Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım yazılanları yeni okudum tedavin olumsuzmuş üzüldüm hakkında hayırlısı neyse allahım onu versin inşallah bi dahaki sefere olur allah sabır ve bekleme gücü versin hepimizede....

pıtırcığım ınmemış testıste de hemen tese demıor değilmi celalettın hoca yanı bız tam bılmıoruz sorunu kaan bakmadan test ypmadan sadece ultrasyonda su topluluğu gbı bışı görduğunu söleyerek ınmemiş testıs olabılır demıstı tese demıştı ama ben ve eşim hayır demiştik

tatlım celalettin hoca en son çare diyor teseye.
önce şartları oluşturup
inhibin bye bakıp vs testlere bakıyor
renkli ultrasyona falan göderiyor eşini.
belli bir müddet tedavi aşamasını aatlattıktan sonra diyor teseyi
belki de inmemiş testis değildir kimbilir sizinki.
kaan hoca kime tese demedi ki......
önce tese sonra tedavi demedimi hep

korkma canım. haklısın tese deyince tırsıyor insan.
inş gidin celalettin hocaya.
en azından içiniz rahat olur.
inş tedavisi de olur sorununuzun evladına kavuşursun tatlım.
bi ara istersen gözdemmmin eşini.
o ilgileniyormuş zaten doktorun randevularıyla.detayları gözdemin eşi daha iyi biliyor

evet hıcbır tahlıl yapmadan etmeden ınmemıs testıs dedı ama ondan önce testıslerın yerı bellı dedi:S ve bızede önce tese yapalım snra 6aylık tedavı yaparız dedı ama ben nıyeyse pek ınanamadım bıanönce cıkmak ıstedım ordan ..evet bende eşimde gitmek ıstıyoruz enazından tam bı sonuc elde ederız gecenkı testte yuvarlak hucreler gözuktu ama ınsallah tedavısı vardırda hıcbırımızın eşi tese ye maruz kalmaz.. onlar ıcınde kolay değil,bız hıc tese olmadık ama yenı gelen arkadaslarda bence olmasın tese yanı hemen ona yönelmesınler..gozdemın eşine nasıl ulasabılırızkı_?

İyice hasta oldum gene yaaa..((((((( Bağışıklığım mı zayıf ne?? Bu kadar sık hasta olur mu insan????? Herkese ii geceler..

canım daha yeni girdim nete ama tüm gün aklımdaydın diyecek hiçbir söz bulamıyorum.... boğazımda düğümlendi herşey... diğer arkadaşlarda aynı duygular içerisindeler biliyorum.... hiç tanımıyoruz birbirimizi ama yaşadıklarımızdan o kadar kendimiz gibiyiz ki birimizin mutluluğu hepimize umut ışığıı... ama tek şeye inanıyorum duaalrımız... ve allahımın kararı bize yaşatacağı hayırlı zaman... o hayırlı zamanın en yakındadır inşallah... dualarımızdasın öpüyorum senii.....

nursencigim senden olumlu haber bekliyordum ama canin sagolsun canim demekki vakti zamani gelmemis... canim umudunu kaybetme insallah bidahaki sefere yavruna kavusursun...

Son düzenleme:
Canim benim ya ne diyecegimi bilemedim..
Ama takdiri ilahi demek ki zamani degilmis.
Canim bugün gezmeye giderken esim birakti, arabadan inene kadar esimin telefonuna yapistim senden güzel haber gelecek diye biseyler soruyor duymuyordum bile.
Gezerken bile aklim sendeydi cok heycanlanmistim.
Ama saglik olsun belki nazli kuzularin sana sürpriz yapacak..

cnm bende konyadayım
benim eşimde genetik azolu azfc delasyonu var
biz geçen sene aralıkta mikro tese olduk eurofertil ahmet şalvarlıda
eşim tese oldu sperm bulundu aradan kısa bir süre sonra ben hazırlandım 7 tane yumurtam toplandı
bizde spermler haraketsizdi ölü olabilir dediler 1 embriyo oluştu. ama tutmadı malesef
sonra ahmet şalvarlı eşime iğne verdi preglin ve menegon 6 ay kullandı teste hiç bişey görülmedi
şimdi 3 aydır ilaç kullanıyor ayın 15nde test verecek hakkımızda hayırlısı
sen hemşiresin daha iyi anlarsın inş eşin bu rahatsızlıktan kurtulur cnm

hayırlısı buymuş canım
üzüldüm daha zamanı değilmiş Rabbim en kısa zamanda sana ve hepimize hayırlısı ile bebişlerimizi nasip etsin amin

esmacım canım ben nevşehirde yaşıyorum kayseride doktora gitik ve hiç tedaviye almadan hemen tese yapmak istediler bizde konya eurofertili duyduk ve oraya gelmeyi düşündük bi ara nasıl iyi bi yermi doktorlar güvenilirmi sen gitmişin az çok bilirsin tesede ve diğer tedavilerde başarı oranları nasıl.

merhaba arkadaşım uzun zamandır yazdıklarını takip ediyorum benin eşimde mikrotese oldu emre hocaya hiç ilaç kullanmadık hormonlar normal delesyon ve genetik testler normal .gec indirilmiş testisi var 1tane mikrotese çıkış olmadı .saracoglununun kurlerini kullandık teseden önce açıkçası ne yapacağımızı bilmiyorum kaan hocaya gidelim diye dusunduk ama celalettin hoca kafama daha cok yattı istanbul da yaşa sam hiç düşünmem şehir dışından geleceğiz birde hoca devlet hastanesinde olunca eşiniz de hocanın asistanı olmuş bize de randevu ayarlayabilirmibirde arkadaşım hastane yakınlarında kalabilecegimiz yerler varmı cok şey mi istedimtsk ederim

Canım ben adet olduğum olduğum için okuyamıyorum ya.söyledim ya sana geçen cumadan beri okuyamıyorum ve halende adetliyim.bir karışıklık oldu herhalde canım.

günaydınn kızlarrrrrr
hepimizin bu gün ve bundan sonra heppppp yüzü gülsün inşşşşşş

Erkeklerde İnfertilite Tanısında Inhibin B Ölçümü
Eşler arasındaki infertilite nedenlerinin % 40’ı erkeğe bağlıdır. Bu nedenler, hormonal anormallikler nedeniyle yeterli miktarda sperm yapılmasında yetersizlik, testikuler anormallikler nedeniyle kaliteli sperm yapılmasında yetersizlik veya anormal seksüel fonksiyon ve duktal obstruksiyon gibi nedenler olabilir. Bazı IVF uygulamalarında, spermin eşin epididimis veya testisinden cerrahi müdahale ile alınması gerekebilmektedir. Bu durum, oldukça zor bir işlemdir. Serumda Inhibin B ölçümü, testiküler fonksiyonu ve spermatogenesisi direkt olarak gösteren bir test durumundadır. Inhibin B düzeyi, aynı zamanda testis volümü ve sperm dansitesi ile de ilişkilidir. Inhibin B’nin düşük düzeyleri, testis tarafından yapılan sperm üretiminin yetersiz olduğunu göstermektedir. Dolayısıyla, böyle olgularda testislerden invaziv cerrahi işlemle sperm alınması işlemi çok başarılı olmayacaktır.

Bu alıntıya göre eşimi en kısa zamanda hemen hastaneye bu testi yaptırmaya göndereceğim.Bende halen çok şaşkınım.neyse bunda da vardır bir hayır.önemli olan hemen farkına varmak.dün bende çok araştırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…