- 1 Mart 2010
- 2.977
- 183
- 363
inşallah duaların kabul olur
baharcim ben okudum canim. allah kabul etsin...nursencigim insallah yarin hayirli guzel haberle gelirsin
nursen arkadasımızın duasını okudum allah kabul etsin inşallahhhh hayırlısıyla hamile haberlerini duyarızz
canım aynı şeyleri bende düşünüyorum...
çok zor bi durum nedeniyle burada biraraya geldik ama bu vesile ile burada çok çok büyük dostluklar kurdukkkkkkk
hepinizi çoooooooooooookkkk seviyorum
bitanem kıyamam ağlama sennnnnnn hep gülllllll
olsun canım ne olacak inan günlerdir bizde seninle beraber heyecanlanıyoruz...
son gün bi kez daha hep beraber dua etsek iyi olur diye düşündüm...
allah dualarımızı kabul eder inş
helal olsun bitanemmmmmmmmmmm...
canım büyük bi heyecanla senden gelen güzel haberi bekliycem yarınnnnnnnn
arkadaşlar müjdeli haberi vericekler bana okuldayken inşşşşşşşşş
rabbim emeklerinin karşılığını ikizlerinle verir inş
dualarım seninle bitanem allah yüzünü güldürsün inş
kocaman öpüyorum seni ve bebişleirini
baharcigim nursenin duasini okudum canim insallah yarin hamile haberini aliriz allah buyukdur rabbim kabul etsin
Canim ben NURSEN icin payima düseni okudum..
Allahim kabul eder insallah.
Ve yarin muradina kavustugu haberini alir insallahh..
Bebisleriyle bir ömür mutlu olur insallah..
nursenin ihlaslarını okudum Allah ona yarın pozitif sonuç almayı nasip etsin amin
baharcım nursen için ihlas okumayı çooooook iyi akıl etmişsin.
eşim okudu tatlım.
nursen.... canım Rabbim yarın sevinçli haberi vermeyi sana nasip etsin.
dualaım seninleydi ve hep seninle olacak inş tatlımmmm
ikizlerin seninledir veeeee 9 ay sonra kucağına alırsın inşşşşş.amin.
öncelikle burda benim için dua okuyan yada okumayan tüm kaderdaslarimdan allah razı olsun tez elden evlatlarimiza kavuşmayı nadir etsin yüce rabbim bize bu zorlu imtihanda güç kuvvet ve cok sabır versin.nursen arkadaşımız da yarın inşallah müjdeli haberi bizlere verir ve bebeklerini hayırlısi iken kucağına alir.bahar arkadaşım sen müthiş birisin alla ne muradın varsa ver sin inşallah.ben kendi sürelerimi ve nursen arkadaşın sürelerini okudum allah kabul etsin
baharcığım ben nursen arkadaşımın duasını okudum Rabbim inşallah yarın arkadaşımın yüzünü güldürür ve beraberinde bizimde yüzümüz güler amin.Rabbim bugünleri bizimde yaşamamızı nasip etsin 1 ay sonra inşallah benim içinde halay çekersiniz yarından itibaren topiğimiz bayram yerine dönecek Allah'ın izniyle
canm mixer ve nursen arkadaslarımızn dualarını okudum allahım kabuletsin inşAllah allahım gönlülerine göre versin
canım nursen için ihlasımı okudum yarın inşaallah hayırlı haberlerini alırız arkadaşımızın allahım hepimize annelik duygusunu yaşatsın okunan dualar hürmetine yüzümüzü güldürsün inşaallah...
Iyiyim citirim bee nasil olayim..
Sen nasilsin cancazim??
Yarini iple cekiyorum Nursenin sonucu icin sanki kendi sonucumu alicam gibi heycanliyim
Insallah hakkinda hayirlisi olur Nursencigimizin..
canlarım benim,güzel gönüllü,güzel dua eden kardeşlerim benimmmm
hepinizden Allah bin kere razı olsun
inşallah tez vakitte Rabbim sizlerin yüzünü güldürsün
gönlünüzdeki bütün hayırlı muradlarınıza nail eylesin güzel Allahım
evleriniz hep huzur dolu olsun
en yakın zamanda hayırlı evladlarınızın olacağı haberini almanızı nasip etsin Rabbim
ben de artık yatayım canlarım
yarın güzel haberler getirmek ümidiyle......