Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kenzularş duasınada başlayacam onuda eşine okuyayım mı? yoksa evlat sahibi olma niyetiyle mi okuyayım?

diğer topiktekini söylüyorsun değil mi canım...
onu bebiş işin oku allah razı olsun duaların kabul olsun inş

Son düzenleme:

iyi cnmm bende tam seni düşünüyodum bu akşam gelmedi diyee bi baktım gelmişsinnnnnn
evtt özledimmmmmm seniiiiiii
ısır valla zaten bi olsaa bir sürü teyzesi olucağı için hepsii ısırır kuzumuuu
cnm benimm düşünmem söylemen yeterlii sen gell yeterrrrrrrrr

canım hakkımızda hayırlısı artık elden bişey gelmiyor...
koştur bakalım ver fazlalıkları ama 1 verip kebaplarla 3 olarak geri alma ona göre

aminnnnnnnnnnnnn
yarın zaten bütün mahalle taki aşkbebeğin mahallesine kadar herkes spora başlıyor
ay canım kebapmı dedin yok yemem kararlıyım ama eltim bugün demezmi sakın hamile kalırsan bana gelme sana et yetiştiremem

Amin canim insallahh...
Bundan sonra geriye baktiginda kötü günlerini degilde insallah sadece bebislerin icin kosturdugun heyecanli duygu dolu günlerini hatirlarsin..
Ve gözyaslarin hep mutluluktan olur canim..
Canim ben namazlardan sonra devam eder saana yazarim kac tane okuyabilirsem.
Afiyet bal seker olsun ve insallah sifaniz olsun canim benim.

canım telde bi sorun var arama yapamıyorum onun için bugün geri dönemedim sana sen tekrar ararsın diye bekledim ama sende aramadın haber vereyim dedim

amin çok sağol canım
Allah razı olsun tamam canım yardımın için çok teşekkür ederim
okuyamadığım için çok sıkıntı yaşıyorum zaten en azından bir yerlerde benim için dua edildiğini bilmek bile beni çok mutlu ediyor hemde taaaaaaaaaaaaa çikolata diyarlarında

ooo hadi hayırlı olsun şimdiden sportif günleriniz
canım belki hamiş olursan yemezsin okadar hani hamileler en sevdikleri yiyeceklerden uzaklaşırlarmışya bazen...
bakarsın sende etten uzaklaşırsın
duyda inanma

Ayy citirimsin ya arkadascazini da düsünürmüs :13: Canimsin...
Bende özledim canim ya hala gülüyorum burda hello muhabbetine
Ayy citirim ya temizligi bitirdikten sonra disari ciktim bir baktim benim bebek magazasinda indirim var saldirdim resmen
Anam bir baktim baya almisim ve Allahin isi iste hep erkek bebek giysisi almistim normalde ki hep pembisler kirmizilar alirdim kizcem icin bir gün gelirler belki diye yaaa
Olmayan canim bebeklerim onlari cok seviyorum gönlümmdeler heppp

canım telde bi sorun var arama yapamıyorum onun için bugün geri dönemedim sana sen tekrar ararsın diye bekledim ama sende aramadın haber vereyim dedim

yaa öylemi tatlımm bende sen geri dönmeyince müsait olmadı dedimm herhaldee.
ne yaptın cnmm bugünnnnnn nasılsınn
burda bi fırtına başladıkiiii:18:.

tabiki tatlım genç olsun daha iyi anlar hastayı bence bilmem ama ben öyle düşündüm hani istersen yaşlı dr düşünebilirsin

ben sana ne dedim aç netten bak hangi doktoru beğenirsen bana söyle ben onu seçerim diye hani kocişin demiş ya bu doktorun elinden olursa bebişimiz kibar olur diye
seçmece karpuz gel gel, neyse halim çıksın falım kız git uyu sabah erkenden arıycam seni 5 km koşacaksın unutma bende düdük çalarım

vck tatlım senin topikte benim adımda lisetede var şimdi ben anlamdım yarına kadar bahara okunacak burda sadece herkese bir kişiye günde bir tanemi okunacak

yaa öylemi tatlımm bende sen geri dönmeyince müsait olmadı dedimm herhaldee.
ne yaptın cnmm bugünnnnnn nasılsınn
burda bi fırtına başladıkiiii:18:.

canım müsaittim ama arayamadım işte...
okuldan sonra kocişle ilgilendim hep geç girdim forumada...
hadi yaa burada bi sıkıntı yoktu ama dün gece baya yağmur yağdı az öncede yağdı ama gündüz bişey yoktu...

Allah hepimizden razi olsun canim.
Bugün okudugum 3 taneyi saydin mi canim dualar eksik veya fazla olmasin.
Tabi canim cikolata diyarindan
Siz hamis olunda ben size tasimaya raziyim.
Ne de olsa sonra bebecikleri isircam ya önceden rüsvet veriyorum..

tabiki düşünürümm cnm bugünün yarısını seninle konuşmakla geçtii nasıl çıkıcaksınki aklımdaaaaaaa
gerçekten cnmm düşünürümm şaka bi yanaa senin gibii benii güldürenn arkadaşım varrr daha ne olsunn
yaaaaaaa yinemi bebekk mağazalarına saldırdınnnnnnnn seni seniiiiii
inşallah bi gün gerçektennnnnn bebişlerin için alıcaksınnnnnnn o cicileriiiiiiiiiii
ben inanıyorummmmm

sağol canım bakalım kaç gün sürecek
aşk olsun bahar yani beni en ince yerimden vurdun şeytan diyor bu yağmurda sipariş ver hamile var acil kebap getirin diye nöbetçi kebapçı aranıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…