Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

baharcım arunanın salavatını okudum canımm..
Allah kabul etsin..

merhaba kızlar ben pek girmiyorum nete ama safyaları ara sıra okuyorum. ama bu site sayesinde okadar çok şey öğrendimki hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. sizlerle uzun uzun hergün sohbet etmek istiyorum aslında ama hem duygularımı pek iyi ifade eden biri değilim hemde zaman bulamıyorum.
ama okadar temiz ve hepiniz okadar iyisinizki inanın tüm sevgi ve dualarım hep sizinle.
kendi hikayemden bahsedeyim kocaelinde yaşıyorum 1.5 senelik evliyim ve 36 yaşındayım bizimde başımız azoyla dertte
gözdeemmm sayesinde celalletin hocayla tanışma fırsatı bulduk inanılmaz mutlu ve huzurluyum gözdemmm ve eşine nasıl teşekkür edeceğimi inanın bilemiyorum bambaşka bir insan rabbim en güzel şeylerle ödülendirsin ailesini huzulu ve mutluluk içerisinde olmasını nasip etsin ahhh gözdemmm ahhh nasıl bir insansın sen seni çokkkkkkkkkkkkkkkk ama çokkkkkkkkkkkkkk seviyorum.

kısacası kızlar bizde artık savaşıyoruzzz azoylaaaa hayırlısıylaaaaa

canım baharım asbelove un salavatı şerifini okudum canım..
allah kabul etsin..
Rabbim ona hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllah...

canim aruna nin salavatini okudum canim allah kabul etsin...

cnm okudum Allah elif bebeğe şifa versin niş

hadi hayırlı olsun canım sizin için
inşallah herşey güzel olur bundan sonra.

canım sana bişey sorcam biz istanbul dışındayız celalettin beye gelmeyi düşünüyoruz ama eşimin izin alması biraz sorun oluyo aynı gün içinde tüm işlemler yapılıyomu yoksa başka günlere sarkıyomu bilgi verebilirmisin

canim asbelove nin salavatini okudum rabbim gonlunu muradini versin...

baharcığım kendim için okudum canım:)

cnm istanbul mecidiyeköyde bi özel laboratuar da yapılıyo
fiyatı 138 tl cnm aşağı yukarı bi hafta içinde çıkarmış inş gelip sizde menun kalırsınız cnm benim
gülendam cnm çok sevindim sizin için güzel şeyler olmasına
tatlım yazmışsında niye bahsetmiyorsun dr.celalettin beyin size neler sölediğini
anlat cnm merak ettim :26:

cnm gözünüz aydın testtleri yapmışsınız kısmet olmadı buluşamadık
ama olsun sen asbebeklerle gitmişsin inş onlarında sonuçları ii çıkar
bizde verdik tetsti 4 ocakta alacağız sonucu bakalım
evet tedaviye bari kafanız rahat yönveririsiniz

slm kızlar bugün dediğim gibi kan testtini verdi eşim
4 OCAKTA alıcaz sonucu ordan sonra biraz gezdik eve geldim
inş ii sonuç çıkar allhtan dileğim hepimiz bu yolda mis kokulu evlatlarımızı kucağımıza alalım
inşhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

bizim durumumuz da sıfır sprem dr.celalettin bitkisel bir tedavi uygulayacak şimdilik ilaç kullanmayalım dedi.
sabırlı olalım dedi ama inanılmaz güzel bir insan yaklaşımı bile yeterli okadar güzel sohbet ettik ki inanın ben çok mutlu ve huzurlu oldum hakkımıza herşeyin hayırlısı hepimiz için herşey çokkkkkkkk güzel olacakkkk

bacılar eşim celalelettin beyi aradı tuncay bey diye birinin numarasını verdi şuanda hala konuşuyorlar tahlil listesini alıyor hakkımızdan hayırlısı aslında eşime bugün kuruma müracat edelim o arada olalım dedim kızdı yaza kadar beklicektik hani dedi bende bian önce sıraya girmiş olmak istiyorum yaklaşık 2 yıl bekleniyor çünkü bilemiyorum aklım karışık hayırlısı olsun yarın dra gidiyormuş telden duydum şimdi hala konuşuyor

Canim ben ASBELOVE icin payima düsen Salavati serifi okudum..
Rabbim tez zamanda muradini nasip etsin... AMIN..

saolasın cnm benim allah razı olsun
bende hem celalettin beyle hemde gözdemin eşiyle görüştüm
ocağın ilk yada 3. haftası celalettin beyin müsait olduğu bir ün bizde gideceğiz cnm
inşlh sizin için son aanda bir mucize gerçekleşir celalettin beyin vesiles ile cnm...

cnm Allah razı olsun yeni dualarımız başlamış hemde bana:) cnm ben okudum duamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…