- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
vck demek ulun beyde karar kıldın hadi bakalım canım hayırlı olsun zaten genç bir dr imiş ve galiba daha yenilikçidir
kenzularş duasınada başlayacam onuda eşine okuyayım mı? yoksa evlat sahibi olma niyetiyle mi okuyayım?
Bende iyiyim citirim oturuyorum napam ya
Cooook oldu görüsmeyeli
Off bi olsunlarda bak nasil hirpaliyorum ben onlari severken nasil isiriyorum..
Canim tam cikolata memleketinden gelipte yegenlerimin annesine cikalata getirmezsem yüzüme Bakmazlar valla
Istedigin cikolata olsun citirim benim yerimede yersin..
canım hakkımızda hayırlısı artık elden bişey gelmiyor...
koştur bakalım ver fazlalıkları ama 1 verip kebaplarla 3 olarak geri alma ona göre
canım hakkımızda hayırlısı artık elden bişey gelmiyor...
koştur bakalım ver fazlalıkları ama 1 verip kebaplarla 3 olarak geri alma ona göre
aman canım kötü günler gitsin birdaha gelmesin inşallah
amin canım Allah razı olsun inşallah sevinç gözyaşları dökerim tek üzüntüm boşa geçirdiğim senelerim olur inşallah
evet canım eksiğim var24 yasin 48 meryem suresi eksik canım tabi bu kadar koşuşturma içinde dualarım eksik kaldı
sağolsun görümcem elmanın üstüne 52 meryem suresi okutmuş şifa niyetine onu yedik
evet canım ulun hocada kara kıldım cadı seni gençmiş yenilikçiymiş
tabiki tatlım genç olsun daha iyi anlar hastayı bence bilmem ama ben öyle düşündüm hani istersen yaşlı dr düşünebilirsin
Amin canim insallahh...
Bundan sonra geriye baktiginda kötü günlerini degilde insallah sadece bebislerin icin kosturdugun heyecanli duygu dolu günlerini hatirlarsin..
Ve gözyaslarin hep mutluluktan olur canim..
Canim ben namazlardan sonra devam eder saana yazarim kac tane okuyabilirsem.
Afiyet bal seker olsun ve insallah sifaniz olsun canim benim.
aminnnnnnnnnnnnn
yarın zaten bütün mahalle taki aşkbebeğin mahallesine kadar herkes spora başlıyor
ay canım kebapmı dedin yok yemem kararlıyım ama eltim bugün demezmi sakın hamile kalırsan bana gelme sana et yetiştiremem
iyi cnmm bende tam seni düşünüyodum bu akşam gelmedi diyee bi baktım gelmişsinnnnnn
evtt özledimmmmmm seniiiiiii
ısır valla zaten bi olsaa bir sürü teyzesi olucağı için hepsii ısırır kuzumuuu
cnm benimm düşünmem söylemen yeterlii sen gell yeterrrrrrrrr
canım telde bi sorun var arama yapamıyorum onun için bugün geri dönemedim sana sen tekrar ararsın diye bekledim ama sende aramadın haber vereyim dedim
tabiki tatlım genç olsun daha iyi anlar hastayı bence bilmem ama ben öyle düşündüm hani istersen yaşlı dr düşünebilirsin
yaa öylemi tatlımm bende sen geri dönmeyince müsait olmadı dedimm herhaldee.
ne yaptın cnmm bugünnnnnn nasılsınn
burda bi fırtına başladıkiiii:18:.
amin çok sağol canım
Allah razı olsun tamam canım yardımın için çok teşekkür ederim
okuyamadığım için çok sıkıntı yaşıyorum zaten en azından bir yerlerde benim için dua edildiğini bilmek bile beni çok mutlu ediyor hemde taaaaaaaaaaaaa çikolata diyarlarında
Ayy citirimsin ya arkadascazini da düsünürmüs :13: Canimsin...
Bende özledim canim ya hala gülüyorum burda hello muhabbetine
Ayy citirim ya temizligi bitirdikten sonra disari ciktim bir baktim benim bebek magazasinda indirim var saldirdim resmen
Anam bir baktim baya almisim ve Allahin isi iste hep erkek bebek giysisi almistim normalde ki hep pembisler kirmizilar alirdim kizcem icin bir gün gelirler belki diye yaaa
Olmayan canim bebeklerim onlari cok seviyorum gönlümmdeler heppp
ooo hadi hayırlı olsun şimdiden sportif günleriniz
canım belki hamiş olursan yemezsin okadar hani hamileler en sevdikleri yiyeceklerden uzaklaşırlarmışya bazen...
bakarsın sende etten uzaklaşırsın
duyda inanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?