tatlım sakın tese olmasınlar.
tüp bebek merkezleri paramatik gibiler .
para için kesip biçiyorlar.
testte çıktıysa hiiiiiiiiç üzülmesin arkadaşın.
biz 1 tane ölü sperm çıkan arkadaş için ne halaylar çektik burada.ne kadar çok mutlu olduk.
ki arkadaşıyın testlerinde en azından birkaç tana hareketli çıkış var.
şükretsin .nerdesiniz bilmiyorum ama iyi bir doktor bulun.
inş spermler çoğalır veeeee en kısa zamanda evlatlarına kavuşur arkadaşın.amin.
vck ve ecrin Rabbim Peygamber efendimiz s.a.v yüzüsuyu hürmetine sizide sevindirsin binlerce milyonlaca sperm nasip etsin evlatlarınızı çifter çifter versin inşAllahh size ve buradaki tüm arkadaşlara.Aminn.
Spermleri dondurmak ve toplamak banada çok mantıklı geldi.Allahım hayırlısını nasip etsin.Çok teşekkürler.
gözdemmmmmin bebişinin şifa bulması için:
Ya Muhyi c.c.
Manası: İsrafil Aleyhisselam'ın tespihidir. Dirilten, hayat veren, canlandıran.Hastalıklara şifadır
10 bin YA MUHYİ C.C.tesbihini çekmeye başladım bugün.katkıda bulunmak isteyen arkadaşlarımın katkılarını bekliyorum...
Allah afacana şifa versin.amin.
pıtırcık .. 1000 = okudu
bahar .. 500
flzask .. 1000=okudu
umut99 1000 =okudu
ecrin23 500
ecrin eşi . 500
yaren16 . 1000 = okudu
şükür cnmm sona geldin artıkk
inşallah miyomuda sorun etmezler bi an raporu alıp gidipp ilaçlarını yazdırırsın ve tedaviyee başlayacağın günü beklersin artıkk..
adetin ne zaman cnmm...bu aradaa
inş sonu güzel olucakkkkkk cnmm emeklerinin karşılığını rabbim yeni yılda sana bebiş olarak vericekk
hg tatlım
güzel haberlerle gelmişsin sanırsam
inş tatlım bir sorun çıkmaz .
başlarsınız bir an önce
tatlım benim arkadaşımın değil sorun .
topiğe rainbowcolors arkadaş yazı yazdı.
ona cevap vemiştim .
ama Allah razı olsun.
aynen katılıyorum sana biz bir tanesine hasretiz.
inş şükür ederler ve sabırla inançla dua ile arkadaşın spermeleri çoğalır.
canım bızde okuduk gözdemmmm arkadasımızın bırıcık bebeğine rabbım bıan önce şifalar versın aminnnnn
canım nasılsınnnnnnn
hg tatlım
başlarsınız bir an önce
hoşbulduk canım evet canım haberler güzel inşallah sonucuda güzel olur
canım ne güzel hep dualar okunuyor Allah razı olsun öncülük yapıyorsun
bende inşallah bundan sonra hep dualara katılmak istiyorum ama şu anda 50meryem surem 30yasin surem birikmiş halde
inan hastaneye giderken yolda bile okumaya çalışıyorum görende beni hoca sanacak
canım bızde okuduk gözdemmmm arkadasımızın bırıcık bebeğine rabbım bıan önce şifalar versın aminnnnn[/QUOT
canım esmanın ihlasını okudum. rabbım sana çifter çifter bebişlerini nasip etsin arkadasım aminnn
Ya Muhyi c.c.
Manası: İsrafil Aleyhisselam'ın tespihidir. Dirilten, hayat veren, canlandıran.Hastalıklara şifadır
10 bin YA MUHYİ C.C.tesbihini çekmeye başladım bugün.katkıda bulunmak isteyen arkadaşlarımın katkılarını bekliyorum...
pıtırcık ……………….. 2000 = okudu
bahar ……………….. 500
flzask ……………….. 1000=okudu
umut99 ……………… 1000 =okudu
ecrin23 ……………… 500 =okudu
ecrin eşi ……………. 500 =okudu
yaren16 ……………. 1000 = okudu
esra1982………… 500 = okudu
toplam 7000 oldu arkadaşlar 3000 kaldı arkadaşlar okumak isteyen varsa ekleyebilirim.
arkadaşlar sayfalar çok hızlı ilerliyor maşallh bugün topik şenlendi.çok seviniyorum topik kalabalık olunca....
kaçırdığım varsa bana hatırlatırsa sevinirim.
inanmakta bile zorlanıyorum artık benim içinde geri sayım başladı sanırım.
sağlık raporu alınca doktor muayene etmedi yoksa rapora imza atmazdı sorun eşimde dedim oda tamam dedi
adetim yarın canım tam denk gelecek eğer raporumu verirlerse 2 gün sonra muayenemi de olmuş olurum ama henüz doktor için karar veremedim
randevu almam lazım ama beli-ki raporda sorun çıkar diye randevumu iptal ettim kesinleşirse sizi ararım dedim hakkımda hayırlısı olsun inşallah
vck ve ecrin Rabbim Peygamber efendimiz s.a.v yüzüsuyu hürmetine sizide sevindirsin binlerce milyonlaca sperm nasip etsin evlatlarınızı çifter çifter versin inşAllahh size ve buradaki tüm arkadaşlara.Aminn.
Spermleri dondurmak ve toplamak banada çok mantıklı geldi.Allahım hayırlısını nasip etsin.Çok teşekkürler.
Ya Muhyi c.c.
pıtırcık ……………….. 2000 = okudu
bahar ……………….. 500
flzask ……………….. 1000=okudu
umut99 ……………… 1000 =okudu
ecrin23 ……………… 500 =okudu
ecrin eşi ……………. 500 =okudu
yaren16 ……………. 1000 = okudu
esra1982………… 500 = okudu
toplam 7000 oldu arkadaşlar 3000 kaldı arkadaşlar okumak isteyen varsa ekleyebilirim.
arkadaşlar sayfalar çok hızlı ilerliyor maşallh bugün topik şenlendi.çok seviniyorum topik kalabalık olunca....
kaçırdığım varsa bana hatırlatırsa sevinirim.
canım bende 500 tane okurum rabbim şifa versin cennet kokulu bebişimizegözdemmmmmin bebişinin şifa bulması için:
Ya muhyi c.c.
Manası: Israfil aleyhisselam'ın tespihidir. Dirilten, hayat veren, canlandıran.hastalıklara şifadır
10 bin ya muhyi c.c.tesbihini çekmeye başladım bugün.katkıda bulunmak isteyen arkadaşlarımın katkılarını bekliyorum...
Pıtırcık .. 2000 = okudu
bahar .. 500
flzask .. 1000=okudu
umut99 1000 =okudu
ecrin23 500 =okudu
ecrin eşi . 500 =okudu
yaren16 . 1000 = okudu
esra1982 500 = okudu
Arkadaşlar sayfalar çok hızlı ilerliyor maşallh bugün topik şenlendi.çok seviniyorum topik kalabalık olunca....
Kaçırdığım varsa bana hatırlatırsa sevinirim.
hg tatlım
başlarsınız bir an önce
hoşbulduk canım evet canım haberler güzel inşallah sonucuda güzel olur
canım ne güzel hep dualar okunuyor Allah razı olsun öncülük yapıyorsun
bende inşallah bundan sonra hep dualara katılmak istiyorum ama şu anda 50meryem surem 30yasin surem birikmiş halde
inan hastaneye giderken yolda bile okumaya çalışıyorum görende beni hoca sanacak
canım arkadaşlar sayesinde okuyoruz duaları.
kimin ayarladığı önemli değil.
bu topiği ve sizleri o yüzden seviyorum
karşılıksız kimin için olduğu önemli değil hepimiz birlik olup okuyoruz yaaaa
inan çoooooooooook seviniyorum.
tatlım düşünmen yeterli.
okumuş kadar oldun.
inş sen hayırlı haberlerle dönde..... bizi sevindirde kafi.
bu arada yardım edebilirim yasin ve meryem surene....
canım bızde okuduk gözdemmmm arkadasımızın bırıcık bebeğine rabbım bıan önce şifalar versın aminnnnn
sağol canım yiyim şükür sen nasılsın
hasta bebişin tesbihini çektimde yazamadım o sırada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?