Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
...............................................

Son düzenleme:
bu pc kafayı sıyırmış...........................

Son düzenleme:
cnm celalettin bey azf c delasyonlularlada tedavi uyguladımı
benim eşimde y delasyonu azfc var
bunun tedavisi var mı
biliyormusun
biz m tese olduk eşimde haraketsiz sperm çıktı ama tüp bebek tutmadı nasıl bir hastalık

Canlarım topiğe giremedim epeydir . Birinizin çocuğuna birinizin eşine ayrı ayrı dualar okunmuş katılamadım çok üzüldüm katkıda bulunamadığım için Allah ikisine de acil şifalar versin inşallah. Mevlam edilen duaları kabul etsin.

Gözdemmmm

Canım inşallah meleğin iyileşmiştir. Geçmişi fazla okuyamadım canım. Umarım kötü bişeyi yoktur.

Baharcımmm

Eşin nasıl oldu tatlım ? Geçti mi ağrıları biraz ? Yaşadığın aksilikleri de okudum tatlım. Demek ki biraz daha zamanı varmış. İnşallah hasretle beklediğin bebeğine en kısa zamanda kavuşursun. Dualarım hep sizinle.

Ne dıyerek çıkıyoruz canım o doktora yanı bızı nasıl yönlendırıo* bıde hangı hastanede çalışıyor çok sordum dımee

Olucak inşallah bebeğim bizim de göbüşlerimiz dolucak bize de ANNE diye seslenen yavrularımız olacak inşalllaahhhh. Bu tip patavatsızların arkadaşını satanların çeneleri kapanacak. Allahtan dilerim ki bizi evlat hasretiyle çok uzun ssınamasın tez vakitte bize de ebeveyn olmayı nasip etsin inşallahhhh

canım arakadaşlarım uzun süredir giremiyorum topiğe ama sizler hep aklımda dualarımdasınız inanki baharcım topikte bir kaç dua gördüm hepsini okuyacağım canım kusura bakma biraz geç oldu. İnanın hepimize dua ediyorum dualarımdasınız mevlam ona çevirdiğimiz ellerimizi boş bırakmasın inşallah ..bu aralar yoğunum işe gidiyorum çalışıyorum eve geliyorum yemek iş ve ardından uyku kendimi uykuya verdim başka türlü aşamıyorum. eşimde çok üzgün atlatacakmıyız bilmiyorum.mevlam yardımcımız olsun Allah sınavımızı kolay eylesin ahhhhhhhhh çok zooor çook artık bir artama giremiyorum herşeyden kaçıyorum evlatsızlık içimi bir kor gibi yaktı bu kadar istiyorken sonra böyle bir sonuç aşamıyorum Allahım yardımcı ol. bir an bile aklımdan ççıkmıyor .Arkadaşlar bir sorum olacak bu celalattin hoca dahiliyeci değilmi hangi hastanede çalışıyor bir de eşimin hormonal bozukluk fsh sorunu yükseti düştü gitsek bir faydası olur mu ?hangi hastanede çalışıyor yardımcı olur musunuz??Randevu almak için. Canlarım benim beni en iyi anlayanlarım sizleri tanımasam da seviyorum,hepinizden Allah razı olasun Allah herkesi yavrusuna kavuştursun....

hmtnzl ve kader60 kardeşlerimizin duasını okudum.rabbim tez zamnada göbüşünü doldursun inşallah.Amiinn.

canım siz tüp bebeği nerde yaptırdınız.ilk miydi.

Merhaba canim biz samsundayiz tip fakultesinde
sertac bey yapti ilk denemeydi tek embriyoydu ve geride
dondurulmusumuz da yoktu bu bana allahimin verdigi
mucize degil de ne...insallah sizlere de nasip olur hep
okuyorum hala her okuduguma da dua ediyorum...
Esimde 24 bin canli sperm vardi en son testte morfoloji
kotuydu burdan kullandilar ama en axindan 1 tane 1.kalite
embriyo oldu o da karnimda diger 4 tane dondurulamadi
Devam edemediler...
İnsallah sizler de yasayin bu gunleri inan 3-5 saglam sperm
yetiyo veren allah 1 embriyodan bile veriyo allah yardimciniz olsun canim....

Ne dıyerek çıkıyoruz canım o doktora yanı bızı nasıl yönlendırıo* bıde hangı hastanede çalışıyor çok sordum dımee

cnm benim anladığım kaan bey sizi tüp bebeğe hazırlayarak eşini özel merkezde mikro tese yapmak istiyor bununla ilgilide sizde cevap bekliyor eğerki karar verirseniz gitmeye mikro tese yapacak inşlh sperm çıkarsa tüp bebek yapılacak....yani süslü sözlerle mikro teseye çağırıyor((

canlar celalettin hocanın yolunu ayırmış olduğu o bitkisel doktorun ismi nedir ben aramak istiyorum
ismini söyleyebilirmisiniz.....

Baharcigim ben HMTNZL nin ihlaslarini okudum canim..

HMTNZL canim rabbim gönlünün muradini tez vakitte versin insallah.

Baharcigim ben kisa bir ara veriyorum dualara haberin olsun.

sorma benimde çok canım sıkılıyor artık bu doktora,başka birini bulsam....canlı yada ölü bir tane bulunana kadar bekleyeyim değilmi.

sorma benimde çok canım sıkılıyor artık bu doktora,başka birini bulsam....canlı yada ölü bir tane bulunana kadar bekleyeyim değilmi.

valla cnm bu ayın 19 da ankaraya gidicez bakalım o zaman kendisiylede görüşeceğiz ve bu yolun bi çıkmazı görünmüyorsa eğer
hala mikro tese derse bende artık ayrılmayı düşünüyorum
ben de ne yapacağımı bilmiyorum şuanda zamana bırakmış durumdayım açıkcası...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…