Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım seni görmekte güzellll
iyiyim şükür sen nasılsın?
gece kuşluğuna devam bakıyorumda

Tesekkür ederim canim iyiyim bende.
Can slklntlsl iste ne yapayim bakiniyorum.
Bugün kötü günümdeyim cok karamsar ve cok üzgünüm nedensiz...
Yazarken bile gözlerim yasariyor..Offff

Canlarim nete giremedim su icmeye kalkmistim bi bakiim dedim . Gecmisi fazla okuyamadim neler olup neler bitmis bilmiyorum umarim kotu haber felan yoktur herkez iyidir.

Baharcim
Canim su ve tulay arkadasimizin ihlaslarini okudum canim. Allah kabul eysin insallah.

Su1838 ve Tulay20
Canlarim rabbim cifter cifter bebisler nasip etsin ins en kisa zamanda.

Denizbulut
Canim soyle bi goz gezdirirken yazini okudum. Eltine cok uzuldum . Gecmis olsun . Ssende uzulme tatlim malesef boyle dusuncesiz insanlar cok. Beni en yakin arkadasim aramadi hic hamile kaldiktan sonra. Ki surekli ben onu ariyodum. Nazar deger korkisuyla gorusmek istememis megerse. Yakinlarimda da hamile olanlar ayni seyi yapti. Mevlam herseyi gorur merak etme. Ne dengesiz insanlar var nenim cevremdede bi bilsen. Bende o kadar cok sey yasadim ki . Neyse dusundukce aglayasim geliyor. Aglama krizine girmiyeyim gene isin ozu rabbim bizide evlat sahibi yapsin insallah en kisa zamanda. Boynumuzu bukuk koymasin kucagimizi bos birakmasin insallah.

Topige yeni giren arkadaslar
Hosgeldiniz. Keske bu dertten girmis olmasaydiniz ama burda aileden ote bi bag var. Dusunun sadece su icmeye fiye kalktim gecenin bi uarisi kendimi burda buldum:) umarim fazla aratmadan evlat sahibi olursunuz arkadaslarim. Burasi inan size cok iyi gelecek cunku bizi bizden baskasi anlamiyor kendo ailelerimize soyleyemeyip burda dokuyoruz icimizi. Mevlam en kisa zamanda hepimizin eslerimize sifa verr insallah. Aminnn

neyse kizlar ben kacar. Uykum iyice kacmasin sabah is beni bekler. Masada uyuklamiyim :) hepinizi seviyorum canlarim. Kendinize cok iyi bakin. Allaha emanet olun.

canımm. su1838 ve tülay20 için okudummmm..Allah kabul etsin.......
Rabbim ikiz ikiz evlatlar nasip etsin..:26::26::26:

Günaydın güzel arkadaşlarım.günümüz aydın,umutlarımızın hep taze kalması ümidiyle.
Baharım tulay2 arakadaşımızın ihlaslarını okudum allah kabul etsin inş.gönlündeki muradını tez vakitte versin iş.

canım ya aynı durumdayız... eltimle düğünümüz arasında bir ay var.ben önce evlendim.9 aylık evliyim.eltim hamile ve 1,5 aydan daha az zamanı var doğum için.kayınvalidem sürekli birşeyler örüp duruyor torunları için.inşAllah seninde olur diyor.ama artık bu lafı duymak istemediğimi hissetmeye başladım.kızkardeşimde eltimle aynı dönemde hamile kaldı.şimdi onun için bebek arabası,mama sandalyesi bakıyorum.heyecanlanıyorum.ama sanki uçurumun kenarında gibi hem korku hem heyecan olur ya.öyle bir duygu içinde oluyorum.eşimle dün dertleştik.aslında şu var.eşimle ilk tanıştığımda onu çok sevdim.zaten sadece 3 kere görüşüp ciddi adım atmaya karar vermiştik.3. olan son görüşmemizde.bir konuşma yapmıştı.Yüce Allah her şeyi aynı anda veremeyebilir.diye bir konuşma yapmaya başlamıştı.bir anda ciddileşmiş onu dinlemeye başlamıştım.bir problemim var.bunu ta ilk baştan bilmeni isterim demişti.ne olabilirdiki diye düşünürken.söyleyivermişti.çocuğumuz olamayabilir.zaman durmuş,bir boşluğa doğru düşüyormuş gibi olmuştum.bir kaç saniye içerisinde hızla bir sürü şey düşündüm.eşimden Allah razı olsun.çok tatlı birisi,onu çok seviyorum.ahlakını sevmiştim.aradığım buydu yıllardır...ahlaki yaşantısına dikkat etmeyen birisinin çocuğunu doğurup onunla cebelleşiyor olmakta olabilirdi kaderimde.hem çocuk büyüyecek uçup gidecekti.sevdiğin eşinle olacaktın devam eden hayatında.eşimle iyi,mutlu olmam çok daha önemli diye düşünmüştüm.hem benim de böyle bir sorunum olsa beni kabul etmeseler.bu da çok kırıcıydı.başını önüne eğmiş söylediğini nasıl karşılayacağımı düşünen eşime bakarken söylediklerimin dışında daha çok şeyler düşünmüştüm.ama bir imtihan diye düşündüm.ya çocuğu olursa şimdiye kadar evlenmek için görüştüğüm hiç kimseyi böyle ilk andan sevememiştim,ahlakları hoşuma gitmemişti.ya çocuğu olursa eşi ne kadar şanslı bir eş olurdu diye düşündüm.ve onu kaybetmek istemedim.Allah en doğrusunu bilendir dedim.eşimle şu ana kadar hamdolsun kırgınlığımız olmadı.dün dertleştik gerçekten baba olmak istiyor musun diye.bunu kim istemez dedi.neden çocuk sahibi olmak istiyorsun dedim.güzel bir şekilde yetiştirmek için dedi.bu genel bir düşünce dedim.bizi birbirimize daha çok bağlar dedi.ama ya beni o olursa sevmezsen dedi birlikte büyütürsek birbirimize ayırdığımız vakitte olur.ama sadece kadına kalırsa her şey.mecburen iletişimimiz azalır dedim.şuan çocuk sahibi olan kişilere karşı bir kıskançlık durumunda ya da sinirlilik halinde değilim.ama yıllar geçtiğinde yeğenlerini çok seversen belki bu eksikliğimizi hissetmeye başlayabilirim dedim.çevre baskısı çok değiştirebilir diye korkuyorum.ama gerçek şuki 5 çocuğu olan annem babam kalabalık çocuklu olmak hoşlarına giderken şimdi hepimiz büyüdük ve başbaşa kalıyorlar.tıpkı evlendikleri ilk anda olduğu gibi...ama yine de çocuk evin neşesi...
öpüp koklayacağımız tatlı çocuklar bize de Yüce Allah inşAllah nasip eder.bizler,buradakiler belki istemeden anne baba olan ebeveynlerden daha fazla bilinçli bir anne baba olacağız.çünkü biz gerçekten büyütmenin zorluğunu geçtim taa baştan onu henüz bir hücre bile değilken isteyip,kucağımıza almak için zorluklara göğüs germekteyiz...

Son düzenleme:

tülay için okudum Rabbim ona hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin amin

Şimdi geldim eve bugün tesemiz ve yumurta toplama işlemimiz oldu bakalım yarın kaç embriyo döllendiğini bana bildirecekler herşey iyi geçti ama tabi önemli olan sonuç.
cnm benim gözün aydın demek tesede sperm bulundu çok şükür inşlh biribirinden kaliteli emriyolarla sağlıklı bir bebek getirirsin dünyaya sen yinede durumunuzdan haberdar et cnm umut olduğunu unutma....

canım benim allah c.c sanada sabır selamet versin inşlh
eşinin durumunu bilerek evlenmen de sevginin ne kadar yüce olduğunu gösteriyor zaten
eşine rabbim acil şifalar verip hepimize peygamber soyundan bir soy ihsan eylesin inşlh
durumumuz çok zor bundan dolayı çok hashas insanlarız
aslında ne kıskanırız nede üzülürüz çünkü bebeğinin olmasını
doğal olarak herkes ister biz bu kadar zorluğunu yaşarken başkalarının bebeğininin olmasını kıskanacak kadar
vicdansız bencil değiliz
ama onlar nasıl bir gözle görüp böyle yapma gereği duyuyorlar bilemiyoruz
benim ablam 39 yaşında 1.5 yaşında kızının çocuğu var torunu yani:) facede hep resmini paylaşırım:) maşallah çok tatlı
bundan 2 ay önce ablam kütahyaya çocuğu dr götüreceğiz dedi
gidip gelmişler kızı için birdaha hamileymiş dedi test yaptırdılar bugün dedi
muharrem ayından sonra aldıracaklar dedi daha çocuğu küçük 16 aylık dedi bide bununla nasıl yapacak dedi
ilk bana söyledi ay çok sevindim nolursun abla engel ol aldırmasınlar dedim
o gerçekten bi mucize sanmayın hamilelik hemen kolay kalınıyor diye dedim
nolursun aldırmasınlar diye yalvardım çok sevindim sonra yiyenimle konuştuk felan
çok şükür aldırmaktan vazgeçmişler ve şuanda 2 aylık insan daha çok mutlu oluyor
mesela onlarda ilk benden fikir alma yerine gizlemeyi tercih edebilirlerdi
onların bana anlatmasından ben çok mutlu oldum çok şükür aldırmadılarda şimdi 2 aylık hamile inşlh sağlıklı bir şekilde rabbim kucağına almayı nasip eder....
ama saklandığında biz bu konuda özürlü müyüz diyesi geliyor insanın
kayınvaldemin diğeri gibi bunuda çocuğu olmayacak galiba deyip
ve eltimin ve kayınımın dr dr gezmelerinden
bizi kötü örnek olarak algıladıklarını anladım ve çok üzüldüm
neyse yaa allah inşlh en kısa zamanda yeniden kısmet eder inşlh
kimseyi bununla sınamasın rabbim
dün akşama kadar ağladım
eve gittim evde ağladım bi duş alıp eşime görünmeden yattım
sabah gözlerim nasıl şişmiş açamadım
allahtan patron yok işte rahatım yoksa ne diyecektim bilmiyorum
birde ben şunu görüyorum
bebeği olmayan insanlar gerçekten birbirini çok seven çok değerli
çok iyi çok merhametli melek gibi insanlar
eşlerini çok seven hiç kıyamayan çok kaliteli insanlar
rabbimin bizleride bu şekilde sınadığını düşünüyorum
ilk başta eşlerimizle sağlığımızı bozmasın allahım onları başımızdan eksik etmesin inşlh
ağzımızın tadını huzurumuzu bozmasın rabbim
bizleri göğsü merhametli iyi insanlarla karşılaştırsın ve bu dertten bizlere bi çıkış kapısı açsın inşlh amin..

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız?baharcığım ben tülay arkadaşımın duasını okudum unutmadan söyliyeyim dedim.tülay canım Allah sana tarafından hayırlı ikiz evlat versin inşallah

denizbulut canım üzme kendidini dünya dönüyor ve bu olaylar sırayla hepimizin başına geliyor
yakınımızdaki insanlar hamile olmasada dışarıda gördüğümüz insanlar bile içimizi acıtıyor.
geçen gün kardeşim diyorki abla bir hamile görünce ne hissediyorsun üzülüyormusun
bende onun adına seviniyorum kendi adımada dua ediyorum Rabbim banada nasip etsin diye
benimde ablam ve yengem aynı zamanda hamile kaldılar birgün arayla doğdu yiğenlerim
bir araya gelince sohbetleri aynıydı aynı dili konuşuyorlardı kızkardeşimde kolumdan çekip benimle alış verişe gitmek istediğini söylüyordu
eve geldiğimde elim kolum poşetlerle dolu oluyordu kardeşim neye el atsam üzülmiyeyim diye hediye alıyordu
keşke diyordum Rabbim banada yaşatsa bu mutluluğu gözümün ucuylada olsa çekinerek baktığım o koca göbeklilerden biride ben olsaydım
çok içim yanıyordu onların koca göbeklerini görmekten gizli gizli gözyaşı döküyordum ama taki dünyaya geldi meleklerim onlardan çok anne oldum bebeişlere
inana eğer sakınmazlarsa evlatlarını onlardan daha çok seviyorsun o sevimli yumurcakları
tabiki anlayışsız insanlarda yok değil nazar değer diye sakınırlarsa işte o zaman evlatsızlığın çok acıtır içini
Rabbim inşallah sanada banada isteyen herkese en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin amin

evt cnm özeniyoruz ve doğal olarak içimiz acıyor ama bunun adı kıskançlık değil tabiki bunu biz ve bizim
durumumuzda olan insanlar anlayabiliyor ancak
inşlh cnm senin için zaman daraldı sen o koca göbeklilerden biri olacaksın
böyle yazıları okuduğumda elimizden bişey gelmediğini anlıyorum ve çaresizliğe düşüp anca ağlıyorum
O kadar içten yazmışsınki bu acıyı anca rabbim dindirebilir
inşlh allahım artık dua etmekten dilimde dolanıyor evlat isteyen herkese ve burdaki can arkadaşlarıma biran önce hayırlı evlatlar versin...
Bu kaderimizi değiştirsin inşlh amin..

Son düzenleme:
SON SAYFAYI OKUDUM KIZLARRRRR ALLAH BÜYÜKKKK ONDAN GELEN İÇİN ONA SIĞINACAĞIZ:26: KOLAY ŞEYLER DEĞİL BU YAŞANANLAR ÜZERİNDEN YILLARDA GEÇSEEEEE BU DEĞİŞMİYOR İNSANALAR (bizim durumuzda olanları )ÜZMEYE DEVAM EDİYORLARRRR BİZİMMM DE PSKOLOJİMİZ ZATEN ÇOK HASAS :44::44:BAZAN İNSANLAR BİZE KARŞII NORMAL DAVRANSALARDA (onlar kendi yaşadıklaırnı paylaşırken bizi üzmek istemeselerde amaçları sadece mutluluklarını paylaşmak olsada )BİZ ALINIYORUZ:44::44::44: ÇÜNKİ BİZİM AÇIKTA OLAN YARAMIZ VAR :26::26:RÜZGAR ESSE BİZİM YARAMIZ ACIYORR AMA BUNU KARŞI TARAFTDAKİLER BİLMİYOR YAŞAMAYANDA BİLEMEZ ZATENNN LÜTFEN KIZ LAR ÜZMEYİN KENDİNİZİ (bu münkünmü bilmiyorum ama )KIZSAKDA AĞLASAKDA BU BİZİM GERÇEĞİMİZ RABBİM YAŞARKEN BU DURUMU ÇİLE HALİNE GETİRMEDEN YAŞAMAYI NASİP ETSİNN:26::26::26: BU SINAVIMIZI AŞMAYI BAŞARIYLA AŞMAYI NASİP ETSİNNN MÜKAFATLARIMIZ VERSİN ÇOK ZOR HEMDE ÇOOOOOOOKKKK :44::44::44:YILLAR GEÇTİKCEDE AĞILAŞAN BİR YÜKKK :26::26::26:AMA İNŞŞ HEPİMİZ BİR GÜN ANNE OLURUZ VE HAYIRLI SĞALIKLI EVLATLAR YETİŞTİRİRZ YİNE SÖYLÜYORUM:26: RABBİMDEN GELEN İÇİN RABBİME SIĞINMAKTAN BAŞKA YAPILACK HİÇ BİR ŞEY YOKKKK:26::26: KALANINIDA (bizleri isteyerek üzenleri)ALLAH HAVALE EDELİM RABBİM DAHA FAZLA BEKLETMESİN HİÇ BİRİMİZİ Eki Görüntüle 580374

tabikide kıskançlık değil çevremde çocuk yapmayan birsürü kişiye yol gösterdim çoğu bebeğini kucağına aldılar
neden bebek yapmıyorsunuz bu kadar zaman geçti bak ben istiyorum olmuyor siz şimdi istemiyorsunuz acaba isteseniz Rabbim verecekmi
dediğim çoğu kişi hayır aslında istiyoruz ama çevre baskısından dolayı istemiyoruz diyoruz dediler
bende hep bildiklerimi öğrettim onlara evladı olanlar hep duacı oldular bana
birgün olduki bir arkadaşım 5 sene boyunca çocuğu olmadı ona o kadar yardımcı oldum bebeği oldu ne birgün canı sıkkınmış bebeğe sakın dokunma dedi bana
Allah2ım bu ne acı birşeydi ne olduda bu kadar kötü gününde yanında olduğum arkadaşım bebeği olduktan sonra olmayan günlerini unutmuştu
benim üzüleceğimi nasıl olsun anlamamıştı inan bir hafta boyunca hep ağladım taki arkadaşım benden özür dileyip bilinçsiz şekilde yaptığını söyleyip defalarca özür dileğene kadar
kinci değilim ama bebek benim zaafım kimin olursa olsun severim bir ihtiyaçları olursa yardımcı olurum çevremdeki herkes beni tanıyor
Rabbimden sabrımızın mükafatını verir ve bizlerde biran evvel evlatlarımıza kavuşuruz inşallah o zaman kim ne derse ne yaparsa umursamayız
ama şu anda hassas olduğumuz için çok içimiz acıyor herkesin bizi anlaması lazım diye düşünüyorum

Baharcigim ben tülayin duasini okudum canim...

Tülaycigim rabbim tez vakitte anne olmani nasip etsin canim.

Arkadaşlar kaan beyin tedavisi gerçekten işe yaradı tabi önce allahın izniyle. 15 yumurtam toplanmıştı dün 11 tanesi dolu çıkmış bugün aradığımda 5 embriyonun döllenmeye başladığını söylediler. Bundan önce iki tedavi daha gördüm fakat iki embriyonun üzerine hiç çıkamamıştık.

cnm çok sevindim gözün aydın
en sağlıklı biçimde bölünmeye devam ederler embriyolarınız inşlh..
Peki kaan bey size ne tedavisi uyguladı cnm
neler kullandınız
anladığım kadarı ile sizde sperm çıkışı vardı
bitkisel olarak birşeyler de kullandınızmı bizde kaan beyin hastasıyız 2 yıldır ama
hiç bir ilerleme kaydedemedik
çelişkili konuşmaları ve tutarsız davranışları nedeniyle bi çok arkadaş onu bıraktı bende
hepsini bildiğim halde ısrarla kaan bey dedim ama yok olmuyor onunla
benim eşim ameliyat olalı 14 ay oldu 14 aydır iğne ilaç bitkisel kullanıyoruz ameliyata çağırdı gitmedik ne zaman gideceğimizde belli değil
bu iğneleri ve clomeni daha ne kadar kullanacağız bilmiyoruz hiç bişi söylemiyor kısmetse yarın son kez görüşeceğiz ve onunla yollarımızı ayıracağız....

hangi hastanede tüp bebek tedavisi gördünüz.bu arada inşallah rabbim sana bebişini bağışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…