Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese merhaba arkadaşlar hepinizin yeni yılını kutluyorum yeni yıl hepimize sağlık mutluluk ve huzur getirsin inşallah çocuksuz geçirdiğimiz son yılbaşı olsun seney bebeklerimizle girmek nasip olsun Amin

Herkese mutlu yillar :119:
Allahim bu yeni yilda hepimize saglik,mutluluk,huzur ve saglikli bebisler nasip etsin..
Hersey gönlünüzce olsun canlarim...

yeni yıl hepimize sağlık mutluluk ve bebiş getirsin bir sonraki yeni yıla girerken bebişerimiz kucağımızda olsun inşallah

canım epeydir girmiyordum topiğe .
mesajını yeni gördün kusura bakma.

1 yasin okudum tatlım.
Rabbim en kısa zamanda hayırlı salih saliha evlatlar nasip etsin.amin.
evin çocok seslerine boğulsun inş amin....

herkese iyi seneler diliyorum inşallah bu sene hepimiz için iyi gecer hepimizin kucakları dolar bebeklerimizle.

herkese hayırlı,umutlu,mutlu
veeee bol bebişli bir yıl diliyorum.

mutlu yıllar
canım inş bu yıl herşey gönlümüzce olur
dün burcumda yeni yıla yemek hazırlayıp girceksin yazıyordu benim hafta sonu sınavım var değil yemek kılımı kıpırdatmam demiştim ama
bugün kayınvalidemler geldi veee yemekkkk yaptımm
misafir diye geçiştiremiyorsunda
tabi bir güzel yorumdum
bu arada burca hiç inanmam kafam karıştı inansammı acaba:44::44::44:
annemlerde geldi aile yemeği yedik bugün güzeldi sana söyliyeyim dedim
olmaz dediğin oluyor.. asla kesin konuşmamak lazım

Allah razı olsun canım benimm rabbım hepımızı bebkleırmıze kavustursun ınsallahh

ii akşamlar kızlar
vck cnm senin dualarının zamanı ne kadar var
çünki daha okumadım da :26:​

sağol canım sanada iyi yıllar.demek kovaların yılı hem ben hem kocişim kova yani şansımız yüksekmiymiş
ii akşamlar kızlar
vck cnm senin dualarının zamanı ne kadar var
çünki daha okumadım da :26:​
iyi akşamlar canım ayın 3nde sonuçlar çıkacak yarın okursan iyi olur bebeğim sağol Allah razı olsun

vck canım ne yaptınız ne asamada tedaviniz. bizim bu ayın ortasında genetik sonucumuz çıkacak. bu arada 2 ilaç kullanıyoruz biri proceed biride arimidaz. senin eşinin hormonları nasıldı?

vck canım ne yaptınız ne asamada tedaviniz. bizim bu ayın ortasında genetik sonucumuz çıkacak. bu arada 2 ilaç kullanıyoruz biri proceed biride arimidaz. senin eşinin hormonları nasıldı?

canım bugün aslında tedaviye başlıycaktık ilaçları ayarlayamadık birde eşim bu ay için işyerinden izin alamadı yılın ilk ayı ve çok yoğun olacaklarmış müdür bu ay için izin almasının mümkün olmadığını söylemiş
eşimde işinden olmak istemiyor tabiki bir ay geç olsun hakkımızda hayırlısı olsun.inşallah sizinde sonucunuz güzel çıkar hakkınızda hayırlısı olsun.benim eşimin hormunları çok kötü fsh 39-44.testesteron 2,5 lh-22

cnm ben 3 yasin ve 1 meryem süresini şimdi okudum ne olur ne olmaz yarına bırakmadım
allhım kabul etsin secdeyide yarın sabah yaparım artık

herkese iii uykularrrrrrrrrrrrrr
tatlı rüyalarrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…