herkese merhaba arkadaşlar hepinizin yeni yılını kutluyorum yeni yıl hepimize sağlık mutluluk ve huzur getirsin inşallah çocuksuz geçirdiğimiz son yılbaşı olsun seney bebeklerimizle girmek nasip olsun Amin
mutlu yıllar
canım inş bu yıl herşey gönlümüzce olur
dün burcumda yeni yıla yemek hazırlayıp girceksin yazıyordu benim hafta sonu sınavım var değil yemek kılımı kıpırdatmam demiştim ama
bugün kayınvalidemler geldi veee yemekkkk yaptımm
misafir diye geçiştiremiyorsunda
tabi bir güzel yorumdum
bu arada burca hiç inanmam kafam karıştı inansammı acaba:44::44::44:
annemlerde geldi aile yemeği yedik bugün güzeldi sana söyliyeyim dedim
olmaz dediğin oluyor.. asla kesin konuşmamak lazım
canım arkadaşlarım hepinizin yeni yılını kutlarım 2013 hayırlı sağlıklı bebişler huzur sağlık mutluluk versin bu yıl kovaların bebek yılıymış inşallah hepimizin güzel haberlerini vereceğimiz alacağımız bir yıl olur
vck canım ne yaptınız ne asamada tedaviniz. bizim bu ayın ortasında genetik sonucumuz çıkacak. bu arada 2 ilaç kullanıyoruz biri proceed biride arimidaz. senin eşinin hormonları nasıldı?
vck canım ne yaptınız ne asamada tedaviniz. bizim bu ayın ortasında genetik sonucumuz çıkacak. bu arada 2 ilaç kullanıyoruz biri proceed biride arimidaz. senin eşinin hormonları nasıldı?
canım bugün aslında tedaviye başlıycaktık ilaçları ayarlayamadık birde eşim bu ay için işyerinden izin alamadı yılın ilk ayı ve çok yoğun olacaklarmış müdür bu ay için izin almasının mümkün olmadığını söylemiş
eşimde işinden olmak istemiyor tabiki bir ay geç olsun hakkımızda hayırlısı olsun.inşallah sizinde sonucunuz güzel çıkar hakkınızda hayırlısı olsun.benim eşimin hormunları çok kötü fsh 39-44.testesteron 2,5 lh-22