Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım

Hemen 41 tefriciye okuyorum sana

Allah kabul etsin...
sağol canım Allah razı olsun

cnm telefonda söylemiştin tefriciye okuyorum diye ben unuttum ama bende okurum demeyi
cnm kusura bakam okurum bende...
sen söyle bana

arkadaşlar eşimin inhibin b sonucunu bugun aldık 139 geldi sizlerin nasıl?referans aralığında ama bi yorum yapamadım...iyi mi kötü mü?
canım sonucunuz hayırlı olsun demek referans aralığında ameliyat sonucu sperm çıkma şansı yüksek.sizin fshve lh değeriniz kaç çıktı biliyormusun peki

cnm telefonda söylemiştin tefriciye okuyorum diye ben unuttum ama bende okurum demeyi
Cnm kusura bakam okurum bende...
Sen söyle bana

sağol canım allah razı olsun ne kusuru birtanem herkes müsait olamıyor ki elbette okumak istersiniz hepinizin gönlü çok güzel yardımcı olmak istediğinizi biliyorum ama biliyorsun ben senelerdir bugünü bekledim hem maddi hem manevi elimden geleni yapmak istiyorum inşallah rabbim hayırlı yola iletsin hepimizi şu anda karar aşamasında olduğum için biraz zor anlar yaşıyorum dualarla yol bulmam lazım rabbim hakkımda ne hayırlısıysa ona yönlenmemi nasip etsin amin.bana yardımcı olan ve olmak isteyen herkesten allah razı olsun.canım hangi duadan kaç tane okuyabilirsen bana haber ver bende ona göre tamamlarım eksiklerimi tekrar teşekkür ederim

tamam cnm ben okuyabildiğim kadar okuyup sana haber veririmmmm..
sizin için hangisi hayırlıysa rabbim oraya yönlendirsin inşallah:26::26:

evet canım öyleymiş.LH:2,83 FSH:11,43 biyopsi sonucumuz matürasyon arresti spermatit görülmüş patoloji sonucumuz çıkmadı henüz.

tamam cnm ben okuyabildiğim kadar okuyup sana haber veririmmmm..
Sizin için hangisi hayırlıysa rabbim oraya yönlendirsin inşallah:26::26:

tamam canımcım sağolasın amin allah razı olsun canım bu arada eşin evde değilse müsaitsen faceten konuşalım doyamadım sana

aşk aolsun ne emri vakisi canım
ama için böyle rahat edecekse 1 yasin 1 meryem 100 tefriciye okuyayım inşallah
ne zamana kadar olsun canım?[/QUOTE]

SAĞOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN.
CANIMCIM SONUCUMUZ AYIN 3 DE BELLİ OLACAK ONDAN ÖNCE OKUYABİLİRSENİZ SEVİNİRİM
TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM

evet canım öyleymiş.lh:2,83 fsh:11,43 biyopsi sonucumuz matürasyon arresti spermatit görülmüş patoloji sonucumuz çıkmadı henüz.
anladım canım hakkınızda hayırlısı olsun peki cemalletin bey sizin için nasıl bir tedavi uygulayacak birşey söyledimi henüz yoksa sonuçlarınız çıkıncamı görüşmeye gideceksiniz

canım konyadayız biz henüz gitmedik istanbula.ben geçen hafta bütün tahlillerimizi yazıp mail atmıştım celalettin hocada inhibin bye baktırıp arayın demişti bugun tekrar mail attım sonucu söyledim henüz cevap gelmedi telefon numarasıda yok.gel derse eşim gidecek tabiki.bilmiyorum artık hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.sizindede sonucunuz 3ünde çıkacakmış inşallah güzel sonuçlar alırsınız canım.bizim sonuç 4 günde çıktı çok beklemedik çok şükür....

ben asbelove için salavatları okudum Allah ona hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin amin

cnm kesinlikle önce bezmialem hastanesinde Celalettin Peru ya gidin. tabi istanbuldaysanız. kendisi Dahiliyeci ama kesinlikle sizede bir kapı açacaktır. biz bugun gittik. inş. yeni yolla ümitlerimizi yeniden yeşerticez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…