Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar size iyi sohbetler ben ben cikiyorum Gine gelrimmm

Nursen yok ortalikta daha

hepinizi kocaman

kızlar nursen gelmemiş hala.baharcımda telefon numarası vardır ama o da henüz okuldadır.
bugün okulda nette yoktu.öldüm meraktan.

hepinizi kocaman

Kızlar nursen gelmemiş hala.baharcımda telefon numarası vardır ama o da henüz okuldadır.
Bugün okulda nette yoktu.öldüm meraktan.

hoşgeldin canım .nursen gelmedi canım bizde merakla bekliyoruz baharda da telefon numarası yok canım oda merak etmiş
haber alırsanız banada söyleyin dedi anlayacağınız nursen gelene kadar hepimiz dokuz doğurucaz
aman sen doğurma acele etme sakın

Nurdah canım sen nasılsın artık gelmiyorsun topiğe bebeğinde sende iyisinizdir inşallah

evet fırtına öncesi sessizliği :) araştırmalara başladım tekrar. Moralim cok bozuktu ondan girmiyordum yazmıyordum. bugun bir arkadasım Antalyada iyi bir doktor varmış Engin bey dedi nette bulamadım. Onlar Antalyalıydı diye aklımda kaldı da ondan sordum. Sen de raporunu aldın hayırlı olsun inşallah bebiş gelir.

slm arkadaşlar.
pür dikkat bekliyorsunuz ama sanırsam nursenden haber yok
bende yeni okuldan geldim
üzerimi bile değiştirmeden topiğe attım kendimi.

inş hayırlı haberle dönerde bekleyişlerimiz sevince dönüşür....
Rabbim emeklerini boşa çıkarmaz nursenciğimin inşşşşşşşş..

sağol canım.seninle görüşme fırsatımız olmamıştı.rapor işlerini bitirdiğini vebebeğine kavuşmaya az kaldığını okuyuncaçok sevindim.hayırlı olsun ve sonu bebişli olsun tedavin.kendini hazır hissedince başlarsın artık tatlımm.sonra gelsin bebişler:49

tamam canım ben doğurmayıp çatlarım o zaman

Son düzenleme:
slm arkadaşlar....
nursenimin merakından slm demeyi unutmuşum
nasılsınız?
nasıl gider hayat, tedavi?
hepinizi kocaman

anlıyorum seni olsun canım daha vakti zamanı gelmedi diye düşün herşeyde vardır bir hayır.inşallah bundan sonra çıktığın yolda bebişlerin seninle olur amin
ben bilmiyorum canım ama belki bilenler vardır arkadaşımızın doktorunun adını.evet canım aldım şükürler olsun inşallah rabbim hepimize yaşatır o mucizeyi yaşamayı amin.
Bundan sonra daha sık girersin inşallah görüşmek üzere

slm canım.
canım celalettin hocada yaptırdığınız test sonuçlarınız çıktı mı?
sonuçlarınız iyidir umarım....
tedaviye başladınız mı? merak ettim tatlım.
inş herşey gönlüne göre ilerler ve olur....

evet canım görüşemedik olsun haberimi aldığınızı ve benim için dua ettiğinizi biliyorum
bu aralar gerçekten çok yoruldum birde kendimi hazır hissetmiyordum hem eşimin ilaçlarıda henüz bitmemişti daha sonra keşke dememek için bir ay daha beklemeyi uygun gördüm
inşallah canım rabbimin size yaşattığı mucizeyi bana ve isteyen herkese yaşatması dileyiğle allah tekrar razı olsun bebişine ve sana sağlık versin sağlıkla sıhhatle kucağına almanı nasip etsin darısı hepimizin başına olsun amin

canım hayırlı olsun tedavin senle daha önce görüştük mü bilmiyorum .emin ol kısa sürede sendende iyi haberler bekliyorum ALLAH yardımcınız olsun

slm tatlım
nasılsın? nasıl gidiyor lik?

canım şükürler olsun bu günümüze.her dönem ayrı sorunlarla boğuşsamda epeyyol katettim.şekerim yüksek çıktı.yokluk şekerisınır 140 iken bende 173 çıktı.hafta sonu testi tekrarlayacaklar.toplam 6 kilo aldım ve tatlıyı neredeyse hiç tüketmedim.sağlıksız ne varsa beslenme alışkanlığımda çıkardım buna rağmen çıktı.doktorada artık testi tekrarlayalım ve yine sorun çıkarsa ben hiç bişeye dikkat etmiycem dedim.gülüyor bana ama ben çok kararlıyım.

yazmasamda takip ediyorum canım sizleri.sizler iyiolunca daha da iyi oluyorum

kızlar yarın emre beyden randevu almayı düşünüyorum numarayı bana verebilirmisiniz nasıl alıyoruz umut tüp bebek merkezinin numarasını arkadaşlar cok heycanlıyım
sekreterlemi görüşüyoruz yoksa direk emre beyden mi alıyoruz randevuyu

her zaman hepiniz dualarımızdasınız tatlım.kendini nasıl iyi hissedeceksen onu yap.kolay gelmediniz bu noktaya.içine nasıl sinecekse öyle yap canım.duana içtenlikle amin diyorum canım.

Allahım sorunsuz hamilelikler yaşatsın sizlere.her anının doyasıya tadını çıkarın inşallah.

canım hayırlı olsun tedavin senle daha önce görüştük mü bilmiyorum .emin ol kısa sürede sendende iyi haberler bekliyorum allah yardımcınız olsun

sağol canım allah razı olsun bende pek hatırlamıyorum canım malum çok unutkanımda.inşallah canım sizlere güzel haberler vermeyi rabbim bana nasip eder
ve sizlerinde bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…