sanada selam cnm eşim ilk gittiğinde muayne oldu zaten hemen ardından kan ve ultrason istemiş
fsh:32 lh:14 testesteron:5.54 çıkmış cnm tabii daha dr göstermedik
inhibin b sonucunu alıp öle hepsini göstereceğiz
asbebeklerde inş olumlu sonuç alırlar cnm
inş bu dr gitmenizin de vardır bi hayrı sizin için güzelim
yetiştiremem derken ne zamana okunacak bu sureler sevgili vck.Ona göre ben de yardımcı olmaya çalışırım
ARUNA--------------------------------------------------166
ASBELOVE----------------------------------------------166
ASKBEBEK----------------------------------------------166
BAHAR85-----------------------------------------------166
BENGUSUU---------------------------------------------166
BİRUMUT99---------------------------------------------166
CİCEK00------------------------------------------------166
DENİZBULUT-------------------------------------------166
ECRİN23------------------------------------------------166
ESMA----------------------------------------------------166
FLZASK2003-------------------------------------------167
HASRET------------------------------------------------167
HMTNZL------------------------------------------------167
KADER60-----------------------------------------------167
KADER_NL----------------------------------------------167
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------167
MİXER07------------------------------------------------167
NURSEN------------------------------------------------167
NİLDA015----------------------------------------------167
NZLYLN-------------------------------------------------167
SAGANAK-----------------------------------------------167
SEVAL0817---------------------------------------------167
SONSUZ-------------------------------------------------167
TULAY20------------------------------------------------167
UMUT99-------------------------------------------------167
VCK------------------------------------------------------167
YAREN16------------------------------------------------167
YASEMENSU--------------------------------------------167
ZAMBAK06----------------------------------------------167
34BC-----------------------------------------------------167
Allah Resulü(s.a.v.) buyuruyor:
“Dua ile sema arasında bir engel vardır.Üzerime salavat getirilince engel açılır, DUA YERİNE ULAŞIR.”
“Kim altından kalkamayacağı güç bir işle karşı karşıya gelirse, üzerime çok çok salavatı şerife getirsin.Çünkü Allahü Teala, üzerime getirilen salavat-ı şerife sebebi ile onun sıkıntılarını, kederlerini giderir, rızkını çoğaltır, Allah’ın yardımı ile muradına nail olur.”
Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.
kızlarr sızden bısı ıstıyorum elinizden gelenı yapcağınızada bılıyorum ben bebeğimin nıyetıyle yasin-i şerif e basladım almak ısteyene sadece 1 tane dusuyor.. alacak yada almayacak tum arkladaslarımdan Allah razı olsun şimdidenn
ben okurum cnm 1 tane yasin..
inşallah allah kabul eder cnm..:26::26::26:
hadi hayırlı olsun canımbaharcım yeni duaya başlanmış ben bilmiyordum aslında çk yoğunum misafirlerim vardı
aynı zamanda vck ilelerle celalettin beye gittik vck yazmış
benim eşimin biraz daha kolay dedi vck nın eşine göre dedi bakalım canım hakkımızda hayırlısı
zaten durumlar belli tüp bebek yaptıramayacağız bu aşamada
rabbim cellaltttin hocayı karşımıza çıkardı her tüp bbeğe başlamak istedim karşımıza sorunlar çıktı inş bu defa tedavi sonuç veriri ve
bebeğime kavuşurum cümlemiz
canım ben salavatı hemen okurum allah kabul etsin amin
canım sen okudu yaz
hoşgeldin aramıza canımherkese merhabalar,
5 -6 sene öncesinden kadınlar kulübünün sıkı takipçilerindeniz. Düne kadar sadece bakkım , estetil, güzellik moda sayfalarını takip ederken bugün kendimi bu sayfada buldum. eşimle 3,5 yıllık evliyiz ve 6 aydır çocuk yapmaya çalışıyoruz:)ben aklımıza düştüğünde doktora gidip muayene oldum , geçen hafta benim için dermatalog randevusu aldığımda eşimde fırsat bilip doktordan randevu aldık. ve dün tam anlamıyla yıkıldık. aklımızın ucundan bile geçmeyecek bir sonuçla karşılaştık. bu güne kadar sigara kullanmamış,içki içmemiş, her zaman yemesine içmesine dikkat eden eşimde azosperm diye ilk defa duyduğumuz bir teşhis konuldu. sperm sayızı % 0
bende hemen foruma yeni üyelik açıp okumaya başladım. doktor sizinde yazılarınızdan okuduğum fsh diye bir tahlil istedi.
salı günü bu tahlili yaptırmak üzere tekrar hastaneye gidicez. genetikse yapılacak birşey yok, fakat hormonelse durum değişebilir desede çok olumsuz konuşup eşimin moralini çok bozmuş. bende bu moral bozukluğuyla forumda bişeyler okumaya çalışıyorum ama kafam almıo bile yazılanları. bide sayfa sayısı o kadar çok kii iice kafam allak bullak olmuş durumda.
en iyi doktor , en iyi tedavi veya yöntemi neyse onu yaptırmak isteriz ama daha konuya bile hakim değilken nereden başlıyacağımı bilemiyorum. içim dolu olarak biraz uzun yazdım sanırım. içinizde bu konuya tamamen hakim olan ve doktor ,hastane, tedavi aşamalarını kısaca özetliyecek olan olursa çok sevinirim. şimdiden teşekkürler ve herkese yüz güldürecek güzel haberler dilerim:)
hadi hayırlı olsun canım herşey gönlünüzce olsun.bacılar eşim sabah gitti ama muayene olamadı bagkurda sorun çıkmış akşam özel muayenehanesine gidicek haftaya da gidip tahlil vericek bakalım hayırlısı artık bu dr ne dicek
canım ya ben de heyecanlandımcnm eşime ultrasona bakan dr demiş ki
sende yoğun varikosel var büyük olasılıkla ameliyat olman lazım demiş
bide sende sperm kanalları yani damarların var demiş
emre bey ameliyattan sonra hiç damar falan yok demişti anlamadım ki zaten
sonra dr sende sperm olsa bi,le varikosel engeller olusmadan öldürür demiş
ve eklemiş hiç mi sperm çıkmadı nasıl olur aslında çıkması lazım demiş
anlıcan bayağı heyecan kattı bu kelime hayatımıza bakalım sonuçlardan sonra celalettin bey ne diyecek:26:
sağol canım Allah razı olsun.İyi geceler kızlar
Celalettin hocaya giden canlarım
Tedaviye başlayanlarımız ne kadar artmış maşallah . İnşallah Rabbim şifasını verir bi an önce kurtulursunuz şu illetten. Bize de umut olursunuz. Kendime sevinemiycem bu gidişlesizden böyle umut verici şeyler duyunca çabanızı ve gayretinizi görünce o kadar çok seviniyorum ki inanın. Rabbim doğal yoldan hamile kalmayı nasip etsin inşallah. Benim kociş hala gitmemeye kararlı . Konusunu bile açmıyor kestirin atıyor. Biliyorum o da çok üzülüyor ama böyle yaptıkları beni daha da çok üzüyor. İnşallah Rabbim kararını değiştirir bigün
Baharcım
Yeni dualara geçmişin canım. Allah hepinizden razı olsun inşallah. Kaç gündür giremedim topiğe. aruna ve asbelove arkadaşımız için salavatı şerifleri okumaya başlıcam yarın sabah kısmetse. Okuduğum gibi haber vericek canım.
Aruna
Canım ne olur kusura bakma duanı geciktirdim. Hakkını helal et lütfen. Yarın sabah kısmetse başlıcam ikiniz için de.
hayırlısı olsun canımgünaydın bacılar nasılsınız
eşim şuanda yolda celalettin beye gidiyor tahlilleri yapılcak akşamda hocanın özel muayenehanesi varmış ona gidicek iş çıkışı bakalım ne dicek ne vericek yaza kadar beklicez kuruma müracat için hayırlısı olur inşallah
şifa olur inşallah kullanacaklarınız canımbizim durumumuz da sıfır sprem dr.celalettin bitkisel bir tedavi uygulayacak şimdilik ilaç kullanmayalım dedi.
sabırlı olalım dedi ama inanılmaz güzel bir insan yaklaşımı bile yeterli okadar güzel sohbet ettik ki inanın ben çok mutlu ve huzurlu oldum hakkımıza herşeyin hayırlısı hepimiz için herşey çokkkkkkkk güzel olacakkkk
slm kızlar bugün dediğim gibi kan testtini verdi eşim
4 OCAKTA alıcaz sonucu ordan sonra biraz gezdik eve geldim
inş ii sonuç çıkar allhtan dileğim hepimiz bu yolda mis kokulu evlatlarımızı kucağımıza alalım
inşhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bengucum cnm bi günde muayne olunup hormon testti ( hastanede yapılıyo zaten) isterse aynı gün yapılabilircanım celelettin beye gitmek istiyoruz fakat istanbul dışından gelcez bir günde muayene olunup sonuç alınıyormu yoksa bikaç gün sürüyormu tahlilller ultrason falan yardımcı olursan sevinirim.
kızlarr sızden bısı ıstıyorum elinizden gelenı yapcağınızada bılıyorum ben bebeğimin nıyetıyle yasin-i şerif e basladım almak ısteyene sadece 1 tane dusuyor.. alacak yada almayacak tum arkladaslarımdan Allah razı olsun şimdidenn
okurum ben de 1 tane inşallahkızlarr sızden bısı ıstıyorum elinizden gelenı yapcağınızada bılıyorum ben bebeğimin nıyetıyle yasin-i şerif e basladım almak ısteyene sadece 1 tane dusuyor.. alacak yada almayacak tum arkladaslarımdan Allah razı olsun şimdidenn
arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır yazamadım evde bilgisayarım yok biz şuan umut tüp bebekte tedavideyiz emre bey ve süleyman bey ile.adetimin 2.günü benim tedavim başlıcak eşim ilaç kullanıyor tabiki tese olacak.ocak sonu şubat başı hareketli ve heyecanlı olcak bizim için sizinle sohbet etmeyi çok özledim kendinize iyi bakın Allaha emanet olun
nursencım sızın demı ılk 0 spermdı pekı nedenı neydı _? bıızmde 0 sperm suan bıtkısel tedavı uyguluyoruz gecenkınde ıltıhap azalmıs ve hucre gözukmus buayda ılk test yaptırıp gtcez celalettın peruya bakalım rabbım yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?