Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Hee cig köfte demissin atlamisim olsa ne yerdim valla...Hhahaha
Sagol bebegim sana da afiyet olsun da hafif biseyler ye bu saatte..
Yogurt ye icine ne bilim ceviz at yada sandvic yap hafif olsun citirim..

Son düzenleme:
İnhibin B yi heryer yapmıyor bazen yurt dışına bile yaptırıyormuş laboratuarlar, heryerde olmaması normal...
Arkadaslar bizde gitmek istiyoruz celalettinn hocaya ama suan imkansiz turkiyede olsam sorun degildide uzakta olunca sorun
Hangi tahlilleri istiyor burda o tahlilleri yapip yollasak olurmu maillere cevap veriyormu

Yapılmış tahlillerinizi, kullandığınız ilaçları kısaca durumunuzu özetleyen bir mail hazırlayın hocaya soralım...

Hee cig köfte demissin atlamisim olsa ne yerdim valla...Hhahaha
Sagol bebegim sana da afiyet olsun da hafif biseyler ye bu saatte..
Yogurt ye icine ne bilim ceviz at yada sandvic yap hafif olsun citirim..

bu saate kalınca bişey yiyesi geliyo insanın ama işteee yiyip yat iyi olmazzz..
zaten kilolarla başım dertteeeee
bakalım ufak bi sandviç olabilirrrr dur ben bi gideyim mutfağaaaaa

Citirim ben cikiyorum..
Esime icecek yapayim limonlu..
Geldigimde burda olursan devam ederiz..
Olmazsan hayirli geceler bebegim..
Rüyanda yegenciklerimi gör bitanem...

arkadaslar slm... bı cok konuya baktım kendıme en uygun topık buydu.. bugun esımın spermıogram sonuclarını aldık.. degerlerı yazarsam bılgı verebılırmısınız acaba????

yardımcı olmaya çalışırız ama internetten edinilen bilgiye her zaman güvenmeyin her zaman tedavinizi bir doktorla yürütün bu çok önemli...

Citirim ben cikiyorum..
Esime icecek yapayim limonlu..
Geldigimde burda olursan devam ederiz..
Olmazsan hayirli geceler bebegim..
Rüyanda yegenciklerimi gör bitanem...

tamam bitanemmm.
göürüşürüz ben şimdilik buralardayım gelirsenn
olmazsam sanada hayırlı gecelerrrrrr ,sende rüyandaaaaaaa yiğenleri görrrrrrrrr

yardımcı olmaya çalışırız ama internetten edinilen bilgiye her zaman güvenmeyin her zaman tedavinizi bir doktorla yürütün bu çok önemli...
tabıkıı doktor kontrolundeyız suanda.. yanı daha dun 1 bugun 2.. bıde sızden fıkır almak ıstedımm....
ÖRNEK TİPİ :FRESH
GÖRÜNÜM: NORMAL
HACİM: 2 ML
PH:8
SPERM KONSANTRASYONU:21.9
HAREKETLİLİK (a+b+c) :44.2
ileri hız harekertli: 6
leri yavas hareketli:16.6
yerınde hareketlı: 21.6
hareketsizlik: 55.6
morph :% normal formlar: 21.6
hareketli sperm kons: 9.2
ortalma hız: 6

yazabıldıklerım bunlar canım....

Eşinizin durumu çok iç karartıcı değil ileri hareketli sperm sayısı 6 milyon buda nerdeyse alt sınıra yakın....Doktorunuzunda önereceği bitkisel destekler yaralı olacaktır...Eşinizin bu durumunun bir çok sebebi olabilir araştırılması gerekir...Acele ediyorsanız sanırım aşılama tekniği için uygun pozisyondasınız...

henuz 4 aylık evlıyız.. acele etmıyorz.. tabıkı gonul dogal yollarla olmasından yana.. ama kader kısmet.. suan ıcın doktor ılac verdı.. 3 ay kullanması ıcın... ultrasyon v.s cekıldı... baska neler yapmamız gerektıgınıde bılmıoruz.. dr. 3 ay sonra gel tekrar bakcaz dedı.. herhalde baska bırseyler daha yapcak..

Yaş probleminizde yoksa acele etmeyin derim... sperm tahlilleri tekrarlandığında farklılık gösterir.. eşinizin ufak bir idrar yolları iltihabı(lökosit) halinde bile sayı çok fazla azalabilir..O yüzden bir kaç spermiyogramdan sonra ortalamasını almak daha doğru olur...4 aylık evli iseniz budurumu nasıl farkettiniz?

ilk evlendıgım ay adet oncesı bı takım sorunlarım oldu.. kahverengı akıntı v.s.. doktora gıttım.. cocuk ısteyıp ıstemedıgımı sordu bende dusunuyoruz dedım.. bı takım tetkıkler yaptırmak ısteermısınız dedı.. henuz erken ama yaptırmak ıstersenız yaptıralım dedı.. zaten bı cok test yapılacaktı kahverengı akıntım ıcın.. kabul ettım ve tetkıkleerım yapıldı.. gecen ay kontrole gıttıgımde döllenmeye hazır nazır bekleten nur topu gıbı yumurtalarım vardı.. doktor cok musaıtsın hamılelıge dedı.. tabıı ılıskı gunlerımı kacırmadım hersey yolunda gıdıyordu.. adetım ıkı gun gecıktı umutlandım sonra bı baktım hastayım.. durum 3 ay ust uste boyle olunca esım bende gıdıp baktırmak ıstıyorum dedı.. cok sasırdım ama sevındm cnku bırsey varsa bıle erkenden ogrenmıs olacaktık.. gıttık ve sorun varmıs malesef.. sımdı daha rahatız cunku neden soruları yok aklımızda.. tedavı olcaz ve asmaya calısacaz... olmasada allah saglık sıhhat versın ne dıyelım :)
uzun uzun anlattımm :) amaa....

Herkese hayırlı cumalar olsun
Bu mubarek cuma gununun yüzü suyu hurmetine Rabbim tüm bizim gibi bebek bekleyenlerin dualarını kabul etsin inşallah..
arkadaşlar pek yazmak istemiyorum biz ara verdik bu bebek çalışmalarına kafamızı dagıtalım istiyoruz oyuzden buralara girmiyorum sizlere cok dua ediyorum mumin kullun duası mumin kardeşine makbulmuş. Rabbim duaları kabul olan sevdigi kullanının hürmetine dualarımızı kabul etsin...
selam ve dua ile...

gÜZEL TOPİK ARKADAŞLARIM CUMANIZ BEREKETLİ GEÇSİN İNŞ.
BAHARCIM GÜNAYDIN.PITIRCIĞIMIZIN İHLASLARINI OKUDUM.ALLAHIM KABUL ETSİN İNŞ.
HAKKINDA EN HAYIRLISINI EN GÜZELİNİ,EN SEVİMLİ BEBİŞLERİNİ VERSİN İNŞ.

hayırlı cumalar rabbim her ne diliyorsanız onu nasip etsin inş

pıtırcık için okudum
pıtırcık Allah sana çifter çifter evlatlar nasip etsin amin

cnm benim hadi hayırlı olsun inşlh sonu hamiş olsun...

hayırlı cumalar canlarım Rabbim bu mübarek gün ve saatlerin hatırına herkesin gönlünün hayırlı muratlarını versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…