öncellikle gözğn aydın.inşallah sonuda güzel olur canım.tedavi sürecini anlatabilirmisin.nerde tese oldunuz.tüp bebek nerde yaptırıyorsunuz.bizde kaan hocada tedavi oluyoruz.başka doktorlarada gittik ama teseden başka şansımız olmadığı için kaan hocada karar kıldık.çünkü bizim için ameliyatı yapacak işin ehli lazım.daha önce sperm çıkışınız varmıydı.önceki tedavilerindemi ameliyattı.Arkadaşlar kaan beyin tedavisi gerçekten işe yaradı tabi önce allahın izniyle. 15 yumurtam toplanmıştı dün 11 tanesi dolu çıkmış bugün aradığımda 5 embriyonun döllenmeye başladığını söylediler. Bundan önce iki tedavi daha gördüm fakat iki embriyonun üzerine hiç çıkamamıştık.
dün geceden beri bende yandım kavruldum.ağlamaktan ve düşünmekten sanki yaşlandım.benki evlat edinmeye karşı ama ben bile acaba demeye başladım.rabbim ümmeti muhammedi sen zürriyetsiz bırakma.yaşlandığımızda etrafımızda evlatlarımızla bizleri sevindir rabbim.amiiiin.Ömür Dediğin-Sevim-Ahmet Ölmez - TRT Haber - Türkiye`nin Haber Kaynağı
bacılar ne diyim yandım kavruldum
nasılsın canım.
çok şükür.iyi diyelim iyi olsun canım.iyiyim elhamdülillah canım sen nasılsın.
selam tatlım yemeği koydum burada ondan geç yazdımmmmmmmmm nasılsın canım
HOŞGELDİN CANIM ELLERİNE SAĞLIK.BENDE HAVA SOĞUK TEDAVİ ÖNCESİ HASTALANMIYAYIM DİYE SABAHTAN AKŞAMA KADAR EVDE OTURUYORUM
SABAHTAN YAPTIM YEMEĞİMİEŞİMİN GELMESİNİ BEKLİYORUM AMA BEN YEDİM ONU BEKLEYİNCE GEÇ OLUYOR VE SONRA KİLO ALIYORUM
ONUN HARİCİNDE SOĞAN SUYU İÇİYORUM İLAÇLARIMI AKSATMIYORUM ARTIK KIZMAYIN SAKIN SÖZ DİNLİYORUM
yakın zamanda tedaviye başlayacaksın canım. soğan kürünü yapma.
CNM BENİM GÖZÜN AYDIN İNAN ÇOK SEVİNDİM
İNŞLH SİZİN İÇİN HAYIRLI BİR EVLAT OLACAK
HAKKINIZDA HAYIRLISI BİTANEM SİZLER KOCA YÜREKLİ YÜCE İNSANLARSINIZ
MUTLAKA BUNUN DAHA BÜYÜK MÜKAFAATLARINI GÖRECEĞİNİZE EMİNİM.....BAHAR VE MERCANCIĞIMA BENDE EŞLİK EDEYİM
denizbulut,üzüntünü ve duygularını tahmin ettiğinden daha çok anlıyorum ve okuduğumdan beri inan bende çok üzüldüm.ne söylesen haklısın ama sen o kadar iyi niyetlisin ki bütün gece başında beklemişsin.önceden bilseydin yine onların davranışları seni üzecekti sonuçtan dolayı daha da üzeceklerdi belkide.
bu insanlara söyleyecek çok şey var da en iyisi Allaha havale etmek.layıkları neyse onu bulsunlar.üzme kendini daha fazla.
EVT CNM BUNU HERKES BİLİYORMUŞ 2 HAFTA OLMUŞ HERKES ÖĞRENELİ
ELTİM BENİMLE BİRLİKTE OLMAK İÇİN HER HAFTA SONUNU İPLE ÇEKER
HİÇ HAFTA TATİLİMDE DİNLENMEM ONUNLA VAKTİMİ EÇİRİRİM GEÇEN HAFTA
İHTİYAÇLARI İÇİN ÇARŞIYA GİTTİK AMA HİÇ BAHSETME GEREĞİ DUYMADI
BELKİDE KENDİNCE ÜZMEMEK İÇİ AMA BU NASILSA ORTAYA ÇIKACAK BİŞEY
BU BENİ ÇOK İNCİTTİ HALA KENDİME GELEMEDİM
BEN DUALARIMDA ONUDA KATARDIM HEP BEN ARIYORUM O ARAMASIN DİYE
YADA ÇOK İSTEDİĞİMDEN ÖZLEMİMDEN DOLAYIMI BÖYLE OLDUM BİLMİYORUM..6
canım öncelikle geçmiş olsun eltine çok üzüldüm düşük yapmasına...
bizler biliyoruz evlat hasretinin ne olduğunu rabbim kimselere vermesin böyle bi acı...
onlar için gerçekten çok üzüldüm...
rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin inş...
ama bi okadar da kızdım...
nedense çocuğu olmayanlara yapılan muamele hep aynı...
aman söylemeyelim bilmesinler...
nedenini sorsan "işte biz siz üzülmeyin diye söylemedik" e bağlarlar konuyu...
artık gerçekten üzülmesinler diye mi yoksa kıskanırlar düşüncesiyle mi böyle yapıyorlar bilemiycem...
ama bildiğim bişey var ki sebep ne olursa olsun asıl sakladıkları zaman insanın canı daha çok yanıyor...
çünkü düşünüyorsun neden başkaları biliyorda benden gizleniyor...
ben kötü düşünceli biri miyim nedir sorun diye...
aynı konuyu bu topikten bi arkadaşla daha 1-1,5 hafta önce konuştuk...
aynı mevzudan onunda canını yakmıştı eşinin ailesi...
mutlaka hepimiz yaşamışızdır...
bizde yaşadık eşim 2. tedavisindeyken kemoterapiye başlandığının 1. ayında eşime infertilite olabileceğini söylemişlerdi...
evet ozaman üzüldük (daha çok eşim) ama geçti o an önemli olan eşimin sağlığıydı...
sonra konyadan ablası geldi ozaman kızı 1 yaşındaydı...
kuzenimden öğrendim 2. ye hamileymiş evde anlaşmışlar aman kocişimle ben duymayacakmışız üzülürmüşüz...
kuzenim söyledi "ablam böyle böyle teyzemler böyle söyledi ama sen bil" diye...
öyle üzüldüm öyle içim sızladı ki aklınca bizi üzmeyecekler...
tamamda ben ablam hamile diye kıskanacak mıyım o an...
benim derdim eşimin sağlığıyken ablasının hamileliğine mi takacaktım...
üstünden bikaç hafta geçti annnesi söyledi hiç umrumda olmadı benimde...
öyle işte dediğim gibi hepimiz yaşıyoruz bu durumu...
nasıl acı gününde seni yanında istiyorsa keşke ilk öğrendiğinde de ailesiyle paylaşırken sana da anlatsaydı ozaman eltin...
ama kimse bizim gibi düşünmüyor işte...
canım benim inş en kısa zamanda rabbim sizinde yüzünüzü güldürür...
sizde çok emek verdiniz hepimiz görüyoruz işte...
onca zamandır kullanmadığınız ilaç kür kalmadı...
rabbim inş verdiğiniz emeklerin karşılığını verir yüzünüzü evlatlarınızla güldürür canım
EVT CNM GERÇEKTEN KISKANÇLIK DEĞİL
BUNU ANCA SİZLER ANLARSINIZ AMA ONLARIN RUH HALİ NEYDİ BİLMİYORUM
BUGÜN EŞİMİN AMCASININ EŞİYLE KONUŞTUK
KAYINVALDEM VE GÖRÜMCEMLE KONUŞMUŞ
GÖRÜMCEMDE 6 AYLIK HAMİLE VE ODA BENDE SAKLAMIŞTI
YENGEM NEDEN ONDAN SAKLIYONUZ GİZLİ SAKLI DAVRANIYOSUNUZ
İŞİNİZ DÜŞTÜMÜ ONU ARAYIP BULUYOSUNUZ DEMİŞ
ODA 2 HAFTA ÖNCE ÖĞRENDİKLERİNDE KENDİLERİ HERKESE SÖYLEDİLER
DAHA ERKEN DURUN DEDİM SONRA ABİNE FELAN SÖYLEYELİM DEDİM VS.VS .ŞEYLER DEMİŞ
BUNDAN 2-3 AY KADAR ÖNCE KAYINVALDEMDE ELTİME SENİNDE
DİĞERİ GİBİ ÇOCUĞUN OLMAYACAK HERALDE DEYİNCE KIZDA KIZMIŞ
BİKAÇ KİŞİYE SÖYLEMİŞ DOĞAL OLARAKTA EŞİMDEKİ DURUMDAN VARMI DİYE KAYINIM FELAN BİRLİKTE DR.GÖRÜNMÜŞLER
BUNLARI DUYUNCA CANIM DAHA BİR YANDI BUGÜN
BENDE KAYINVALDEM ANNE GİBİ OĞLUNA BAKSAYMIŞ ONUNDA ÇOCUĞU OLURDU
BİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ DEDİM
ELTİM KAYINVALDEMDEN HOŞLANMIYOR SÜREKLİ TAVIRLARINA TAKILIYOR
BEN STÜNDE DURMAMASI GEREKTİĞİNİ ZAMANLA ALIŞACAĞINI
BENDE ONUNLA 5 YIL OTURDUĞUMU İYİ GEÇİNLER DİYE HEP OLUR YANLARINDAN BAHSEDERDİM
TAMAM SÖYLEMEYEBİLİRLER KENDİLERİNCE SEBEPLERİNDEN DOLAYIDÜN YANINA GİTTİĞİMDE YENGE DÜN ÖĞRENDİK BEBEK VARMIŞ
DÜŞMÜŞ DEMESİ BENİ DAHA ÇOK İNCİTTİ
VE YATAĞININ UCUNDA 5 ARALIKTA YAPTIRDIĞI O GEBELİK TESTİNİ GÖRÜNCE HİÇ BİŞİ SÖYLEYEMEDİM
AMANNN NEYSE BEN ZATEN SON ZAMANLARDA HEP DUYGUSALDIM BUNU BAHANE EDİP PATLADIM
ELİMDE OLMADAN HEP AĞLAYASIM VAR
AKŞAM ÜSTÜ ARADIĞIMDA TABURCU OLMUŞ ÇIKYOLARMIŞ
GÖRÜMCEM ONLARDAYMIŞ YEMEK İÇİN ARADI YORGUN OLDUĞUMU SÖYLEDİM
DUŞ ALIP YATICAM DEDİM GİTMEDİM
ONLARI DAHA FAZLA YALANLARIYLA ZOR DURUMDA BIRAKMAMAK ADINA
AY NEYSE BEN KOPTUM İYİCE KSURA BAKMAYIN NOLUR KIZLAR
SİZEDE ANLATMASAM ÖLÜCEM HERALDE
ÇÜNKÜ BENİ ANLAYACAK HİÇ KİMSE YOK...
canım, eşinin ailesine bir şekilde duyurmana çok sevindim. bilsinler kabahatlerini. maalesef böyle insanlar her zaman var etrafımızda ve hepte olacak.
sen yalan söylemelerine rağmengidip sabaha kadar başında bekledin. uykusuz uykusuz işe geldin. onlar görmesede allah görüyor. herkezin içindeki neyse onu görecektir. iyiyide kötüyüde. sen hiç üzme kendini.
]
Hepinize teşekkür ediyorum. İnşallah bu üçüncü ve son tedavimiz olur. Sperm bulunuyordu fakat kalitesinde sıkıntı vardı toplanan yumurtalardan en fazla iki embriyo oluyodu eşim sperm kalitesine yönelik tedavi oldu bakalım artık yarın belli olur oluşan embriyolardan.
gözün aydın, inşallah kaliteli bir şekilde gelişirler. bu son tedavin olur. bebeklerine kavuşursn.
denizbulut,canım 2 gündür yazdığın her cümle içimi delip geçiyor.yaşadıklarını ve hissettiklerini daha önce iliklerine kadar defalarca yaşamış birisi olarak bana çookkkk dokunuyor.
yeter artık üzme kendini demesi kolay biliyorum ama lütfen biraz kafanı dağıtmaya çalış canım.
vck nin dediği gibi dünya dönüyor ve hepimiz sırayla yaşıyoruz.
olmasıda memnun etmez bu insanları.hani nazarımızdan korkuyorlardıya çocuğumuz yokken,bak şimdi bu dengesizler bana neler diyor yazayım sana.
insan art niyetliyse,dengesizse okumuşu hiç okul görmemişi farketmiyor.rabbim verdi ama ben hala dengesizlerle uğraşıyorum.eğer nasip ederse rabbim ve kucağıma alırsam benim çocuklarımın adı hep tüb bebek kalıcak.(kaç kişiden duyucaklar ve ben onlara kaç kez anlatmaya çalışıcam acaba)şimdiden bana hep bu muhabbet yapılıyor.yanlış anlaşılmasın sakın ben asla bu durumdan rahatsız değilim dengesizliklerin bitmeyeceğini anlatma niyetindeyim.
yolda yürürken dikkat et anacım senin tüp bebek bişey olur sonra ben olsam yine doğururumda diyen mi ararsın.
benim şıp diye olduydu diye ballandıranımı ararsın,
anlatsana tedavi ne oluyor.anlatırsın yumurtalar mı toplandı hah hah haaaaaaa sepetemi diyen arsız mı ararsın.
çocuk yapmayı kendilerinin becerebildiği bişey gibi görüyor gafiller.yarın çocuklarınında yaşama ihtimali olduğunu düşünmüyorlar hiç.
geride kalanları başkalarına vermiyorlar değil mi diye soruyor lar.bu durumda benimde başkasından alma ihtimalimi düşünüyorlar galiba.daha yazıp can sıkmak istemiyorum ama kendini akıllı sanan insanlar hiç eksik olmayacak çevremizden.
"can yakan canının yanacağı günü beklesin " sözüne ve ilahi adalete teslim ediyorum bizi anlamayan herkesi.
çok uzattım ama inan bende senin kadar etkilendim.bizler eşlerimizin durumunu ailemizin sorunu olarak kabul edip senin benim problemin demezken,başlarına kakmazken,bir lokma bişey yutsunlardada şifa olsun diye peşlerinde dönerken ,çoğumuz istersen sorunun bende olduğunu söyleyelim cesaretini gösterip eşlerimizi çevreye ve ailesine karşı dik tutmaya çalışırken hala anası,babası,bacısı her kim bizleri üzmeye devam ediyorsa Allah ıslah etsin ıslah olmayanı bildiği gibi yapsın işte.biraz ağır oldu kimse kusura bakmasın.
cnm benimmm
kıyamam nolursun sen üzülme
şimdi yazdıklarını okuyunca daha bi kötü oldum
sen bebeklerimiz için kendini üzme cnm
söylediklerinin hepsine katılıyorum
tüp bebek olunca sizinmi oluyor sözleri
vs vs hepsini hemen hemen hepimiz
duyuyoruz cnm dediğin gibi rabbim herkesin gönlüne göre versin
allah isteyen herkese versin kimseleri evlatsızlıkla sınamasın rabbim
inşlh sende sağlıklı bir şekilde kızlarını bi avazda doğurup gururla tüp bebek olduklarını kendin söylersin cnm
sen hiç bişeye canını sıkma cnm bende bugün iyiyim
depresyondan çıktım eşimi bekliyorum kısmetse 12 de yola çıkıcaz....
Canım benim bu gece yola çıkıyosunuz demek.
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canımmmmmm:26::26::26::26:
inş emeklerinin karşılığını görürsünnnnnnnn...spermler çıkar testinizdeeeeeeeeeeeee bol boll canlı kıpır kıpır inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?