- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
denizbulut canımcım nasılsın
nursenimmmmmmmm cnm benim nasılsınn
ne güzel hep bizimlesin cnmm.çoğu arkadaş negatifi aldıktan sonra yada hamiş olunca pek
uğramıyo topiğee..bizde baharla negatifi görmüştük ama yinede uzak kalmadık topiğimizdennnnnn..
bazen bizde uzak kalmak istiyo ama bu kısa sürüyoooooo hemencecik geliyoruz yineeeeeeee
canım yaa rüyamda kızımı gördüm biliyo musunIyi geceler canim benim Allah rahatlik versin..
Rüyanda muradinda ne varsa onu gör canim...
cnm benim hadi hayırlı olsun inşlhsonu hamiş olsun...
olumsuz sonuç alınca kaçanlardan biri benim :) ama geri dönüyorum yine :)
olumsuz sonuç alınca kaçanlardan biri benim :) ama geri dönüyorum yine :)
yazdan beri hiç test yaptırmadık çok merak ediyorum ne var ne yok :)
filizcim sen neyapıyon.bugün biraz rahatım işyerinde.yanlızımda.azcık yazışayım dedim.tedavi sonucu ilaç kullanıyordun em son bıraktın mı? en son ki düşünceniz nedir.takılarını gördüm maaşallah çok güzeller.çok güzel bir uğraşı.
Merhaba canım.
öyle düşünme hepimiz zaman zaman kaçmayı,konuşmamayı,unutmayı isteriz.bir kaçış bizimkisi.ama neyaparsak yapalım bu dert hep bizimle.
Güzel rabbim tez zamanda bu dertten kurtarmayı nasip etsin herbirimize inş.
canım bende şimdi sana yazacaktım inan.sen benden önce yazdınnnnnn
napim cnm aynı iştee evde vakit geçiriyorumm..
iyi ne güzel sende bugün rahatsınn..sohbet ederiz...
cnm tedaviden sonra ilaç kullanmadımm..
en son düşüncemizde yaza inşallah Allah nasip ederse ordaki parçalarla tekrar deneme yapmayı düşünüyorum.bakalımm.
sağollllll cnm onlarla uğraşıyorum oyalıyo beniiii tatlım..
sen nasılsın neler yapıyosunnnnnnnn
bende çok merak ediyorum eşim temmuzdan beri ilaç ve bitkiseller kullanıyor ama test yapmayı reddediyor.kız ilaçları kocaya içirip testi kendimiz yapsak keşke.inan bana şimdiye kadar çoktan mutlu sona ulaşmıştık.(benim koca çok nazlı olduğu için diyorum.belki senin eşin problem çıkarmıyordur.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?