canım arkadaşlarımın niyetide bebiş sahibi olmak şu anda listem yanımda değil canım sen oku ben bağışlayınca hep birlikte isimlerine dua ederim allah razı olsun
tamam tatlım sen okudu yaz
inş yarın akşama okuruz .
Allah kabul eder inş.
fazla okuyabilirsem yazarım yine olur mu canım.....
Kızlar size doyum olmuyor ama eşim uyudu ve bende yarın hastaneye gidicem inşallah hayırla dönerim güzel haberler getiririm sizlere benim için dua edin hayırlı akşamlar hepinizi çok
arkadaşlar herkese hayırlı geceler.çıkmalıyım
malum yarın iş var .görüşmek üzere..
cnm ne güzel yaklaşmışsın artık mutluluğa inş ahh bende isterim yanında olmak kız ama inşhoşbulduk canım çok yorucu bir süreçti ama geçti şükür yarın sağlık raporumu hastaneye teslim edicem ve inşallah tüpbebek raporumu alıcam tabi miyomu sorun etmezlerse
eşim Emre beyi aramış raporu alın ve Ulun bey yada Süleyman beyden randevu alın ilk muayene ücreti olarakta 150 tl getirin demiş
inşallah artık sona doğru geldim sonu hayırlı ve güzel olur umarım
ama yarın kesin olurmsunn varmı belirtilerrrr yaniiiiiii
inş cnmm gelicem..inan o anda insan birilerinin yanında olmasını çokk istiyooooooo
o an yanındakilerin sana destek vermesi moral vermesi o kadar iyikii...
ben anlamamıştım bilee biizmki ne zaman çıktıı..çünküü.bahar ben aruna diğer topikten fiyonk makarna cnmlaı-rım benim..
ara koridorda sohbet derken bi baktımm haber geldiiii..
anlamadım bile yanii.. bizide senin yanında olursak iki laflarızzzzz hopppp haber gelmişşşşşşşş sonuçç pozitifffffffff diyeeeeeeee inş.. Alllahımmmmmmm:26:
cnm ne güzel yaklaşmışsın artık mutluluğa inş ahh bende isterim yanında olmak kız ama inş
gelirim senin i,çin opu zamanı inş gelmek isterim yaaaaaaaaa:84:
flzaskcımla baharcımın kine gidemedim inş sende orda olmaktan mutlu olurum cnm benim
tatlımmm bende gelirim inş bi aksilik olmassa
Gellgel tabii bize gelmedinnnnnn baharlaaaaaaa şimdi vck için gelllllllll
şakaaa tatlımm gel valla ne güzel olur hep beraberr beklerizzzzzz
iiy gecelerrr tatlımmmm
rabbim iyiyliklerinin emeklerinin karşışılığını tatlımı tatlıbi bebişle mükafatlandırır inşallahhhhhh:26:
kıyamm tatilde olmasam gelirdim kız biliyorum şaka olduğunu
inş gelicem birbirimize destek oluruz cnm inşşimdi çıkmak zorundayım cnm yarın nasipse görüşürüzzzzz
öptümmmmmmmmmmmm
BAHAR İÇİNNNNN BAHAR İÇİN
arkadaşlar baharın eşi için cemrem ile flzask şifa ayetleri başlattı ama bir de isterseniz Ya Muhyi okuyalım
farklı dualarla inş şifa bulur baharımızın eşi de .
zona hastalığı olmuş baharın eşinde.
teyzem yaşadı bu rahatsızlığı ve acısını çooooooook iyi anlıyorum.
ağrısı herşeye bedelmiş.
Dua ile Rabbim şifasını versin inş.
ben 1000 tane ile başlıyorum arkadaşlar.
okumak isteyenler yazarsa sevinirim.
Allah razı olsun.....
BAHARIN EŞİ İÇİN YA MUHYİ C.C.
Arkadaşlar baharın eşi zona olmuştu. Ya MUHYİ cc okuyoruz
Ya Muhyi c.c.
Manası: İsrafil Aleyhisselam'ın tespihidir. Dirilten, hayat veren, canlandıran.Hastalıklara şifadır
10 bin YA MUHYİ C.C.tesbihini çekmeye başladım yardım etmek isteyen arkadaşlar olursa eklerim.
Hepinizden Allah razı olsun.amin.
Pıtırcık ve eşim……….. 2000
Flzask ……… …….. 1000
Ecrin ve eşi …...... ……1000 = okudu
Vck …………… ……. 500
Ecrin ve eşi …………..1000
selam canlarım ben de geldimmmmmmmmmmm
kocişle film izliyorduk bizde
bi geldim maşallah sohbet koyuymuş bu akşam...
ne güzel keşke hep böyle olsa topiğimiz
dağılanlar olmuş ama kalan canlar nasılsınız bakalım
amin canım ALLAH razı olsun ne güzel dua bu böyle
CANIM BU YOLDA İLERLERKEN ÇOK BİLGİLİ OLMAK LAZIM YOKSA PARA ALMAK İÇİN YAPMADIKLARI ŞEY YOK
BENİM ARKDAŞIMIN EŞİNDE 5MİLYON SPERM ÇIKIYOR AMA EŞİ YANINDA OLMAYINCA TEST VEREMİYOR HASTANEDE KABUL ETMEDİĞİ İÇİN EŞİ AMELİYAT OLACAKMIŞ
AKLIM ALMIYOR NASIL BİR İNSANLIK BU BÖYLE NE VAR YANİ EŞİDE GİRSE TEST VERMESİ İÇİN HEMEN KESİP BİÇECEKLER NEDE OLSA UCUNDA 2 MİLYAR VAR
Arkadaşlar ne yazacağımı bilemiyorum..Ne kadar teşekkür etsem azdır...Beni mahçup ettiniz...Hiç bir duaya katılamadığım için zaten üzülüyodum,şimdi daha çok üzüldüm...Rabbim kabul etsin..Allah sizede bir melek nasip etsin... Cuma gününden beri ateşli yavru..Hiçbir ilaç içiremeyince bu sabah acillik olduk...İğne yaptıkları zaman,iyileşecek diye sevinirken alerji oldu..Ama öyle böyle bi alerji değil...İğneyi oldu,kucağıma aldım fenalaştı..Morarmaya,yüzü şişmeye başşladı..Penisilin alerjisiymiş...Allahtan hastanedeydik...Akşam farklı bi şurup verdik...Acilde dr kontrolünde..Çok şükür bişey olmadı...Her gece korkuyla şurubu vericez mecbur,yutarsa tabii...Allahım hepinizden razı olsun...Sizlerinde muradını versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?