Nasilsin canim seni görmek ne güzell...
canım seni görmekte güzellll
iyiyim şükür sen nasılsın?
gece kuşluğuna devam bakıyorumda
Kızlar biliyosunuz haziran ayında kayınım evlendi eltim olmuştu
hemen bebek istediler tabi ilk aydan sonra olmayınca ürülog kadın doğum hepsine gitmişler
bundan bi 10-15 gün kadar önce tuhaflıklarını hissettim kayınvaldem görümcem
hepsi benden gizli saklı konuşmalar
hoş sohbetler felan ama bana gebelikle ilgili kimse bişey söylememişti
cumartesi gece eltim rahatsızlanmış dr gitmişler düşük tehlikesi var vs denmiş
dün bizde eşimle kahvaltıya gittiğimizde 12 de kardeşi aradı
abi eşimin kanaması var hastaneye yatırdılar yengem gelsin diye
şaşırdım eltimi aradım yenge bebek varmış düşük yapmışım dedi
çok şaşırdım ve tuhaf oldum birden üstüme hüzün burukluk kızgınlık herşey çöktü
neyse eşim beni hastaneye götürdü
odasına çıktım geçmiş olsun haber vermiyorsunuz dedim
aa yenge dedi bizde dün öğrendik dedi
ama 05.12.2012 tarihli gebelik testi kağıdı diğer evraklar herşey ortadaydı
benden gizlemelerine çok üzüldüm bi mana çıkartamadım
gece refakatçı olarak benim kalmamı istedi
görümcem o sabah işe gidecek dinlenmesi lazım annem kalsın dedi
eltim kayınvaldemden hoşlanmadığı için istemedi
bana sen kal dedi
dün gece onun yanında kaldım ağrısı vardı
sabahda hastaneden direk işe geldim
canım çok sıkkın kızlar
çok üzüldüm hem onun adına hemde kendi adımıza
ben nasıl bişeyle sınanıyorum anlayamadım
eşimde tuhaf oldu benim gözlermin içine baktı hep
bende artık bu dertten kurtulmak istiyorum
şuan çok kötüyüm tarif edilmesi zor duygular içersindeyim
rabbim nolursun tez zamanda bizede bi mucize yaşat nolursun benim ve benim durumumda
olupta bu dertten kurtulmak isteyen herkese bitmeyen yüce servetinden mucizeler ver yüzümüzü güldür inşlh
ARUNA--------------------------------------------------40
ASKBEBEK----------------------------------------------OKUYAMIYOR
BAHAR85-----------------------------------------------40
BENGUSUU---------------------------------------------OKUYAMIYOR
BİRUMUT99---------------------------------------------40
CİCEK00------------------------------------------------40
DENİZBULUT-------------------------------------------40
ECRİN23------------------------------------------------40
ESMA----------------------------------------------------40
FLZASK2003-------------------------------------------40
HASRET------------------------------------------------40
HMTNZL------------------------------------------------40
KADER60-----------------------------------------------OKUYAMIYOR
KADER_NL----------------------------------------------40
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------40 =OKUDU
MİXER07------------------------------------------------40
NURSEN------------------------------------------------OKUYAMIYOR
NİLDA015----------------------------------------------40
NZLYLN-------------------------------------------------40
PITIRCIK43---------------------------------------------40
SAGANAK-----------------------------------------------40
SEVAL0817---------------------------------------------40
SU1838-------------------------------------------------40
TULAY20------------------------------------------------40
UMUT99-------------------------------------------------40
VCK------------------------------------------------------40
YASEMENSU--------------------------------------------40
YAREN16------------------------------------------------40
ZAMBAK06----------------------------------------------OKUYAMIYOR
34BC-----------------------------------------------------40
NOT:Önce euzü besmele ile başlanır ve her sureden önce besmele çekilir.
İhlas Sûresi ve Anlamı
Bismillahirrahmanirrahim.
Kul hüvellâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüven ehad.
“De ki: O Allah birdir, büyüklük onda nihayet bulmuştur, daim ve bakidir, her şeyden müstağni ve her dileğin merci'dir. Doğmamış, doğurmamıştır. Hiç bir eşi ve benzeri yoktur.”
Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.
cnm benim gözün aydın demek tesede sperm bulundu çok şükür inşlh biribirinden kaliteli emriyolarla sağlıklı bir bebek getirirsin dünyaya sen yinede durumunuzdan haberdar et cnm umut olduğunu unutma....Şimdi geldim eve bugün tesemiz ve yumurta toplama işlemimiz oldu bakalım yarın kaç embriyo döllendiğini bana bildirecekler herşey iyi geçti ama tabi önemli olan sonuç.
canım ya aynı durumdayız... eltimle düğünümüz arasında bir ay var.ben önce evlendim.9 aylık evliyim.eltim hamile ve 1,5 aydan daha az zamanı var doğum için.kayınvalidem sürekli birşeyler örüp duruyor torunları için.inşAllah seninde olur diyor.ama artık bu lafı duymak istemediğimi hissetmeye başladım.kızkardeşimde eltimle aynı dönemde hamile kaldı.şimdi onun için bebek arabası,mama sandalyesi bakıyorum.heyecanlanıyorum.ama sanki uçurumun kenarında gibi hem korku hem heyecan olur ya.öyle bir duygu içinde oluyorum.eşimle dün dertleştik.aslında şu var.eşimle ilk tanıştığımda onu çok sevdim.zaten sadece 3 kere görüşüp ciddi adım atmaya karar vermiştik.3. olan son görüşmemizde.bir konuşma yapmıştı.Yüce Allah her şeyi aynı anda veremeyebilir.diye bir konuşma yapmaya başlamıştı.bir anda ciddileşmiş onu dinlemeye başlamıştım.bir problemim var.bunu ta ilk baştan bilmeni isterim demişti.ne olabilirdiki diye düşünürken.söyleyivermişti.çocuğumuz olamayabilir.zaman durmuş,bir boşluğa doğru düşüyormuş gibi olmuştum.bir kaç saniye içerisinde hızla bir sürü şey düşündüm.eşimden Allah razı olsun.çok tatlı birisi,onu çok seviyorum.ahlakını sevmiştim.aradığım buydu yıllardır...ahlaki yaşantısına dikkat etmeyen birisinin çocuğunu doğurup onunla cebelleşiyor olmakta olabilirdi kaderimde.hem çocuk büyüyecek uçup gidecekti.sevdiğin eşinle olacaktın devam eden hayatında.eşimle iyi,mutlu olmam çok daha önemli diye düşünmüştüm.hem benim de böyle bir sorunum olsa beni kabul etmeseler.bu da çok kırıcıydı.başını önüne eğmiş söylediğini nasıl karşılayacağımı düşünen eşime bakarken söylediklerimin dışında daha çok şeyler düşünmüştüm.ama bir imtihan diye düşündüm.ya çocuğu olursa şimdiye kadar evlenmek için görüştüğüm hiç kimseyi böyle ilk andan sevememiştim,ahlakları hoşuma gitmemişti.ya çocuğu olursa eşi ne kadar şanslı bir eş olurdu diye düşündüm.ve onu kaybetmek istemedim.Allah en doğrusunu bilendir dedim.eşimle şu ana kadar hamdolsun kırgınlığımız olmadı.dün dertleştik gerçekten baba olmak istiyor musun diye.bunu kim istemez dedi.neden çocuk sahibi olmak istiyorsun dedim.güzel bir şekilde yetiştirmek için dedi.bu genel bir düşünce dedim.bizi birbirimize daha çok bağlar dedi.ama ya beni o olursa sevmezsen dedibirlikte büyütürsek birbirimize ayırdığımız vakitte olur.ama sadece kadına kalırsa her şey.mecburen iletişimimiz azalır dedim.şuan çocuk sahibi olan kişilere karşı bir kıskançlık durumunda ya da sinirlilik halinde değilim.ama yıllar geçtiğinde yeğenlerini çok seversen belki bu eksikliğimizi hissetmeye başlayabilirim dedim.çevre baskısı çok değiştirebilir diye korkuyorum.ama gerçek şuki 5 çocuğu olan annem babam kalabalık çocuklu olmak hoşlarına giderken şimdi hepimiz büyüdük ve başbaşa kalıyorlar.tıpkı evlendikleri ilk anda olduğu gibi...ama yine de çocuk evin neşesi...
öpüp koklayacağımız tatlı çocuklar bize de Yüce Allah inşAllah nasip eder.bizler,buradakiler belki istemeden anne baba olan ebeveynlerden daha fazla bilinçli bir anne baba olacağız.çünkü biz gerçekten büyütmenin zorluğunu geçtim taa baştan onu henüz bir hücre bile değilken isteyip,kucağımıza almak için zorluklara göğüs germekteyiz...
denizbulut canım üzme kendidini dünya dönüyor ve bu olaylar sırayla hepimizin başına geliyor
yakınımızdaki insanlar hamile olmasada dışarıda gördüğümüz insanlar bile içimizi acıtıyor.
Geçen gün kardeşim diyorki abla bir hamile görünce ne hissediyorsun üzülüyormusun
bende onun adına seviniyorum kendi adımada dua ediyorum rabbim banada nasip etsin diye
benimde ablam ve yengem aynı zamanda hamile kaldılar birgün arayla doğdu yiğenlerim
bir araya gelince sohbetleri aynıydı aynı dili konuşuyorlardı kızkardeşimde kolumdan çekip benimle alış verişe gitmek istediğini söylüyordu
eve geldiğimde elim kolum poşetlerle dolu oluyordu kardeşim neye el atsam üzülmiyeyim diye hediye alıyordu
keşke diyordum rabbim banada yaşatsa bu mutluluğu gözümün ucuylada olsa çekinerek baktığım o koca göbeklilerden biride ben olsaydım
çok içim yanıyordu onların koca göbeklerini görmekten gizli gizli gözyaşı döküyordum ama taki dünyaya geldi meleklerim onlardan çok anne oldum bebeişlere
inana eğer sakınmazlarsa evlatlarını onlardan daha çok seviyorsun o sevimli yumurcakları
tabiki anlayışsız insanlarda yok değil nazar değer diye sakınırlarsa işte o zaman evlatsızlığın çok acıtır içini
rabbim inşallah sanada banada isteyen herkese en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin amin
tabikide kıskançlık değil çevremde çocuk yapmayan birsürü kişiye yol gösterdim çoğu bebeğini kucağına aldılarevt cnm özeniyoruz ve doğal olarak içimiz acıyor ama bunun adı kıskançlık değil tabiki bunu biz ve bizim
durumumuzda olan insanlar anlayabiliyor ancak
inşlh cnm senin için zaman daraldı sen o koca göbeklilerden biri olacaksın
böyle yazıları okuduğumda elimizden bişey gelmediğini anlıyorum ve çaresizliğe düşüp anca ağlıyorum
O kadar içten yazmışsınki bu acıyı anca rabbim dindirebilir
inşlh allahım artık dua etmekten dilimde dolanıyor evlat isteyen herkese ve burdaki can arkadaşlarıma biran önce hayırlı evlatlar versin...
Bu kaderimizi değiştirsin inşlh amin..
arkadaşlar kaan beyin tedavisi gerçekten işe yaradı tabi önce allahın izniyle. 15 yumurtam toplanmıştı dün 11 tanesi dolu çıkmış bugün aradığımda 5 embriyonun döllenmeye başladığını söylediler. Bundan önce iki tedavi daha gördüm fakat iki embriyonun üzerine hiç çıkamamıştık.
Arkadaşlar kaan beyin tedavisi gerçekten işe yaradı tabi önce allahın izniyle. 15 yumurtam toplanmıştı dün 11 tanesi dolu çıkmış bugün aradığımda 5 embriyonun döllenmeye başladığını söylediler. Bundan önce iki tedavi daha gördüm fakat iki embriyonun üzerine hiç çıkamamıştık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?