iyi akşamlar canım.sana bişey sormak istiyorum.bizde gittik celallettin beye.bize söylediği çok iyi bi aktar arkadaş var onunla gerçekten ciddi sperm çıkışı olanlar olmuş.hastalardan yüksek rakam istemeye başlayınca onunla çalışmayı bırakmış.acaba bahsettiği aktar hangisidir.gerçekten böyle biri varmı.merak ediyorum.ayrıca böyle biri varsa niye çalışmayı bırakmış.hem microtese çokmu ucuzki .....bilsemki gerçekten böyle biri var gerçekten görüşürdüm.doktorun bize verdiği eczaneden satılan dr green macunu.açıkcası faydası varmı bilemiyorum.hem eşim hocanın verdiği tedaviyi istemedi.çünkü biz o tedaviyi microteseden önce yapmıştık dediysekte dinletemedik.birde bizim şansımıza biz içerde tarım saat kaldıysak anca 15 dakika konuşabildik.telefonu hiç susmadı.hem bize öyle çokta faklı gelmedi.mesela bende muayene olmak için fiş aldım.bana bakmadı bile.endoskopi çekelim anlarız dedi.bunu zaten nerye gitsem bilirler.birde inhibin b için biz yaptık bizim değer iyiydi ama microtesede elegon çıktı dedik ama gene istedi.ben zaten homonlarra artık takılmıyorum.bu kısmst işi onu anladım.değerler çok iyi olup bişey çıkmayabilir ama değerler berbat olup çıkanlarda var.bunu hepimiz biliyoruz.demek istediğim inhibin b kesinlik vermiyor.kaan hocaya sorduk inbin b tekrar teseden önce yapalımmı diye
canım bizde gittik.eşimin yeni yaptırmış olmasına rağmen bazı testleri yeniden istedi. umut kapısı tabiki yaptırıyoruz yeniden. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi. biz güven duyuyoruz denemek zorundayız herşeyi..
merhaba arkadaşlar herkese iyi haftasonları diliyorum.bugun çok güzel birşey oldu celalettin hocayı aradım mikrotese olmanızı tavsiye etmiyorum normal yoldan büyük ihtimalle olur sizin dedi hipofizde ve testislerde bi sıkıntı yok spermde var ama olgunlaşmıyor dedi.antibiyotik verdi eşler birlikte kullanacakmış. bitkisel formul hazırlatmam için bi numara verdi çok iyi birisi Allah razı olsun onunla tanışmamıza vesile olanlara.gözdemmmcim sana ayrıca teşekkür ediyorum mesaj göndermişsin.inşallah hep birlikte güzel sonuçlar alırız Rabbim yardımcımız olsun....
kızlar günaydın hayırlı 2012 in son pazartesi dilerim 2013 sizlere hepimize hayırlar getirsin
iç farlık sıkıntı olmasın rabbim bu yıl ev isteyene ev iş isteyene iş huzur isteyene huzur
veeeeeeeeeee bebiş isteyene hayırlı bebekler versin aminnnnnnnnnnnnnnn
Beklenen beş sene ve üç tese üç tedavi en sonunda hamileyim allahıma şükürler olsun. Rabbim dileyen herkese nasip etsin benide sıkıntısız tamamına erdirir inşallah.
arkadasım hayırlı olsun inşallah hayırlısı ile kucagınada alırsın.en son tedavin nerde sonuc aldın hangi dr dan buldun çareyi bizlerre de anlatki bizlerde bilgilenelim..Beklenen beş sene ve üç tese üç tedavi en sonunda hamileyim allahıma şükürler olsun. Rabbim dileyen herkese nasip etsin benide sıkıntısız tamamına erdirir inşallah.
Beklenen beş sene ve üç tese üç tedavi en sonunda hamileyim allahıma şükürler olsun. Rabbim dileyen herkese nasip etsin benide sıkıntısız tamamına erdirir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?