Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşallah duaların kabul olur

baharcim ben okudum canim. allah kabul etsin...nursencigim insallah yarin hayirli guzel haberle gelirsin

nursen arkadasımızın duasını okudum allah kabul etsin inşallahhhh hayırlısıyla hamile haberlerini duyarızz

baharcigim nursenin duasini okudum canim insallah yarin hamile haberini aliriz allah buyukdur rabbim kabul etsin

Canim ben NURSEN icin payima düseni okudum..
Allahim kabul eder insallah.
Ve yarin muradina kavustugu haberini alir insallahh..
Bebisleriyle bir ömür mutlu olur insallah..

nursenin ihlaslarını okudum Allah ona yarın pozitif sonuç almayı nasip etsin amin

canm mixer ve nursen arkadaslarımızn dualarını okudum allahım kabuletsin inşAllah allahım gönlülerine göre versin

Iyiyim citirim bee nasil olayim..
Sen nasilsin cancazim??
Yarini iple cekiyorum Nursenin sonucu icin sanki kendi sonucumu alicam gibi heycanliyim
Insallah hakkinda hayirlisi olur Nursencigimizin..

canlarım benim,güzel gönüllü,güzel dua eden kardeşlerim benimmmm
hepinizden Allah bin kere razı olsun
inşallah tez vakitte Rabbim sizlerin yüzünü güldürsün
gönlünüzdeki bütün hayırlı muradlarınıza nail eylesin güzel Allahım
evleriniz hep huzur dolu olsun
en yakın zamanda hayırlı evladlarınızın olacağı haberini almanızı nasip etsin Rabbim
ben de artık yatayım canlarım
yarın güzel haberler getirmek ümidiyle......

bende iyi cnmmmm biraz yorgunumm bugün temizlikti yemekti pazardı derken yorulmuşumm..
bendeeeeeeeeeee çoktandır topiğimizde hamiş haberi yokkkkkk valla ne iyi olucakkkkkk bu haberrrrr
inşallah cnmmmmmm:26:

Canimsin ya kiyamam..(msjini gec gördüm cnm öndeki sayfada kalmis)
Bugün bende temizlik yapcaktim ama cok yogundum.
Yarinda buradaki üniden arkadasimla buluscaz kismetse biraz gezeriz merkezde.
Insallah canim Nursenin hamilelik haberiyle günümüz daha güzel gecer..
Seni öglen sonrasi ararim canim belki erken gelirsem.Öptüm cicim seni..

Son düzenleme:
Bana dedin herhalde cancazim
Iyi geceler citirim Allah rahatlik versin rüyanda bebislerini gör bitanem..

sana dedimmmm tabikiiiiiii cnmmmmmmmm

ohhhhh ne güzel gezin valla sefanız olsunnn gülümmmm
inşallahhhhhhh inşallahhhhhhhhhh bende krustan gelirim halayaaaaaaaaa teyteyyyy
cnm saat 4 de geliyorum kurstannn ararsan bulamayabilirsin daha erkennnnnnn

bazen deriz ya neden bizim çocuğumuz olmuyor diye .belkide hayırlısı budur kocamızla mutlu huzurlu bir şekilde yaşayalım diye çocuğumuz olmuyordur herşerde bi hayır vardır. ve bizim başıma gelen bir şer değildir kurtuluştur belkide
belkide rabbim bize bela yazmadı dimi
bu hikayeyi okudum etkilendimde sonra şükretttim rabbime sen hayırlı olanlarla bizleri karşılaştır.

"Kocamdan hamile kalmanı istiyorum"

“… Esma üstüne dar gelen ipek elbisenin dantel jabosunu çekiştirdi. Ceviz kaplı eski aynadan akseden bedenine ilişti gözleri. Tüm göğüsleri açıkta kalmıştı. 27 yaşındaydı ama ilk defa böyle bir esvap giyiyordu. Artık hazırdı. İşten yıpranmış kınalı ellerini ipek elbisesinin kıvrımlarına sakladı. Sonra döndü, yanında duran ve asil kadına baktı. Son derece mutsuz bir ifadeyle kendisini süzüyordu. Kısacık bir an göz göze geldiler. Kadın vakur bir ses tonu ile, “Güzel oldun, hadi bakalım!”dedi ve dönüp hızlı adımlarla yatak odasını terk etti. Esma beyni uyuşmuş gibi bakakaldı ardından. Aslında kadının hissettiği keder apaçıktı. Çünkü birazdan koynuna gireceği yaşlı adam; evin beyi, yani bu kadının kocasıydı…”

Sevgili Farklı Haber okurlarına öncül bir not; Yukarıda okuduklarınız GERÇEK bir hayat hikayesinden alıntıdır. Sadece girişini biraz süslü yazdım sizin için. “Yazının ana fikri ne” derseniz; Hayatta hiçbir şeyi çok fazla istemeyeceksiniz! O isteğiniz bazen sizi felakete götürebilir!

Ve hikaye başlıyor…

Yıl;1964 sonrası…

Yer; Söyleyemiyoruz ama bir Anadolu şehrimiz…

Kişiler; Valinin eşi ve konağın hizmetçi…

Diğerleri; Vali bey, Esma’nın kocası

Macit bey (gerçek adını vermiyoruz elbette) Vali olarak gönderilmişti o şirin beldeye. 27 Mayıs’ın hemen sonrası ihtilal komitesi tarafından sağa sola serpiştirilen subaylardan biriydi. 50 yaşlarında ve Atatürk gibi mavi gözlüydü. Yakışıklı bir adamdı. Karısı Zahide hanım ise kocasının tersine yerli köklü İstanbulluydu. İsviçrelerde eğitim almıştı ama çirkince bir kadındı ve yaş olarak Macit beyden büyük olduğu söylenirdi. Mutluydular fakat bir sorunları vardı; bu çiftin çocukları olmuyordu. Ve bu durum Macit beyi üzüyordu. Evlat edinmeye yanaşmıyorlardı, çünkü sadece kendi kanından bir çocuk soyadını devam ettirebilirdi…

Zahide hanım dehşet dolu planını işte o günlerde yaptı. Konakta hizmet eden kızı, ‘taşıyıcı anne’ gibi veya ‘kuma’ gibi kullanabilirdi pekala. Esma’nın kocası da zaten serserinin tekiydi. Para ile razı edebilirdi ikisini de… Nitekim konuştu, ev bark sahibi olacaklarını söyledi ve çift kabul ettiler ‘yardım isteğini!’ Bunun üzerine İstanbullardan ipek gecelikler getirtildi. Esma banyolarda yıkandı paklandı, tüyleri alındı, kokular sürüldü filan… Ve o gün;

“… Esma gözleri kapıda, korkuyla bekliyordu… Vali bey kısa boyundan beklenmeyen bir heybetle girdi odaya. Ve doğruca yatağa yürüdü. Şehir adamı bile olsalar bu erkeklerin hepsi birbirine benziyordu. Kocası da böyle yapmıyor muydu? En ufak bir gönül alıcı laf etmeden cumburlop döşek. Peki o zaman niye utanıyordu? Hayır şu an duyduğu utanç değildi. Bunu, bu ailenin saadeti için yapacaktı. Peki ama ne kadar sürecekti bu oynaşmalar? Onu da biliyordu Esma… Ta ki karnına bir bebek düşünceye kadar…”

Nitekim bir iki denemede Esma hamile kaldı. Daha sonra gözlerden gizli bebeğini doğurdu. Zahide hanımın ve Esma’nın esmerliğine inat tıpkı babası gibi sapsarı bir kızdı bu. Aynı günün gecesi, kapıya siyah bir araba geldi ve Esma, kocasını da alıp uzaklara gitti. Bir daha dönmemecesine. (Bu gün bile nerede oldukları, yaşayıp yaşamadıkları bilinmemektedir.)

Aynı gün loğusa yatakları hazırlandı Zahide hanım için. Lizözler giydi, başına kırmızı kurdeleler bağlandı ve fotoğrafçı çağırıldı.

Bebeğe hangi ismi koyduklarını söylemeyeceğim ama ‘şehirli’ bir isimdi! Banu gibi mesela… Banu 3 yaşına gelmişti ki, vali bey bir öğle yemeği sonrası ölüverdi. Bahçede uzandığı divanda, uykusunda kalp krizi geçirdi ve bu hayata veda etti.

Zahide hanım bunun üzerine yavrusunu alıp, kendi semtine Nişantaşı’na döndü. İstanbul’a yani. Aile soyadını taşıyan apartmanın en üst katındaki eski dairesine yerleşti. Apartmanda iki dairesi daha vardı. Ama onlar gün gelecek hayatlarını kurtarmaya yetmeyecekti.

Banu büyüdü, çok güzel bir kız oldu. Ama asi bir çocuktu. Semtteki liseye başladı. Bir gün öğretmen derste, babalarının ne iş yaptığını sordu. Banu da söyledi. ‘Valiydi babam rahmetli.’ Bunu duyan arkadaşlarından biri aynı şehirden olduklarını söyledi. Diğer dedikoduları da anne-babasından öğrendi oğlan. Ertesi gün yemeyip içmeyip Banu’ya anlattı. ‘Senin annen-baban, seni hizmetçiden evlatlık almışlar’ diye.

Kız koştu Zahide hanıma… Ama nedendir bilinmez, ‘Senin baban Macit’tir’ diyemedi. Belki de yaptığı planın korkunç detaylarından utandığı için. Ve Banu çıldırdı bu gerçeğe. Artık en büyük düşmanı ‘anneliğiydi!’

O günden sonra Banu süratle ve planlı şekilde uyuşturucuya alıştı. Kendini polise ihbar edip, defalarca hapse girip çıktı. Köprü altlarında bulundu çoğu kez. Evler satıldı, yurt dışında yıllar süren tedaviler yapıldı. Söylüyordu zaten kendisi de, “Zahidanım seni bütün İstanbul’a rezil edeceğim!”diye.

Elveda Banu kız…

Bir gün Banu’nun ölüsünü buldu polis. Dolapdere’de bir kafenin tuvaletinde altın vuruş yapmıştı.

Zahide hanım 10 yıl daha yaşadı. Ama son günlerini hastalıklar ve yokluk içinde geçirdi. Mahalleden gelen yiyeceklerle karnını doyurarak hatta… Biricik kızının tedavisi sırasında oturduğu evi de sattığından, aynı binanın kapıcı dairesinde kalıyordu zaten. Ölüsünü bile iki gün sonra buldu eski dostları!

Baharım günaydın canım.nasılsın görüşmeyeli bakim.
Nursen arkadaşımız için bende çok heycanlıyım.dün gece su içmeye kalktım 2-3 gibiydi.sonra kalkmışken hacet namazı kıldım ve nursen arkadaşımıza dua ettim.40 tane ihlas süresi de okudum nursene.olurda okumayı geciktiren arkadaşlarımız olursa benikileri dahil edebilirsin canım.

günaydın bitanem okula yetişmem lazım geç kalıcam yoksa
allah kabul etsin tatlım dualarını...
canım askbebek regli olmuş özelden yazmış bana ama ben görmeden listeyi paylaşmışım...
onun payına 43 tane düşüyordu...
sen 3 tane daha oku arkadaşımızınki tamamlansın canım...
ben şimdi çıkıyorum öpüyorum seni kocaman

"Arkadaşlar yarın sabah nursenin tüp bebek tedavisinin sonucu belli olacak...
en geç yarın sabah saat 8'e kadar herkes duasını okursa çok çok iyi olur...
bende okula gitmeden duasını paylaşırım...
inş hayırlısıyla arkadaşımızın haberini alırız "

ARUNA--------------------------------------------------OKUYAMIYOR
ASKBEBEK----------------------------------------------OKUYAMIYOR
BAHAR85-----------------------------------------------OKUYAMIYOR
BENGUSUU---------------------------------------------43
BİRUMUT99---------------------------------------------OKUYAMIYOR
CİCEK00------------------------------------------------43=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------43
ECRİN23------------------------------------------------43=OKUDU
ESMA----------------------------------------------------43=OKUDU
FLZASK2003-------------------------------------------43=OKUDU
HASRET------------------------------------------------OKUYAMIYOR
HMTNZL------------------------------------------------43
KADER60-----------------------------------------------43
KADER_NL----------------------------------------------43=OKUDU
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------43=OKUDU
MİXER07------------------------------------------------43=OKUDU
NURSEN------------------------------------------------44=OKUDU
NİLDA015----------------------------------------------44=OKUDU
NZLYLN-------------------------------------------------44
PITIRCIK43---------------------------------------------44=OKUDU
SAGANAK-----------------------------------------------44=OKUDU
SEVAL0817---------------------------------------------43=OKUDU
SU1838-------------------------------------------------OKUYAMIYOR
TULAY20------------------------------------------------44
UMUT99-------------------------------------------------44=OKUDU
VCK------------------------------------------------------44=OKUDU
YASEMENSU--------------------------------------------OKUYAMIYOR
YAREN16------------------------------------------------44=OKUDU
ZAMBAK06----------------------------------------------44=OKUDU
34BC-----------------------------------------------------44

NOT:Önce euzü besmele ile başlanır ve her sureden önce besmele çekilir.

İhlas Sûresi ve Anlamı

Bismillahirrahmanirrahim.

Kul hüvellâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüven ehad.

“De ki: O Allah birdir, büyüklük onda nihayet bulmuştur, daim ve bakidir, her şeyden müstağni ve her dileğin merci'dir. Doğmamış, doğurmamıştır. Hiç bir eşi ve benzeri yoktur.”

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.

nursenimmmmmmmmmm dualarım seninle bitanemmmmmmmmmm heyecanla sonucunu bekliycem bugün
rabbim yüzünü ikizlerinle güldürsün inş

tamm canım okudum.
bende seni öpüyorum kolay gelsin.

nursennnn tatlım ihlaslarını okudum okunan ihlaslar hürmetine emeklerin yer bulsun bugün evlat müjdesi alırsın inşlh.....AMİN.....

günaydın bugün umut dolu olsunnnnnnn

nursen inş hayırlı haberinle halaylarını çekerizzzzzzzz

ecrin cnm inş o yuvarlak hücreler sperme dönüşür

cnm eşim okudu Allah kabul etsin

cnm eşim okudu Allah kabul etsin

selam kızlar henüz nursenden haber yokmu kalbim duracak inanın.inşallah güzel haberlerle gelir

selam kızlar henüz nursenden haber yokmu kalbim duracak inanın.inşallah güzel haberlerle gelir

slm cnm yok daha haber bende bekliyorum işimi bile yapamadım yaaaa
sabahtan beri burdayım ha geldi ha gelecek bakalım
hayırlarla gelsin inş:26:

canım ben esime aksam okuttum nursenin ihlaslarını rabbim kabul etsin insallah bebişlerle gelecek netin basına rabbim hakkında hayırlısını eylesin

canım ben esişme okuttum aksam nursenin ihlaslarını rabbim kabul tesin insallah .hayırlı haberlerle döner insallah nursenim hastaneden.mendiller hazır eller havada nurseni bekliyoruz

Sevgili Nur.sen kardeşim ne olur çabuk ve güzel haberlerle gel bize.benimde kalbim durmak üzere heyecandan valla. :)

Tatlım hadi kalbimiz duracak valla biran önce gel
değerinin çok yüksek çıkacağı doğuyor içime hadi inşlhta öyledir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…