Iyi yapmissiniz canim biz hicbirsey kullanmadan direk daldik.
Cünkü ne akrabalarda ne tanidiklarda ne arkadaslarda ne de cevremizde azosperm diye bisey duymamistik.
Ben amelyattan sonra burada ögrendim azospermi illetini..
Canim bence nacizane fikrim bitkisele devam edin birakmayin ama bir doktoro görünmede de fayda var.
Belki ilac tedavisi felan uygular.
Canim bizim tüm test sonuclarimiz normal hicbir sorun yok ama m.tesede birsey bulunamadi malesef:2::2:
Inan ki haftanin 3-4 günü bebek magazasina gitmekten icim sizliyor deli gibi alisveris yapiyorum
Allahim hepimizin yar ve yardimcisi olsun.
ecrin canım eşinin sonuçları çıkmış hayırlı olsun .canım bende eşimin test sonuçlarından bildiğim kadarıyla yuvarlak hüre spermin öncü hücresi olabiliceği gibi önemsiz birşeyde olabilirmiş.en son gittiğimiz doktora eşimde yuvarlak hücre çıkıyor anlamı nedir diye sorduğumda önemli değil biz ona çöp diyoruz değersiz şeyler yani dedi.ama benim için bir umut kaynağı olduğu için hiç umursamadım.çünkü benim için sıfırdan hariç her değer önemli .hem daha önce eşinde yuvarlak hücre çıkan arkadaşlarımızın eşinde ameliyatta sperm hücresi çıktı hatta hamile olan arkadaşlarımız bile var inşallah bizlerde onalar gibi azoyu yenenlerden ve bebeğini kucağına alanlardan oluruz amin
evet canım celalttın hocayıda burda öğrendım nasıl bırısı yanı tedavı sekıllerı nasıl oluşuo sızle nasıl ılgılendı bazıları parayı görmeden konusmuomus bıle.. evet tese ılla olmamız gerekırse enınde sonunda olucaz ama önce bı tedavı bulalım belkı çıkıs sağlanır rabbıme sığındık guvendık bıze en hayırlı yola göturur ınsallah bızı ve hepımızı rabbım dualarımızı kabul eyleyıp evlatlarımıza kavusturur ınsallahh
canım ınsallah rabbım bızlerede yardım etcek çabalarımızı dualarımızı rabbımız bılıo mucızelerımızı yasatcak bızlere ınsallah.. evet doktorların bazıları önemsız dıomus bazılarıysa sevınıo oyuzden ortada kaldm bende dedıın gıbı :) sperm çıkmadan önce yuvarlak hucre cıkıp sperm artısı olan cok ınsan var sanırım ama bılemıyorum
amin amin amin.
hepimiz sevinçli haberi veririz inş birgün.
1 ay sonrada senin için hayırlı olsur veeeeee herşeey gönlüne göre olur tatlım.
tatlım bu arada 1 yasin okudum sana .
daha okuyacaktım kiiiii.... malum işteeee
haftaya meryem okurum tatlım birazda
Allah kabul etsin inş.amin.
evet canım benım de bebek mağazası görduğumde hatta bebek görduğumde içim acıyocanım sızde turkıyedeysenız celalettın peruya çıksanıza bıde
Canim biz Almanyadayiz.
Ama kismetse ocak subat gibi gelmeyi düsünüyoruz.
Esimin izin durumuna göre insallah hakkimizda hayirlisi olur.
inşallah canım Rabbimden en büyük dileğimiz bu inşallah gerçek olur bir an evvel
Allah razı olsun inşallah bende gelecek ay sizleri ve kendimi mutlu ederim
Allah razı olsun canım duaların seni bulsun inşallah bende gün gelir sana yardımcı olurum bebişin için dua ederim Rabbim kısmet eder inşallah
ınsallah canım esındekı sorun neydı pekı
canımmmmm nasılsınnnnnnnn
Canim hicbir sorunu yok yani kücüklügünde kabakulak gecirmemis.
Atesli hastalik gecirmemis el bebek gül bebek büyümüs..
Inmemis testis olayida olmamis..
Ama malesef azospermiyiz
(Ama 28 yil sigara kullanmis yaklasik 2 ay önce birakti)
Iyiyim citirim bee nasil olayim..
Sen nasilsin cancazim??
Yarini iple cekiyorum Nursenin sonucu icin sanki kendi sonucumu alicam gibi heycanliyim
Insallah hakkinda hayirlisi olur Nursencigimizin..
Allah allahh burda olsanız belkı bulunurdu nedenı canım benım ya,bzıızmkı ınmemıs testıs yanı bı doktor öle söledı ama ınanmıyoru pek cunku adam bakmadan esım 1yasında amelıayt oldum demıs oda tıkanıklıktan suphelenmıyorum ama ınmemıs testıs olabılır dedi yanı koskoca prof bıle bılemedı ıyıce bakmadan konustu benım esımde sıgara hıc olmadı hayatında canım ama bırakması ıyı olmus eşinin çunku bız bıtkısele baslarken bıtkıselcı bıze sıgara ıcıosanız bırakın demıstı yanı gercekten fecı zararları var belkı bıraktığı ıcın yavas yavas ortaya cıkcak nedenler_?
Canim ne desem bos söyle bögrümü yarsalar da icimde ki o aciyi alsalar.
Bazen kendimi o kadar kötü hissediyorum ki..
Cünkü burada kimsem yok birtek üniversite arkadasim var.
Hep söyle düsünmüstüm hemen hamile kalirim bebeklerimle zaman gecer demistim ama kismet olmadi..
Canim insallah Allahim sizin yüzünüze bari güler.
Eger inmemis testis ise sorun en kisa zamanda tedavi edilir ve daha ne yapilmasi gerekiyorsa.
Vee en kisa zamanda bebeklerinize kavusursunuz..
Doktorlari cok iyi arastirin canim eger imkaniniz varsa 2-3 doktora gidin.
Biz Emre beye gittik yaz tatilinde adam esimin amelyat yerini görünce sok oldu.
Ve esim amelyattan sonra 1 ay iyilesemedi.
Ama masallah Emre beyde m.tese olan bazi arkadaslarimizin esleri 1 hafta sonra ise baslayabiliyor.
Bizi burda resmen dogradilar..
Allahim yardimcimiz olsun ne diyim...
canım ben çıkıyorummm sabah erken kalkıcam kurs varrrrrrrrr
öpüyorum seniiiiiii canımmmmmm benimmmm
buaralar celalettın hoca var canım aklımızda hem oda amelıyata karsı dıolar, evet emre beyde olanlar 1haftaya işe bıle baslıolarmıs bende duymustum bunu,, bende ıstanbulda yasıyorum ailemden uzak oyuzden hemen ıstemıstım bebeğim olsun yanlız kalmayım dıe ama rabbımın yazdığı gün ve saat gelmemıs dıyorum en hayırlısını rabbım bılıo bız içten dualarımızla rabbımıze sığınmaya dewam etcez canım zaten elden baska bısıde gelmıorkı doktorlar sadece vesıle rabbıl ol dedığınde olucak.. benımde eşiminde tek dayanağı dualarımız sende dua edıyorsundur ama heran et arkadasım ınankı dua huzura göturuyo ıcınde hep umudun oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?