ben sizler sohbet ederken özeniyorum ama inan hiç vaktim olmuyor işyerinde .evde de netim yok zaten.bugün dediğim gibi rahatım.
tedavi sonrasında ilaçların yokmuydu senin.Bahar mıydı yoksa.yada karıştırıyorumdur.
Ben şuaralar iş ile ev arasında git gel yapıp duruyorum.eşimin nazlılığı devam.zoraki ilaç kullanıyor ama aksatmasına da izin vermiyorum.buaralar Celalettin Hoca için İkna etmeye çalışıyorum bakalım nezaman pes edip gider.Kaan hoca için 6 ay dildökmüştüm.Celalettin Hoca iiçin daha ılımlı ucunda ameliyat yok belki ondandır.birde Celalettin Hocayla aynı hastanede çalışmışız daha önceleri.şöyle iyi böyle ihlaslı hoca diyip duruyorum halbuki hatırlamıyorum.gerçi önceki iş arkadaşlarımda çok iyi biri diyor.topik hakeza öyle.
Haftaya annem-babam memleketten geliyorlar.onlar bu durumu bilmiyor.acaba busefer nasıl onları oyalayacağım diye düşünüyorum.annem birsürü ilaç getiriyormuş.problemin bende olduğunu zannediyorda.
ben sizler sohbet ederken özeniyorum ama inan hiç vaktim olmuyor işyerinde .evde de netim yok zaten.bugün dediğim gibi rahatım.
tedavi sonrasında ilaçların yokmuydu senin.Bahar mıydı yoksa.yada karıştırıyorumdur.
Ben şuaralar iş ile ev arasında git gel yapıp duruyorum.eşimin nazlılığı devam.zoraki ilaç kullanıyor ama aksatmasına da izin vermiyorum.buaralar Celalettin Hoca için İkna etmeye çalışıyorum bakalım nezaman pes edip gider.Kaan hoca için 6 ay dildökmüştüm.Celalettin Hoca iiçin daha ılımlı ucunda ameliyat yok belki ondandır.birde Celalettin Hocayla aynı hastanede çalışmışız daha önceleri.şöyle iyi böyle ihlaslı hoca diyip duruyorum halbuki hatırlamıyorum.gerçi önceki iş arkadaşlarımda çok iyi biri diyor.topik hakeza öyle.
Haftaya annem-babam memleketten geliyorlar.onlar bu durumu bilmiyor.acaba busefer nasıl onları oyalayacağım diye düşünüyorum.annem birsürü ilaç getiriyormuş.problemin bende olduğunu zannediyorda.
ay sorma benimki hiç üzmez beni kendi alır ilaçları hazırlar yer gider test yaptırır ben üzülmeyeyim diye :)))) nerdeeeeee ilaçları da biz içsek daha çok hoşlarına gider eminim. 2 gün içse 5 gün içmiyor zehir yediriyorum sanki binbir nazla . testi geçen cumartesi yaptırcaktık yarına erteledik dün akşam da haftaya yaptırmaya karar verdi. Salı sallanır çarşamba çarşafa dolanır misali. flzask şahit doktor hazırlıklı gelsin p.tesi test versin çarşamba yine alırız dedi. olmaz vermem diye tutturdu.
ay sorma benimki hiç üzmez beni kendi alır ilaçları hazırlar yer gider test yaptırır ben üzülmeyeyim diye :)))) nerdeeeeee ilaçları da biz içsek daha çok hoşlarına gider eminim. 2 gün içse 5 gün içmiyor zehir yediriyorum sanki binbir nazla . testi geçen cumartesi yaptırcaktık yarına erteledik dün akşam da haftaya yaptırmaya karar verdi. Salı sallanır çarşamba çarşafa dolanır misali. flzask şahit doktor hazırlıklı gelsin p.tesi test versin çarşamba yine alırız dedi. olmaz vermem diye tutturdu.
ah canım ya ne zor bir durum seni anlıyorum
çünkü aynı zorluğu ben de çekiyorum
Allah yardımcın olsun canım.
ah canım benim seni gördüğüme sevindim.nasıl oldun şimdi daha iyimisin.
amin canım.allah hepimize peygamber sabrı versin.gene onlara allah sağlık sıhat versin de.
bizde seni özlüyorum cnm bazen kimsecikler olmuyoooooo..sohbet etmek içinn..bugün ne güzel burdasın
yok cnm ilaçım yoktu .benim sonrasında kullanacağımm..doktor bana genetik test yazmıştı.onları yaptırdım sonuçları çıktı ama önümüzeki hafta sonuçları almaya
gidicem..göstericem işte..onun dışındada bişey yapmıyoruz biz. benim eşimde seninki gibi nazlı olanlardan..kök söktürüyo ...
bende celalettin hoca ya gitmesi için bikaç defa söyledim ama bi gitmem bi giderim dedi bende daha üstüne gitmiyorum valla.hiçbişey kullanmıyo zaten..
testlerini yaptıralım diyorum tese sonrası son durum nedir onuda ta mart nisan gibi dedi..kıyamma ya evt ailen bilmiyodu..sende zor durummda kalıyosunn tabi..
ne yapcan cnm bi şelikde atlatıcaksınnnnnn..inşallah eşin ikna olur ama doktora gitmeyi bak kaç arkadaş giddi .inşallah hepsi şifa bulur cnmmmmm
evliliğimizin ilk yıllarını hatırlattın bana.ozamanlar Osmangazi Üniversitesinde stajer öğrenciydim.tıp fakültesiyle yanyanaydık.(tabi eşimin durmunu evlenmeden önce biliyordum.)mutemadiyen her hafta sperm testi için gün alırdım.ordaki hemşireler tnımıştı artık beni.hatta biz senin eşini yazmayalım,sen eniyisim gün alma biz söz senin eşini gelirse alıcaz demişlerdi.ama götürememiştim tabi.
hakikaten zor olan durmu bir insan niye bukadar zorlaştırmak ister anlamış değilim.
sağol canım iyiyim hamdolsun
belki ilk olumsuz sonucu aldığımdan daha iyiyim bunda
amin canımcım.
demek genetik testi verdi.bu tür testlerde hemen çıkmıyor dımı.
hatırlıyorum senin eşinde nazlı gurubundan.akşamları inan keçi boynuzu karışımını yediriken önce gözünün önünde bir kaşık ben yiyorum arkaından kendi.oda kaşığı sıyırmadan.bildiğin gibi değil deli olacağım.eninde sonunda götüreceğim Celalettin Hocaya ama önce birton vaaz etmem lazım.anca idrak edebiliyor benim koca.))bilse bunları dediğimi.gideceği varsada gitmez.
demek genetik testi verdi.bu tür testlerde hemen çıkmıyor dımı.
hatırlıyorum senin eşinde nazlı gurubundan.akşamları inan keçi boynuzu karışımını yediriken önce gözünün önünde bir kaşık ben yiyorum arkaından kendi.oda kaşığı sıyırmadan.bildiğin gibi değil deli olacağım.eninde sonunda götüreceğim Celalettin Hocaya ama önce birton vaaz etmem lazım.anca idrak edebiliyor benim koca.))bilse bunları dediğimi.gideceği varsada gitmez.
valla ben de anlam veremiyorum bunları yaparsanız düzelme olabilir dedikleri halde neyin nazıysa artık farklı bir psikoloji. gerçi bu ara macunu yiyor ben demeden. onu da şubatta deneyelim dedi ben bir daha denemek istemiyorum sen hiçbir çaba harcama ben iğne olayım anestezi alayım hormon alayım kusura bakma dedim. tamam ben de ugrasıyorum diyor şimdi.
olumsuz sonuç alınca kaçanlardan biri benim :) ama geri dönüyorum yine :)
bende olumlu sonuç alıp kaybolanlardanım. kulağım çınladı geri geldim :)
Evt cnm 2 negatif olunca birde genetiğe bakalım dedi.. bana..
burda zeynep kamil doğum hastanesinde yaptırdım 2 haftada çıktı başka yerlerde dahada uzun zamanda çıkıyomuşş..
hemde ne nazzzzzz yaniiiiii
hayatım ona yalvarmakla geçiyoooo.bişey yaptıracaksam 5-6 ay öncesşnde söylemeye başlıyorum anca ikna ediyorum çünküüü
yaaaa bi ara bende veriyodum keçboynuzu oda öyle yapıyodu ilk önce sen ye diyodu sonra ben
inş cnm onada ikna ediceksin..
koptum buna aynısını ben de yapıyorum :) ne yemesi gerekiyorsa beraber yiyoruz korkuyorum testesteron falan yukselcek :)
bende olumlu sonuç alıp kaybolanlardanım. kulağım çınladı geri geldim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?