Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bende duamı okudum.Rabbim okuyan ve okuyamayan tüm herkesden allah razı olsun.çok güzel bir duygu tanımadığı bir kimselerin kendin için dua okunması.rabbim bizi duası kabül olunanlardan eylesin inşallah.AMİİNN

canim nilda015 ve tulay2 nin dualarini okudum rabbim kabul etsin tez zamanda hayirli evlatlar versin.....

Son düzenleme:
canım ben tülay için okudum allah kabul etsin.. allahım gönlüne göre verisn inşallah

öncellikle gözğn aydın.inşallah sonuda güzel olur canım.tedavi sürecini anlatabilirmisin.nerde tese oldunuz.tüp bebek nerde yaptırıyorsunuz.bizde kaan hocada tedavi oluyoruz.başka doktorlarada gittik ama teseden başka şansımız olmadığı için kaan hocada karar kıldık.çünkü bizim için ameliyatı yapacak işin ehli lazım.daha önce sperm çıkışınız varmıydı.önceki tedavilerindemi ameliyattı.

nasılsın canım.nasıl oldun.kimse için kendini üzme canım.bırak kimse sana hamile olduğunu söylemesin.inşallah sen hamile kalda herkese söyle.sen sevincine herkesi ortak et inşallah canım.

SU1838
TULAY20

cnm arkadaşların duasını okudum :allah kabul etsin inş.

denizbulut,canım 2 gündür yazdığın her cümle içimi delip geçiyor.yaşadıklarını ve hissettiklerini daha önce iliklerine kadar defalarca yaşamış birisi olarak bana çookkkk dokunuyor.
yeter artık üzme kendini demesi kolay biliyorum ama lütfen biraz kafanı dağıtmaya çalış canım.
vck nin dediği gibi dünya dönüyor ve hepimiz sırayla yaşıyoruz.

olmasıda memnun etmez bu insanları.hani nazarımızdan korkuyorlardıya çocuğumuz yokken,bak şimdi bu dengesizler bana neler diyor yazayım sana.
insan art niyetliyse,dengesizse okumuşu hiç okul görmemişi farketmiyor.rabbim verdi ama ben hala dengesizlerle uğraşıyorum.eğer nasip ederse rabbim ve kucağıma alırsam benim çocuklarımın adı hep tüb bebek kalıcak.(kaç kişiden duyucaklar ve ben onlara kaç kez anlatmaya çalışıcam acaba)şimdiden bana hep bu muhabbet yapılıyor.yanlış anlaşılmasın sakın ben asla bu durumdan rahatsız değilim dengesizliklerin bitmeyeceğini anlatma niyetindeyim.
yolda yürürken dikkat et anacım senin tüp bebek bişey olur sonra ben olsam yine doğururumda diyen mi ararsın.
benim şıp diye olduydu diye ballandıranımı ararsın,
anlatsana tedavi ne oluyor.anlatırsın yumurtalar mı toplandı hah hah haaaaaaa sepetemi diyen arsız mı ararsın.

çocuk yapmayı kendilerinin becerebildiği bişey gibi görüyor gafiller.yarın çocuklarınında yaşama ihtimali olduğunu düşünmüyorlar hiç.

geride kalanları başkalarına vermiyorlar değil mi diye soruyor lar.bu durumda benimde başkasından alma ihtimalimi düşünüyorlar galiba.daha yazıp can sıkmak istemiyorum ama kendini akıllı sanan insanlar hiç eksik olmayacak çevremizden.

"can yakan canının yanacağı günü beklesin " sözüne ve ilahi adalete teslim ediyorum bizi anlamayan herkesi.

çok uzattım ama inan bende senin kadar etkilendim.bizler eşlerimizin durumunu ailemizin sorunu olarak kabul edip senin benim problemin demezken,başlarına kakmazken,bir lokma bişey yutsunlardada şifa olsun diye peşlerinde dönerken ,çoğumuz istersen sorunun bende olduğunu söyleyelim cesaretini gösterip eşlerimizi çevreye ve ailesine karşı dik tutmaya çalışırken hala anası,babası,bacısı her kim bizleri üzmeye devam ediyorsa Allah ıslah etsin ıslah olmayanı bildiği gibi yapsın işte.biraz ağır oldu kimse kusura bakmasın.

canım sen hiç üzme kendini. onlara rahatsız olduğunu bir şekilde duyurmuşsun. anlarlar kabahatlerini.
içinde bırakma söyle onlarada, eğer rahatlayacaksan direk yüzlerinede söyle. daha çok işe yarıyor :)

aynı hataları tekrarlamasınlar, tutumlarından vaz geçmeyeceklersede senden uzak dursunlar. en güzeli

cnm benimmm
kıyamam nolursun sen üzülme
şimdi yazdıklarını okuyunca daha bi kötü oldum
sen bebeklerimiz için kendini üzme cnm
söylediklerinin hepsine katılıyorum
tüp bebek olunca sizinmi oluyor sözleri
vs vs hepsini hemen hemen hepimiz
duyuyoruz cnm dediğin gibi rabbim herkesin gönlüne göre versin
allah isteyen herkese versin kimseleri evlatsızlıkla sınamasın rabbim
inşlh sende sağlıklı bir şekilde kızlarını bi avazda doğurup gururla tüp bebek olduklarını kendin söylersin cnm
sen hiç bişeye canını sıkma cnm bende bugün iyiyim
depresyondan çıktım eşimi bekliyorum kısmetse 12 de yola çıkıcaz....

Canım benim bu gece yola çıkıyosunuz demek.
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canımmmmmm:26::26::26::26:
inş emeklerinin karşılığını görürsünnnnnnnn...spermler çıkar testinizdeeeeeeeeeeeee bol boll canlı kıpır kıpır inş.

tülay cnm ihlaslarını okudum okunan duaların hürmetine tez zamanda duaların kabul olsun
inşlh daha fazla bu yolda rabbim eylemesin tez zamanda anne olursun inşlh amin.......

cnm benim evt kısmetse 12 de otobüse binicez
sabah ankara üniersitesinde olucaz eşim test verecek sinan beyle görüşüp kaan beyi görmeye
ibni sina hastanesine gidicez hayırlısı olsun inşlh
dualarınızı eksik etmeyin kızlar sperme dair birşeyler görünür
yeniden umut dolarım inşlh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…