Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Baharın yazdıkları doğru hem sayı azlığı var hemde var olan spermlerde yapısal bozukluk var...Hacim iyi gözüküyor....Bu değerler hiç ilaç kullanmadan mı elde edildi?

sevgili bahar85 eşimin fhs si 30 çıktı tahlillerde. fsh si yüksek olanlar araştırdığım kadarıyla her kürü uygulayamıyor mesala bir sitede keçiboynuzun fsh yi yükselttiğini okumuştum bu yüzden her kürü denemeye korkuyorum ama havuş kürünü araştıracağım yardımın için teşekkürler

Baharın yazdıkları doğru hem sayı azlığı var hemde var olan spermlerde yapısal bozukluk var...Hacim iyi gözüküyor....Bu değerler hiç ilaç kullanmadan mı elde edildi?

biz hiç ilaç kullanmadık hiç tedavide görmedik. bebiş için dr gittiimizde eşimde azosperm olduğunu öğrendik ve yaklaşık 4veya 5 odu yaşımız da tuttuğu için rapor için araştırma hast. başvurduk yarın raporumuz elimizde nasipse maceramız bundan sonra başlıyor sayılır

baharcigim esmanin ve flzask2003 dualarini okudum canim allah kabul etsin....

Fsh yüksekliği, testisin çalışma problemi olduğunda beyne geri bildirim sinyali olan inhibin değerinin düşüklüğü ile durumu düzeltmek için vücudun fsh ı arttırması sonucu ortaya çıkıyor...Ne raporu çıkarttığınızı anlamadım...Eğer varikosel gibi bir rahatsızlık sözkonusu ile önce tedavi olmanızı öneririm sayı muhtemelen artacaktır ve yapısal problemler ortadan kalkacaktır...

Selam kızlar nasılsınız bakalım bugün ben hemen geçmişi okuyup geliyorum sizlere haberlerim var

dualar okunuyor Allah kabul etsin amin

Son düzenleme:
hoşgeldin bitanemmmmmmmmmmm
Neymiş haberlerinnnnnnnn hadi yaz merak ettim

hoşbulduk canım.bugün bildiğiniz gibi tüpbebek raporum için sağlık raporumu hastaneye teslim ettim
çarşamba günü vereceklerini söylediler tabiki sorun çıkmazsa miyom nedeniyle çarşamba günü raporum çıkmış oluyor
aynı zamanda adetimin 3.gününe denk gelicek ve çarşamba günü umut tüpbebeğe gidicem bakalım kısmet hakkımızda hayırlısı olsun
inşallah sonucu hayırlı olur dualarınıza çok ihtiyacım var beni unutmayın
bu arada aşkbebekte eczaneyle görüştü siz rapor işini halledin para bulana kadar isterseniz 2 sene bile bekletiriz ilaçlarını dedi rabbim herkesin işini rast getirsin

Baharcığım bu arada ben hasta olduğum için duamı geç okusam olurmu yoksa benim yerime okurmusunuz.bana ne yapmam gerektiğini söylersen sevinirim

canım olumsuzu aklına getirme artık hayırlısıyla çarşamba günü alacaksın raporunu...
hemen bu ay başlayacak mısınız tedaviye canım ??
aynı gün raporunu alıp umutta muyaneni olup başlayabilecek misin tedaviye ??
canım sizin açınızdan okadar rahat ki içim çok güzel olacak herşey sonuna kadar inanıyorum
dualarım seninle tatlım...
kocişin m.teseye girmeden önce burada okumak isteyen arkadaşlarla beraber tefriciye başlatıcam sizin için...
ayrıca başka dualardan ederiz toplu m.tese günü belli olsun hepsini okuruz...
hayırlısıyla spermde bulunacak ilk denemende hamişde olacaksın inşşşşşşş
aşkbebek içinde çok sevindimmmmmmmm
allah razı olsun o eczacıdan da...
en azından içi rahat edecek arkadaşımızın...
inş bundan sonra hep güzel haberler duyarız bu topikte

Baharcığım bu arada ben hasta olduğum için duamı geç okusam olurmu yoksa benim yerime okurmusunuz.bana ne yapmam gerektiğini söylersen sevinirim

canım ben senin yerine okurum...
yarınki listede de sana vermem...
ecrin23, esma için duaların eksik onları okumuş muydun ??
flzask için olanı ben okurum...
eğer diğerlerinide okumadıysan onlarıda okurum canım...

sağol canım aslında bir zamanı yoksa ben okurum ama biraz gecikmeli olur bende çünkü arkadaşlarımın duasında bulunmak istiyorum bu arada ecrin ve esmaya okumadım canım haberin olsun

süreler okundu Allah flaskın niyetini kabul etsin amin

sağol canım aslında bir zamanı yoksa ben okurum ama biraz gecikmeli olur bende çünkü arkadaşlarımın duasında bulunmak istiyorum bu arada ecrin ve esmaya okumadım canım haberin olsun

canım kimsenin duası gecikmesin flzask için ben okurum sonrada sen temizlenene kadar sana vermem sure...
tamam canım diğerlerini okuduğunu yazarım...

bacım sizdemi celallettin beye gidiyorsunuz bu hoca hakkında ne biliyorsun malum uzun süre topikte yoktum bilmiyorum sen biliyormusun

cnm diğer arkadaşlar gibi bende celalettin peru adlı doktoru burdan gözdem den tanıdım duydum
benimde ilgimi çekti saolsun gözdem telini verdi aradım konuştum azoyu öğrendiğimiz günden beridir yaptırmış olduğumuz
bütün tahlilleri testleri gözdemlere mail attım gözdemin eşi celalettin beye gösterdi
öncesinde ben aradım ilk önce çok yoğun olduğunu bunlar la ilgilenecek vaktinin olmadığını söyledi bana daha sonraki aramamdada telde olmaz buraya gelirsiniz dedi oda ortak çalıştığı yada yanlış olmasın üroloji dr yönlendiriyormuş ismi refikti sanırsam vs... Gibi
sonra gözdemciğim bizim durumumuzda pek iç açıcı bişeyin olmadığını istersek yüz yüze görüşebileceğimizi söylediğini söyledi açıkcası gözdemle o günkü yoğunluğumdan ve müsait olamamamdan dolayı doğru dürüst hocanın ne dediğiyle ilgili konuşamadık arada kaynadı gitti
anladığım durumumuzun çok zor olduğuydu...hipoganizdmde yani hormonal nedenlerden dolayı azosperm olanlarda başarılı olduğu söyleniyor ve üroloji doktorlarına yönlendirdiğini biliyorum
ama pıtırcıklar gidip görüşmüşler insan olarak iyi olduğunu öğrendik
onlar tedaviye başladılar bakalım inşlh onlardaki gelişmelerle bizler içinde umut olur
şu an için ona gitme durumumuz pek yok
kısmetse 19 aralıkta ankara boyamalı sperm testi yaptıracağız durumumuza göre bizde bir yol çizeceğiz kendimize şu anda ilaçları kullanarak herşeyi zamana bırakmış durumdayız cnm...
Hakkımızda hayırlısı artık....

haklısın arkadaşım olumsuzu düşünmek istemiyorum aslında mutlu olmak istiyorum çünkü ilk defa tedaviye başlıycam ve belki bebeğimi bana getirecek bu tedavim bana
mutluyum hemde çok içim içime sığmıyor ama bir yanım buruk ya sonu hüsran olursa bu çektiğim sıkıntılar o zaman içimde büyük bir acı bırakacak
ama sizlerin desteği ile bu zamana kadar geldim inşallah sonucuda güzel olacak bu şekilde inanmak istiyorum olumlu olursam tedavimde kolay geçer öyle değil mi?
Baharcığım inan tedavim hakkında hiç bir bilgim yok doktorada karar vermiş değilim yarın arayıp çarşamba günü için randevu alıcam
rapor hakkım yanmasın diye ilaçlarımı yazdırmam lazımmış bu arada siz ulun hocadan memnun kaldınız mı doktor olarak süleyman bey mi yoksa ulun hocamı tavsiye edebilirmisiniz
baharcğım belki bu ay başlayamam bilemiyorum miyom için doktorumun kararı ne olur hakkımızda hayırlısı ne zamansa o zaman olsun
allah razı olsun canım arkadaşlarım benim için duamı edeceksiniz birtanesiniz siz
benim düşünceli arkadaşlarım rabbim güzel gönlünüzün mükafatını versin inşallah tüm mutluluklar sizi bulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…