- 1 Mart 2010
- 2.977
- 183
- 363
geçmiş olsun arkadaşımmerhaba arkadaşlar..bende yeni katıldım aranıza 1 ay önce eşimin azosperm olduğunu öğrendik henüz 7 aylık evliyiz 4 ay korunmasız ilişkiden sonra eşimi zorla spermiograma gönderdim çünkü hep huzursuzdum hissetmiştim sanki.ve azosperm... önce kabullenemedik yanlıştır sonuç nasıl olur böyle birşey hiç mi olmaz sperm, numuneler mi karıştı acaba falan filan....sonra içime bi acı oturdu günlerce nette bunu araştırdım okudukça iyice umutsuzluğa kapıldık nasıl yani biz anne baba olamayacak mıydık??günlerce ağladım ben ağladıkça eşim dahada çok üzüldü...neyse o günleri konuşarak atlattık yine üzülüyorum bebekli alileleri gördükçe içim acıyor.ama bu Rabbimin imtihanı sevdiği kullarını bu dünyada denermiş.sabırla Rabbimin bize bu mucizeyi taddırmasını bekleyeceğiz elimizden ne geliyorsa elbette yapacağız ama YAVRUMUZU verecek olan sadece yüce Allah tıp doktorlar sadece vesile...bu zor günleri birlikte atlatmak için size anlatmak istedim arkadaşlarımla konuşuyorum tabi ama başına gelmeyen anlayamıyor.ALLAH yardımcımız olsun..Konyada tedavi olan var mı?konuşalım haberleşelim....
Rabbim eşinize şifalar versin.
inşallah Rabbim fazla aratmadan evladınıza kavuştursun.
evet canım nasip değilmişCanim cok üzüldüm, cok umutuyduk hepimiz ama nasip degilmis.yaramazlarin dogmasina daha varmis demekki.insallah en kisa zamanada sevincli haberler vermeni nasip etsin rabbim.
inşallah tez zamanda evladına kavuşanlardan olurum sizler de tabi .
sağol canım ben de olumlu düşünüyorumCANIM hadi hayırlısı.en doğru kararı almışsınız..
yılmak yok yola devam tatlım.
dualarla ,inançla,sabırla
inş başarıya hepimiz ulaşacağız....
canım celalettin hocadan inş memnun kalırsınız.
belki doğru tedaviyle normal yoldan geliverir mucizen.inş dualarım seninle tatlım benim...
canım biz gittik .
biliyorsun sanırsam .
şimdi yeni bir tedaviye başladık hayırlısı ile.
tatlım eşin tek kelimeyle çekaptan geçiyor.
yok yok celalettin hocanın istediği testlerin arasında.
inşallah biz de sorunumuzun ne olduğunu bilmiş oluruz
inşallah canım aslında hep aklımdan geçen normal yolla bebeğimizin gelmesi
hayırlısı olsun hakkımızda canım.
tabi ki biliyorum canım
memnun kaldığını yazmıştın görüşme sonrasında
inşallah siz de faydasını görürsünüz canım.
sağol canımNe diyeceğimi bilemiyorum..Hayırlısı buymuş demek ki..Rabbim tez vakitte yüzünü güldürür inşallahh..
hakkımızda hayırlısı buymuş demekten başka birşey denmiyo ki
amin canım cümlemizin.
ben de öyle tahmin etmiştim canımArkadaşlar, burda birbirimizi tanımıyoruz ama pek çok şeyi paylaşıyoruz..Kimsenin benim hakkımda yanlış bişey düşünmesini istemem...Burda Celalettin Hocayla ilgili o kadar şey yazdık ki adam, bu topikten giden hastalardan başını alamaz olmuş..Önce arayın dediğimiz için sürekli telefonları çalıyomuş..Çok meşgul olduğu için, hastalara gerekli bilgi veremediği için eşime; ' Bu hastaları başıma siz sardınız şimdi siz ilgilenip, anlatın ' demiş..Arayan kişilere direk eşimin numarasını veriyomuş...Asistanı diye görüştüğünüz kişi eşim:) Eşimde sizlere yardımcı olmak ve Celalettin hocayı kırmamak adına telefonlara cevap verip Hoca yla irtibatı sağlıyo...Ve bizim de telefonlarımız susmaz oldu:)) ... Şu asistan işini bi aydınlatıyım dedim::))
dün hastaneden geldikten sonra eşim hemen internetin başına oturup
celalettin hocanın numarasını alıp onunla görüşmek oldu
ve eşime bir numara vermiş mesajla
eşim konuştu o kişiyle durumundan bahsetmiş
bizim de yeni oldu çocuğumuz demiş
sonra ben aaa dedim belki gözdemin eşidir konuştuğun diye
doğruymuş demek
eşimle de biraz önce konuştuk bana diyo sen gözdem diyodun ya işte gözdemin eşiymiş görüştüğüm kişi diye
Allah razı olsun canım vesile olduğunuz için
Rabbim huzurunuzu daim etsin evlatlarınızla inşallah.
evet canım olumsuz oldu malesefcanım yazılanları yeni okudum tedavin olumsuzmuş üzüldüm hakkında hayırlısı neyse allahım onu versin inşallah bi dahaki sefere olur allah sabır ve bekleme gücü versin hepimizede....
inşallah canım Allah razı olsun.
sağol canım duaların içincanım daha yeni girdim nete ama tüm gün aklımdaydın diyecek hiçbir söz bulamıyorum.... boğazımda düğümlendi herşey... diğer arkadaşlarda aynı duygular içerisindeler biliyorum.... hiç tanımıyoruz birbirimizi ama yaşadıklarımızdan o kadar kendimiz gibiyiz ki birimizin mutluluğu hepimize umut ışığıı... ama tek şeye inanıyorum duaalrımız... ve allahımın kararı bize yaşatacağı hayırlı zaman... o hayırlı zamanın en yakındadır inşallah... dualarımızdasın öpüyorum senii.....
ben de hepinize duacıyım.
olumlu olmadı canım ne yazık kinursencigim senden olumlu haber bekliyordum ama canin sagolsun canim demekki vakti zamani gelmemis... canim umudunu kaybetme insallah bidahaki sefere yavruna kavusursun...
daha zamanı değilmiş demek ki
inşallah canım sağol.
canım yaaCanim benim ya ne diyecegimi bilemedim..
Ama takdiri ilahi demek ki zamani degilmis.
Canim bugün gezmeye giderken esim birakti, arabadan inene kadar esimin telefonuna yapistim senden güzel haber gelecek diye biseyler soruyor duymuyordum bile.
Gezerken bile aklim sendeydi cok heycanlanmistim.
Ama saglik olsun belki nazli kuzularin sana sürpriz yapacak..
sen de herkes gibi merak ettin demek
biraz daha bekletecekler demek benim kuzular
evet canım hayırlısıhayırlısı buymuş canım
üzüldüm daha zamanı değilmiş Rabbim en kısa zamanda sana ve hepimize hayırlısı ile bebişlerimizi nasip etsin amin
inşallah canım hepimiz tez zamanda kavuşuruz yavrularımıza
Cnm nasılsın
bugün biraz daha iyisindir umarım
cnm sizde ne zamandan beri sperm çıkışı var ve nekadar çıkıyor
clavıx e kullanmıştınız yanlış değilsem
üzülme cnm benim inşlh bu günler geçecek bak ben ve benimgibi bi çok arkadaşım
hiç spermi göremedik senin durumuna gelemedik
sizin sonunuz güzel olacak inşlh ben canı gönülden inanıyorum buna...
sağol canım iyiyim
ya da iyi görünüyorum,iyi olmaya çalışıyorum
Allahtan sabır dilemekten başka çaremiz yok
sıfırları biz de gördük birkaç kez ama çok şükür canlıları da görmeyi nasip etti Rabbim
inşallah size de nasip olur canım canlıları görmek
bu o kadar güzel bir duygu ki
evet canım panaxla birlikte kullandı eşim e1 i
ve 1-2 canlıdan yaklaşık 1 milyona yükseldi spermi
ben de inanıyorum canım Rabbim sizlere de nasip edecek inşallah.