Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Offfffff kızlar ben çok heycanladım
nursen nerde kaldı acaba
uzun zamandır hamiş haberi almıyoruz inşlh nursenle sevineceğiz...

aynen bizde yuvarlanıp gidiyoruz vallaaaa
okul ev arası mekik dokuyorum..
dokuya dokuya bakalım ortaya ne çıkacak

paha biçilmez halılar mı cıkacak yoksam:) saka bir yana cok güzel bir is yapıyorsun yıllar sonra her semtte ögrencilerin cıkacak ne güzel bir duygu olacak senin için

bitanem benim yaaaa.
hayırlısıyla az kaldı sayılır bebşlerini kucağına almaya.
genelde olurmuş hamilelerde duyduğum kadarıyla şeker.
inş önemli birşey olmazda rahat geçirirsin hamileliğini.

zaten sakınılan göze çör çöp batarmış.
çok dikkat ettikçe olur birşeylerrrrr. kafana takmamaya çalış.
Rabbim korusun bebişleri ve seni.amin.

slm arkadaşlar....
Nursenimin merakından slm demeyi unutmuşum
Nasılsınız?
Nasıl gider hayat, tedavi?
Hepinizi kocaman

selam canım hoşgeldin
bizlerde nursen'den gelecek haberi bekliyoruz ama maalesef arkadaşımdan henüz haber yok
olsun biz bekleriz yeter ki güzel haber getirsin bize.
Aynen canım bizler için hayat aynen devam ediyor rabbim bu günlerimizi aratmasın inşallah

sağol canım allah razı olsun bende pek hatırlamıyorum canım malum çok unutkanımda.inşallah canım sizlere güzel haberler vermeyi rabbim bana nasip eder
ve sizlerinde bana

insallah canım ben inanıyorum sana.haaaaaa bu arada belki karsılasırız merkezde ama tanırmıyız birbirimizi bilemiyorum elimizde parkatlar olursa belki tanırıız:) kadın kulubü diye

canım emre bey salı ve cumartesi umuttüp bebekte oluyordu sanırım.sana umuttüp bebeğin numarasını vereyim ara emre beyden randevu alacağını söyle sekreter sana yardımcı olur.
02165455555

paha biçilmez halılar mı cıkacak yoksam:) saka bir yana cok güzel bir is yapıyorsun yıllar sonra her semtte ögrencilerin cıkacak ne güzel bir duygu olacak senin için

bilmem artıkın.
öyle olursa parayı paylaşırız tatlım
öyle canımcım.
şükürler olsun ki çok memnunum mesleğimden
bıcırlarla vakit geçirmeyi yürekten seviyorum.
faydam oluyorsa bıcırlara ne mutlu bana .
dediğin gibi ilerde hoş olacak.....minikleri koca koca görmek entresan olacak kız hakkaten düşününceeee şimdi .....

Son düzenleme:
insallah canım ben inanıyorum sana.haaaaaa bu arada belki karsılasırız merkezde ama tanırmıyız birbirimizi bilemiyorum elimizde parkatlar olursa belki tanırıız:) kadın kulubü diye

inşallah canım biz umuttüpbebekte bahar.flzaşk.cemrem buluşmuştuk belki seninlede tanışmak nasip olur.pankart açmamıza gerek yok kadınlar kulubü üyesi olduğumuz gözlerimzden belli oluyor hepimiz doktorlar kadar bilgiliyiz.sen gel ben seni tanırım hatta sende benim tedavim zamanında bana destek için gelebilirsin korkuyorum ya kimi görsem çağırıyorum destek için hele bir gelmeyin eşimde sperm çıksa bile oturur ağlarım ona göre haberiniz olsun

canım emre bey salı ve cumartesi umuttüp bebekte oluyordu sanırım.sana umuttüp bebeğin numarasını vereyim ara emre beyden randevu alacağını söyle sekreter sana yardımcı olur.
02165455555

cok cok coooooooooooooooooooooook tesekkür ettim canım.insallah karsılasırız:) ay ezan da okunuyo bu kızzzzzz hala cvp yoooooooooooooooook

aleykümselam canım.
çok sağol inş. hepimizin gönlüne göre olsun.

şimdiye kadar hiçbir dr un istemediği (inhibin b) testi yaptırmış
sonuç 16.alt sınırda.sizde yaptırdınızmı?
eşim tlf la aradı.hormon sonuçlarını istemiş.
gittiğinde yanındaydı ..
durumun iyi görünüyor demiş.
daha birşey vermemiş.
eşimde ağırdan alıyor
önceden ovitrelle kullanıyo haftada bir onu cellalettin hocaya söylemiş.
(görelim mevla neyler neylerse güzel eyler)

Kızlar nursen gelmiycek sanırım ben çıkmak zorundayım artık gelince çekerim halayımı ne yapalım artık

amin canım amin. şükür bugünlerimize.
dediğin gibi nursen hayırlı haberle dönsün de bekleriz biz..
bahaneyle sohbetin belini kırarız

canım bende aynen senin gibi düşünüyorum. yolu yolu yarıladık sayılır.doktor testi tekrarlayalım dedi.yüksek çıkarsa diyet gerekeilir.çocuklar için iyi bir durum değil tedbir almazsak sorun yaşayabiliriz dedi.canım insülin kullananlar tanıyorum.hamilelikte biraz sıkıntı yaşatıyor.gelecek içinde bir numaralı şeker hastası adayı olunuyormuş.
oldukça rahatım yüksek çıkarsa önceiçimde kalan ne varsa yemeyi düşünüyorum.aylardır kendimi frenlediğim yiyecekler var

bu arada okulla ev arasında mekik dokurken,sabır,şükür ve doğacak kuzuların için gelecek örüyorsun tatlımmmmmm

aşağıda çevrim içi olan arkadaşlara baktığımda birden nurdah ismini nursen görmüşüm ki kalbim yerinden çıkcak gibi oldu ama o değilmiş yaaa :)

ay canım yaaaaaa emin ol hemen hepimiz oturur aglarız. cıkacaaaaaaaaaaaaaak Allahın izniyle.zaten ben sulu gözlüyüm hemencicik aglarım gecenlerde ikizlerin kavgasını izlerken eşin gülüyor ben aglamışım .eşim diyorki senin ayarlar bozuldu .önce seni tamir mi ettirsek diyor:) insallah canım yanında olurum bakalım kac gün sonrasına randevu verecek. bu günlerin su gibi gececek insallah arkadasım .

ahanda nursenin ismini gördüm asagıda dermişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim heycanlandının demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?

evet tatlım bizden de istedi celalettin hoca
düşük çıktı bizde . 9 du sanırsan. sınırın çok altında....
inhibin b değeri çok önemliymiş.

inhibin b değeri düşük çıkarsa tesede bile sperm çıkmazmış.
bunu bütün doktorlar biliyor ve bize şimdiye kadar kimse söylemedi.ilk defa celalettin hoca söyledi.
kaan hocanın bir makalesini okudum inhibin b değeri hakkında.madem biliyordu da
yaaaaa bizen neden istemedi o zaman inhibin b testini
değerimiz alt sınırdayken teseye alacaktı biziiiiiiiii bide :20

o yüzden bırak ağırdan alsın celalettin hoca .iyice teşhisi koysun..
doğru tedavi olsun da sizin için . önemli olan bu tatlım.

nursennnnnnnnnnnnnn heyecandan öldüm okulda ama hala haber yokmuş senden...
hadi gel artık güzel haberlerleeeeeeeeee

MERCAN canım hesapladımda 5 aylık olmussunuz.
ne güzel olmuşundur sen şimdi
inş. sağlıkla kucağına alıcaksın..
şeker in için de dikkat et tatlım. doğurunca ne istersen götür
Allah a emanet olun toptan

buarada hepinize selamlar canlarrrrrrrrrrrrrrrrr
bugün bizim günümüz olur topiğğimiz halaylarla dolar inşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…