arkadaşlar eşimin inhibin b sonucunu bugun aldık 139 geldi sizlerin nasıl?referans aralığında ama bi yorum yapamadım...iyi mi kötü mü?
sağol canım Allah razı olsunCanım
Hemen 41 tefriciye okuyorum sana
Allah kabul etsin...
slm canım
tabi ki yardımcı olurum olurum canımcım
sen sayıyı söyle canım ben ona göre okuyayım inşallah
Allah razı olsun canım
CANIMCIM BEN SAYI SÖYLEMEK İSTEMİYORUM
EMRİ VAKİ YAPMAK İSTEMEM AMA OKUYACAĞIM DUALAR 41 YASİN 41MERYEM VE 4444 TEFRİCİYE
HANGİSİNE NE KADAR OKUMAK İSTERSEN BELİRT BENDE EKSİK OKURUM ŞİMDİDEN aLLAH RAZI OLSUN
CANIM BİZİM SONUÇLAR AYIN 3.DE ÇIKACAK O ZAMANA KADAR BÜTÜN DUALARI YETİŞTİRMEM ZOR OLUR O YÜZDEN YARDIM İSTEDİM OKUYABİLİRSENİZ HANGİ SUREDEN KAÇ TANE OKUYABİLİRSENİZ HABER VERİN BENDE ONA GÖRE LİSTEMİ TAMAMLARIMyetiştiremem derken ne zamana okunacak bu sureler sevgili vck.Ona göre ben de yardımcı olmaya çalışırım
SAĞOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN İNŞALLAH RABBİM SİZEDE GÖNLÜNÜZÜN MÜKAFATINI VERSİN AMİNvck cım bende yardım etmek ısterım 1 yasın ve 1 meryem suresı okurum senın ıcın ınsallah hersey istediğin gbi olur
canım sonucunuz hayırlı olsun demek referans aralığında ameliyat sonucu sperm çıkma şansı yüksek.sizin fshve lh değeriniz kaç çıktı biliyormusun pekiarkadaşlar eşimin inhibin b sonucunu bugun aldık 139 geldi sizlerin nasıl?referans aralığında ama bi yorum yapamadım...iyi mi kötü mü?
cnm telefonda söylemiştin tefriciye okuyorum diye ben unuttum ama bende okurum demeyi
Cnm kusura bakam okurum bende...
Sen söyle bana
sağol canım allah razı olsun ne kusuru birtanem herkes müsait olamıyor ki elbette okumak istersiniz hepinizin gönlü çok güzel yardımcı olmak istediğinizi biliyorum ama biliyorsun ben senelerdir bugünü bekledim hem maddi hem manevi elimden geleni yapmak istiyorum inşallah rabbim hayırlı yola iletsin hepimizi şu anda karar aşamasında olduğum için biraz zor anlar yaşıyorum dualarla yol bulmam lazım rabbim hakkımda ne hayırlısıysa ona yönlenmemi nasip etsin amin.bana yardımcı olan ve olmak isteyen herkesten allah razı olsun.canım hangi duadan kaç tane okuyabilirsen bana haber ver bende ona göre tamamlarım eksiklerimi tekrar teşekkür ederim
sağol canım Allah razı olsun
slm canım
tabi ki yardımcı olurum olurum canımcım
sen sayıyı söyle canım ben ona göre okuyayım inşallah
Allah razı olsun canım
CANIMCIM BEN SAYI SÖYLEMEK İSTEMİYORUM
EMRİ VAKİ YAPMAK İSTEMEM AMA OKUYACAĞIM DUALAR 41 YASİN 41MERYEM VE 4444 TEFRİCİYE
HANGİSİNE NE KADAR OKUMAK İSTERSEN BELİRT BENDE EKSİK OKURUM ŞİMDİDEN aLLAH RAZI OLSUN
CANIM BİZİM SONUÇLAR AYIN 3.DE ÇIKACAK O ZAMANA KADAR BÜTÜN DUALARI YETİŞTİRMEM ZOR OLUR O YÜZDEN YARDIM İSTEDİM OKUYABİLİRSENİZ HANGİ SUREDEN KAÇ TANE OKUYABİLİRSENİZ HABER VERİN BENDE ONA GÖRE LİSTEMİ TAMAMLARIM
SAĞOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN İNŞALLAH RABBİM SİZEDE GÖNLÜNÜZÜN MÜKAFATINI VERSİN AMİN
aşk aolsun ne emri vakisi canım
ama için böyle rahat edecekse 1 yasin 1 meryem 100 tefriciye okuyayım inşallah
ne zamana kadar olsun canım?
tamam cnm ben okuyabildiğim kadar okuyup sana haber veririmmmm..
Sizin için hangisi hayırlıysa rabbim oraya yönlendirsin inşallah:26::26:
anladım canım hakkınızda hayırlısı olsun peki cemalletin bey sizin için nasıl bir tedavi uygulayacak birşey söyledimi henüz yoksa sonuçlarınız çıkıncamı görüşmeye gideceksinizevet canım öyleymiş.lh:2,83 fsh:11,43 biyopsi sonucumuz matürasyon arresti spermatit görülmüş patoloji sonucumuz çıkmadı henüz.
tamam canımcım sağolasın amin allah razı olsun canım bu arada eşin evde değilse müsaitsen faceten konuşalım doyamadım sana
cnm kesinlikle önce bezmialem hastanesinde Celalettin Peru ya gidin. tabi istanbuldaysanız. kendisi Dahiliyeci ama kesinlikle sizede bir kapı açacaktır. biz bugun gittik. inş. yeni yolla ümitlerimizi yeniden yeşerticezherkese merhabalar,
5 -6 sene öncesinden kadınlar kulübünün sıkı takipçilerindeniz. Düne kadar sadece bakkım , estetil, güzellik moda sayfalarını takip ederken bugün kendimi bu sayfada buldum. eşimle 3,5 yıllık evliyiz ve 6 aydır çocuk yapmaya çalışıyoruz:)ben aklımıza düştüğünde doktora gidip muayene oldum , geçen hafta benim için dermatalog randevusu aldığımda eşimde fırsat bilip doktordan randevu aldık. ve dün tam anlamıyla yıkıldık. aklımızın ucundan bile geçmeyecek bir sonuçla karşılaştık. bu güne kadar sigara kullanmamış,içki içmemiş, her zaman yemesine içmesine dikkat eden eşimde azosperm diye ilk defa duyduğumuz bir teşhis konuldu. sperm sayızı % 0
bende hemen foruma yeni üyelik açıp okumaya başladım. doktor sizinde yazılarınızdan okuduğum fsh diye bir tahlil istedi.
salı günü bu tahlili yaptırmak üzere tekrar hastaneye gidicez. genetikse yapılacak birşey yok, fakat hormonelse durum değişebilir desede çok olumsuz konuşup eşimin moralini çok bozmuş. bende bu moral bozukluğuyla forumda bişeyler okumaya çalışıyorum ama kafam almıo bile yazılanları. bide sayfa sayısı o kadar çok kii iice kafam allak bullak olmuş durumda.
en iyi doktor , en iyi tedavi veya yöntemi neyse onu yaptırmak isteriz ama daha konuya bile hakim değilken nereden başlıyacağımı bilemiyorum. içim dolu olarak biraz uzun yazdım sanırım. içinizde bu konuya tamamen hakim olan ve doktor ,hastane, tedavi aşamalarını kısaca özetliyecek olan olursa çok sevinirim. şimdiden teşekkürler ve herkese yüz güldürecek güzel haberler dilerim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?