Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Günaydın şekerler nice seneler herkeseee
Haftasonu nete giremedim kusuruma bakmayın hemen okuyup haber veriyorummm

Merhabalar sizin adiniza cok sevindim. Bizde celalettin beye gitmeyi dusunuyoruz.amauzakta oldugumuz icin daha 2.5 Ay sonra gidebilicez,acaba tlf Dan tedavi onerirmi ,sonuclari yollasak,tesekkurler,

güzel haftalar olsun herkeseeeeeeee
bakalım bu hafta bizlere ne getirecek
hep olumlu şeyler gelsin karşımızaaaaaaaa

Günaydın kızlarrrrrrrrrr
Güzel bi hafta olsun hepimiz için..
hep iyi şeyler duyalım inş..:26::26:

2013'te tüm isteklerimizin gerçek olması dileğiyleeeee

kızlar günaydın hayırlı 2012 in son pazartesi dilerim 2013 sizlere hepimize hayırlar getirsin
iç farlık sıkıntı olmasın rabbim bu yıl ev isteyene ev iş isteyene iş huzur isteyene huzur
veeeeeeeeeee bebiş isteyene hayırlı bebekler versin aminnnnnnnnnnnnnnn

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Cnm aşkbebek ve bahar85 için salavatlarımı çektim
her ikinizide rabbim maddi manevi bütün sıkıntılarınızdan kurtarsın
eşlerinize hayırlı yerlerden iş rızık kapısı açsın
getirilen salavatların hürmetine hanelerinizi tez zamanda evlatla şenlendirsin inşlh amin.........

günaydın kızlarrrrr BU GÜNNN 2012 NİN SON GÜNÜ:26::26::26::26: 2013 İNŞŞ TÜM BEKLENTİLERİMİZİ KARŞILAR SAĞLIK HUZUR İÇİNDE GEÇER HEP BEKLEDİĞİMİZ HASRET ÇEKTİĞİMİZ MEKELERİMİZE KAVUŞTURUR BİZLERİ HEPİMİZ 2013 DE HAMİŞ OLUR SAĞLIKLA MELEKLERİMİZİ KUCAKLARIZ İNŞŞŞMEMLEKETİMİZDE HUZUR BARIŞ İÇİNDE BİR YIL GEÇİRİR

Beklenen beş sene ve üç tese üç tedavi en sonunda hamileyim allahıma şükürler olsun. Rabbim dileyen herkese nasip etsin benide sıkıntısız tamamına erdirir inşallah.

Beklenen beş sene ve üç tese üç tedavi en sonunda hamileyim allahıma şükürler olsun. Rabbim dileyen herkese nasip etsin benide sıkıntısız tamamına erdirir inşallah.

ayyyy çokkkkkkk sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
halaya başlıyım ben önce

allhım ( c.c ) tamammına erdirsinnnnnn

arkadasım hayırlı olsun inşallah hayırlısı ile kucagınada alırsın.en son tedavin nerde sonuc aldın hangi dr dan buldun çareyi bizlerre de anlatki bizlerde bilgilenelim..

ayyy çoooook sevindim.hayırlı uğurlu olur inşallah.rabbim tamamına erdirsin.rabbim sevincinizi daim etsin inşallah.bişey soracam tesenizi kim yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…