Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm tedavi sürecin başlıyo demek hadi hayırlsıyla güzel günler gelsin
testtiniz çıkınca dr celalettin beye gidip gösterip ona göre mi başlıcan tedaviye cnm:26:

sağol canım ALLAH razı olsun .canım zaten denk gelicek testin çıktığı gün ben netten öğrenicem sonucu çok çok kötüyse celalaettin beyle irtibata geçicez
eğer korktuğumuz gibi kötü çıkmazsa ufakta bir umut ışığı varsa ben bu ay tedaviye başlamak istiyorum
flzaşk canımcım ben geçen gitiiğimde 3.günümdü ulun bey hemen başlıyabiliriz dedi
şimdide inhibin b testinin sonucunun çıkmasını da beklediğim için 3.günü olsun istiyorum
tabiki bunlar benim düşüncelerim önümüzde neler var bilemiyorum
bu arada bugün ölüyorum sandım sabah nete girdim arkadaşlarla konuşunca birden sancım oldu ve yarım saat öncesinde kendime gelebildim tabiki3 tane ağrı kesici
3saat masaj aletiyle masaj falan yaptım birde bitkisel ilaçlar falan ilk defa bu kadar kötü oldum soğan suyundan herhalde hem erken oldu hemde korkunçtu
birazdan ilaçların etkisi geçer hazır iyiyken topiğe takılayım dedim canım kocişim perişan oldu Rabbim kimseyi kendinden başkasına muhtaç etmesin

cnm soğan suyu iimi etki etti bilemem ama daha önce hiç bu kadar ağrı sancın olmadı mı
yoksa bu ağrılar ilk defa bu kadar çok oldu:26:
belki de miyomun geçtiğini dair bi işarettir inş
inş inhibin b sonucu yüksek değerlerde çıkarda
başlarsın hayırlısı ne ise o olsun sonu evlatlarınla olsun inş

cnm ben okudum senin içinn.
Allah kabul etsin..en kısa zamanda isteklerin gerçekleşir inş.:26::26:

anladım cnmm..evt 3. günde başlayabiliyosunn..
hayırlısı olsun cnmm..
ne oldu cnm sana öyle geçmiş olsun..
evt soğan suyu yapmış olabilir
inş olmaz bidaha

evet canım soğan suyu etki etti zaten saraoğlu uyarmıştı
3,4 ay bu şeklide kullan çok ağrın olur ama ameliyat olmaktan kurtulursun demişti
ben daha önce hiç düzenli kullanmamıştım bu ay ilaçlarıma yememe içmeme ve kürlere çok dikkat ettim
biraz erken oldum ve acısı inanılmazdı hiç doğum yapmadım ama herhalde bundan korkuç değildir
inşallah canım sonucu çooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk kötü çıkmazsa az bir umtta olsa tedavimi yapmayı düşünüyorum
hakkımızda hayırlısı olsun dualarınzı eksik etmeğin canımcım
anladım cnmm..evt 3. günde başlayabiliyosunn..
hayırlısı olsun cnmm..
ne oldu cnm sana öyle geçmiş olsun..
evt soğan suyu yapmış olabilir
inş olmaz bidaha
herhalde 3 gün başlamamda bir sorun olmaz zaten gitsemde yılbaşının ertesi günü belki tatil yapıyorlardır o yüzden 3.günü gitmeyi düşünüyorum
soğan suyu yaptı yapacağını eşiminde dediği gibi bir kaç gün acı çekersin ameliyat olmandan daha iyidir
diğer yandanda nette araştırma yapıyor neyseki 3 tane ilaçla ayaktayım en azından onada şükür:18::18:

bengusu için salavatlarımı okudum cnm..
Allah kabul etsin...

celalettin beye mail attım
burda ikigünde testleri yaparız
eski yaptırdığınız test sonuçlarını getirin dedi
bana göre ocağın 15 inden sonra gitmeyi düşünüyoruz gidenler bilgi verebilirmi ??

celalettin beye mail attım
burda ikigünde testleri yaparız
eski yaptırdığınız test sonuçlarını getirin dedi
bana göre ocağın 15 inden sonra gitmeyi düşünüyoruz gidenler bilgi verebilirmi ??

selam canım bende mail attım herşeyi yazdım açık açık çağırmadı bizi inhibin b istedi onuda yaptırdık sonucu söyledik iki tane aktar numarası verdi onlar kargo ile gönderirler dedi.neden çağırmadı acaba ki?

BENGUSU için selavatı okudum.Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli ikiz ikiz evlatlar nasip etsin inşallah.

Asbelove ve askbebek ve bahar salavatini okudum allah kabul etsin inşallah yakın zamanda bebeklerine kavuştular ve askbebek ve bahar arkadaşların eşleri hayırlı bir is bulurlar

Son düzenleme:
adreslerini bilmiyorum istanbulu bilmediğim için ama biri ruh-i iksir.diğeri mehmet ermiş.

iyi akşamlar canım.sana bişey sormak istiyorum.bizde gittik celallettin beye.bize söylediği çok iyi bi aktar arkadaş var onunla gerçekten ciddi sperm çıkışı olanlar olmuş.hastalardan yüksek rakam istemeye başlayınca onunla çalışmayı bırakmış.acaba bahsettiği aktar hangisidir.gerçekten böyle biri varmı.merak ediyorum.ayrıca böyle biri varsa niye çalışmayı bırakmış.hem microtese çokmu ucuzki .....bilsemki gerçekten böyle biri var gerçekten görüşürdüm.doktorun bize verdiği eczaneden satılan dr green macunu.açıkcası faydası varmı bilemiyorum.hem eşim hocanın verdiği tedaviyi istemedi.çünkü biz o tedaviyi microteseden önce yapmıştık dediysekte dinletemedik.birde bizim şansımıza biz içerde tarım saat kaldıysak anca 15 dakika konuşabildik.telefonu hiç susmadı.hem bize öyle çokta faklı gelmedi.mesela bende muayene olmak için fiş aldım.bana bakmadı bile.endoskopi çekelim anlarız dedi.bunu zaten nerye gitsem bilirler.birde inhibin b için biz yaptık bizim değer iyiydi ama microtesede elegon çıktı dedik ama gene istedi.ben zaten homonlarra artık takılmıyorum.bu kısmst işi onu anladım.değerler çok iyi olup bişey çıkmayabilir ama değerler berbat olup çıkanlarda var.bunu hepimiz biliyoruz.demek istediğim inhibin b kesinlik vermiyor.kaan hocaya sorduk inbin b tekrar teseden önce yapalımmı diye gerek yok dedi.çünkü ordan doku alındığı için düşük çıkar dedi.aynen öyle oldu.değer 25 den 5 e düşmüş.

hoşbulduk canımm özledim valla burayı ya şu bilgisayarım geldide kavuştum seni görmekte çok güzelll nasılsın konuşmayalı

ay cnm sana yazdım ama cevabına bakamadım eşim aldı pc yi
iyi oldu cnmm kavuştun bilgisayarına bizde sana
ben iyiyim cnm aynıı herşey..koşuşturmaca
szide tedaviye başlıyosunuz hadi hayırlısı cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…