- 22 Ağustos 2009
- 2.691
- 197
- 698
haklısın arkadaşım olumsuzu düşünmek istemiyorum aslında mutlu olmak istiyorum çünkü ilk defa tedaviye başlıycam ve belki bebeğimi bana getirecek bu tedavim bana
mutluyum hemde çok içim içime sığmıyor ama bir yanım buruk ya sonu hüsran olursa bu çektiğim sıkıntılar o zaman içimde büyük bir acı bırakacak
ama sizlerin desteği ile bu zamana kadar geldim inşallah sonucuda güzel olacak bu şekilde inanmak istiyorum olumlu olursam tedavimde kolay geçer öyle değil mi?
Baharcığım inan tedavim hakkında hiç bir bilgim yok doktorada karar vermiş değilim yarın arayıp çarşamba günü için randevu alıcam
rapor hakkım yanmasın diye ilaçlarımı yazdırmam lazımmış bu arada siz ulun hocadan memnun kaldınız mı doktor olarak süleyman bey mi yoksa ulun hocamı tavsiye edebilirmisiniz
baharcğım belki bu ay başlayamam bilemiyorum miyom için doktorumun kararı ne olur hakkımızda hayırlısı ne zamansa o zaman olsun
allah razı olsun canım arkadaşlarım benim için duamı edeceksiniz birtanesiniz siz
benim düşünceli arkadaşlarım rabbim güzel gönlünüzün mükafatını versin inşallah tüm mutluluklar sizi bulsun
buradayken sana yazayım niyetimizi fetih süresinin 29.ayetini okuyup bitirincemi yoksa muhammeden resulullah deyip niyetimizi söyleyip mi ayetin devamını getireceğiz yazar mısın anlayamadım
inşallah tedavin güzel sonuçlanır hamile haberlerine halay çekeriz
haklısın arkadaşım olumsuzu düşünmek istemiyorum aslında mutlu olmak istiyorum çünkü ilk defa tedaviye başlıycam ve belki bebeğimi bana getirecek bu tedavim bana
mutluyum hemde çok içim içime sığmıyor ama bir yanım buruk ya sonu hüsran olursa bu çektiğim sıkıntılar o zaman içimde büyük bir acı bırakacak
ama sizlerin desteği ile bu zamana kadar geldim inşallah sonucuda güzel olacak bu şekilde inanmak istiyorum olumlu olursam tedavimde kolay geçer öyle değil mi?
Baharcığım inan tedavim hakkında hiç bir bilgim yok doktorada karar vermiş değilim yarın arayıp çarşamba günü için randevu alıcam
rapor hakkım yanmasın diye ilaçlarımı yazdırmam lazımmış bu arada siz ulun hocadan memnun kaldınız mı doktor olarak süleyman bey mi yoksa ulun hocamı tavsiye edebilirmisiniz
baharcğım belki bu ay başlayamam bilemiyorum miyom için doktorumun kararı ne olur hakkımızda hayırlısı ne zamansa o zaman olsun
allah razı olsun canım arkadaşlarım benim için duamı edeceksiniz birtanesiniz siz
benim düşünceli arkadaşlarım rabbim güzel gönlünüzün mükafatını versin inşallah tüm mutluluklar sizi bulsun
selam canim nasilsin??
Rapor isini halletmissin insallah geriside yag bal gibi sorunsuz ve pürüzsüz gecer.
Veeeeeeeeee bebeciklerine kavusursun canim..
Canim dün aksam yasin ve meryem suresi okudugunu yazmistin.
Ben senin icin bugün sabah namazi haric (öglen,ikindi ve aksam namazindan sonra3 tane yasin okudum).
Yatsiyi daha kilmadim ondan sonrada okumaya niyetliydim.
Okursam bildiririm.
Allahim insallah yüzüne güler ve bebislerinizle cok mutlu olursunuz.
selam canim nasilsin??
Rapor isini halletmissin insallah geriside yag bal gibi sorunsuz ve pürüzsüz gecer.
Veeeeeeeeee bebeciklerine kavusursun canim..
Canim dün aksam yasin ve meryem suresi okudugunu yazmistin.
Ben senin icin bugün sabah namazi haric (öglen,ikindi ve aksam namazindan sonra3 tane yasin okudum).
Yatsiyi daha kilmadim ondan sonrada okumaya niyetliydim.
Okursam bildiririm.
Allahim insallah yüzüne güler ve bebislerinizle cok mutlu olursunuz.
...............Hello yarennnnnnnnn
hala gülüyorummmmmmmmm cnm yaaaa
iyiyim birtanem sen nasılsın görüşemiyoruz artık sende topikten uzak kalmışsın duyduğuma göre şükür döndün
evet canım sonuna geldim inşallah tedavime başlıycam hayırlısıyla
allah razı olsun amin canım rabbim benim için ettiğiniz duaların karşılığında güzel gönlünüzün muradını versin hepiniz bebişlerinize bir an evvel kavuşursunuz amin
canım benim benim için duamı ettin allah kabul etsin çok mutlu ettin beni iyiki varsınız ve iyiki tanımışım sizi
Zaten bugünlerde duygusal oldum sizlerin bana dua ettiğnizi ve benim için dualar edeceğinizi duydukça gözlerim dolmaya başladı bir kelime daha yazarsanız çeşmeleri açıcam haberiniz olsun
Ayy canimsin ya beni de güldürdün
Uzun zamandir görüsemedik nasilsin citir cerezim..
mutlu ol tabi tatlım onca zaman tedaviye başlayabilmeyi bekledin sabrettin...
şükür şimdi rapor işinizi hallettiniz sadece tedaviniz kaldı onuda hayırlısıyla atlatacaksınız inş
canım herşey emek neyapalım bak bizde onca borcun üstüne borç yaparak başladık ilk tedavimize ama olmadı...
içim yanmadı mı yandı ama nereye kadar böyle devam eder ki tekrar yeni bi mücadeleye başlayabilmeyi beklyorum dört gözle...
bizde ne sıkıntılar çektik rapor için hem izmire gittik geldik ama nasip olmadı işte...
sonuçta sen evladına kavuşabilmek için çekiyorsun bu sıkıntıları onun için koymasın sana...
ki bunları da düşünüp etkileme kendini lütfen
tabi tatlım inan ki stres tedaviyi çok etkiliyor...
biz çok zor şartlarda tedaviye başlayabilmiş olmamız nedeniyle okadar mutluydum ki tüm süreci öyle geçirdim hiçbi sıkıntım olmadı hem pozitiftim...
sen de öyle ol onca sene bu anı bekledin yaşa o mutluluğu doyasıya ::
adım adım yaklaşıyorsun bebişine çünkü...
canım ilaçlarını aldıktan sonra tedaviye hemen başlayacaksın diye bişey yok zaten 6 ay zamanın var tabi siz okadar beklemeyin
bencede belki bu ay hemen başlayamayabilirsin çünkü daha sen hiç muayene olmadı...
belki drun kullanmanı isteyeceği ilaçlar olacak...
aynı gün hem raporunu alıp hem muayeneni olmanda zor olabilir...
bakalım hayırlısı seyse öyle olsun sizin için...
canım benim drum ulun hocaydı ve ben çok memnundum...
çok dikkatli bi dr ulun hoca...
yani seninle öyle uzun uzun konuşmaz gerekli şeyleri anlatır okadar ama çok titizlenir...
bi kerede ulun hoca olmadığı için süleyman hocaya muayene olduk flzaskla...
süleyman hocada çok tatlı başarılı bi dr...
yani hangisini seçersen pişman olmazsın bence...
ama tabi birini önermek gerekirse torpil yapıp kendi drumu öneririm
dua edicez tabi canım yeterki m.tesenin günü belli olsun biz başlarız hemen dualara...
rabbim sizinde doğal olarak bizimde yüzümüzü güldürecek inş
sendeeeeeee beniiii güldürdünnnnn amaaaaaa
ayyyyyyy valla kaç gün oldu görüşemedikkkkkkk
iyiyim fıstığım sen nasılsınnnnnn
olsun bebişler gel yeeeeee teyzesii
annesinede çikolotları getirmeyi unutmaaaaaa
Evet canim uzak kalmistim bir zaman ama kara günler geride kaldi..
Ayy canim hakkinda hayirlisi ne ise o olsun ama insallah cok güzel seyler olur canim benim.
Sen dün yazmistin ya canim eksiklerim var diye ben kendine okuyosun diye okudum senin icin.
Kac tane eksigin var daha yaz da okuyayim canim benim elimden geldigi kadar.
sizlerin yaşadıklarınızı da hatırlıyorum dün gibi hatta bugün aşkbebekle görüştük keşke eşinin işi ve sağlığı yerinde olsaydı sende sömestır tatilinde tekrar tüpbebek yaptıracaktın
belki aynı zamanda olurdu tedavimiz olsun sağlık olsun canım inşallah rabbim yüzünü güldürecek mükafatını alacaksın demekki zamanı değilmiş
canım aslında biraz zor alacak ama ne yapalım koşturucam biraz belki zayıflarım
tamam canım ben aldım cevabımı ulun hocada karar kıldım bile
bundan sonra dualarla yola devam bakalım bu kadar dua alıpta bebişim gelmezse elimden başka birşey gelmez kaderime razı gelirim bende ne yapayım
kenzularş duasınada başlayacam onuda eşine okuyayım mı? yoksa evlat sahibi olma niyetiyle mi okuyayım?
sizlerin yaşadıklarınızı da hatırlıyorum dün gibi hatta bugün aşkbebekle görüştük keşke eşinin işi ve sağlığı yerinde olsaydı sende sömestır tatilinde tekrar tüpbebek yaptıracaktın
belki aynı zamanda olurdu tedavimiz olsun sağlık olsun canım inşallah rabbim yüzünü güldürecek mükafatını alacaksın demekki zamanı değilmiş
canım aslında biraz zor alacak ama ne yapalım koşturucam biraz belki zayıflarım
tamam canım ben aldım cevabımı ulun hocada karar kıldım bile
bundan sonra dualarla yola devam bakalım bu kadar dua alıpta bebişim gelmezse elimden başka birşey gelmez kaderime razı gelirim bende ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?