aynen bizde yuvarlanıp gidiyoruz vallaaaa
okul ev arası mekik dokuyorum..
dokuya dokuya bakalım ortaya ne çıkacak
canım şükürler olsun bu günümüze.her dönem ayrı sorunlarla boğuşsamda epeyyol katettim.şekerim yüksek çıktı.yokluk şekerisınır 140 iken bende 173 çıktı.hafta sonu testi tekrarlayacaklar.toplam 6 kilo aldım ve tatlıyı neredeyse hiç tüketmedim.sağlıksız ne varsa beslenme alışkanlığımda çıkardım buna rağmen çıktı.doktorada artık testi tekrarlayalım ve yine sorun çıkarsa ben hiç bişeye dikkat etmiycem dedim.gülüyor bana ama ben çok kararlıyım.
yazmasamda takip ediyorum canım sizleri.sizler iyiolunca daha da iyi oluyorum
slm arkadaşlar....
Nursenimin merakından slm demeyi unutmuşum
Nasılsınız?
Nasıl gider hayat, tedavi?
Hepinizi kocaman
sağol canım allah razı olsun bende pek hatırlamıyorum canım malum çok unutkanımda.inşallah canım sizlere güzel haberler vermeyi rabbim bana nasip eder
ve sizlerinde bana
kızlar yarın emre beyden randevu almayı düşünüyorum numarayı bana verebilirmisiniz nasıl alıyoruz umut tüp bebek merkezinin numarasını arkadaşlar cok heycanlıyım
sekreterlemi görüşüyoruz yoksa direk emre beyden mi alıyoruz randevuyu
paha biçilmez halılar mı cıkacak yoksam:) saka bir yana cok güzel bir is yapıyorsun yıllar sonra her semtte ögrencilerin cıkacak ne güzel bir duygu olacak senin için
insallah canım ben inanıyorum sana.haaaaaa bu arada belki karsılasırız merkezde ama tanırmıyız birbirimizi bilemiyorum elimizde parkatlar olursa belki tanırıız:) kadın kulubü diye
canım emre bey salı ve cumartesi umuttüp bebekte oluyordu sanırım.sana umuttüp bebeğin numarasını vereyim ara emre beyden randevu alacağını söyle sekreter sana yardımcı olur.
02165455555
slm canım.
canım celalettin hocada yaptırdığınız test sonuçlarınız çıktı mı?
sonuçlarınız iyidir umarım....
tedaviye başladınız mı? merak ettim tatlım.
inş herşey gönlüne göre ilerler ve olur....
selam canım hoşgeldin
bizlerde nursen'den gelecek haberi bekliyoruz ama maalesef arkadaşımdan henüz haber yok
olsun biz bekleriz yeter ki güzel haber getirsin bize.
Aynen canım bizler için hayat aynen devam ediyor rabbim bu günlerimizi aratmasın inşallah
bitanem benim yaaaa.
hayırlısıyla az kaldı sayılır bebşlerini kucağına almaya.
genelde olurmuş hamilelerde duyduğum kadarıyla şeker.
inş önemli birşey olmazda rahat geçirirsin hamileliğini.
zaten sakınılan göze çör çöp batarmış.
çok dikkat ettikçe olur birşeylerrrrr. kafana takmamaya çalış.
Rabbim korusun bebişleri ve seni.amin.
inşallah canım biz umuttüpbebekte bahar.flzaşk.cemrem buluşmuştuk belki seninlede tanışmak nasip olur.pankart açmamıza gerek yok kadınlar kulubü üyesi olduğumuz gözlerimzden belli oluyor hepimiz doktorlar kadar bilgiliyiz.sen gel ben seni tanırım hatta sende benim tedavim zamanında bana destek için gelebilirsinkorkuyorum ya kimi görsem çağırıyorum destek için hele bir gelmeyin eşimde sperm çıksa bile oturur ağlarım ona göre haberiniz olsun
aleykümselam canım.
çok sağol inş. hepimizin gönlüne göre olsun.
şimdiye kadar hiçbir dr un istemediği (inhibin b) testi yaptırmış
sonuç 16.alt sınırda.sizde yaptırdınızmı?
eşim tlf la aradı.hormon sonuçlarını istemiş.
gittiğinde yanındaydı ..
durumun iyi görünüyor demiş.
daha birşey vermemiş.
eşimde ağırdan alıyor
önceden ovitrelle kullanıyo haftada bir onu cellalettin hocaya söylemiş.
(görelim mevla neyler neylerse güzel eyler)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?