Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Amin canım arkadaşım aminnnn hepimizin içten ettiğimiz bu dualar kabul etsın Rabbım hepimizin yüzleri gullsun çifter çifter kavusalım bebişlerimizee

canım bızde okuduk gözdemmmm arkadasımızın bırıcık bebeğine rabbım bıan önce şifalar versın aminnnnn

inanmakta bile zorlanıyorum artık benim içinde geri sayım başladı sanırım.
sağlık raporu alınca doktor muayene etmedi yoksa rapora imza atmazdı sorun eşimde dedim oda tamam dedi
adetim yarın canım tam denk gelecek eğer raporumu verirlerse 2 gün sonra muayenemi de olmuş olurum ama henüz doktor için karar veremedim
randevu almam lazım ama beli-ki raporda sorun çıkar diye randevumu iptal ettim kesinleşirse sizi ararım dedim hakkımda hayırlısı olsun inşallah

arkadasa yazmıstım canım ama adını yazmayı unutmusum evet hepımız 1 sperme bıle hasretız rabbım hepımıze nasip etsın

canim hasta olan kuzu için ben 500 tane çektim canım
hemen iyileşsin diye hemen çektim
Rabbim kabul eylesin

gözdemmmmmin bebişinin şifa bulması için:
Ya Muhyi c.c.

Manası: İsrafil Aleyhisselam'ın tespihidir. Dirilten, hayat veren, canlandıran.Hastalıklara şifadır

10 bin YA MUHYİ C.C.tesbihini çekmeye başladım bugün.katkıda bulunmak isteyen arkadaşlarımın katkılarını bekliyorum...
Allah afacana şifa versin.amin.

pıtırcık ……………….. 2000 = okudu
bahar ……………….. 500
flzask ……………….. 1000=okudu
umut99 ……………… 1000 =okudu
ecrin23 ……………… 500 =okudu
ecrin eşi ……………. 500 =okudu
yaren16 ……………. 1000 = okudu
esra1982………… 500 = okudu

toplam 7000 oldu arkadaşlar 3000 kaldı arkadaşlar okumak isteyen varsa ekleyebilirim.

arkadaşlar sayfalar çok hızlı ilerliyor maşallh bugün topik şenlendi.çok seviniyorum topik kalabalık olunca....
kaçırdığım varsa bana hatırlatırsa sevinirim.

canım kızlar bende 300 tane okurum okudu yaz rabbim şifa versin amin

evt cnm o kadar zamandan sonra bu aşamalara gelmenizzz çok güzell
adetinde tamm zamanında olucak o zaman desene
zaman su gibi aksınnn ve güzel şeyler olsun inş cnmmm sizin içinnnnnn ...hepimiz sevinelimmmmmm senin sevincinleeee
rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasınnnnnn
Hakkınızda hayırlsıı ....tatlım inş o günn yanında olucammm.
seni o gün çokk merak ediyorummmmmmmm

amin canım ALLAH razı olsun ne güzel dua bu böyle
CANIM BU YOLDA İLERLERKEN ÇOK BİLGİLİ OLMAK LAZIM YOKSA PARA ALMAK İÇİN YAPMADIKLARI ŞEY YOK
BENİM ARKDAŞIMIN EŞİNDE 5MİLYON SPERM ÇIKIYOR AMA EŞİ YANINDA OLMAYINCA TEST VEREMİYOR HASTANEDE KABUL ETMEDİĞİ İÇİN EŞİ AMELİYAT OLACAKMIŞ
AKLIM ALMIYOR NASIL BİR İNSANLIK BU BÖYLE NE VAR YANİ EŞİDE GİRSE TEST VERMESİ İÇİN HEMEN KESİP BİÇECEKLER NEDE OLSA UCUNDA 2 MİLYAR VAR

canım bende 1000 okumak istiyorum.Bu gece bitiririm zikirmatiği alıyorum elime.Bitirince yaayımmı bitti diye.Hastalığı ne bulmuyorum ma Rabbim Şafi sıfatıyla şifa versin inşAllah.Amin

canım bende 500 tane okurum rabbim şifa versin cennet kokulu bebişimize

sağol canım yiyim şükür sen nasılsın
hasta bebişin tesbihini çektimde yazamadım o sırada

bende iyi cnmm ne olsunn bugün yoruldumm akşamdan beridee hep oturuyorumm dinleniyorumm..
olsun cnm ne demek ...Allah kabul etsin cnmmm....dualarımızıı minik iyileşir inş. bi an öncee:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…