Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet cnm hiç deme madem böle biş test var niye ameliyat öncesi olmuyo bu tets ona göre yön verilse olmazmı sanki
inş bu tetsti hepimizin eşleri yapması lazım ki bari ona göre tedaviler uygulanmalı

Merhaba Gözdemcim.kısa sürede hayatımıza girdin.ve topiğimizin gidişatını değiştirdin.senin bizler için çaba gösteriyor olman hakikaten onursal bir davranış.evet sende bebeğin için çok mücadele göstermiş,allahın izniyle de kazanmışsın ama peşini bırakmamışsın. Allah rizası için de devam ediyorsun.ben senin yerinde olsaydım bu kadar uğraşır mıydım diye soruyorum kendime.senin yazdığın bütün yazıları takip ediyorum.sanki bana hitaben yazıyorsun,sanki kendi hastalığımızı buluyorum.aman işte ne bileyim yazdıklarını okudum bende dile geldim işte.B u güzel ilgin alakanın karşılığı olarak rabbim en güzel şekilde mükafatını versin inşallah.Rabbim seni bizlere vesile kıldı İyiki buldun bizleri.hepimizin kesin bebeği olacak diye değil en azından bizlere alternatif sundun,çaresizce bağlandığımız Dr.gerçek yüzünü gösterdin.Teşekkürler arkadaşım.

9. Testis Biyopsisi Yerine Inhibin B Ölçümü
Testis dokusunu araştırmak için yapılacak testis biyopsisi invaziv ve travmatik bir testtir. Bunun yerine yapılacak bir serum Inhibin B düzey ölçümü, oldukça yararlı fikir verecektir. Çünkü Inhibin B, direkt olarak Sertoli hücre fonksiyonu hakkında fikir vermektedir.

Ayrıca buda var.Ben artık bundan sonra yuh diyebiliyorum.Başka bir şey demiyorum.Para bu doktorun dostu olmuş artık.

evet cnm hiç deme madem böle biş test var niye ameliyat öncesi olmuyo bu tets ona göre yön verilse olmazmı sanki
inş bu tetsti hepimizin eşleri yapması lazım ki bari ona göre tedaviler uygulanmalı

ya halen inanamıyorum ya.madem bu test var niye oyalanıyor bu insanlar tese ile.Eşime dedim.en kısa zamanda bu testi yaptıracak ve ona göre tedavimize yön vereceğiz.en azından kendi kendimizin doktoru olalım bari.baksana doktorlardan bize fayda yok...

AMH’nin Klinik Uygulama Alanları

Kadında:
Over rezervini ve over fonksiyonlarını değerlendirmek
Granulosa hücre tümörlerini araştırmak
Erkekte:
Testis fonksiyonunu ve infertiliteyi araştırmak
Pediatride
Erken veya geç ergenlik araştırması
Cinsiyet bozuklukları ve çift genital durumunun ayırıcı tanısında
Kriptorşidizm ve anorşidizmin ayırıcı tanısında

Son düzenleyen: Moderatör:

Tülaycım merhaba,
peki bu testten nasıl haberdar oldunuz.ve nerde yaptırabiliriz?
Bilgin varsa paylaşır mısın?

Tülaycım merhaba,
peki bu testten nasıl haberdar oldunuz.ve nerde yaptırabiliriz?
Bilgin varsa paylaşır mısın?

mehaba canım.daha dün burda konuşuldu ve bende hemen araştırmaya geçtim.ama henüz nerelerde yaptırabiliriz o konuda bir bilgim yok.bildiğim kadarı ile özel laboratuvarlarda yapılıyor.yada araştırma hastanelerinde.en iyisi pıtırcığa sormalı.onlar yaptırmışlar çünkü

cnm benim bu dr nasıl yapar bunu yaa
bizi ameliyata çağırıyor
mademki böyle bi test daha varmış neden bizden onuda yaptırmamızı istemiyor
Valla yaptıkları bini aştı artık kısmetse çarşamba kendisi ilede görüşeceğiz:44:
Birsürü not aldım bunların hepsini ona soracağım ve kısmetse tedaviyi onda sonlandıracağız
eşlerimiz kobay faresi gibi oldular yaa
bu nasıl bir vicdan
neyse bakalım bi gidelimde ankalife ilede görüşeceğiz hakkımızda hayırlısı artık
rabbim bizleri iyi göğsü merhametli insanlarla karşılaştırsun inşlh amin....

iyice hasta oldum gene yaaa..((((((( bağışıklığım mı zayıf ne?? Bu kadar sık hasta olur mu insan????? Herkese ii geceler..
cnm geçmiş olsun dikkat et kendine sen bizlere lazımsın
Herşeyden çok bebişine lazımsın:

cnm bizde haftaya ankaraya gidicez ya hormonları yaptıralım diyorduk bunudamı istesek acaba aynı gün çıkıyormuymuş bu test ay hergün bişey duyuyoruz şok oluyoruz ne yapacağımızı şaşırdık
allahım bu zorlu yolda yardımcımız olsun inşlh dur benbi laboratuvarcıyla görüşeyim ne kadar zamanda çıkıyormuş

Cnm nasılsın
bugün biraz daha iyisindir umarım
cnm sizde ne zamandan beri sperm çıkışı var ve nekadar çıkıyor
clavıx e kullanmıştınız yanlış değilsem
üzülme cnm benim inşlh bu günler geçecek bak ben ve benimgibi bi çok arkadaşım
hiç spermi göremedik senin durumuna gelemedik
sizin sonunuz güzel olacak inşlh ben canı gönülden inanıyorum buna...

aman ne olursun sor da bizide bilgilendir ya.iyice çıkmazda kaldık ya.

ne diyeyim canım dünden beri sinir küpüyüm.
yapacak bişey yok olan oldu en azından yeni arkadaşların bilgisi olurda ona göre hareket ederler.
hakkında hayırlısı olsun canım benim...
gittiğinde bari detaylıca konuşursun herşeyi.
bende dün hocaya mail attım bu testi sordum neden ameliyat öncesi yaptırmadığını sordum ve bir çok şey.
bakalım cevap gelecekmi merakla bekliyorum yazacaklarını....

canım arkadaşım hemen bize dön olur mu.gerçi kaan hoca biraz geç kalmış sana cevap yazmakta ama "acaba onları nasıl kandırabilirim" düşüncesinde herhalde.

Nasıl ulaşabiliriz ? Ben internetten dahiliye numarası alıp gitmeyi düşünüyordum..Derdimizi anlatırız diye düşünmüştüm

aman ne olursun sor da bizide bilgilendir ya.iyice çıkmazda kaldık ya.
HAYDİ SOR SOR İLAHİ TÜLAY NASIL GÜLDÜRDÜN BENİ YAA
ALLAHIMDA SENİN YÜZÜNÜ EVLATLA GÜLDÜRSÜN İNŞLH..
VALLA CNM YAZMIŞ İŞTE
İbni Sina hastanesi M 2 Blok Ürolojideki odamda görebilirsiniz
DİYE ÇARŞAMBA SABAH TESTİ VERDİKTEN SONRA GİDERİZ YANINA

EVT CNM HAKLISIN MUHTEMELEN MAİLİNE CEVAP YAZMAZ YADA
SÜSLÜ LAFLARLA ÇEVİREBİLİR
VALLA CNM ZATEN BOYAMALI TESTİ O İSTEMEDİ BİZDEN BEN
KENDİM SİNAN BEYLE MAİLLEŞEREK RANDEVU ALDIM
GEÇEN AYKİ TAHLİL SONUÇLARINI GÖNDERİRKENDE YAZDIM SİNAN BEYDEN BOYAMALI SPERM TESTİ İÇİN RANDEVUMUZ VAR AYIN 19 DİYE ONUN ÖYLE HABERİ OLDU BİZ KÖRÜ KÖRÜNE TEDAVİ GÖRÜYORUZ İŞTE NEYSE BAKALIM
Bİ GİDİP GELELİM DE DAHA SONRA NE YAPACAĞIMIZA KARAR VERİCEZ ARTIK
HAKKIMIZDA HAYIRLISI

Son düzenleme:
Nilda015 cnm ihlaslarını okudum okunan ihlasların hürmetine gönlündeki gerçek duaların kabul olsun inşlh cnm...amin...

arkadaşlar ınhibin b testinin sonuçları ne kadar zaman da çıkıyor, birde celalettin hocanın çalıştığı hastanede yapılıyor mu bilen var mı?

canım ben kendime düşen duamı okudum allah kabul etsin canım çok sağol bizim için dua paylaşıyorsun allah hepimize en kısa zamanda evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin amin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…