Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım celelettin beye gitmek istiyoruz fakat istanbul dışından gelcez bir günde muayene olunup sonuç alınıyormu yoksa bikaç gün sürüyormu tahlilller ultrason falan yardımcı olursan sevinirim.

bahar canım ben asbelove arkadaşa okudum allah kabul etsin amin

kızlarr sızden bısı ıstıyorum elinizden gelenı yapcağınızada bılıyorum ben bebeğimin nıyetıyle yasin-i şerif e basladım almak ısteyene sadece 1 tane dusuyor.. alacak yada almayacak tum arkladaslarımdan Allah razı olsun şimdidenn

arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır yazamadım evde bilgisayarım yok biz şuan umut tüp bebekte tedavideyiz emre bey ve süleyman bey ile.adetimin 2.günü benim tedavim başlıcak eşim ilaç kullanıyor tabiki tese olacak.ocak sonu şubat başı hareketli ve heyecanlı olcak bizim için sizinle sohbet etmeyi çok özledim kendinize iyi bakın Allaha emanet olun

ben okurum cnm 1 tane yasin..
inşallah allah kabul eder cnm..:26::26::26:

canım asbelove arkadaşımızın salavatlerini okudum Rabbim kabul etsin..hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin?

hadi hayırlı olsun canım
önce tedavinizi olun güzelce canım
inşallah ondan sonrası daha güzel olur
belki normal yolla bile çıkış gerçekleşir.
hoşgeldin aramıza canım
panik yapmayın canım(ilk dönemlerde bu biraz zor oluyo ama)
bizim de sıfır spermdi ama çok şükür şu an 1 milyon sayımız
öncelikle hormon tahlilleri,ultrason,genetik testlerinizi yaptırıp ona göre bir yol çizin
kesinlikle m.tese olmayın hemen
genetikse yapılacak birşey yok diye şey yok
burada genetik sorunu olup da evladı olan arkadaşlarımız oldu
çok nadir de olsa geliyolar buraya
önce sonuçlarınıza göre tedavinizi olun bitkiseller kullanın
sonrasında normal çıkış olmazsa ondan sonra tese düşünün
tüp bebek merkezi değil de iyi bir ürolog bulun ya da
burada birçok arkadaşımızın bizim de dahil gittiği celalettin peru var
asıl iç hastalıkları doktoru ama kendini üreme konusunda geliştirmiş ve bir çok kişinin evlat sahibi olmasına vesile olmuş,çok ilgili ve bilgili bir doktor
istanbul bezm-i alemde dahiliye 1 de duruyo ama yoğun olduğu için cebini arayıp randevu almanız gerekiyo
hakkınızda hayırlısı olsun Allah yardımcınız olsun canım.
bacılar eşim sabah gitti ama muayene olamadı bagkurda sorun çıkmış akşam özel muayenehanesine gidicek haftaya da gidip tahlil vericek bakalım hayırlısı artık bu dr ne dicek
hadi hayırlı olsun canım herşey gönlünüzce olsun.
canım ya ben de heyecanlandım
tek sorun varikosel olsa da ameliyat olup düzelir inşallah
ve ondan sonra da normal yoldan çıkış olur
inşallah canım ya
sağol canım Allah razı olsun.
inşallah eşin de razı olur tedavi görmeye
zor onlar için de
hayırlısı olsun canım
şifa olur inşallah kullanacaklarınız canım

inşallah test sonucunuz güzel çıkar canım
aminnnnnnnnnn inşallah

canım celelettin beye gitmek istiyoruz fakat istanbul dışından gelcez bir günde muayene olunup sonuç alınıyormu yoksa bikaç gün sürüyormu tahlilller ultrason falan yardımcı olursan sevinirim.
bengucum cnm bi günde muayne olunup hormon testti ( hastanede yapılıyo zaten) isterse aynı gün yapılabilir
hormon ertesi gün çıkıyo
eğer ultrason vs isterse onlarıda bigünde yapabilirsiniz ( başka bi yerde yapılıyo) hemen çıkıyo
ama inhibin b isterse 1 haftayı buluyo çıkması( o da başka yerde yapılıyo)
onuda yapıp hepsini toplayıp tekrar görüşmeniz lazım cnm
yardımcı olabilmişimdir umarım

cnm ben 1 tane yasin okurum
allh kabul etsin

baharcıım cnm gelinciğin kızı için okunan tefriciyemi okudum cnm
rabbim şifasını nasip etsin

Son düzenleme:
nursencım sızın demı ılk 0 spermdı pekı nedenı neydı _? bıızmde 0 sperm suan bıtkısel tedavı uyguluyoruz gecenkınde ıltıhap azalmıs ve hucre gözukmus buayda ılk test yaptırıp gtcez celalettın peruya bakalım rabbım yardımcımız olsun

okurum ben de 1 tane inşallah
niyetini kabul etsin Allah

hoş geldin canım sağol iyiyiz
hayırlı olsun tedaviniz Allah yardımcınız olsun sonu bebişli olsun inşallah
güzel haberlerini bekliyoruz.

evet canım bizim de 0 dı
canım ufak çapta varikosel var hasar görmüş testislerin demiş muayene eden doktor
inşallah siz de kurtulursunuz 0 ları görmekten

arkadaşlar eşimin inhibin b sonucunu bugun aldık 139 geldi sizlerin nasıl?referans aralığında ama bi yorum yapamadım...iyi mi kötü mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…