Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım ben nzlyln ve pıtırcık arkadaşımız için dualarımı okudum allah kabul etsin canlarım allah gönlünüzün muradını versin en kısa zamanda evlatlarınıza kavuştursun inşaallah....

canımmm iyiyim Allaha şükür
eşimin celalettin hocaya da gitmesi iyi oldu
her şeyin daha iyi olacağına inanıyorum
Allahın izniyle ben ayrılmam burdan canım
ben burda moral buluyorum sizlerin desteği ve dualarıyla

Iyi geceler canim benim Allah rahatlik versin..
Rüyanda muradinda ne varsa onu gör canim...
canım yaa rüyamda kızımı gördüm biliyo musun
1-1,5 yaşlarında bana benzeyen bir kız
Allahım hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah tez zamanda
cnm benim hadi hayırlı olsun inşlh sonu hamiş olsun...

sağol canımmm
inşallah

Allahım...
Kaldırmakta zorluk çekeceğimiz imtihanlardan sana sığınırız.
Bizi ve sevdiklerimizi dertlerin en zoruyla imtihan etme. AMİN

olumsuz sonuç alınca kaçanlardan biri benim :) ama geri dönüyorum yine :)

Merhaba canım.
öyle düşünme hepimiz zaman zaman kaçmayı,konuşmamayı,unutmayı isteriz.bir kaçış bizimkisi.ama neyaparsak yapalım bu dert hep bizimle.
Güzel rabbim tez zamanda bu dertten kurtarmayı nasip etsin herbirimize inş.

filizcim sen neyapıyon.bugün biraz rahatım işyerinde.yanlızımda.azcık yazışayım dedim.tedavi sonucu ilaç kullanıyordun em son bıraktın mı? en son ki düşünceniz nedir.takılarını gördüm maaşallah çok güzeller.çok güzel bir uğraşı.

yazdan beri hiç test yaptırmadık çok merak ediyorum ne var ne yok :)

bende çok merak ediyorum eşim temmuzdan beri ilaç ve bitkiseller kullanıyor ama test yapmayı reddediyor.kız ilaçları kocaya içirip testi kendimiz yapsak keşke.inan bana şimdiye kadar çoktan mutlu sona ulaşmıştık.(benim koca çok nazlı olduğu için diyorum.belki senin eşin problem çıkarmıyordur.)

canım bende şimdi sana yazacaktım inan.sen benden önce yazdınnnnnn
napim cnm aynı iştee evde vakit geçiriyorumm..
iyi ne güzel sende bugün rahatsınn..sohbet ederiz...
cnm tedaviden sonra ilaç kullanmadımm..
en son düşüncemizde yaza inşallah Allah nasip ederse ordaki parçalarla tekrar deneme yapmayı düşünüyorum.bakalımm.
sağollllll cnm onlarla uğraşıyorum oyalıyo beniiii tatlım..
sen nasılsın neler yapıyosunnnnnnnn

merhaba amin inşallah. İlk etapta zor olsada zaman her şeyin ilacı acıyı hafifletiyor.

ben sizler sohbet ederken özeniyorum ama inan hiç vaktim olmuyor işyerinde .evde de netim yok zaten.bugün dediğim gibi rahatım.
tedavi sonrasında ilaçların yokmuydu senin.Bahar mıydı yoksa.yada karıştırıyorumdur.
Ben şuaralar iş ile ev arasında git gel yapıp duruyorum.eşimin nazlılığı devam.zoraki ilaç kullanıyor ama aksatmasına da izin vermiyorum.buaralar Celalettin Hoca için İkna etmeye çalışıyorum bakalım nezaman pes edip gider.Kaan hoca için 6 ay dildökmüştüm.Celalettin Hoca iiçin daha ılımlı ucunda ameliyat yok belki ondandır.birde Celalettin Hocayla aynı hastanede çalışmışız daha önceleri.şöyle iyi böyle ihlaslı hoca diyip duruyorum halbuki hatırlamıyorum.gerçi önceki iş arkadaşlarımda çok iyi biri diyor.topik hakeza öyle.
Haftaya annem-babam memleketten geliyorlar.onlar bu durumu bilmiyor.acaba busefer nasıl onları oyalayacağım diye düşünüyorum.annem birsürü ilaç getiriyormuş.problemin bende olduğunu zannediyorda.

ay sorma benimki hiç üzmez beni kendi alır ilaçları hazırlar yer gider test yaptırır ben üzülmeyeyim diye :)))) nerdeeeeee ilaçları da biz içsek daha çok hoşlarına gider eminim. 2 gün içse 5 gün içmiyor zehir yediriyorum sanki binbir nazla . testi geçen cumartesi yaptırcaktık yarına erteledik dün akşam da haftaya yaptırmaya karar verdi. Salı sallanır çarşamba çarşafa dolanır misali. flzask şahit doktor hazırlıklı gelsin p.tesi test versin çarşamba yine alırız dedi. olmaz vermem diye tutturdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…