Arkadaşlar dakkalardır bakıyorum biri bir mesaj yazdımı diye fakat sanki mesajım görünmez oldu umursamıyorsunuz bile.Sizinle aynı sorunu yaşayan birine umut olmamanız çok şaşırttı ve üzdü beni.Hayır kimse gelmedi okumadı desem sürekli birileri online ve mesajda yazılıyor.
neyse canınız saolsun.
slm canım.
geçmiş olsun arkadaşıyın eşine.
hareketli 1 tane sperm ve 1 yumurta yeter tatlım Rabbim isterse evlat sahibi olmak için.
inş spermleri hareketlidir ve kavuşur arkadaşın evlatlarına...amin.
dua etsin arkadaşın bol bol
duamdır inş bu kadar sperm bulunmuşken 1 taneye Rabbim can versin inş.
Allah yar ve yardımcınız olsun
tatlım öyle düşünme
belki görmemişlerdir arkadaşlar.
ben yeni gördüm mesela.
dua ayarlıyacağım diye kaçırdığım varmı diye geriye döndüğümde gördüm ilk yazını.
sana yazdım ki bu yeni yazını gördüm.
inan hepimiz cevaplarız değilse.
gözdemmmmmin bebişinin şifa bulması için:
Ya Muhyi c.c.
Manası: İsrafil Aleyhisselam'ın tespihidir. Dirilten, hayat veren, canlandıran.Hastalıklara şifadır
10 bin YA MUHYİ C.C.tesbihini çekmeye başladım bugün.katkıda bulunmak isteyen arkadaşlarımın katkılarını bekliyorum...
Allah afacana şifa versin.amin.
pıtırcık ……………….. 1000 = okudu
bahar ……………….. 500
flzask ……………….. 1000=okudu
umut99 ……………… 1000 =okudu
ecrin23 ……………… 500
ecrin eşi ……………. 500
yaren16 ……………. 1000 = okudu
Allah razı olsun canım.Ne kadar içten güzel bir dua bu böyle.Rabbim güzel kalbne göre versin inşAllah.
Sanada her isteyenede nasip etsinKimsenin kucağını boş bırakmasın.Aminnn
Birşey daha soracağım cnm.Doktorlar 3-5 spermi hareketli ise yeterli görüyormu tedavi için.Yoksa ameliyata başvuruyorlar mı.
Canım haklısın belkide o sebepten olabilir.Ne bileyim bende heyecanla cevap bekleyip gelmeyince
İyi akşamlar arkadaşlar Rabbim hepinizin kucağını çifter çifter doldursun inşAllah.Amin
Bir sorum vardı arkadaşlar tüp bebek tedavisi için gereken sperm miktarı nedir.Hareketlimi olması gerekiyor hepsinin.Arkadaşımın eşinde sadece bir kaç sperm bulunmuş ve çok üzülüyor umarı cevalarınızla onu mutlu edebilirim.Çok teşekkürler şimdiden
Canım haklısın belkide o sebepten olabilir.Ne bileyim bende heyecanla cevap bekleyip gelmeyince
allah razı olsun canım.ne kadar içten güzel bir dua bu böyle.rabbim güzel kalbne göre versin inşallah.
Sanada her isteyenede nasip etsinkimsenin kucağını boş bırakmasın.aminnn
birşey daha soracağım cnm.doktorlar 3-5 spermi hareketli ise yeterli görüyormu tedavi için.yoksa ameliyata başvuruyorlar mı.
pıtırcıkım yine benden habersiz ne ouyorsun ya
bende okuyum canım olazmı kaç okuyum sen söyleyiver sana zahmet
Selam kızlar nasılsınız
tatlım benim Allah razı olsun.sizleri bu yüzden seviyorum
karşılıksız yürekten dua ediyoruz zorda olanlara.
Rabbim ettiğin duaların karşılığını kat kat versin.amin
Allah razı olsun.çektiğiniz tesbihler hürmetine
Rabbim eşine en kısa zamanda şifa versin seninde tatlım.
veeee en kısa zamanda hayırlı evlatlara kavuş inş.amin.
melek arkadaşlarım benim .Allah razı olsun.
kat kat karşılığını al inş çektiğin tesbihlerin.amin.
kanatsız melek senden habersiz olur mu tatlım.haber güvercini gönderdim bakkkk haberi aldın girdin topiğe 1 1:
gözdemmmmm arkadaşımızın bebişi hastalanmış ateşi bir türlü düşmüyormuş.
iğneyede alerjisi olmuş heryeri kabarmış.
onun için şifa tesbihi çekiyoruz tatlım. YA MUHYİ C.C. tesbihi
10 bin olacak toplam
şimdi 6 bin oldu arkadaşlar sayesinde.kaç okumak istersen tatlım.
Rabbim çektiğin tesbih hürmetine kalbin gibi saf melekler nasip etsin sanada tatlım amin.
Canım hayır testte çıktı.keçi boynuzunu biliyorum diğerinide araştırayım çok teşekkür ederim.Alah razı olsun cnm.
iyi akşamlar
Selammmmmmm cnm hoşgeldinnnnnnn
nasılsınnnnnn anlat bakalımmm neler yaptınn bizden uzaktaaaaaa
slm canım.
geçmiş olsun arkadaşıyın eşine.
hareketli 1 tane sperm ve 1 yumurta yeter tatlım Rabbim isterse evlat sahibi olmak için.
inş spermleri hareketlidir ve kavuşur arkadaşın evlatlarına...amin.
dua etsin arkadaşın bol bol
duamdır inş bu kadar sperm bulunmuşken 1 taneye Rabbim can versin inş.
Allah yar ve yardımcınız olsun
hoşbulduk canım çok yorucu bir süreçti ama geçti şükür yarın sağlık raporumu hastaneye teslim edicem ve inşallah tüpbebek raporumu alıcam tabi miyomu sorun etmezlerse
eşim Emre beyi aramış raporu alın ve Ulun bey yada Süleyman beyden randevu alın ilk muayene ücreti olarakta 150 tl getirin demiş
inşallah artık sona doğru geldim sonu hayırlı ve güzel olur umarım
Selam kızlar nasılsınız
Kün feyekün duasına katılacak arkadaşlar duamıza tekrar başlıyoruz haberiniz olsun
Allah arkadaşına eşine yar ve yardımcı olsun arkadasım,spermlerı hareketlıyse 1 tane bıle yeter Rabbım eğer isterse o 1 sperme bıle can verır inşallahh arkadaşında dua etsın bolbol burada bazılarımız 1 tane bıle bulamıyoruzoda dualarımızdadır rabbım onlarında yüzünü guldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?