hepinizi kocaman
Kızlar nursen gelmemiş hala.baharcımda telefon numarası vardır ama o da henüz okuldadır.
Bugün okulda nette yoktu.öldüm meraktan.
iyiyim canım sen nasılsın artık görünmüyorsun inzivaya çekildin sanırım.nursenden gelecek haberi bekliyorum ama henüz bir haber yok.
Canım istiyorum bebeğimiözel bir laboratuvarda eşi test yaptırıyordu çıkan spermler dondurtulmuştu sanırım laboratuvarla anlaşmalı bir hastane olabilir
ismini hatırlamıyorum yazdıysa bile unuttum ama laboratuvarın adı eser di yanlış hatırlamıyorsam
hoşgeldin canım .nursen gelmedi canım bizde merakla bekliyoruz baharda da telefon numarası yok canım oda merak etmiş
haber alırsanız banada söyleyin dedi anlayacağınız nursen gelene kadar hepimiz dokuz doğurucaz
aman sen doğurma acele etme sakın
anlıyorum seni olsun canım daha vakti zamanı gelmedi diye düşün herşeyde vardır bir hayır.inşallah bundan sonra çıktığın yolda bebişlerin seninle olur aminevet fırtına öncesi sessizliği :) araştırmalara başladım tekrar. Moralim cok bozuktu ondan girmiyordum yazmıyordum. Bugun bir arkadasım antalyada iyi bir doktor varmış engin bey dedi nette bulamadım. Onlar antalyalıydı diye aklımda kaldı da ondan sordum. Sen de raporunu aldın hayırlı olsun inşallah bebiş gelir.
slm arkadaşlar....
nursenimin merakından slm demeyi unutmuşum
nasılsınız?
nasıl gider hayat, tedavi?
hepinizi kocaman
sağol canım.seninle görüşme fırsatımız olmamıştı.rapor işlerini bitirdiğini vebebeğine kavuşmaya az kaldığını okuyuncaçok sevindim.hayırlı olsun ve sonu bebişli olsun tedavin.kendini hazır hissedince başlarsın artık tatlımm.sonra gelsin bebişler:49
tamam canım ben doğurmayıp çatlarım o zaman
slm tatlım
nasılsın? nasıl gidiyorlik?
aleyküm selam canımmm
nasılsın hayat güzel yuvarlanıp gidiyoruz işteeeeeeeeeeee. sen nasılsın
evet canım görüşemedik olsun haberimi aldığınızı ve benim için dua ettiğinizi biliyorum
bu aralar gerçekten çok yoruldum birde kendimi hazır hissetmiyordum hem eşimin ilaçlarıda henüz bitmemişti daha sonra keşke dememek için bir ay daha beklemeyi uygun gördüm
inşallah canım rabbimin size yaşattığı mucizeyi bana ve isteyen herkese yaşatması dileyiğle allah tekrar razı olsun bebişine ve sana sağlık versin sağlıkla sıhhatle kucağına almanı nasip etsin darısı hepimizin başına olsun amin
canım hayırlı olsun tedavin senle daha önce görüştük mü bilmiyorum .emin ol kısa sürede sendende iyi haberler bekliyorum allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?