Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet canım düşük çıktı ama bilmiyorum canım hoca 2 sene tedavi uygulamayı düşünüyor şimdilik karar veremedim 2 sene az bir zaman değil öncesinde tedavi olup olmamaya karar veremedik.hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için şükğrler olsun sizde çıkış oldu darısı başımıza tabiki canım kürlerede devam ediyoruz Rabbimden umut kesilmez
elden gelen birşey yok baharcım üzülmemek elde değil ama en azından hayat devam ediyor
emre bey zaten eşime aynını söylemiş şimdi düşük çıktı yine yaptır yüksek çıkabilir bu demek olmuyorki düşükse kesin çıkmayacak
yada yüksekse kesin sperm çıkacak demek değil birde ben sizden bu testi istemedim ki neden yaptırdınız demiş
celalettin beyle görüştüm ameliyat olmasın çünkü sonuç çok kötü sperm çıkmaz dedi
çok kararsızım arkadaşım ve üzgünüm elimden gelen tek şey dua etmek hakkımızda hayırlısı olsun
canım benim kontürüm var sen müsait olunca çağrı at ben seni ararım seninle dertleşmek banada iyi gelecek
evet canım çok haklısın eşimin değeri yüksek çıksaydı benim beklentimde yüksek olacaktı
sperm çıkmazsa benim için daha büyük yıkım olacaktı şimdi en azından tedaviye başlasakta kabul ederek başlamış olucaz
celalettin bey tedavisi yok demedi ama çok uzun dedi ve kesin birşey söylemedi ama ümitvar konuştu canım hayırlısı Allah'tan
sağol canım amin.ah canım ya eşimde bıktı artık ottan çöpten evet türk kahvesi kullanan arkadaşlar oldu bende içiriyorum ama düzenli değil şifa Allah'tan yedikleri içtikleri herşey şifa olur inşallah kocişlerimize

evet canım üzülmemek elde değil tabiki bizde insanız Rabbim sabrını ve şifasını versin eşlerimize inşallah.canım eşinde lökosit için antibiyotiğini ihmal etmesin biliyoruz ki iltihap spermler için zararlı bu sebepten dolayı sayınız düşmüştür

Hayirli geceler canim.
Iyiyim hamd olsun yarencigim sen nasilsin.ben almanyada oturuyorum. Ludwigsburgta kinderwunschzentruma gittik, yeni acilmis.valla merkezden memnun kaldim ilk gidisimizdi ama ilgili ve güleryüzlü buldum.olurda sperm bulunursa dogal yoldan orda denemeyi düsünüyorum. Ameliyat derseler türkiyeye gitmeyi düsünüyorum.bakalim 1 subatla ürologla randevumuz var ne diyecek.

baharcığım birumut,çiçek ,denizbulut,ecrin arkadaşlarımın dualarını okudum Rabbim tez vakitte eşlerine şifa ve arkadaşlarıma hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

baharcığım birumut,çiçek ,denizbulut,ecrin arkadaşlarımın dualarını okudum Rabbim tez vakitte eşlerine şifa ve arkadaşlarıma hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Allah razı olsun canım benım ınsallah rabbım hepımızın eşlerıne şifa verır ve hepımız meleklerımıze kavusuruz ınsallahh

Merhaba hanımlar,nasılsınız? birkaç sayfa okudum ama uzun zamandır da girmemişim ,inşallah güzel şeyler olmuştur. vck arkadaşım bi yazını okudum ahh elimde bi şey olsa senin yüreğinin ateşini söndürsem Allah gönlünden geçeni eline versin inşAllah şifa olsun her kullandığınız.

bize gelince eylülden beri iğne kullanıyor eşim,bu hafta FISH testi yaptırdı genartta %10 haploit hücre çıkmış kaan bey tüp bebek denene bilir ama başarısız olma ihtimali yüksek marta kadar devam edlim dedi zaten marta cebeciden boyamalı test günü almıştık FISH de tekrarlanacak ilerleme olursa ilk denememizi yaparız dedi nasip diyorum artık en azından eşim ilaçlara tepki verdi buna şükrediyorum inşAllah şifamızı buluruz .Allah'ım önce benden çok isteyen ve bekleyenlere sonrada bize hayırlı evlatlar nasip etsin ........Bazen çok ağır bazen çok güzel seni beklemek bebek .........

Gunaydinlar hayirli cumalar canim.
Bende almanya da oturuyorum o yuzden sordum canim.
Esime sperm testi yaptirmak istiyoruz.
Normalde Darmstadta gidiyoduk ama hic memnun degiliz.
Nasil Canim sperm testi verince iyi arastiriyorlarmi siz memnun kaldinizmi beni aydinlatirsan sevinirim canim.

canım ben denızbulutun salavatlarını okudum ınsallah rabbım bıan önce yavrusuna kavusturur arkadasımızı amin

canım ben kendım ıcın salavatlarımı okudum rabbım kabul eylesın tez vakıtte evladıma kavustursun ınsallah amin

canım çiçek ve denizbulut arkadaslarımzın salavatlarını okudum allahım gönlülerine göre versin

KALDIRAMAYACAĞIM-----YÜKÜ
TAŞIYAMAYACAĞIM -----DERDİ
ÇEKEMEYECEĞİM -----ÇİLEYİ
GİDEMEYECEĞİM -----YOLU
AŞAMAYACAĞIM-----ENGELİ
YAŞAYAMAYACAĞIM-----CANI
SEVMEYECEĞİM-----YARİ
VEREMEYECEĞİM-----CEVABI
YİYEMEYECEĞİM-----LOKMAYI
KONUŞAMAYACAĞIM -----SÖZÜ
DUYAMAYACAĞIM-----SESİ
GİDEMEYECEĞİM-----MEKANI
GİREMEYECEĞİM-----GÖNLÜ
KAVUŞAMAYACAĞIM-----AŞKI
VERME BİZE EY YARB
bizi sevdiklerimize bağışlaa HAYIRLI CUMALAR

cnm ben okudum Allah kabul etsin
baharcım çok geçmiş olsun
vck cnm hepimiz düşüyoruz sonra kalkmaya çalışıyoruz şu mübarek cuma günü hürmetine Yüce Mevlam hepimizin yüzünü güldürsün

bacılar bugün kuruma ilk müracatımızı yaptık inşallah hayırlı olur ama bir garip oldum hüzünle sevinç arasındayım normal mıdir böyle hissetmem bilmiyorum

ne güzel ilaçlarınızın etkisini görmeye başlamışsınız.ama eşim halen görmedi.1 gram dahi faydası yok.

selam kzılar hepinize hayırlı cumalar Rabbim bu mübarek günün ve saatlerin hatırına herkesin gönlünün hayırlı muradını versin inşallah

bacılar bugün kuruma ilk müracatımızı yaptık inşallah hayırlı olur ama bir garip oldum hüzünle sevinç arasındayım normal mıdir böyle hissetmem bilmiyorum

hadi gözün aydın canım hayırlı bir evladın olur inşallah en yakın zamanda.bu duyguları hissetmen çok doğal kendi evladının özlemiyle yanarken ve hep gelecek diye beklerken olmaması senin içini burkan
yaşadığın sevinçte herşeye rağman anne olabilecek olman evet belki biyolojik annesi olmayacaksın kendi kan bağın olmayacak ama biliyorum ki o güzel ve kocaman kalbine o minicik bebeşimize en güzel köşeyi ayıracaksın
O melek yüzlü bebiş hatırına Rabbim inşallah sana kendi evladınıda nasip edecektir amin

DENİZBULUT
ECRİN23

Kardeşlerimizin selavatını okudum.rabbim tez zamanda gönlünden geçen muratları versin inşallah.

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum ama birşey yazmamıştım. biz finlandiyada yaşıyoruz, 15 aylık eviliyiz, eşimin azospermi olduğunu eylül ayındaki testte öğrendik.. arkasından bildiğiniz gibi hormon testleri vs yapıldı. genetik bir sorun ya da hormonal bir dengesizlik bulunmadı, sadece testestoren hormonu düşük çıktı ama kabul edilen limitler dahilindeymiş. doğuştan bir sorun değil eşimin ki yani, daha sonra oluşmuş. ve çarşamba günü de teseye girdi. bu sabah aradılar ve sadece bir adet sperm bulunduğunu ama testislerden alınan bir parçanın patolojiye gönderildiğini, 6 hafta içinde oradan sonuç geleceğini ve sebebine bakacaklarını söylediler. ama ben artık bütün umutlarım bitmiş gibi hissediyorum. böyle bir sorun yaşayan oldu mu veya sonrasında bir gelişme oldu mu diye sormak istedim sizlere. Gerçi bizim bu işi türkiyeye gelip yaptırma veya özele gitme şansımız yok şimdilik. finlandiyada üniversite hastanesine gidiyoruz, onlar ne derse öyle ilerlemek zorundayız.

sanırım bizim için pek umut kalmamış durumda.. ama dilerim burda bekleyen ve uğraşan herkes evlatlarına tez zamanda hayırlısıyla kavuşur.. allah hiç kimseyi evlat hasretiyle, evlat acısıyla denemesin , çok zor bişeymiş..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…