Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım inşallah hakkında hayırlısı olsun.gönül ister ki kendi canından kanından olsun.gerçi bellide olmaz değilmi inşallah alacağınız kuzunun yüzü suyu hürmetine belkide kendiliğinden olur.inşallah.artık eskisi gibi topiğe girmiyosun.seni burda görmek beni mutlu ediyor.seninle hiç karşılaşmadık ama seni hep ziyaretçi olarak takip ettim.eşin celallettin hocayla görüştümü.görüştüyse hoca ne demiş.

yok cnm ben nzlyn yi takip ettim öyle buldum diğer topiğe yazdığını

iyi seneler arkadaşlar inşallah tüm dileklerinizin gerçekleştiği bir yıl geçirirsiniz

iyi seneler arkadaşlar inşallah tüm dileklerinizin gerçekleştiği bir yıl geçirirsiniz

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hep iii günler görelimmmmmmmmm aminnnnnnnnnnn

iyiseneler canımm
inş mutlu bir yıl geçiririz hep birlikte
tedavin hayırlısıyla sonuçlanır ve haberini alırız
ikiz olur inş birazda cadı geçmiş yılların intikamını alırlar
sonrada bize dert yanarsın bu kız çok yaramaz bu oğlan beni hiç uyutmuyor diye

Son düzenleme:
2013 hepimize hayır para bebk huzur getirsin aminnnnn
canım mutlu huzurlu sağlıklı bir yıl geçiririz inş
bu yıl en iyi en güzel şeyler bizi bulur inş Rahmet kapıları sonuna kadar açılır bütün yıl bolluk bereket içinde yaşarız
tabiki bebişli hepimize nasip olur inş

kocişerimizle mutlu huzurlu oluruz inş

amin amin aminikiz olsunlar bencede bir tane için bu kadar uğraşmıyalım değilmi
ay ben dert yanarmıyım hiç babası hem bana hem onlara bakar artık bence o düşünsün
inşallah rabbim hepimize ikiz evlat versin bir daha çocuk diye tutturmayalım görelim dünya kaç bucakmış

CNM TEDAVİN hayırlı olsun
inş yumurtaların gelişir ve eeeee
bebişlerin tutunupppppppppppppphaberini alırız inş
bu arda eşinde tese olmak zorunda kalmaz inş

Burdaki tüm arkadaşlara mutlu seneler ......2013 de inşallah hepimiz hayırlısı ile bebeklerimize kavuşur uz

baharcım bengusu arkadaşımızın salavetlerini okudum Rabbim kabul etsin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin....yasemen canım çok sevindim inanki ne güzel bi haber bu Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.... inşallah 2013te böyle mutlulukları hep birlikte yaşarız.....

yanii şimdi üçüz olsun diye dua edesim geldi

sen işin kolayını bulmuşsun bütün işi kocişe yıktığın yetmezmiş gibi bide kendinede baktırcaksın

enişte görecek gününü desene
inşşşşş herşey gönlünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…