Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
BİMER (başbakanlık ileteişim merkezi) aile ve sosyal poltikalar bakanlığı çağrı merkezi 183..........ile sosyal poltikalar bakanlığı 90 (312) 705 40 00 adına böyle bir telefon da var buralardan ulaşabilirisniz BİZ FACEDE BİR ÇOK ARKADAŞ ARADIK VE MAİLER ATIKKKK UMARIM KK DENDE DESTEK GELİR

BENGUSUU ve BİRUMUT99 kardeşlerimiz için selavatları okudum.Rabbim kabül etsin inşallah.

slm canım senin için mi okuyacağız canım ben bir tane okuyabilirim canım ne zamana kadar süresi....

slm canım senin için mi okuyacağız canım ben bir tane okuyabilirim canım ne zamana kadar süresi....

canım ecrin23 arkadaşımıza okuyoruz tamam canım seni eklerim birde tanıdığın ve okutabiliceğin kişiler varsa okumalarına vesile olursan çok sevinirim Allah razı olsun canım cumartesi gününe kadar zamanımız var

vck

cnm senin için 1 yasin 1 meryem 300 tefriciye okudumm.
Allah kabul etsin..

ecrin23

canım senin içinde 1 yasin okudumm allah kabul etsin..

yeni yılımız hayırlı uğurlu olsun inş. hepimize sağlıklı,mutlu huzurlu ve hamişli bir yıl dilerim )) inş. bebeklerimize bu yıl kavuşuruz...Allah dualarımızı kabul etsin...

tamam canım okuyunca haber veririm...

Baharcım senin ve bengusu arkadaşımızın salatı şerifelerinizi okudum Rabbim gönlünüzdeki muratları nasip etsinnnnnnn
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

Canim birumut99 arkadasimizin salavatlarini okudum allahim hayirli evlatlar nasip etsin insallah

canım birumut99 arkadaşımiçin okudum allah kabul etsin en kısa zamanda evleri bebek sesleriyle şenlensin inşallah...

birumut arkadaşın salavatlarını okudum allah dualarımızı kabul eder inşallah arkadaşımız bebişlerine kavuşur.

ecrin cnm bende sana yazmıştım 1 tane yasin okurum diye galiba sen görmedin
olsun önemli değil cnm ben sana 1 yasin okudum allhım (c.c ) duanı muradını kabul etsin

Yetercim bu senin dediğin binlerce talep gelmiş ve bazı şartlar aranıyormuş sadece sosyal güvencesi olmayanlara yapılcak.Projede başvuru sayısı 2 bin 400’e ulaştı. Aileler bebek sahibi olabilmek için bakanlık telefonlarını kilitledi.

BAŞVURULARDA 6 ŞART ARANIYOR

- Kendisinin ve eşinin sosyal güvencesi olmayanlar

- Gelir testi sonucunda yeşil kartlıların ve hiçbir güvencesi olmayanların dahil edildiği GO düzeyinde olanlar

- Genel Sağlık Sigortası kapsamında sağlık provizyonu G0/c-I kapsamında sigortalı olanlar

- 23-39 yaş aralığında bulunan kadınlar

- Son üç yıl içerisinde normal ya da diğer tedavi yöntemiyle çocuk sahibi olamayanlar

- Çocuklarının sağlık sorunları nedeniyle çocuk sahibi olması gerektiğini doktor raporuyla belgelendirenler.

cnm ben bengusuu ve birumut99 için salavatı şerifleri okudum..
Allah kabul etsin.:26:

Baharcigim ben birumut un salavatini okudum canim allah kabul etsin

Allah nur topu gibi evlatlar nasip etsin arkadasimiza

cnm ben bengusuu ve birumut99 salavatı şerifleri okudum Allah kabul etsin inş

baharcımm birumutun salavatlarını okudum canımm..
allah kabul etsin..
yeni yılda bebişleri olsun inşAllah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…