Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım bende 500 tane okurum rabbim şifa versin cennet kokulu bebişimize

gözdem arkadısımaza bende tesbih cekmek isterim.ama nasıl yapacaz canım kusura bakma yanlış yapmamak için soruyorum normal tesbih cektigimiz gibi mi yapacaz tatlım .rabbim arkadasızın evladına sifa versin.

gözdemmmmmin bebişinin şifa bulması için:
Ya Muhyi c.c.

Manası: İsrafil Aleyhisselam'ın tespihidir. Dirilten, hayat veren, canlandıran.Hastalıklara şifadır

10 bin YA MUHYİ C.C.tesbihini çekmeye başladım bugün.katkıda bulunmak isteyen arkadaşlarımın katkılarını bekliyorum...
Allah afacana şifa versin.amin.

pıtırcık ……………….. 2000 = okudu
bahar ……………….. 500
flzask ……………….. 1000=okudu
umut99 ……………… 1000 =okudu
ecrin23 ……………… 500 =okudu
ecrin eşi ……………. 500 =okudu
yaren16 ……………. 1000 = okudu
esra1982………… 500 = okudu
askbebek ……… 300
vck ……………. 500
rabin color…….. 1000
ecrin ve eşi ……..1000
gözdemmm…….. 200

arkadaşlar sayımız tamamlandı.
Allah hepinizden razı olsun

bende iyi cnmm ne olsunn bugün yoruldumm akşamdan beridee hep oturuyorumm dinleniyorumm..
olsun cnm ne demek ...Allah kabul etsin cnmmm....dualarımızıı minik iyileşir inş. bi an öncee:26:

inşallah iyileşir tez vakitte canım
ben bi bakım derken sizi farkettim canım şimdi iizninle kaçıyorum hayırlı akşamlar herkese

sağol canım allah razı olsun evet canım aslında benim normal tarihi ayın 26sıydı kısmet işte bekle desem beklemezdi
Inşallah canım engel çıkmazsa gelmeni çok isterim bende bahar ve senin yanında olmak istiyordum ama cemremle birlikteydik
ama inşallah sizler beni yalnız bırakmazsınız hem dualarınızla hemde varlığınızla iyiki varsınız

gözdem arkadısımaza bende tesbih cekmek isterim.ama nasıl yapacaz canım kusura bakma yanlış yapmamak için soruyorum normal tesbih cektigimiz gibi mi yapacaz tatlım .rabbim arkadasızın evladına sifa versin.

tatlım düşünmen yeterli.
okumuş kadar oldun.
sayımız tamamlandı .
Allah razı olsun.kat kat okumak istediğin tesbihin sevabını al inş.
amin.

ama yarın kesin olurmsunn varmı belirtilerrrr yaniiiiiii
inş cnmm gelicem..inan o anda insan birilerinin yanında olmasını çokk istiyooooooo
o an yanındakilerin sana destek vermesi moral vermesi o kadar iyikii...
ben anlamamıştım bilee biizmki ne zaman çıktıı..çünküü.bahar ben aruna diğer topikten fiyonk makarna cnmlaı-rım benim..
ara koridorda sohbet derken bi baktımm haber geldiiii..
anlamadım bile yanii.. bizide senin yanında olursak iki laflarızzzzz hopppp haber gelmişşşşşşşş sonuçç pozitifffffffff diyeeeeeeee inş.. Alllahımmmmmmm:26:

bitanelerim benim yaaaaaaaaaa.
hepinizden Allah razı olsun
inş çektiğimiz tesbikler hürmetine gözdemmmmmmin bebişi şifa bulur.
çok tatlı bit görsenizzz. kaşla göz arasında yaramaz da ..... afacannnnnn.Rabbim şifa verir tekrar yaramazlıklarına devam eder.
ÇEKİLEN TESBİHLER HÜRMETİNE RABBİM HEPİMİZE AFACANLAR NASİP EDER İNŞŞŞŞŞŞŞ.AMİN.

BAHAR İÇİNNNNN BAHAR İÇİN

arkadaşlar baharın eşi için cemrem ile flzask şifa ayetleri başlattı ama bir de isterseniz Ya Muhyi okuyalım
farklı dualarla inş şifa bulur baharımızın eşi de .
zona hastalığı olmuş baharın eşinde.
teyzem yaşadı bu rahatsızlığı ve acısını çooooooook iyi anlıyorum.
ağrısı herşeye bedelmiş.
Dua ile Rabbim şifasını versin inş.
ben 1000 tane ile başlıyorum arkadaşlar.
okumak isteyenler yazarsa sevinirim.
Allah razı olsun.....

canımm ben hemen 1000 tane okuyorumm
tatlım ya sen melekmisinnnnnnn bitanesinnnnn sennnnn ya bitaneeeeeeeee...

canım biz 1000 taneyı bıtırdık rabbım şifa versın.. BAHARIN EŞİ için 1000 tanede ben alıyorum

evet canım olurum ama miyom olduğu için çok sancım oluyor yolda da ne yapıcam bilmem allah'tan aşkbebek yanımda olacak
evet canım yanımda birilerin olmasını çok isterim tabiki ailelerimz olur ama onlar beni gerçekten sizler gibi anlıyamazlar
geçen gün annemle gittim hastaneye kadın yorgunluktan perişan oldu sabah çıkıyoruz geceyarısı eve dönüyoruz
tahliller muayaneler falan derken birde doktor uyuzluk yapınca sinirden doktorla tartıştım biraz
aslında önemli olmayan birşey adama izah ediyorum anlamıyor herşeyi para için yapıyorlar yeterki biraz daha para alsınlar
dünya kadar tahlil film falan çektirdiler inan götürdüm sonucunu doktor açıp bakmadı gelde sinir olma
yaptırdıysan yeter demezmi sonucu önemli değilse neden yaptırıyorlar anlamadım
annem kızım sanki hastaneleri bilmiyormusun prosedür böyle diye onları koruyor bana.
Anne sen beni anlamıyorsun ben daha çok üzülüyorum artık seni getirmiycem dedim
Annem bile olsa derdimi anlamıyor yardımcı olmaya çalışırken diğer yandan bana benim doğumumu anlatıyor

BAHARIN EŞİ İÇİN YA MUHYİ C.C.
Arkadaşlar baharın eşi zona olmuştu. Ya MUHYİ cc okuyoruz
Ya Muhyi c.c.

Manası: İsrafil Aleyhisselam'ın tespihidir. Dirilten, hayat veren, canlandıran.Hastalıklara şifadır

10 bin YA MUHYİ C.C.tesbihini çekmeye başladım yardım etmek isteyen arkadaşlar olursa eklerim.
Hepinizden Allah razı olsun.amin.

Pıtırcık ……….. 1000
Flzask ………… 1000
Ecrin ve eşi ……. 1000
vck ................. 500

Son düzenleme:
canım bende 500 okurum rabbim şifa versin arkadaşımın eşine amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…