Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sperm çıkışı yok ama DNA sının iyi olduğunu bununla deneyeceğini söylüyor çok düşük ihtimali olan birşey buda.mikrotesede bulunabilir diyor bizi daha öncede böyle mikrotseye ikna etmişti.ama şubatta daha iyi olmaz diyor neye dayanarak diyor bunu ya..ilaçlarla bundan daha iyi olmaz mı diyor nedir.sizin Fish in sonucuda iyi çıkar inşallah.

Valla canım yardımcı olmak isterdim ama hiçbir fikrim yok..Telefon açıp bi kouş istersen..Teli nette var...Ne desem yalan...

Valla canım yardımcı olmak isterdim ama hiçbir fikrim yok..Telefon açıp bi kouş istersen..Teli nette var...Ne desem yalan...

canlar celalettin hocanın yolunu ayırmış olduğu o bitkisel doktorun ismi nedir ben aramak istiyorum
ismini söyleyebilirmisiniz..... ayrıca celalaettın hocanın çok faydası oluyormu

bende o bitkiselcinin adını öğrenmek istiyorum
aycan bızde kaan hoca ya gıdıyorduk eşimin kasık fıtığı amelıyatını olduğunu duyunca ınmemıs testıs olabılır dedı fsh: 3 lerdeyken kanal tıkanıklığı dıyoruz sızınkı 6 tıkanıklık olduğunu sanmıyorum dedı yanı tam bısı dıyemedı :s bızede 15 gunluk 2 ılaç verdı 1 tane cıksa yeter dedı ama 15gunde 1 sperm cıkması zaten herkes ıcın mucıze olurdu bız onu yasayamadık..tese yapcaz dedı hemen tup bebeğe yöneldı.. ve bende eşimin tese olmasını ıstemıyorum hemen oyuzden bıraktık doktoru suan bıtkısel kullanıyoruz ve baska bır urolog arıyoruz

Canım ya inşallah senden çok güzel haberler alırız da şu topikte bi halaya katılırım ben de:) İnşallah minik meleğimiz hep seninle olucak. Rabbim seni korusun . Aminnn

inşallah canım her akşam rüyalarıma giriyor test yapacakmışım,yaptırıyomuşum...
sonuç pozitif olur da inşallah ben de çekerim o halayı yatağımdan kalkıp
Allah razı olsun canım.

hmtnzl'nin ihlasını okudum canım
Allahım tez vakitte eşine şifalar verip evlatlarına kavuştursun.

bende o bitkiselcinin adını öğrenmek istiyorum

aycan bızde kaan hoca ya gıdıyorduk eşimin kasık fıtığı amelıyatını olduğunu duyunca ınmemıs testıs olabılır dedı fsh: 3 lerdeyken kanal tıkanıklığı dıyoruz sızınkı 6 tıkanıklık olduğunu sanmıyorum dedı yanı tam bısı dıyemedı :s bızede 15 gunluk 2 ılaç verdı 1 tane cıksa yeter dedı ama 15gunde 1 sperm cıkması zaten herkes ıcın mucıze olurdu bız onu yasayamadık..tese yapcaz dedı hemen tup bebeğe yöneldı.. ve bende eşimin tese olmasını ıstemıyorum hemen oyuzden bıraktık doktoru suan bıtkısel kullanıyoruz ve baska bır urolog arıyoru

selam arkadaşlar
biliyorum şimdi heyecan yapıyoruz şu doktor bu doktor.
şu aktar bu bitki uzmanı falan....
derken her seferinde hayal kırıklığına uğruyoruz.
muhakak birtakım faydalar sağlıyordur gerek bitkiler gerekse doktorların verdiği ilaçlar.
ama hiçbiri şimdiye kadar tam olarak bir fayda sağlamadı.
tabi hipo hipo dan kaynaklanan azo yu ayrı tutuyorum.
hipo hipo nedeniyle azospermi olanlar daha şanslı iğnelerle birtakım tedavilerle sonuca ulaşıyorlar.
ama bizim gibi gerek testisle alakalı olansorunlarda gerekse sebebi bilinmeyen azospermi durumlarında sonuca ulaşanların sayısı oldukça düşük.
doktorlara bitki uzmanlarına dünyanın parasını döküyoruz.
sonuç 0.
aynı durum bizim içide geçerli saraçoğlunun kürlerini kullanıyoruz 4 aydır ama sonuç alamadık.
hıı bilemiyorum tabi belkide birkaç ay sonra bişeyler değişebilir.
şimdi topikte hep celalettin hocanın muhabbeti oluyo bende ilk duyduğumda baya heyecan yaptım.
hatta baharım aradı konuştuk ya canım bence sizde deneyin bir gidin falan dedi güzel yürekli arkadaşım.
bende eşime baştan çok ısrar ettim.
ama burada yazılanları okudukça çokda farklı bişeyin olduğunu göremedim.
hatta bazı arkadaşlar tartışmaya bile girdiler hoca için kim haklı kim haksız muamma tabi.
demek istediğim şu ki kendimizi fazla kaptırıyoruz eşlerimize hemen baskı yapıyoruz bizde gidelim falan diye ama bir mucize henüz yok ortada.
sonradan hep hüsrana uğruyoruz kaan hocadaki gibi akın akın hepimiz koştuk yanına ne oldu elde var''0''.
en iyisi bi sakince oturup beklemek enazından giden arkadaşlardan gelecek güzel sonuçları beklemek ve ona göre hareket etmek.
çok üzüldük çok yıprandık çok yorulduk bence artık temkinli davramalıyız artık tecrübelendik öyle değilmi....

canlar celalettin hocanın yolunu ayırmış olduğu o bitkisel doktorun ismi nedir ben aramak istiyorum
ismini söyleyebilirmisiniz.....

canım ismini bilmiyorum.
zaten yıllar önceki bir meseleymiş anladığım kadarıyla.
işin açığı merak edip sormadım celalettin hocaya.
hoca benim açımdan etik değil değilce araştırma gereği duymadım.gözdemmmmle de konuştuk .
onlarda bilmiyor .
onlarda benimle aynı fikirde.
tatlım bence önce sorununuzun kaynağı için iyi bir doktora gidin.sizin durumda bizimkiyle aynıydı çünkü.
sebep yok denmişti.
tamam bitkisellerin da elbette faydası var ama önce hekim tanısı ve tedavisi şart.
doğru tedavi önemliymiş. ben bunu anladım.
birde herşey Allah 'tan.
inş Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz.amin.

cnm benim söylediklerine katılmamak mümkün değil
hepimizi hergün sabahtan akşama kadar bu netin başında bi umut bi ışık bi mucize bi güzel haber alabilmek için gece gündüz demeden günlerce aylarca yıllarca yılmadan bekliyoruz
heycanlıyız umutlanmak istiyoruz ne duysak hemen peşine takılıyoruz ki
takılmamak mümkün değil çünkü hala umudumuz var
bilemiyoruz kim doğru kim yanlış bende o kadar büyük bir muamma içersindeyim ki anlatamam
bi ara kaan aydos rüzgarı esti sonra emre hoca sonra saraçoğlu derken celalattin hoca
ama içimizden sayılı kişilerin yüzü güldü çünkü sebeplerimiz farklı
birimizde olumlu bi gelişme olsa hepimzle paylaşıyoruz bu dertten kurtulalım diye
yeni bi hocayla tanışsak onun heyecanı ve hevesi ile ayaklarımız yerden kesiliyor
ama ben artık gerçekten ne yapmalıyım bilmiyorum
ve her geçen gün kafam daha çok karışıyor
allahım zor olan bu yolda hepimizi düze çıkartsın ve bizleri doğru insanlarla karşılaştırsın
şuan ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
çok etkileniyorum çok sinirlerim bozuluyor ama çıkış yolunu bulamıyorum

canım ben hmtnzl arkadaşımız için duamı okudum allah kabul etsin allah en kısa zamanda evladına kavuşmayı nasip etsin inşallah....

denızbulut celalettın hoca nasıl bır doktor yanı bızım ınmemıs testıs sorunumuz var kaan aydos öle sölemıstı bunada bı tedavsı varmıdırkı

amin canım inşallah allahım bizlerinde dualarını kabul eder ne var sanki bizlerede tek bir tane olsun evlat sahibi olmayı nasip etse yüzümüzü güldürse.

canım fsh nasıl düşürüdünüz eşiminde yüksek çıkıo doktor ilaç düşürmez dedi hiçbir şey vermedi sizinki nasıl düştü yardımcı olursan sevinirim.

hoşbulduk canım.espirine kırılmadım.ahhh canım hocanın diğer söyledikleri seninle aynı şeyleri söylediğinde doğru anladımda bunu nedn başka tarafla dinlemiş olayım.bize bitkiciden bahsetmedi.belki doktor yanlış telafuz etti.zaten bitkici olduğunu bilseydim yazmazdım bile.yeter artık bizleri sömürdükleri.ayrıca endokirinden hiç bahsetmedim.ürolog dedim canım benim.neyi karıştırdım anlamadım.işte doktorların sebep olduğunu bildiğim için hiç kimseyi gözümde büyütmüyorum buda yanlış anlaşılıyor.canım özelden yazamıyorum burada yazarsam sakıncası varmı bilemiyorum eczaneden satılıyor bizde ordan aldık.sakıncası yoksa yazabilirim.

saol canım allah razı olsun...
canım ben şükretmiyor değilim ki herzaman bugünlere geldiğim için şürediyorum rabbime...
ben çok çektim hala da çekiyorum...
düğünümden 1 ay sonra eşim rahatsızlanmaya başladı boynu şişti...
ameliyat oldu hastalığının tekrarladığını anlayamadılar...
işinden ayrıl dediler ayrıldı...
boynundaki lenfler gözle görülür derecede büyüktü...
6 ayda daha da büyüdü...
balıkesire taşındıktan 1 hafta sonra 2. ameliyata gitti arkasından ben gittim (mart 2009)...
2. ameliyatta aaa hastalığı tekrarlamış dediler...
ameliyattan sonra onu konyada bırakıp geri döndüm hemen yola çıkamıyordu çünkü ağlamaktan perişan oldum...
döndü ege üniversitesine aldırdı tedavisini...
tam 2 ay muayene olup hastaneye yatmak için uğraştı izmirde...
haftada 1-2 gün anca görebiliyordum yüzünü...
19 mayısta hastaneye yatırdık onu bırakıp ağlaya ağlaya döndüm evime...
her hafta cuma günü okuldan hemen yanına gittim pazarları döndüm o yolar nasıl geçti anlatamam gözümde yaş kalmamıştı...
kimseyle konuşmuyordum ruh gibi gidip geliyordum okula...
hergün arayıp aşkım hadi kendine şu yemeği yap bu yemeği yap diye arıyordu kendi acısını unutup...
huyumu biliyor çünkü...
yaptım diyordum pazara git diyordu gittim diyordum 2 ay ben pazara gitmedim evde yemek yapmadım...
çok açlıktan kötü olunca sırf karnım doysun diye bi makarna yapıp geçiyordum okadar...
hafta içi annesi kalıyordu yanında hafta sonu ben...
2 kişilik odaydı kaldı oda çok da güzeldi ama refakatçi için kalıcak bişey yok sandalye tepesindesin...
ilk zamanlar yandaki yatak boştu onda kalıyorduk sonra oda doldu...
yere sünger atıp orda yatıyordum düşün halimi...
seminer dönemide bitince gittim tekrar yanına temmuzda hep ben kaldım yanında annesine bırakmadım...
sürekli sandalye tepesinde durmaktan hastalandım 5 dk yol yürüsem bacaklarım davul gibi oluyordu yürüyemiyordum bileklerim kırılacak sanıyordum...
okullar açıldı aynı şekilde böyle devam etti durum...
her eve geldiğimden o 1 hafta nasıl geçti bilmem...
böyle böyle derken 1 seneyi bitirdik ve ben eşime kavuştum (mart 2010)...
1 sene azo geçecek eskiye dönecek diye bekledik 1 sene dolupta olmayınca başladım araştırmaya...
bu topik sayesinde çok şey öğrendim çok çabaladım...
paylaştığım listeyi hepiniz gördünüz zamanında biliyorsunuz...
herşeyi bıkmadan usanmadan yaptım yedirdim eşime oda hiç itiraz etmedi tam 8 ay aynı şekilde devam ettim...
en zor durumlarda eşimin ilacını kürlerini aldık diğer ihtiyaçlarını göz ardı ettik...
nezamanki umutta 100 bin sperm donduruldu biz yorulduk okadar mücadeleden heralde bıraktık herşeyi...
ara ara bikaç şey yaptık tekrar bıraktım...
çok mücadele ettik biz canım allaha şükür bu günlere geldik...
inan ki yaşanılanlar hiç kolay değil...
ben öğretmenim allaha şükür çok da iyi bi maaşım var ama gider çok olunca elinde bişey olmuyor işte...
okadar mücadele ettik ama misliyle karşılığını gördük şükürler olsun...
hergün öğrencilerime bakıp iç geçiriyorum onlara sarılıp öpüşüm var görmen lazım...
hani bişeye ulaşmak için çabalarsın çabalarsın ramak kalır ama elini uzatıp dokunamazsınya onun gibi bişey...
bebişlerim beni bekliyor ama ben onlara ulaşamıyorum beni üzen bu...
sonuçta ilkinde de tutmadı tutup tutmayacağını rabbim bilir...
ama insan istiyor bi adım daha yaklaşayım belki bu defa olur...
ben sabırlıyımdır mücadeleciyimdir ama insan tıkanıyor bazen dünden öyle bi günümdü bi an çöktüm sanki ama bugün iyiydim...
taki sana yazana kadar içim dolmuş galiba çok uzattım kusura bakma :)
rabbim sizlere de bizim yaşadığımız mutluluğu tatdırır en kısa zamanda spermleri milyonlarca gösterir inş...
rabbim hiçbirinizi daha fazla bekletmesin en kısa zamanda evlarlarınıza kavuştursun inş...
benide yanlış anlamayın bende aynı yollardan geçtim yaşadıklarınızı biliyorum...
ama bende kimseyle paylaşmıyorum ki derdimi sıkıntımı bi siz varsınız işte bi sizle paylaşıyorum...
hepiniz dualarımdasınız rabbim anne olan arkadaşlarımızın arasına hepinizi dahil eder inş...

eyinas arkadaşım hoşgeldin
sizin sorununuz neydi benim eşimde inmemiş testis var
celalettin beye eşimde gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…