Canım ürolog değil evet...Dahiliye uzmanıı....[/QUOTE)
NE DIYEREK ÇIKIYORUZ CANIM O DOKTORA YANI BIZI NASIL YÖNLENDIRIO
rabbim bizleri de evlatsızlıkla sınıyo inş atlatırız
lafa bak benim 7.ci yolda cahil insanben böle insana PATAVATSIZ derim
boşverrrrrr allh kerim elbet geçer diyoruz ne yapalım
inş pamuk gibi kızlarımız,yiğit delikanlı oğullarımız olacak inşşşşş ndileğimiz allahtan (c.c)
canım siz tüp bebeği nerde yaptırdınız.ilk miydi.
canım arakadaşlarım uzun süredir giremiyorum topiğe ama sizler hep aklımda dualarımdasınız inanki baharcım topikte bir kaç dua gördüm hepsini okuyacağım canım kusura bakma biraz geç oldu. İnanın hepimize dua ediyorum dualarımdasınız mevlam ona çevirdiğimiz ellerimizi boş bırakmasın inşallah ..bu aralar yoğunum işe gidiyorum çalışıyorum eve geliyorum yemek iş ve ardından uyku kendimi uykuya verdim başka türlü aşamıyorum. eşimde çok üzgün atlatacakmıyız bilmiyorum.mevlam yardımcımız olsun Allah sınavımızı kolay eylesin ahhhhhhhhh çok zooor çook artık bir artama giremiyorum herşeyden kaçıyorum evlatsızlık içimi bir kor gibi yaktı bu kadar istiyorken sonra böyle bir sonuç aşamıyorum Allahım yardımcı ol. bir an bile aklımdan ççıkmıyor .Arkadaşlar bir sorum olacak bu celalattin hoca dahiliyeci değilmi hangi hastanede çalışıyor bir de eşimin hormonal bozukluk fsh sorunu yükseti düştü gitsek bir faydası olur mu ?hangi hastanede çalışıyor yardımcı olur musunuz??Randevu almak için. Canlarım benim beni en iyi anlayanlarım sizleri tanımasam da seviyorum,hepinizden Allah razı olasun Allah herkesi yavrusuna kavuştursun....
Sperm sonucunu inceledim. Ejakulatın FISH tekniği ile incelenmesi neticesi çıkan hücrelerin %96'sının, en azından spermatosit evresine ulaşmış, değişik olgunlaşma evresindeki haploid sperm serisi hücreler olduğu anlaşılmakta. Bunların bir kısmı, tüp bebekte sonuç alınabilecek olgunluğa da gelmiş olabilirler. Ama anlaşılan o ki; tüp bebekte döllenme sağlayabilecek sperm serisi hücre bulma şansımız oldukça yüksek; %96. Bu durumda isterseniz tüp bebeğe geçelim. Şubattaki boyama bundan daha iyi netice vermez. Tüp bebekte belki olgun sperm de bulabiliriz ama bulamasak da, şimdi gördüğümüz erken evre sperm serisi hücrelerin de tutma şansı var. Olur derseniz, size tüp bebek ile ilgili detay yazacağım. Tüp bebeğiniz hastanede olur ve ücret ödemezsiniz. Sade ce TESE'nizi özel bir hastanede yapmak durumundayım ve bunun da toplam maliyeti 2500 TL olacaktır.
canlar celalettin hocanın yolunu ayırmış olduğu o bitkisel doktorun ismi nedir ben aramak istiyorum
ismini söyleyebilirmisiniz.....
cnm benim anladığım kaan bey sizi tüp bebeğe hazırlayarak eşini özel merkezde mikro tese yapmak istiyor bununla ilgilide sizde cevap bekliyor eğerki karar verirseniz gitmeye mikro tese yapacak inşlh sperm çıkarsa tüp bebek yapılacak....yani süslü sözlerle mikro teseye çağırıyor((
bende öğrenmek ıstıyorumm arkadaslar
sorma benimde çok canım sıkılıyor artık bu doktora,başka birini bulsam....canlı yada ölü bir tane bulunana kadar bekleyeyim değilmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?