Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Beklenen beş sene ve üç tese üç tedavi en sonunda hamileyim allahıma şükürler olsun. Rabbim dileyen herkese nasip etsin benide sıkıntısız tamamına erdirir inşallah.

Arkadaşım Allah kucağına almayı nasip etsin herkes gb bende çok sevindim inşallah darısı hepimizn başına

Arkadaşlar eşimin sperm fish testi sonucunda az sayıda ki hücrelerde % 70 haploid, %10 diploid ve %20 karyotik hücreye rastlanmıştır diyo ne demek ben anlamadım bu testi yaptıran var mıydı aranızda

Yaşıyorum ama nasıl? sanki bir avuç dolusu uyuşturucu içmişim gibi. içimde ne bir umut nede bir ümitsizlik. aklıma karnı kocaman hamişleri görünce geliyor sorunumuz. böyle yanlız kalmak uzaklara gitmek istiyorum.inşallah hamile kalırım diyorum. sonra takdirde yoksa ne olacak. isyanmı edecem? nasıl yaşanır bu ikilemde. sanki acımı uyuşturup gidermişler. yerine sersemliği kalmış gibi hissediyorum kendimi.

benim ve askbebe arkadaşımızın salavatı şeriflerini okudum
Rabbim dualarımızı kabul eylesinnnnnn gönlümüzdeki muratlarımızı nasip eylesin

Beklenen beş sene ve üç tese üç tedavi en sonunda hamileyim allahıma şükürler olsun. Rabbim dileyen herkese nasip etsin benide sıkıntısız tamamına erdirir inşallah.

maşallah maşallah
cnm bu ne güzel bir haber böyle hayırlı olsun rabbim sizi korusun inşlh
cmereme eşilik edeyim
peki sizdeki sorun neydi cnm kaçıncu mikro tesede sperm bulundu
durumunuzdan birazcıkmbahsedersen bizlerede umut olmuş olursun....

Arkadaşlar eşimin sperm fish testi sonucunda az sayıda ki hücrelerde % 70 haploid, %10 diploid ve %20 karyotik hücreye rastlanmıştır diyo ne demek ben anlamadım bu testi yaptıran var mıydı aranızda

cnm bizdende istedi kaan bey eşim haftaya gideyim diyor
tüp bebeği henüz düşünmediğimiz için bende şuan için erken olduğunu düşünüyorum
hayırlısı ile bi istanbula gidip gelelimde inşlh fısh testine gerek kalmaz...

Merhaba canim ins hayirlisi ile baslarsiniz tedavinize, ins butun arkadaslar iyidir ,Benin Artik topige us siralar giresim gelmiyorda ,Merak ettim bir bakayim dedim.Inhibin b degeri ne testi oluyor?

canım hakkında hayırlısı olsun . Inşallah bebişlerine kavuşursun en kısa zamanda. Vck siz kaç yıllık evliydiniz. Kaç keze mikrotese oldu eşin?

gözün aydın, allah tamamına erdirsin. 2013 te bebek bekleyen herkez bebişlerine kavuşur inşallah.

bende kendi salavatlarımı okudum canım inşallah hepimiz 2013 te bebeklerimize kavuşuruz rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah..herkese iyi seneler..

Eki Görüntüle 592463 Eki Görüntüle 592464

canlarrrr hepinizin yeni yılı kutlu olsunnnnnn
2013 yılı hepimize sağlık, mutluluk, huzur, sevgi, para ve gönlümüzden geçen her güzelliği getirir inş
nice güzel seneler geçirmeniz dileğiyle kocaman öpüyorum hepinizi
biz izmire gidiyoruz yeni yıla orada giricez akşam girerim tekrar görüşmek üzere canlarımmmmmm

canım gözün aydınnnnnnnnnnnnnn
çok sevindim süpriz oldu valla 2 ocakta değil miydi senin test günün güzel bi yılbaşı hediyesi olmuş sizede bizedeeeee
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inş
darısı bizlerin başınaaaaaaaa

Baharcigim ben okudum canim...allah kabul etsin.. allah arkadasimizin ne muradi varsa versin

Son düzenleme:
herkese sağlıklı,huzurlu,mutlu ve bebişli yıllar dilerim.inş hepimiz 2013 anneleri oluruz

tebrikler canımm gözün aydınnnnnnnnn
çok sevindimm rabbim tamamına erdirsin..
:
darısı bizlerin başınaa..

canım gözün aydı seni tanımıyorum ancak çok çok sevindim

Hayırla kucağına al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…