçlarmış perşembe günü tekrar gidip kan testi yaptıracak karaciğere bi zararı dokunuyor mu diye...
çok ağrısı var canlar dua edin lütfen hemen iyileşsin kıyamıyorum kocişime
eşim öğlen almış sonucu beni aramıştı giderken sonra aramadı akşam geldi yine bir sıfırımız oldu
Allah hayırlısını versin ne diyelim inşallah başka sefere çıkar inşallah spermcikler
eşim öğlen almış sonucu beni aramıştı giderken sonra aramadı akşam geldi yine bir sıfırımız oldu
Allah hayırlısını versin ne diyelim inşallah başka sefere çıkar inşallah spermcikler
Selam canimm,slm kızlar nasılsınız
bugün vck aradı beni baya koşturuyor bebeğine kavuşmak için
salık raporunu almış çok şükr süleymaniyey verecekmiş sağlık raporunu pazartesi
süleymaniyeden tüp bebek raporunu alınca ilaçlarını yazdırmaya gidecekmiş
az kaldı bebeğine kavuşmaya inş eşinde sperm bulunur oda hamişler kervanınna katılır
vck nin pc bozulduğu için yazamıyor ben yazdım dua edelim inş vck de mumutlarına kavuşur amin
vck nin topiğe selamı var
selam canlar kociş bikaç gündür iyi değildi karnında alerji gibi bişeyler çıkmıştı...
çok ağrıyor diyordu bugün daha da artmış çok kötü olmuş ben okuldan gelmeden hastaneye gitmiş...
bende okuldan hastaneye geçtim...
kocişim "zona" hastalığına yakalanmış
dr ilaç verdi ağır ilaçlarmış perşembe günü tekrar gidip kan testi yaptıracak karaciğere bi zararı dokunuyor mu diye...
çok ağrısı var canlar dua edin lütfen hemen iyileşsin kıyamıyorum kocişime
selam canlarım nasılsınız
ben kan tahlillerimi yaptırdım.
inş. gelecek ay tedaviye başlıcam.
rapor almak için hastaneye gitgel yaptık.
haftaya arayın dediler bakalım.
aslında bu ay başlıcaktım:18:
yeni gelenler olmuş hoşgeldiniz.
inş tez vakitte kavuşursunuz bebelerinize..
VCK canım nerelerdesin kızz.
tedaviye başladınızmı? hamileyim diye geliver birgün
CEMREM özlemiştik seni canım
Canım inşallah bu gördüğünüz son sıfır sonucunuz olur. Biz de iki hafta sonra kadar yaptırılmaz bakalım ne çıkacakherşeyin hayırlısı olsun hepimiz için
Merhaba arkadaşımm.
biz Bahçeci umut tüp bebek merkezindee Emre bakırcıoğluna ağustosta 2.100 tl yaptırdıkk..
bende okuyabilirim bitmediyseARUNA--------------------------------------------------38
ASKBEBEK----------------------------------------------38=OKUDU
BAHAR85-----------------------------------------------38=OKUDU
BENGUSUU---------------------------------------------38
BİRUMUT99---------------------------------------------38=OKUDU
CİCEK00------------------------------------------------38=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------38=OKUDU
FLZASK2003-------------------------------------------38=OKUDU
HASRET------------------------------------------------38=OKUDU
HMTNZL------------------------------------------------38=OKUDU
KADER60-----------------------------------------------38=OKUDU
KADER_NL----------------------------------------------38=OKUDU
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------39=OKUDU
MEHPARE34--------------------------------------------39
MİXER07-----------------------------------------------39
NURSEN------------------------------------------------39=OKUDU
NİLDA015----------------------------------------------39=OKUDU
NZLYLN-------------------------------------------------OKUYAMIYOR
PITIRCIK43---------------------------------------------39
SEVAL0817---------------------------------------------39=OKUDU
SU1838-------------------------------------------------39=OKUDU
TULAY20------------------------------------------------39
UMUT99-------------------------------------------------39
VCK------------------------------------------------------39=OKUDU
YASEMENSU--------------------------------------------39=OKUDU
YAREN16------------------------------------------------38=OKUDU
ZAMBAK06----------------------------------------------38=OKUDU
NOT:Önce euzü besmele ile başlanır ve her sureden önce besmele çekilir.
İhlas Sûresi ve Anlamı
Bismillahirrahmanirrahim.
Kul hüvellâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüven ehad.
“De ki: O Allah birdir, büyüklük onda nihayet bulmuştur, daim ve bakidir, her şeyden müstağni ve her dileğin merci'dir. Doğmamış, doğurmamıştır. Hiç bir eşi ve benzeri yoktur.”
Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.
iyi bir doktor sperm ve kan tahlillerinden üretim olup olmadığını görebiliyor...yuvarlak hücre çıkması kesinlikle olumlu...lökosit için bir haftalık basit antibiotikler iş görüyor, bu çok önemli lökosit yani iltihap hücreleri sperm oluşumunu veya varsa sayıyı olumsuz etkiliyor bizdede bu şekilde olmuştu belli aralıklarla antibiotik kullandık....canım insallah bidahaki testte bol bol spermler görürsünüz bizde bir kac gün önce yaptırmıştık bizde sıfırı cektik esim hala dogru dürüst konuşmuyo bende ona baktıkca içim cız ediyo.ama inanıyorum rabbim yardımını esirgemiyecek bizden .cok bekledim bende telefonun basında aramadı.ama bir ümid vardı bende.ama sperm öncüsü mü bilmiyorum yuvarlak hücre cıktı bizde 1 milyon lökasit sıfırdı asistan bunların spermle alakası yok demiş bazı makaleleri aratırdım sperm öncüsü olabilir diyo sag olsun burdan arkadasımda böyle bir cvp verdi bir umud bekliyoruz bizde. rabbim yardımcınız olsun
evet arkadaşım ilk tesemiz olacak . Bundan yaklaşık 4 ay önce normal yolla bebek sahibi olamayacağımızı öğrendik benim prolaktin (60 ) hariç herşeyim normal dedi dr ,eşime yapılan sperm tahlilleri sonucunda menide hiç sperme rastlanmadı. bulunduğumuz ildeki gittiğimiz özel bir hastane bizimle ilgili birşey yapamayacağını kesinlikle bir tüp bebek merkezine başvurmamızı söyledi ve bizim maceramızda burda başladı. nereye gidersin kime gidersin bu işler nasıl oluyor neresi doğru neresi yanlış kime güvenmelyim ne yapmam gerekiyor sorularına bir türlü cvp bulamadık ve bir ablanın tavsiyesi üzerini önce araştırma hast. başvurduk ve raporumuz p.tesi çıkıyor inş. ama şimdi ne yapmalıyım özel mi yoksa araştırma devam mı bilmiyorum. eşim kesinlikle mikro tese olacak bildiğim bir tek bu bu formu yeni gördüm ve çok bğendim inş.önce rabbimin sonra sizin gibi bu konuda tecrübeli arkadaşların yardımıyla bu yolda hayırlısıya ilerleyeceğiz çok mu yazdım acaba :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?