canım bende 500 tane okurum rabbim şifa versin cennet kokulu bebişimizegözdemmmmmin bebişinin şifa bulması için:
Ya muhyi c.c.
Manası: Israfil aleyhisselam'ın tespihidir. Dirilten, hayat veren, canlandıran.hastalıklara şifadır
10 bin ya muhyi c.c.tesbihini çekmeye başladım bugün.katkıda bulunmak isteyen arkadaşlarımın katkılarını bekliyorum...
Allah afacana şifa versin.amin.
Pıtırcık .. 2000 = okudu
bahar .. 500
flzask .. 1000=okudu
umut99 1000 =okudu
ecrin23 500 =okudu
ecrin eşi . 500 =okudu
yaren16 . 1000 = okudu
esra1982 500 = okudu
toplam 7000 oldu arkadaşlar 3000 kaldı arkadaşlar okumak isteyen varsa ekleyebilirim.
Arkadaşlar sayfalar çok hızlı ilerliyor maşallh bugün topik şenlendi.çok seviniyorum topik kalabalık olunca....
Kaçırdığım varsa bana hatırlatırsa sevinirim.
bende iyi cnmm ne olsunn bugün yoruldumm akşamdan beridee hep oturuyorumm dinleniyorumm..
olsun cnm ne demek ...Allah kabul etsin cnmmm....dualarımızıı minik iyileşir inş. bi an öncee:26:
evt cnm o kadar zamandan sonra bu aşamalara gelmenizzz çok güzell
adetinde tamm zamanında olucak o zaman desene
zaman su gibi aksınnn ve güzel şeyler olsun inş cnmmm sizin içinnnnnn ...hepimiz sevinelimmmmmm senin sevincinleeee
rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasınnnnnn
hakkınızda hayırlsıı ....tatlım inş o günn yanında olucammm.
Seni o gün çokk merak ediyorummmmmmmm
gözdem arkadısımaza bende tesbih cekmek isterim.ama nasıl yapacaz canım kusura bakma yanlış yapmamak için soruyorum normal tesbih cektigimiz gibi mi yapacaz tatlım .rabbim arkadasızın evladına sifa versin.
inşallah iyileşir tez vakitte canım
ben bi bakım derken sizi farkettim canım şimdi iizninle kaçıyorum hayırlı akşamlar herkese
canım bız 1000tanesını daha almak ıstıoruz okumaya baskaasına vermedıysen
sağol canım allah razı olsun evet canım aslında benim normal tarihi ayın 26sıydı kısmet işte bekle desem beklemezdi
Inşallah canım engel çıkmazsa gelmeni çok isterim bende bahar ve senin yanında olmak istiyordum ama cemremle birlikteydik
ama inşallah sizler beni yalnız bırakmazsınız hem dualarınızla hemde varlığınızla iyiki varsınız
canım arkadaşlar sayesinde okuyoruz duaları.
Kimin ayarladığı önemli değil.
Bu topiği ve sizleri o yüzden seviyorum
karşılıksız kimin için olduğu önemli değil hepimiz birlik olup okuyoruz yaaaa
inan çoooooooooook seviniyorum.
Tatlım düşünmen yeterli.
Okumuş kadar oldun.
Inş sen hayırlı haberlerle dönde..... Bizi sevindirde kafi.
Bu arada yardım edebilirim yasin ve meryem surene....
aynen dediğin gibi canım önemli olan okunması zaten makbul olan bu şeklide birbirimize gıyabında günahsız ağızlarla dua etmemiz
allah okuyandan sebep olandan okumak isteyipte okuyamayandan herkesten razı olsun herkesin hakkında hayırlı dileğini versin rabbim inşallah
canım yardım etmek istersen hayır demem çünkü gerçekten çok zorlanıyorum evimde fırsat bulamıyorum tamir işine falan girmiştik tüpbebeğe başlamadan
yolda okumak zorunda kalıyorum bazen insanların rahatsız olduğunu fark ediyorum ama yinede yolcunun duası kabul olur diye okumaya devam ediyorum
canım yardımcı olmak isterseniz bana haber verirsin bende ona göre eksik okurum şimdiden teşekkür ederim
bitanelerim benim yaaaaaaaaaa.
hepinizden Allah razı olsun
inş çektiğimiz tesbikler hürmetine gözdemmmmmmin bebişi şifa bulur.
çok tatlı bit görsenizzz. kaşla göz arasında yaramaz da ..... afacannnnnn.Rabbim şifa verir tekrar yaramazlıklarına devam eder.
ÇEKİLEN TESBİHLER HÜRMETİNE RABBİM HEPİMİZE AFACANLAR NASİP EDER İNŞŞŞŞŞŞŞ.AMİN.
BAHAR İÇİNNNNN BAHAR İÇİN
arkadaşlar baharın eşi için cemrem ile flzask şifa ayetleri başlattı ama bir de isterseniz Ya Muhyi okuyalım
farklı dualarla inş şifa bulur baharımızın eşi de .
zona hastalığı olmuş baharın eşinde.
teyzem yaşadı bu rahatsızlığı ve acısını çooooooook iyi anlıyorum.
ağrısı herşeye bedelmiş.
Dua ile Rabbim şifasını versin inş.
ben 1000 tane ile başlıyorum arkadaşlar.
okumak isteyenler yazarsa sevinirim.
Allah razı olsun.....
aynen dediğin gibi canım önemli olan okunması zaten makbul olan bu şeklide birbirimize gıyabında günahsız ağızlarla dua etmemiz
allah okuyandan sebep olandan okumak isteyipte okuyamayandan herkesten razı olsun herkesin hakkında hayırlı dileğini versin rabbim inşallah
canım yardım etmek istersen hayır demem çünkü gerçekten çok zorlanıyorum evimde fırsat bulamıyorum tamir işine falan girmiştik tüpbebeğe başlamadan
yolda okumak zorunda kalıyorum bazen insanların rahatsız olduğunu fark ediyorum ama yinede yolcunun duası kabul olur diye okumaya devam ediyorum
canım yardımcı olmak isterseniz bana haber verirsin bende ona göre eksik okurum şimdiden teşekkür ederim
TATLIM YARDIMCI OLURUM ELBET.
KİME OKUYACAĞIM VE NİYETİ NE.
eşim 3 yasin okuyacak.
bende 2 yasin 2 meryem okuyayım tatlım.
şimdilik ama fazla okuyabilirsem sana haber veririm tatlım.
bitanelerim benim yaaaaaaaaaa.
hepinizden Allah razı olsun
inş çektiğimiz tesbikler hürmetine gözdemmmmmmin bebişi şifa bulur.
çok tatlı bit görsenizzz. kaşla göz arasında yaramaz da ..... afacannnnnn.Rabbim şifa verir tekrar yaramazlıklarına devam eder.
ÇEKİLEN TESBİHLER HÜRMETİNE RABBİM HEPİMİZE AFACANLAR NASİP EDER İNŞŞŞŞŞŞŞ.AMİN.
BAHAR İÇİNNNNN BAHAR İÇİN
arkadaşlar baharın eşi için cemrem ile flzask şifa ayetleri başlattı ama bir de isterseniz Ya Muhyi okuyalım
farklı dualarla inş şifa bulur baharımızın eşi de .
zona hastalığı olmuş baharın eşinde.
teyzem yaşadı bu rahatsızlığı ve acısını çooooooook iyi anlıyorum.
ağrısı herşeye bedelmiş.
Dua ile Rabbim şifasını versin inş.
ben 1000 tane ile başlıyorum arkadaşlar.
okumak isteyenler yazarsa sevinirim.
Allah razı olsun.....
ama yarın kesin olurmsunn varmı belirtilerrrr yaniiiiiii
Inş cnmm gelicem..inan o anda insan birilerinin yanında olmasını çokk istiyooooooo
o an yanındakilerin sana destek vermesi moral vermesi o kadar iyikii...
Ben anlamamıştım bilee biizmki ne zaman çıktıı..çünküü.bahar ben aruna diğer topikten fiyonk makarna cnmlaı-rım benim..
Ara koridorda sohbet derken bi baktımm haber geldiiii..
Anlamadım bile yanii.. Bizide senin yanında olursak iki laflarızzzzz hopppp haber gelmişşşşşşşş sonuçç pozitifffffffff diyeeeeeeee inş.. Alllahımmmmmmm:26:
canımm ben hemen 1000 tane okuyorumm
tatlım ya sen melekmisinnnnnnn bitanesinnnnn sennnnn ya bitaneeeeeeeee...
tatlım yardımcı olurum elbet.
Kime okuyacağım ve niyeti ne.
Eşim 3 yasin okuyacak.
Bende 2 yasin 2 meryem okuyayım tatlım.
şimdilik ama fazla okuyabilirsem sana haber veririm tatlım.
canım arkadaşlarımın niyetide bebiş sahibi olmak şu anda listem yanımda değil canım sen oku ben bağışlayınca hep birlikte isimlerine dua ederim allah razı olsun
canım bende 500 okurum rabbim şifa versin arkadaşımın eşine aminbaharın eşi için ya muhyi c.c.
Arkadaşlar baharın eşi zona olmuştu. Ya muhyi cc okuyoruz
ya muhyi c.c.
Manası: Israfil aleyhisselam'ın tespihidir. Dirilten, hayat veren, canlandıran.hastalıklara şifadır
10 bin ya muhyi c.c.tesbihini çekmeye başladım yardım etmek isteyen arkadaşlar olursa eklerim.
Hepinizden allah razı olsun.amin.
Pıtırcık .. 1000
flzask 1000
ecrin ve eşi . 1000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?