cnm benim evt kısmetse 12 de otobüse binicez
sabah ankara üniersitesinde olucaz eşim test verecek sinan beyle görüşüp kaan beyi görmeye
ibni sina hastanesine gidicez hayırlısı olsun inşlh
dualarınızı eksik etmeyin kızlar sperme dair birşeyler görünür
yeniden umut dolarım inşlh
cnm Allah yardımcın olsun bi spermler bulunsun döllenme olsun transferin olsunda sonrakileride sonra düşünürsün kafanı çok yorma kan pıhtılaşması herkesde oluyor iğnelerle vs bi şekilde önlemi alınır olcağı varsada olur hiçbirşeyin önüne geçilmiyor...bendede kan pıhtılaşması var gerekirse 9 ay o iğneleri vurulmaya hepimiz hazırız bunuda biliyorum ama rabbim önce bebeiğimizi karnımızda taşımayı nasip etsinde sağlıcakla...tedavin hayırlı olsun ...iyi akşamlar ...uzun zamandır yazmadımm ama sizi uzaktan takip ediyordumm :) günlük giremesemde girdikçe her sayfayı okuyordumm..
sanırım vck benimle hemen hemen aynı tarihte başlayacaksın tedaviye.. bende umut tüpbebekde başlayacağım kısmetse 21 günlük ilacım bitti 2-3 güne kalmaz adet olurum ve sonunda tedavime start verilir inşallah.... ekim 1 den itibarenn umutta git gitt gell anca bu ay başlayabileceğiz..
kızlar bu arada bir sorum olacak bilginiz varmı bilmiyorum amaaa,,şimdiden karamsarlığa düştümmm.. eşim azosperm 3.tesesini olacak emre beyde..
-eşim azosperm
- benimm kanda pıhtılaşma (heterezigot taşıcıcı(c677))
-rahimde miyom
-rahim üst duvarında çökme
-hiper troidd(şimdilik kontrol altında)
azosperm benim için başlıbaşına sorunken birdee kendim ile ilgili olan problemler çıktı.. ilk başta umursamazken 2 gündür sitrese girdim. bu topiği http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...eniyle-dusuk-yasayanlarin-paylasim-alani.html tesadüfen buldum vede takip etmeye başladım.hamile kalmam mucize olmasına rağmennn gebelik olsa bileee kanda pıhtılaşma sorunu nedeniyleee bebeği kaybedebilirmişimmm.. bilinçlenmek için topiği takip ediyorum amaa bir yandanda pskolojim bozulduuu.... doktorum iğne kullanacaksın transfer sonrası desede bunun dozajları çok önemliymiş yüksek dozda kan fazla sıvılaşınca yada düşük dozda pıhtılaşınca bebeği kaybediyormuşsun.. ayrıca hemetoloğla görüşmelii vede hemen diyete başlanmalıymışş.. vs.vs...
offf allahımmm hepimize yardım etsinn..hamile kalsam bileee tadını çıkaramayacağımm sanırımm..
benden son havadisler( buraya güzel haberlerle gelmek istiyordum ama ne yazıkki bizim sınavımız bitmemiş daha yeni bir tedavi daha gördüm bu hafta sonu yumurta toplamam vardı 2tn 1. kalite yumurtam toplandı ama ne yazıkki döllenme olmadı hiç kıpraşmamışlar veletler neyse bu sefer daha kolay oldu sonuca alışmak benim için önceki olumsuzluklar beni her mutsuz sona alıştırdı açıkcası bundan sonra tedaviye ara vericem ne zmn başlarım bilmiyorum artık... eşime kürler uygulıyıp doğal sperm çıkışını beklicem dondurulmuş sperm var ama ben onlarada güvenmiyorum artık teseyle bulunan sperm bize yaramıyor dölllenmiyor... bundan sonra dışardan takip etmiyip ara ara girip yazarım artık..herkese sevgiler
herşeyin hayırlısı arkadaşım demekki sınavın daha bitmemiş..inşallah bu durumu rabbim senin için hayırlı eyler..bizimde tesede bulunyordu ama döllenme sayısı 1 geçmiyordu..onca yumurtya rağmen tek embriyo dölleniyordu ..nasip olmayınca olmuyor iştee..tek yumurta tek embriyoyla hamile kalan arkadaşım var.. bizim dahaa sınavımız devam ediyorrr demekki..allah yardımcımız olsun..
cnm Allah yardımcın olsun bi spermler bulunsun döllenme olsun transferin olsunda sonrakileride sonra düşünürsün kafanı çok yorma kan pıhtılaşması herkesde oluyor iğnelerle vs bi şekilde önlemi alınır olcağı varsada olur hiçbirşeyin önüne geçilmiyor...bendede kan pıhtılaşması var gerekirse 9 ay o iğneleri vurulmaya hepimiz hazırız bunuda biliyorum ama rabbim önce bebeiğimizi karnımızda taşımayı nasip etsinde sağlıcakla...tedavin hayırlı olsun ...
ARUNA--------------------------------------------------40
ASKBEBEK----------------------------------------------OKUYAMIYOR
BAHAR85-----------------------------------------------40
BENGUSUU---------------------------------------------40
BİRUMUT99---------------------------------------------40
CİCEK00------------------------------------------------40
DENİZBULUT-------------------------------------------40
ECRİN23------------------------------------------------40
ESMA----------------------------------------------------40
FLZASK2003-------------------------------------------40
HASRET------------------------------------------------40
HMTNZL------------------------------------------------40
KADER60-----------------------------------------------40
KADER_NL----------------------------------------------40
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------40 =OKUDU
MİXER07------------------------------------------------40
NURSEN------------------------------------------------OKUYAMIYOR
NİLDA015----------------------------------------------40
NZLYLN-------------------------------------------------40
PITIRCIK43---------------------------------------------40
SAGANAK-----------------------------------------------40
SEVAL0817---------------------------------------------40
SU1838-------------------------------------------------40
TULAY20------------------------------------------------40
UMUT99-------------------------------------------------40
VCK------------------------------------------------------40
YASEMENSU--------------------------------------------40
YAREN16------------------------------------------------OKUYAMIYOR
ZAMBAK06----------------------------------------------OKUYAMIYOR
34BC-----------------------------------------------------OKUYAMIYOR
NOT:Önce euzü besmele ile başlanır ve her sureden önce besmele çekilir.
İhlas Sûresi ve Anlamı
Bismillahirrahmanirrahim.
Kul hüvellâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüven ehad.
“De ki: O Allah birdir, büyüklük onda nihayet bulmuştur, daim ve bakidir, her şeyden müstağni ve her dileğin merci'dir. Doğmamış, doğurmamıştır. Hiç bir eşi ve benzeri yoktur.”
Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.
yakın zamanda tedaviye başlayacaksın canım. soğan kürünü yapma.
canımcım neden soğan kürünü kullanmıyayım tedavi öncesinde kullanılmasının bir sakıncası olduğunu bilmiyordum.
bende miyom var ve miyomun erimesi için saraçoğlu soyan kürü uygulamamı söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?