Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

tatlım öyle düşünme
belki görmemişlerdir arkadaşlar.
ben yeni gördüm mesela.
dua ayarlıyacağım diye kaçırdığım varmı diye geriye döndüğümde gördüm ilk yazını.
sana yazdım ki bu yeni yazını gördüm.
inan hepimiz cevaplarız değilse.

Allah razı olsun canım.Ne kadar içten güzel bir dua bu böyle.Rabbim güzel kalbne göre versin inşAllah.
Sanada her isteyenede nasip etsinKimsenin kucağını boş bırakmasın.Aminnn

Birşey daha soracağım cnm.Doktorlar 3-5 spermi hareketli ise yeterli görüyormu tedavi için.Yoksa ameliyata başvuruyorlar mı.

Canım haklısın belkide o sebepten olabilir.Ne bileyim bende heyecanla cevap bekleyip gelmeyince

pıtırcıkım yine benden habersiz ne ouyorsun ya
bende okuyum canım olazmı kaç okuyum sen söyleyiver sana zahmet

tatlım senden de Allah razı olsun.
amin duaların için amin.
canım arkadaşıyın eşinin sperm analizlerinde mi çıkış oluyor? eğer öyleyse ameliyat falan olmasın.
bende tesede bulundu zannettim.
sakın tatlım tese olmasın ki çıkış oluyorsa kürlerle çoğalır.
hüseyin ermiş kürü var çok etkili
keçi boynuzu kürü var.
herşeyden önce doğru bir doktor tedavisiyle milyonları bulur tatlım

Canım haklısın belkide o sebepten olabilir.Ne bileyim bende heyecanla cevap bekleyip gelmeyince

heyecanlanmakta haklısın.
soruna cevap almak ve arkadaşını sevindirmek istiyorsun.heyecanın bu yüzden .anlıyorun seni.
inş arkadaşın sevinir.

Evt cnm öyle düşünmee bende sen en son mesaj yazınca geriye dönüp mesajını buldumm..
dualarla ilgileniyoruz ya gözden kaçtı herhaldeee..
yoksa bizim arkadaşlarr mutlaka yardımcı olurlarrrrr...
arkadaşının eşinede rabbim şifa versin.. inş.
cnm pıtırcık anlatmış zatenn ama belkii arkadaşının eşinin ilaçlarla ve ya bitkisellerle spermi artabilirr.bi keremi yapılmış test acaba
üzülmesin çıkış varsa o bi şekildee artarrr cnmm..

Canım hayır testte çıktı.keçi boynuzunu biliyorum diğerinide araştırayım çok teşekkür ederim.Alah razı olsun cnm.

iyi akşamlar

canım öncelikle geçmiş olsun allah şifa versin arkadaşının eşine tez vakitte bebişine kavuşsun inşallah ve hepimize rabbim bu mucizeyi yaşatsın en yakın zamanda amin
gelelim sorunun cevabna canım aslında 3,5 tane sperm hareketli ise tüpbebk yapmak için yeterli ama tüpbebek merkezine göre değişiyor kimi doktor için bu miktar yeterli değil ve ameliyat yapmayı deniyorlar tamamen duygusal çünkü ameliyat demek para demek.yada iyi bir merkez seçsin arkadaşın ve sperm dondurma işemi yapan bir tüpbebek merkezine gitsin ve çıkan spermleri dondurtup tüpbebek yapacağı zamana kadar havuz sistemiyle sperm saklatsın daha sonra çözünen ve sağlıklı kalan spermlerle tüpbebek yaptırsın sana tavsiyem budur

pıtırcıkım yine benden habersiz ne ouyorsun ya
bende okuyum canım olazmı kaç okuyum sen söyleyiver sana zahmet

kanatsız melek senden habersiz olur mu tatlım. haber güvercini gönderdim bakkkk haberi aldın girdin topiğe 11:
gözdemmmmm arkadaşımızın bebişi hastalanmış ateşi bir türlü düşmüyormuş.
iğneyede alerjisi olmuş heryeri kabarmış.
onun için şifa tesbihi çekiyoruz tatlım. YA MUHYİ C.C. tesbihi
10 bin olacak toplam

şimdi 6 bin oldu arkadaşlar sayesinde.kaç okumak istersen tatlım.
Rabbim çektiğin tesbih hürmetine kalbin gibi saf melekler nasip etsin sanada tatlım amin.

Son düzenleme:

Allah razı olsun canım arkadaşım inşallah hepimiz kavusuruz evlatlara amin.. rabbım gözde arkadasımızın oğluna şifa versın bıan önce ıyıleşsin

Kün feyekün duasına katılacak arkadaşlar duamıza tekrar başlıyoruz haberiniz olsun

sağolasın tatlım eksik olma
isteyip dileyen herkese versin rabbim
ben 500 çekeyim canım fazla deyipte yapamamazlık olmasın
acil şifa versin rabbim inşallah

Canım hayır testte çıktı.keçi boynuzunu biliyorum diğerinide araştırayım çok teşekkür ederim.Alah razı olsun cnm.

iyi akşamlar

tatlım sakın tese olmasınlar.
tüp bebek merkezleri paramatik gibiler .
para için kesip biçiyorlar.
testte çıktıysa hiiiiiiiiç üzülmesin arkadaşın.
biz 1 tane ölü sperm çıkan arkadaş için ne halaylar çektik burada.ne kadar çok mutlu olduk.
ki arkadaşıyın testlerinde en azından birkaç tana hareketli çıkış var.
şükretsin .nerdesiniz bilmiyorum ama iyi bir doktor bulun.
inş spermler çoğalır veeeee en kısa zamanda evlatlarına kavuşur arkadaşın.amin.

Selammmmmmm cnm hoşgeldinnnnnnn
nasılsınnnnnn anlat bakalımmm neler yaptınn bizden uzaktaaaaaa

hoşbulduk canım çok yorucu bir süreçti ama geçti şükür yarın sağlık raporumu hastaneye teslim edicem ve inşallah tüpbebek raporumu alıcam tabi miyomu sorun etmezlerse
eşim Emre beyi aramış raporu alın ve Ulun bey yada Süleyman beyden randevu alın ilk muayene ücreti olarakta 150 tl getirin demiş
inşallah artık sona doğru geldim sonu hayırlı ve güzel olur umarım

Allah arkadaşına eşine yar ve yardımcı olsun arkadasım,spermlerı hareketlıyse 1 tane bıle yeter Rabbım eğer isterse o 1 sperme bıle can verır inşallahh arkadaşında dua etsın bolbol burada bazılarımız 1 tane bıle bulamıyoruz oda dualarımızdadır rabbım onlarında yüzünü guldursun

şükür cnmm sona geldin artıkk
inşallah miyomuda sorun etmezler bi an raporu alıp gidipp ilaçlarını yazdırırsın ve tedaviyee başlayacağın günü beklersin artıkk..
adetin ne zaman cnmm...bu aradaa
inş sonu güzel olucakkkkkk cnmm emeklerinin karşılığını rabbim yeni yılda sana bebiş olarak vericekk

vck ve ecrin Rabbim Peygamber efendimiz s.a.v yüzüsuyu hürmetine sizide sevindirsin binlerce milyonlaca sperm nasip etsin evlatlarınızı çifter çifter versin inşAllahh size ve buradaki tüm arkadaşlara.Aminn.

Spermleri dondurmak ve toplamak banada çok mantıklı geldi.Allahım hayırlısını nasip etsin.Çok teşekkürler.

Selam kızlar nasılsınız

hg tatlım
güzel haberlerle gelmişsin sanırsam
inş tatlım bir sorun çıkmaz .
başlarsınız bir an önce

Kün feyekün duasına katılacak arkadaşlar duamıza tekrar başlıyoruz haberiniz olsun

tatlım benim arkadaşımın değil sorun .
topiğe rainbowcolors arkadaş yazı yazdı.
ona cevap vemiştim .
ama Allah razı olsun.
aynen katılıyorum sana biz bir tanesine hasretiz.
inş şükür ederler ve sabırla inançla dua ile arkadaşın spermeleri çoğalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…