valla cnm bu ayın 19 da ankaraya gidicez bakalım o zaman kendisiylede görüşeceğiz ve bu yolun bi çıkmazı görünmüyorsa eğer
hala mikro tese derse bende artık ayrılmayı düşünüyorum
ben de ne yapacağımı bilmiyorum şuanda zamana bırakmış durumdayım açıkcası...
cnm celalettin bey azf c delasyonlularlada tedavi uyguladımı
benim eşimde y delasyonu azfc var
bunun tedavisi var mı
biliyormusun
biz m tese olduk eşimde haraketsiz sperm çıktı ama tüp bebek tutmadı nasıl bir hastalık
Valla canım yardımcı olmak isterdim ama hiçbir fikrim yok..Telefon açıp bi kouş istersen..Teli nette var...Ne desem yalan...
aycan bızde kaan hoca ya gıdıyorduk eşimin kasık fıtığı amelıyatını olduğunu duyunca ınmemıs testıs olabılır dedı fsh: 3 lerdeyken kanal tıkanıklığı dıyoruz sızınkı 6 tıkanıklık olduğunu sanmıyorum dedı yanı tam bısı dıyemedı :s bızede 15 gunluk 2 ılaç verdı 1 tane cıksa yeter dedı ama 15gunde 1 sperm cıkması zaten herkes ıcın mucıze olurdu bız onu yasayamadık..tese yapcaz dedı hemen tup bebeğe yöneldı.. ve bende eşimin tese olmasını ıstemıyorum hemen oyuzden bıraktık doktoru suan bıtkısel kullanıyoruz ve baska bır urolog arıyoruzbende o bitkiselcinin adını öğrenmek istiyorum
Canım ya inşallah senden çok güzel haberler alırız da şu topikte bi halaya katılırım ben de:) İnşallah minik meleğimiz hep seninle olucak. Rabbim seni korusun . Aminnn
bende o bitkiselcinin adını öğrenmek istiyorum
canlar celalettin hocanın yolunu ayırmış olduğu o bitkisel doktorun ismi nedir ben aramak istiyorum
ismini söyleyebilirmisiniz.....
selam arkadaşlar
Biliyorum şimdi heyecan yapıyoruz şu doktor bu doktor.
şu aktar bu bitki uzmanı falan....
Derken her seferinde hayal kırıklığına uğruyoruz.
Muhakak birtakım faydalar sağlıyordur gerek bitkiler gerekse doktorların verdiği ilaçlar.
Ama hiçbiri şimdiye kadar tam olarak bir fayda sağlamadı.
Tabi hipo hipo dan kaynaklanan azo yu ayrı tutuyorum.
Hipo hipo nedeniyle azospermi olanlar daha şanslı iğnelerle birtakım tedavilerle sonuca ulaşıyorlar.
Ama bizim gibi gerek testisle alakalı olansorunlarda gerekse sebebi bilinmeyen azospermi durumlarında sonuca ulaşanların sayısı oldukça düşük.
Doktorlara bitki uzmanlarına dünyanın parasını döküyoruz.
Sonuç 0.
Aynı durum bizim içide geçerli saraçoğlunun kürlerini kullanıyoruz 4 aydır ama sonuç alamadık.
Hıı bilemiyorum tabi belkide birkaç ay sonra bişeyler değişebilir.
şimdi topikte hep celalettin hocanın muhabbeti oluyo bende ilk duyduğumda baya heyecan yaptım.
Hatta baharım aradı konuştuk ya canım bence sizde deneyin bir gidin falan dedi güzel yürekli arkadaşım.
Bende eşime baştan çok ısrar ettim.
Ama burada yazılanları okudukça çokda farklı bişeyin olduğunu göremedim.
Hatta bazı arkadaşlar tartışmaya bile girdiler hoca için kim haklı kim haksız muamma tabi.
Demek istediğim şu ki kendimizi fazla kaptırıyoruz eşlerimize hemen baskı yapıyoruz bizde gidelim falan diye ama bir mucize henüz yok ortada.
Sonradan hep hüsrana uğruyoruz kaan hocadaki gibi akın akın hepimiz koştuk yanına ne oldu elde var''0''.
En iyisi bi sakince oturup beklemek enazından giden arkadaşlardan gelecek güzel sonuçları beklemek ve ona göre hareket etmek.
çok üzüldük çok yıprandık çok yorulduk bence artık temkinli davramalıyız artık tecrübelendik öyle değilmi....
ARUNA--------------------------------------------------42
ASKBEBEK----------------------------------------------42
BAHAR85-----------------------------------------------42
BENGUSUU---------------------------------------------42
BİRUMUT99---------------------------------------------OKUYAMIYOR
CİCEK00------------------------------------------------OKUYAMIYOR
DENİZBULUT-------------------------------------------OKUYAMIYOR
ECRİN23------------------------------------------------42
ESMA---------------------------------------------------OKUYAMIYOR
FLZASK2003-------------------------------------------42
HASRET------------------------------------------------42
HMTNZL------------------------------------------------42
KADER60-----------------------------------------------42
KADER_NL----------------------------------------------42
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------42
MEHPARE34--------------------------------------------42
MİXER07-----------------------------------------------OKUYAMIYOR
NURSEN------------------------------------------------42
NİLDA015----------------------------------------------42
NZLYLN-------------------------------------------------42
PITIRCIK43---------------------------------------------42
SAGANAK-----------------------------------------------41
SEVAL0817---------------------------------------------OKUYAMIYOR
SU1838-------------------------------------------------41
TULAY20------------------------------------------------41
UMUT99-------------------------------------------------41
VCK------------------------------------------------------OKUYAMIYOR
YASEMENSU--------------------------------------------41
YAREN16------------------------------------------------41
ZAMBAK06----------------------------------------------41
34BC-----------------------------------------------------41
NOT:Önce euzü besmele ile başlanır ve her sureden önce besmele çekilir.
İhlas Sûresi ve Anlamı
Bismillahirrahmanirrahim.
Kul hüvellâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüven ehad.
“De ki: O Allah birdir, büyüklük onda nihayet bulmuştur, daim ve bakidir, her şeyden müstağni ve her dileğin merci'dir. Doğmamış, doğurmamıştır. Hiç bir eşi ve benzeri yoktur.”
Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.
canım ismini bilmiyorum.
zaten yıllar önceki bir meseleymiş anladığım kadarıyla.
işin açığı merak edip sormadım celalettin hocaya.
hoca benim açımdan etik değil değilce araştırma gereği duymadım.gözdemmmmle de konuştuk .
onlarda bilmiyor .
onlarda benimle aynı fikirde.
tatlım bence önce sorununuzun kaynağı için iyi bir doktora gidin.sizin durumda bizimkiyle aynıydı çünkü.
sebep yok denmişti.
tamam bitkisellerin da elbette faydası var ama önce hekim tanısı ve tedavisi şart.
doğru tedavi önemliymiş. ben bunu anladım.
birde herşey Allah 'tan.
inş Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz.amin.
Ah canım ya geçmişi okuyordum yazmadan edemedim. Hepimizin sorunları aynı. Hepimizin içi kor gibi yanıyor. Biz 4 senedir evliyiz ve hala neden çocuğunuz yok sizin diye soranlar oluyor. biz de inan evden çıkmak istemiyoruz. haftasonu kafa dağıtmak için dışarı çıkalım dedik alışveriş merkezinde Bursanın yarısı kadar bebek arabası vardı. Herkez çocuğunu dışarı çıkarmış karşımızda öpüp kokluyolardı . Allah herkeze evladını bağışlasın inşallah. İçimiz o kadar yandı ki anlatamam çok kötü olduk eve geldik ağladık eşimle beraber. Hala etkisinden kurtulamadık olayın.
Artık çevremde çocuğu olanlar bizden de uzaklaşmaya başladı. Hatta en yakın arkadaşımın bundan 2 sene önce kendinden problemli çocuğu olmuyordu. Saatlerce dertleşiyorduk ağlayıp anlatıyordu bana yaşadıklarını her akşam. Sonra birden aramamaya başladı. Ben aradım hamile olduğunu öğrendim. Sonra hep ben aradım nasıl oldun nasıl gidiyor hamilelik diye. Biliyormusun sonra o beni kaç defa aradı . Hiç. Facebooktan doğum yaptığını öğrendim. ki bu benim en yakın arkadaşımdı düşün. Çocuğuna nazar değer diye benimle görüşmüyor hala biliyormusun. Bizim çocuğumuz olmuyor ya .
Şuan öyle bi haldeyiz ki canım ne zaman yeni evli hamile ve henüz çocuk istemiyorduk biz diye sızlanan bi çift görsem evde günlerce ağlıyorum gözlerim şişiyor ağlamaktan. Ama napalım mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler.
Gurbet konusuna gelince arkadaşım aslına bakarsan ailelerimiz yanımızda ama biz de gurbette gibiyiz. bizi bizden başkası anlamıyor annemiz bile olsa.
Umarım bu topikteki kucağı boş olan bizleri rabbim sevindirir. Aminnn
canım arakadaşlarım uzun süredir giremiyorum topiğe ama sizler hep aklımda dualarımdasınız inanki baharcım topikte bir kaç dua gördüm hepsini okuyacağım canım kusura bakma biraz geç oldu. İnanın hepimize dua ediyorum dualarımdasınız mevlam ona çevirdiğimiz ellerimizi boş bırakmasın inşallah ..bu aralar yoğunum işe gidiyorum çalışıyorum eve geliyorum yemek iş ve ardından uyku kendimi uykuya verdim başka türlü aşamıyorum. eşimde çok üzgün atlatacakmıyız bilmiyorum.mevlam yardımcımız olsun Allah sınavımızı kolay eylesin ahhhhhhhhh çok zooor çook artık bir artama giremiyorum herşeyden kaçıyorum evlatsızlık içimi bir kor gibi yaktı bu kadar istiyorken sonra böyle bir sonuç aşamıyorum Allahım yardımcı ol. bir an bile aklımdan ççıkmıyor .Arkadaşlar bir sorum olacak bu celalattin hoca dahiliyeci değilmi hangi hastanede çalışıyor bir de eşimin hormonal bozukluk fsh sorunu yükseti düştü gitsek bir faydası olur mu ?hangi hastanede çalışıyor yardımcı olur musunuz??Randevu almak için. Canlarım benim beni en iyi anlayanlarım sizleri tanımasam da seviyorum,hepinizden Allah razı olasun Allah herkesi yavrusuna kavuştursun....
hoşbulduk canım.espirine kırılmadım.ahhh canım hocanın diğer söyledikleri seninle aynı şeyleri söylediğinde doğru anladımda bunu nedn başka tarafla dinlemiş olayım.bize bitkiciden bahsetmedi.belki doktor yanlış telafuz etti.zaten bitkici olduğunu bilseydim yazmazdım bile.yeter artık bizleri sömürdükleri.ayrıca endokirinden hiç bahsetmedim.ürolog dedim canım benim.neyi karıştırdım anlamadım.işte doktorların sebep olduğunu bildiğim için hiç kimseyi gözümde büyütmüyorum buda yanlış anlaşılıyor.canım özelden yazamıyorum burada yazarsam sakıncası varmı bilemiyorum eczaneden satılıyor bizde ordan aldık.sakıncası yoksa yazabilirim.kırılma espirili bişey söylicem
başka tarafla dinlersen hata yaparsın.
Tatlım aynı şeyi bize de söyledi . ki Celalettin hoca para taraftarı olmadığı için iyi niyetinden anlattı bize eski yönlendirdiği doktoru.ki yönlendirdiği doktor ürolog değil tatlım
Bitki uzmanı, bitki doktoru tatlım.sen karıştırmışsın ürologları ,endrologları, bitki doktorlarını….canım size anlattığının tıpatıp aynısı aynı cümlelerle Allah seni inandırsın bize de anlattı.
Geçmiş yıllarda Celalettin hocanın yönlendirdiği bir bitki uzmanı varmış. Bitki ücreti karşılığında (cüzzi bir tutar yani), bitki karışımları ile bu kişi azoya ve daha birçok hastalığa çare oluyormuş. Şimdi ise bu kişi 4 milyar 5 milyar gibi bir ücretle yapıyormuş bu işi.
Tatlım işte Celalettin hocanın bizede dediği sizede dediği bu.doktor ama bitki uzmanı…..
Bize ‘ sizi yönlendirirdim bu uzmana ama 5 milyar gibi bir ücretle çalışıyor artık bu arkadaş,benim için de bu etik değil ’ dedi Celalettin hoca.para taraftarı olmadığı için bu insanla arasına mesafe koynuş.
Yani size söylediği de aynı.
Bu anlattıkları artık hastalarımı hiçbir ürolağa göndermiyorum anlamı çıkarmasın.
Yanlış dinlemiş ve yanlış anlamışsın bence.
Ne konuştunuz bilmiyorum doktorla ama yazdıklarından ben bunları anladım.
Hemen yenilgiye kapılma ……
Allah ın izniyle evlatlarına kavuşmanı çok isterim.
Şunu da hiçbir zaman unutma her şey Allah’ ın elinde.
Doktorlar sebep .
İnş doğru sebeptir sizin için inş iyi olur.
Tatlım bu arada hangi kürü verdi size…. Burada yazamayacağın bir şeyse
Özelden atarsan sevinirim.
Canim benim yaaa nolur üzülme.
Bugünlerde gececek insallah bitanem.
Allaha siginalim dua edelim.
Insallah en kisa zamanda esin iyilesir güzel bir is bulur ve en kisa zamanda tedavine baslarsin bitanem.
En azindan seni bekleyen bebislerin var canim sükret senin konumuna gelemeyen ben ve benim gibi bir sürü arkadasimiz var bizler ne yapalim bitanem.
Senin elinde bana göre cok büyük nimet var yeter ki saglik olsun.
Allahim insallah tez vakitte her derdinin dermanini verir mutluluktan bu günleri hatirlamazsin bile insallah biricigim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?