canlar celalettin hocanın yolunu ayırmış olduğu o bitkisel doktorun ismi nedir ben aramak istiyorum
ismini söyleyebilirmisiniz.....
eyinas arkadaşım hoşgeldin
sizin sorununuz neydi benim eşimde inmemiş testis var
celalettin beye eşimde gidecek
saol canım allah razı olsun...
canım ben şükretmiyor değilim ki herzaman bugünlere geldiğim için şürediyorum rabbime...
ben çok çektim hala da çekiyorum...
düğünümden 1 ay sonra eşim rahatsızlanmaya başladı boynu şişti...
ameliyat oldu hastalığının tekrarladığını anlayamadılar...
işinden ayrıl dediler ayrıldı...
boynundaki lenfler gözle görülür derecede büyüktü...
6 ayda daha da büyüdü...
balıkesire taşındıktan 1 hafta sonra 2. ameliyata gitti arkasından ben gittim (mart 2009)...
2. ameliyatta aaa hastalığı tekrarlamış dediler...
ameliyattan sonra onu konyada bırakıp geri döndüm hemen yola çıkamıyordu çünkü ağlamaktan perişan oldum...
döndü ege üniversitesine aldırdı tedavisini...
tam 2 ay muayene olup hastaneye yatmak için uğraştı izmirde...
haftada 1-2 gün anca görebiliyordum yüzünü...
19 mayısta hastaneye yatırdık onu bırakıp ağlaya ağlaya döndüm evime...
her hafta cuma günü okuldan hemen yanına gittim pazarları döndüm o yolar nasıl geçti anlatamam gözümde yaş kalmamıştı...
kimseyle konuşmuyordum ruh gibi gidip geliyordum okula...
hergün arayıp aşkım hadi kendine şu yemeği yap bu yemeği yap diye arıyordu kendi acısını unutup...
huyumu biliyor çünkü...
yaptım diyordum pazara git diyordu gittim diyordum 2 ay ben pazara gitmedim evde yemek yapmadım...
çok açlıktan kötü olunca sırf karnım doysun diye bi makarna yapıp geçiyordum okadar...
hafta içi annesi kalıyordu yanında hafta sonu ben...
2 kişilik odaydı kaldı oda çok da güzeldi ama refakatçi için kalıcak bişey yok sandalye tepesindesin...
ilk zamanlar yandaki yatak boştu onda kalıyorduk sonra oda doldu...
yere sünger atıp orda yatıyordum düşün halimi...
seminer dönemide bitince gittim tekrar yanına temmuzda hep ben kaldım yanında annesine bırakmadım...
sürekli sandalye tepesinde durmaktan hastalandım 5 dk yol yürüsem bacaklarım davul gibi oluyordu yürüyemiyordum bileklerim kırılacak sanıyordum...
okullar açıldı aynı şekilde böyle devam etti durum...
her eve geldiğimden o 1 hafta nasıl geçti bilmem...
böyle böyle derken 1 seneyi bitirdik ve ben eşime kavuştum (mart 2010)...
1 sene azo geçecek eskiye dönecek diye bekledik 1 sene dolupta olmayınca başladım araştırmaya...
bu topik sayesinde çok şey öğrendim çok çabaladım...
paylaştığım listeyi hepiniz gördünüz zamanında biliyorsunuz...
herşeyi bıkmadan usanmadan yaptım yedirdim eşime oda hiç itiraz etmedi tam 8 ay aynı şekilde devam ettim...
en zor durumlarda eşimin ilacını kürlerini aldık diğer ihtiyaçlarını göz ardı ettik...
nezamanki umutta 100 bin sperm donduruldu biz yorulduk okadar mücadeleden heralde bıraktık herşeyi...
ara ara bikaç şey yaptık tekrar bıraktım...
çok mücadele ettik biz canım allaha şükür bu günlere geldik...
inan ki yaşanılanlar hiç kolay değil...
ben öğretmenim allaha şükür çok da iyi bi maaşım var ama gider çok olunca elinde bişey olmuyor işte...
okadar mücadele ettik ama misliyle karşılığını gördük şükürler olsun...
hergün öğrencilerime bakıp iç geçiriyorum onlara sarılıp öpüşüm var görmen lazım...
hani bişeye ulaşmak için çabalarsın çabalarsın ramak kalır ama elini uzatıp dokunamazsınya onun gibi bişey...
bebişlerim beni bekliyor ama ben onlara ulaşamıyorum beni üzen bu...
sonuçta ilkinde de tutmadı tutup tutmayacağını rabbim bilir...
ama insan istiyor bi adım daha yaklaşayım belki bu defa olur...
ben sabırlıyımdır mücadeleciyimdir ama insan tıkanıyor bazen dünden öyle bi günümdü bi an çöktüm sanki ama bugün iyiydim...
taki sana yazana kadar içim dolmuş galiba çok uzattım kusura bakma :)
rabbim sizlere de bizim yaşadığımız mutluluğu tatdırır en kısa zamanda spermleri milyonlarca gösterir inş...
rabbim hiçbirinizi daha fazla bekletmesin en kısa zamanda evlarlarınıza kavuştursun inş...
benide yanlış anlamayın bende aynı yollardan geçtim yaşadıklarınızı biliyorum...
ama bende kimseyle paylaşmıyorum ki derdimi sıkıntımı bi siz varsınız işte bi sizle paylaşıyorum...
hepiniz dualarımdasınız rabbim anne olan arkadaşlarımızın arasına hepinizi dahil eder inş...
bitanem benim. nasıl oldu eşin diye seni arayacaktım bugün.
bir türlü kısmet olmadı.
canım yazını görünce üzülmedim diyemem.haklısın kötü olmakta.
kıyamam canım ya.
herşeye tam yaklaştık diyoruz kısmet olmayınca olmuyormuş demek ki.
Rabbim önce eşine şifa versin,inş ozamana da kendiliğinden meleğini bağışlasın sana .
inan çoook istiyorum senin 'hamileyim' yazmanı. meleğini kollarına almanı.
inş canım inş herşey rayına oturacak bir gün.
dualarım her zaman seninle tatlım benim.
Eşinin hastalığını ilk defa duydum çok ciddi rahatsızlıkmış,allah tez vakitte şifasına kavuştursun.sanada güç kuvvet versin bütün bu sorunların üstesinden gelmek için.
cnm benim a kıyamam ne olur sende içine atma sıkma kendini
elbet bu günler geçecek anlıyorum sperm olupta beklemek daha zordur eminim de
elden ne gelir bunun çıkışı,mükafatı allah katında duruyordur güzelim sen merak etme
rabbim bi bakmışsın o bebişlerinle eşinle el ele gezdiğin günleri getirmiş olacak sana
nasıl herşeyde bi hayır vardır diyoruz bunda da var inş o mutlu günler çokkk yakın senin içinnnnnn
cemrem ben bahar arkadasimizin esi icin 50 tane dua okudum canim rabbim kabul etsin arkadasimizin esine allahim bol sifalar versin tez zamanda insallah...
Bitanemmmmmmm benimmmm ne olurr üzülmeeeeee
eşinin senin sağlınız yerinde olsunn er geç herşey düzelicek siz yine başlayacaksınızz.tedavinizeee
biliyorum insan sabırsızlanıyoo beklemek zor geliyo ama elden bişey gelmiyoo..
sen bebişlerini almak için geliceksin istanbula yada sen buraya gelmeden bebeğin senin göbüşünde olucaakkkkkkk..
ne yazdı doktor kürleri yazarsan sevinirimbizimde aynı canım.inmemiş tests.
canım yazdıklarını okuyunca ağlamaya başladım ne oldu bize neden böyle olduk
rabbim sanada banada yardım etsin inş bu sıkıntının sonunda selamete çıkarız
inş rabbim bize bir mucize veriri ve bir bakarızki mucizemiz kucağımızda
rabbim eşine hayırlı iş versin amin ve inş benimde eşimin işlerine kolaylık versin
ve bizde borçlardan sıkıntısız kolyca çıkalım amin allaha sığın canım
hergün ağlıyorum artık dayanamıyorum gücüm yok artık seni teselli etmek isterdim ama
(((
canım benim ya allah sabır versin yardımcın olsun çekilecek sıkıntıların bitmemiş demekki
rabbim seni kendine yakınlaştırmak ve seni devamlı huzurunda görmek istediği için sana bu yaşadığın sıkıntıları yaşatıyor
demek ki rabbimin de sevdiği kuluymuşsun üzme kendini sen sabırlı bir insansın senin içinde güzel günler gelecek
hem bence mutlu olmalısınız bak arkadaşım adetinde düzene girmiş inşallah bebeğin kendiliğinden gelir
inan her zaman dualarımdasınız inşallah rabbim önce eşine şifa sonrada hayırlı iş ve hayırlı evlatlar versin duadan başka elimizden gelen bir şey yok
canım yaaahepsi üst üste geldi sorunların
gerçekten büyük sınavdan geçiyorsunuz canım
ve sakın isyan etmeyin Allahtan sabır dileyin
inşallah sabrınızın mükafatını çok geçmeden alacaksınız canım
gönülden diliyorum eşinin şifa bulmasını,hayırlı bir işinin olmasını,
borçlarınızın bitmesini ve evladınıza kavuşmanızı
inşallah da olacak canım
gönülden ettiğimiz dualarımız kabul olacak inşallah
Rabbim kaldıramayacağımız yükler yüklemezmiş
inşallah bunun da üstesinden geleceksiniz sevginiz ve dualarınızla,dualarımızla
Rabbim yardımcınız olsun canım gönlünüzü ferahlatsın inşallah.
Baharcımmm
Eşin nasıl oldu tatlım ? Geçti mi ağrıları biraz ? Yaşadığın aksilikleri de okudum tatlım. Demek ki biraz daha zamanı varmış. İnşallah hasretle beklediğin bebeğine en kısa zamanda kavuşursun. Dualarım hep sizinle.
canım inşallah bu çektiklerin son olur ve bu yaşananları unutursun.duacınım.
hmtnzl ve kader60 kardeşlerimizin duasını okudum.rabbim tez zamnada göbüşünü doldursun inşallah.Amiinn.
canım arakadaşlarım uzun süredir giremiyorum topiğe ama sizler hep aklımda dualarımdasınız inanki baharcım topikte bir kaç dua gördüm hepsini okuyacağım canım kusura bakma biraz geç oldu. İnanın hepimize dua ediyorum dualarımdasınız mevlam ona çevirdiğimiz ellerimizi boş bırakmasın inşallah ..bu aralar yoğunum işe gidiyorum çalışıyorum eve geliyorum yemek iş ve ardından uyku kendimi uykuya verdim başka türlü aşamıyorum. eşimde çok üzgün atlatacakmıyız bilmiyorum.mevlam yardımcımız olsun Allah sınavımızı kolay eylesin ahhhhhhhhh çok zooor çook artık bir artama giremiyorum herşeyden kaçıyorum evlatsızlık içimi bir kor gibi yaktı bu kadar istiyorken sonra böyle bir sonuç aşamıyorum Allahım yardımcı ol. bir an bile aklımdan ççıkmıyor .Arkadaşlar bir sorum olacak bu celalattin hoca dahiliyeci değilmi hangi hastanede çalışıyor bir de eşimin hormonal bozukluk fsh sorunu yükseti düştü gitsek bir faydası olur mu ?hangi hastanede çalışıyor yardımcı olur musunuz??Randevu almak için. Canlarım benim beni en iyi anlayanlarım sizleri tanımasam da seviyorum,hepinizden Allah razı olasun Allah herkesi yavrusuna kavuştursun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?