Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim ben NURSEN icin payima düseni okudum..
Allahim kabul eder insallah.
Ve yarin muradina kavustugu haberini alir insallahh..
Bebisleriyle bir ömür mutlu olur insallah..

Canim nasilsin? sana dün aksam yazmistim.
Iyi ki hemen m.teseye karar vermemissiniz.
Biz hemen atladik o büyük hatayi yaptik cok pismaniz.
Ve Almanya gibi bi yerde ne elimize patoloji raporu verildi ne bisey ot gibi kaldik ki amelyattan sonra doktorlari bile görmedik.
Siz cok iyi etmissiniz canim simdiki aklim olsa hayatta esime amelyati düsündürmezdim bile.
Ama hicbir bilgimiz olmadigindan damdan düsmüs gibi olduk.
Bugün ki cikan sonuclar insallah hayira vesile olur canim sizin icin...AMIN...

evet canım hemen ameliyatı istemedik gerçi doktor illa ameliyat dedi ama biz beklemek istedik.Bitkisel kullandık.bugun yıne sperm bulamadık ama en azından bır ıkı tane yuvarlak hucre bulundu..bunun için bile mutluyuz ama şimdi kafamız karışık,doktoramı gitmeliyiz yoksa bitkisele devam mı etmeliyiz? sizde sorun neydi?

nursenin ihlaslarını okudum Allah ona yarın pozitif sonuç almayı nasip etsin amin

slm tatlım.
hadi gözünüz aydın.senin adına çok sevindimmmmm.
RAbbim sperme en kısa zamanda dönüşütürsün inş.
tatlım iyi bir doktor kontrolünden geçin ve bitkiselleri öyle kullanın.
bazı bitkileri kullanırken faydadan çok zarar veriyoruz eşlerimize.
çünkü her bitkinin fonksiyonu farklı.
örneğin fsh yüksek oluyor farketmeden keçiboynuzu kürü kullanıyoruz.
faydadan çok zarar sağlıyor.
Allah yar ve yardımcınız olsun.....

baharcım nursen için ihlas okumayı çooooook iyi akıl etmişsin.

eşim okudu tatlım.

nursen.... canım Rabbim yarın sevinçli haberi vermeyi sana nasip etsin.
dualaım seninleydi ve hep seninle olacak inş tatlımmmm
ikizlerin seninledir veeeee 9 ay sonra kucağına alırsın inşşşşş.amin.

bızde sevındık canım ınsllh yuvarlak hucre ıyı bışıdır.. celalettın hocayı tawsıye edıolar canım evet bazı bıtkıler faydadan çok zarar verebılıo bılmeden sağol canım dualarızdan eksık bırakmyın benıde

Iyi yapmissiniz canim biz hicbirsey kullanmadan direk daldik.
Cünkü ne akrabalarda ne tanidiklarda ne arkadaslarda ne de cevremizde azosperm diye bisey duymamistik.
Ben amelyattan sonra burada ögrendim azospermi illetini..
Canim bence nacizane fikrim bitkisele devam edin birakmayin ama bir doktoro görünmede de fayda var.
Belki ilac tedavisi felan uygular.
Canim bizim tüm test sonuclarimiz normal hicbir sorun yok ama m.tesede birsey bulunamadi malesef:2::2:
Inan ki haftanin 3-4 günü bebek magazasina gitmekten icim sizliyor deli gibi alisveris yapiyorum
Allahim hepimizin yar ve yardimcisi olsun.

Son düzenleme:
öncelikle burda benim için dua okuyan yada okumayan tüm kaderdaslarimdan allah razı olsun tez elden evlatlarimiza kavuşmayı nadir etsin yüce rabbim bize bu zorlu imtihanda güç kuvvet ve cok sabır versin.nursen arkadaşımız da yarın inşallah müjdeli haberi bizlere verir ve bebeklerini hayırlısi iken kucağına alir.bahar arkadaşım sen müthiş birisin alla ne muradın varsa ver sin inşallah.ben kendi sürelerimi ve nursen arkadaşın sürelerini okudum allah kabul etsin

baharcığım ben nursen arkadaşımın duasını okudum Rabbim inşallah yarın arkadaşımın yüzünü güldürür ve beraberinde bizimde yüzümüz güler amin.Rabbim bugünleri bizimde yaşamamızı nasip etsin 1 ay sonra inşallah benim içinde halay çekersiniz yarından itibaren topiğimiz bayram yerine dönecek Allah'ın izniyle

canım biz gittik celalettin hocaya.
Allah razı olsun biz çok memnun kaldık.canım iyi akıl etmişsiniz.
tesede ecele etmeyin.
biz hata üzerine hata yaptık bu konuda.
sen şanslısın bak .inş bu şansın hep devam eder.
aceleyle tese olduk. her tesede testiste hasarlar oluşuyor .bunu bilemedik.
inş celalettin hocayla tedaviniz şekillenir tatlım.
bitkisel takviyelerle de teseye gerek kalmadan çıkış olur tatlım.

ha tesede olabilirsiniz amaaa en son çare tatlım.önce tedavi sonra tedavi mantığı yani.
birileri gibi önce tese sonra tedavi mantığı değil .

Allah yar ve yadımcınız olsun.amin..

canm mixer ve nursen arkadaslarımızn dualarını okudum allahım kabuletsin inşAllah allahım gönlülerine göre versin

ecrin canım eşinin sonuçları çıkmış hayırlı olsun .canım bende eşimin test sonuçlarından bildiğim kadarıyla yuvarlak hüre spermin öncü hücresi olabiliceği gibi önemsiz birşeyde olabilirmiş.en son gittiğimiz doktora eşimde yuvarlak hücre çıkıyor anlamı nedir diye sorduğumda önemli değil biz ona çöp diyoruz değersiz şeyler yani dedi.ama benim için bir umut kaynağı olduğu için hiç umursamadım.çünkü benim için sıfırdan hariç her değer önemli .hem daha önce eşinde yuvarlak hücre çıkan arkadaşlarımızın eşinde ameliyatta sperm hücresi çıktı hatta hamile olan arkadaşlarımız bile var inşallah bizlerde onalar gibi azoyu yenenlerden ve bebeğini kucağına alanlardan oluruz amin

herkese iyi akşamlar.
topik güzelleri nasılsınız bakem?
epey kalabalık bugün. ne güzellll

iyi akşamlar canım nasılsın hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsın
evet topik kalabalık yarın daha kalabalık olacak sanırım herkes güzel haber almak için beklemede

evet canım celalttın hocayıda burda öğrendım nasıl bırısı yanı tedavı sekıllerı nasıl oluşuo sızle nasıl ılgılendı bazıları parayı görmeden konusmuomus bıle.. evet tese ılla olmamız gerekırse enınde sonunda olucaz ama önce bı tedavı bulalım belkı çıkıs sağlanır rabbıme sığındık guvendık bıze en hayırlı yola göturur ınsallah bızı ve hepımızı rabbım dualarımızı kabul eyleyıp evlatlarımıza kavusturur ınsallahh

amin amin amin.
hepimiz sevinçli haberi veririz inş birgün.
1 ay sonrada senin için hayırlı olsur veeeeee herşeey gönlüne göre olur tatlım.

tatlım bu arada 1 yasin okudum sana .
daha okuyacaktım kiiiii.... malum işteeee
haftaya meryem okurum tatlım birazda
Allah kabul etsin inş.amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…