Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet canım benım de bebek mağazası görduğumde hatta bebek görduğumde içim acıyo canım sızde turkıyedeysenız celalettın peruya çıksanıza bıde

canım nursen için ihlasımı okudum yarın inşaallah hayırlı haberlerini alırız arkadaşımızın allahım hepimize annelik duygusunu yaşatsın okunan dualar hürmetine yüzümüzü güldürsün inşaallah...

canım ınsallah rabbım bızlerede yardım etcek çabalarımızı dualarımızı rabbımız bılıo mucızelerımızı yasatcak bızlere ınsallah.. evet doktorların bazıları önemsız dıomus bazılarıysa sevınıo oyuzden ortada kaldm bende dedıın gıbı :) sperm çıkmadan önce yuvarlak hucre cıkıp sperm artısı olan cok ınsan var sanırım ama bılemıyorum

tatlım celalettin baba ( ben baba diyorum),
kişilik olarak çok mükemmel öncelikle onu söyleyeyim.
tatlım heerşeyi tek tek anlatıyor . kafanda soru işareti kalmıyor.
devlet hastanesinde çalışıyor ama bizim problem öyle 5 dk.da anlatılacak bir problem değil tatlım.
uygun bir zamanını denk getirebilirseniz inan detaylarıyla herşeyi anlatır. Allah razı olsun.
gönül rahatlığıyla gidin yanına. celalettin hocayı görünce beni anlarsın tatlım.
inş sebep olur ve inş şifamız buradadır .
Allah yar ve yardımcın olsun.
hayırlı haberlerini bekliyorum. dualarım seninle....

gozdemmmmm arkadasımızda da ılk yuvarlak hucre görulmus ınsallah bızdede sperme dönusur

inşallah canım Rabbimden en büyük dileğimiz bu inşallah gerçek olur bir an evvel
Allah razı olsun inşallah bende gelecek ay sizleri ve kendimi mutlu ederim
Allah razı olsun canım duaların seni bulsun inşallah bende gün gelir sana yardımcı olurum bebişin için dua ederim Rabbim kısmet eder inşallah

evet canım benım de bebek mağazası görduğumde hatta bebek görduğumde içim acıyo canım sızde turkıyedeysenız celalettın peruya çıksanıza bıde

Canim biz Almanyadayiz.
Ama kismetse ocak subat gibi gelmeyi düsünüyoruz.
Esimin izin durumuna göre insallah hakkimizda hayirlisi olur.

amin güzel dilek ve duaların için tatlım benim.
karşılıksız yapılan dua kadar güzel birşey yok tatlım
o hazzı hissetmek kadar bana huzur veren birşey yok .
o yüzden için rahat olsun.hep dualarımdasın .

ınsallah canım esındekı sorun neydı pekı

Canim hicbir sorunu yok yani kücüklügünde kabakulak gecirmemis.
Atesli hastalik gecirmemis el bebek gül bebek büyümüs..
Inmemis testis olayida olmamis..
Ama malesef azospermiyiz
(Ama 28 yil sigara kullanmis yaklasik 2 ay önce birakti)

Allah allahh burda olsanız belkı bulunurdu nedenı canım benım ya, bzıızmkı ınmemıs testıs yanı bı doktor öle söledı ama ınanmıyoru pek cunku adam bakmadan esım 1yasında amelıayt oldum demıs oda tıkanıklıktan suphelenmıyorum ama ınmemıs testıs olabılır dedi yanı koskoca prof bıle bılemedı ıyıce bakmadan konustu benım esımde sıgara hıc olmadı hayatında canım ama bırakması ıyı olmus eşinin çunku bız bıtkısele baslarken bıtkıselcı bıze sıgara ıcıosanız bırakın demıstı yanı gercekten fecı zararları var belkı bıraktığı ıcın yavas yavas ortaya cıkcak nedenler_?

Iyiyim citirim bee nasil olayim..
Sen nasilsin cancazim??
Yarini iple cekiyorum Nursenin sonucu icin sanki kendi sonucumu alicam gibi heycanliyim
Insallah hakkinda hayirlisi olur Nursencigimizin..

bende iyi cnmmmm biraz yorgunumm bugün temizlikti yemekti pazardı derken yorulmuşumm..
bendeeeeeeeeeee çoktandır topiğimizde hamiş haberi yokkkkkk valla ne iyi olucakkkkkk bu haberrrrr
inşallah cnmmmmmm:26:

Canim ne desem bos söyle bögrümü yarsalar da icimde ki o aciyi alsalar.
Bazen kendimi o kadar kötü hissediyorum ki..
Cünkü burada kimsem yok birtek üniversite arkadasim var.
Hep söyle düsünmüstüm hemen hamile kalirim bebeklerimle zaman gecer demistim ama kismet olmadi..

Canim insallah Allahim sizin yüzünüze bari güler.
Eger inmemis testis ise sorun en kisa zamanda tedavi edilir ve daha ne yapilmasi gerekiyorsa.
Vee en kisa zamanda bebeklerinize kavusursunuz..
Doktorlari cok iyi arastirin canim eger imkaniniz varsa 2-3 doktora gidin.

Biz Emre beye gittik yaz tatilinde adam esimin amelyat yerini görünce sok oldu.
Ve esim amelyattan sonra 1 ay iyilesemedi.
Ama masallah Emre beyde m.tese olan bazi arkadaslarimizin esleri 1 hafta sonra ise baslayabiliyor.
Bizi burda resmen dogradilar..
Allahim yardimcimiz olsun ne diyim...

buaralar celalettın hoca var canım aklımızda hem oda amelıyata karsı dıolar, evet emre beyde olanlar 1haftaya işe bıle baslıolarmıs bende duymustum bunu,, bende ıstanbulda yasıyorum ailemden uzak oyuzden hemen ıstemıstım bebeğim olsun yanlız kalmayım dıe ama rabbımın yazdığı gün ve saat gelmemıs dıyorum en hayırlısını rabbım bılıo bız içten dualarımızla rabbımıze sığınmaya dewam etcez canım zaten elden baska bısıde gelmıorkı doktorlar sadece vesıle rabbıl ol dedığınde olucak.. benımde eşiminde tek dayanağı dualarımız sende dua edıyorsundur ama heran et arkadasım ınankı dua huzura göturuyo ıcınde hep umudun oluyo

canım ben çıkıyorummm sabah erken kalkıcam kurs varrrrrrrrr
öpüyorum seniiiiiii canımmmmmm benimmmm

Allahim hangi yol dogru ise bizi ona yöneltsin firsatcilardan ruhsuzlardan uzak tutsun.
Evet canim vakti saati gelmemis Allahtan gelen herseye raziyiz halimize binlerce sükürler olsun.
Canim dua etmez olurmuyum hergünn her saat..
Bizi kurtaracak olan dualar.
Allahim insallah hepimizin yalvarislarini duyar.. AMINN..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…