pıtırcığım ınmemış testıste de hemen tese demıor değilmi celalettın hoca yanı bız tam bılmıoruz sorunu kaan bakmadan test ypmadan sadece ultrasyonda su topluluğu gbı bışı görduğunu söleyerek ınmemiş testıs olabılır demıstı tese demıştı ama ben ve eşim hayır demiştik
tatlım celalettin hoca en son çare diyor teseye.
önce şartları oluşturup
inhibin bye bakıp vs testlere bakıyor
renkli ultrasyona falan göderiyor eşini.
belli bir müddet tedavi aşamasını aatlattıktan sonra diyor teseyi
belki de inmemiş testis değildir kimbilir sizinki.
kaan hoca kime tese demedi ki......
önce tese sonra tedavi demedimi hep
korkma canım. haklısın tese deyince tırsıyor insan.
inş gidin celalettin hocaya.
en azından içiniz rahat olur.
inş tedavisi de olur sorununuzun evladına kavuşursun tatlım.
bi ara istersen gözdemmmin eşini.
o ilgileniyormuş zaten doktorun randevularıyla.detayları gözdemin eşi daha iyi biliyor
İyice hasta oldum gene yaaa..((((((( Bağışıklığım mı zayıf ne?? Bu kadar sık hasta olur mu insan????? Herkese ii geceler..
İyice hasta oldum gene yaaa..((((((( Bağışıklığım mı zayıf ne?? Bu kadar sık hasta olur mu insan????? Herkese ii geceler..
merhaba arkadaşlar..bende yeni katıldım aranıza 1 ay önce eşimin azosperm olduğunu öğrendik henüz 7 aylık evliyiz 4 ay korunmasız ilişkiden sonra eşimi zorla spermiograma gönderdim çünkü hep huzursuzdum hissetmiştim sanki.ve azosperm... önce kabullenemedik yanlıştır sonuç nasıl olur böyle birşey hiç mi olmaz sperm, numuneler mi karıştı acaba falan filan....sonra içime bi acı oturdu günlerce nette bunu araştırdım okudukça iyice umutsuzluğa kapıldık nasıl yani biz anne baba olamayacak mıydık??günlerce ağladım ben ağladıkça eşim dahada çok üzüldü...neyse o günleri konuşarak atlattık yine üzülüyorum bebekli alileleri gördükçe içim acıyor.ama bu Rabbimin imtihanı sevdiği kullarını bu dünyada denermiş.sabırla Rabbimin bize bu mucizeyi taddırmasını bekleyeceğiz elimizden ne geliyorsa elbette yapacağız ama YAVRUMUZU verecek olan sadece yüce Allah tıp doktorlar sadece vesile...bu zor günleri birlikte atlatmak için size anlatmak istedim arkadaşlarımla konuşuyorum tabi ama başına gelmeyen anlayamıyor.ALLAH yardımcımız olsun..Konyada tedavi olan var mı?konuşalım haberleşelim....
maşallah topiğimiz kalabalık herkes güzel haber duyma için bekliyo sanırım
çok isterdim canlarım müjde getirmeyi
ama malesef sonuç negatif
diyecek birşey bulamıyorum
daha zaman gerek demek
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
dualarınızla bana destek olduğunuz için
hepinizden Allah razı olsun.
cnm bende konyadayım
benim eşimde genetik azolu azfc delasyonu var
biz geçen sene aralıkta mikro tese olduk eurofertil ahmet şalvarlıda
eşim tese oldu sperm bulundu aradan kısa bir süre sonra ben hazırlandım 7 tane yumurtam toplandı
bizde spermler haraketsizdi ölü olabilir dediler 1 embriyo oluştu. ama tutmadı malesef
sonra ahmet şalvarlı eşime iğne verdi preglin ve menegon 6 ay kullandı teste hiç bişey görülmedi
şimdi 3 aydır ilaç kullanıyor ayın 15nde test verecek hakkımızda hayırlısı
sen hemşiresin daha iyi anlarsın inş eşin bu rahatsızlıktan kurtulur cnm
merhaba arkadaşım uzun zamandır yazdıklarını takip ediyorum benin eşimde mikrotese oldu emre hocaya hiç ilaç kullanmadık hormonlar normal delesyon ve genetik testler normal .gec indirilmiş testisi var 1tane mikrotese çıkış olmadı .saracoglununun kurlerini kullandık teseden önce açıkçası ne yapacağımızı bilmiyorum kaan hocaya gidelim diye dusunduk ama celalettin hoca kafama daha cok yattı istanbul da yaşa sam hiç düşünmem şehir dışından geleceğiz birde hoca devlet hastanesinde olunca eşiniz de hocanın asistanı olmuş bize de randevu ayarlayabilirmiArkadaşlar, burda birbirimizi tanımıyoruz ama pek çok şeyi paylaşıyoruz..Kimsenin benim hakkımda yanlış bişey düşünmesini istemem...Burda Celalettin Hocayla ilgili o kadar şey yazdık ki adam, bu topikten giden hastalardan başını alamaz olmuş..Önce arayın dediğimiz için sürekli telefonları çalıyomuş..Çok meşgul olduğu için, hastalara gerekli bilgi veremediği için eşime; ' Bu hastaları başıma siz sardınız şimdi siz ilgilenip, anlatın ' demiş..Arayan kişilere direk eşimin numarasını veriyomuş...Asistanı diye görüştüğünüz kişi eşim:) Eşimde sizlere yardımcı olmak ve Celalettin hocayı kırmamak adına telefonlara cevap verip Hoca yla irtibatı sağlıyo...Ve bizim de telefonlarımız susmaz oldu:)) ... Şu asistan işini bi aydınlatıyım dedim::))
ARUNA--------------------------------------------------OKUYAMIYOR
ASKBEBEK----------------------------------------------OKUYAMIYOR
BAHAR85-----------------------------------------------OKUYAMIYOR
BENGUSUU---------------------------------------------43=OKUDU
BİRUMUT99---------------------------------------------OKUYAMIYOR
CİCEK00------------------------------------------------43=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------43=OKUDU
ECRİN23------------------------------------------------43=OKUDU
ESMA----------------------------------------------------43=OKUDU
FLZASK2003-------------------------------------------43=OKUDU
HASRET------------------------------------------------OKUYAMIYOR
HMTNZL------------------------------------------------43=OKUDU
KADER60-----------------------------------------------43=OKUDU
KADER_NL----------------------------------------------43=OKUDU
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------43=OKUDU
MİXER07------------------------------------------------43=OKUDU
NURSEN------------------------------------------------44=OKUDU
NİLDA015----------------------------------------------44=OKUDU
NZLYLN-------------------------------------------------44=OKUDU
PITIRCIK43---------------------------------------------44=OKUDU
SAGANAK-----------------------------------------------44=OKUDU
SEVAL0817---------------------------------------------43=OKUDU
SU1838-------------------------------------------------OKUYAMIYOR
TULAY20------------------------------------------------44
UMUT99-------------------------------------------------44=OKUDU
VCK------------------------------------------------------44=OKUDU
YASEMENSU--------------------------------------------OKUYAMIYOR
YAREN16------------------------------------------------44=OKUDU
ZAMBAK06----------------------------------------------44=OKUDU
34BC-----------------------------------------------------44
NOT:Önce euzü besmele ile başlanır ve her sureden önce besmele çekilir.
İhlas Sûresi ve Anlamı
Bismillahirrahmanirrahim.
Kul hüvellâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüven ehad.
“De ki: O Allah birdir, büyüklük onda nihayet bulmuştur, daim ve bakidir, her şeyden müstağni ve her dileğin merci'dir. Doğmamış, doğurmamıştır. Hiç bir eşi ve benzeri yoktur.”
Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?