Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm cnm yok daha haber bende bekliyorum işimi bile yapamadım yaaaa
sabahtan beri burdayım ha geldi ha gelecek bakalım
hayırlarla gelsin inş:26:

neyse belki sonucunun çıkmasını bekliyordur yada nete girme fırsatı bulamamıştır.
Allah'ım ben arkadaşım için bu kadar heyecanlanıyorsam kendim için ne yaparım bilemiyorum
bir dahaki ay inşallah bende bu sevinci yaşarım tabiki eşimde sperm çıkarsa

öle dediğin gibi kendimz olunca ne yaparız bilmem inş eşinde çıkış oacak cnm dualarımız hep bu yönde

inşallah canım Rabbim hepimize yaşatsın o mutluluğu sen nasılsın canımcım görüşemiyoruz bu aralar

ii sayılır cnm ne olsun aynı hayat devam ediyor
dün eşimle konuştum artık yeter dedim
yılbaşından sonra sperm testti yapıyosun sonra saraçoğlu kürüne başlıyorsun
olmazsa kasım aralık ameliyat ol dedim adam kükredi ameliyat deme bırak git bendne bu kadar daha ne yapıyım diyo
ne bilim cnm ya bu sevdadan vazgeçicem yada oluruna bırakıcam
bakalım kaderimde ne var:26:

NURSENim hakkında en hayırlı sonucu göstersin RABBİM.AMİN.
bende heyecan yaptım
herkese selammm

ah canım benim seni çok iyi anlıyorum hemen çamura yatıyor değil mi
öyle kolaydı bırakıp gitmesi sanki bırakacaklar yine barışmak için deli oluyorlar rezil olması da cabası
yani güzel güzel tamam bakarız bende elimden geleni yapıcam sen üzülme deseler incileri dökülür sanki
bende çok sinirleniyorum bana beni bırak git deme dedim geçen gün bırakmak istiyorsan sen gidebilirsin ben Rabbimden gelene razıyım
ha bırakıp gitsem ne olacak ikimiz de hayatımızı zehir edicez kendimize bu sıkıntıyı yaşayan ne ilk nede son insanlar bizler değiliz
ama sen elinden geleni yapacaksın ki bende Rabbimin takdiri değip boyun eğeyim yoksa oturduğumuz yerde leylek getirip kucağımıza bebek bırakacak değil dedim
inşallah Rabbim eşlerimizinde aklını başına getirtir ama gerçekten onlar içinde kolay değil mecburen bizlerde onları tatlı dille yola getirmeliyiz

ben zaten hep tatlı dille konuştum inan bana bu seneler boyunca bi kere bile şunu iç yap demedim kendi yaptı
Ama ne oldu son 1 buçuk senedir bayağı bıraktı adam sanki o değil başkası oldu
sadece ben seni seviyorum diyo ama onu demeklede olmuyo
aman kafam karışık geziniyorum ortalarda hakkıma haktan hayırlar istiyorum
bende spora başladım kafamı dağıtayım diye
şimdi çıkıcam da saatim geldi nurseni beklemekten çıkamadım yaaaaaaa:18:

hakkınızda hayırlısı canım bide 8,5 sene bekledik eşime kalsa şimdide tedavi olmayacak
canım ne güzel spora mı gidiyorsun kilo verdin mi peki
bu arada bizim burda kapalı yüzme salonu bulamadım
yazın açık yüzme salonuna giderim olmazsa

evet cnm 2 buçuk kilo verdim yola devam bakalım kaç kloya kadar düşebileceğim senden naber gerçi sen koşturmadan bayağı kilo vermişsindir

evet cnm 2 buçuk kilo verdim yola devam bakalım kaç kloya kadar düşebileceğim senden naber gerçi sen koşturmadan bayağı kilo vermişsindir

durmak yok yola devam
canım benim baskülün pili bitmiş bende tartılmıyorum ama kendimde fazla fark göremedim

vck cnm ben çıkıyorum inş dönüğnce halay çekmek nasip olur

merhaba nasılsın? Ben de onun için girdim :) birde istiyorum bebeğimi arkadasımız tedavisini nerde olmustu biliyor musun?

iyiyim canım sen nasılsın artık görünmüyorsun inzivaya çekildin sanırım.nursenden gelecek haberi bekliyorum ama henüz bir haber yok.
Canım istiyorum bebeğimiözel bir laboratuvarda eşi test yaptırıyordu çıkan spermler dondurtulmuştu sanırım laboratuvarla anlaşmalı bir hastane olabilir
ismini hatırlamıyorum yazdıysa bile unuttum ama laboratuvarın adı eser di yanlış hatırlamıyorsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…