- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
evet canım düşük çıktı ama bilmiyorum canım hoca 2 sene tedavi uygulamayı düşünüyor şimdilik karar veremedim 2 sene az bir zaman değil öncesinde tedavi olup olmamaya karar veremedik.hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için şükğrler olsun sizde çıkış oldu darısı başımıza tabiki canım kürlerede devam ediyoruz Rabbimden umut kesilmezcaniminhibin b dusuk cikmis sanirim.insaallah bir caresi vardir.Yaradan a sigin guzelim.bak bana 12 senelik evliyim.bugunlere gelecegimi Rabbim den istiyordum ama olumlu bir sonucumuz cikmiyordu. bir iki sperm cikmasi gercekten bir mucize.ALLAH ol deyince olmayacak birsey varmi? mucizen icin dua etmeye devam et canim.birde zaten yapiyosunuz degilmi kurlere devam edin.biz duzenli olmasada balli karisimlar yapiyordum.corekotu zencefil ve zerdecal cok sifaliymis.
elden gelen birşey yok baharcım üzülmemek elde değil ama en azından hayat devam ediyorcanım dklarım yok arayamıyorum seni...
sonucunu öğrendim bende üzüldüm canım...
ama duyduğumuz göre bu değişmeyecek bi değer değilmiş...
yani tedaviyle belki değişebilir ne bileyim kesin bi sonuç değil...
raporunu aldın tatlım geriye 4 ayın kaldı...
demekki bu ayda tedavinin ertelenmesinde varmış bi hayır...
nekadar yeterli bi süredir bilemiycem ama bu süreyi değerlendirin...
sonrasına o zaman karar verirsiniz...
biliyorum kafandan geçenleri en son konuştuğumuzdan beri benim aklımda sende...
ben dklarım yüklenince hemen arıycam seni...
lütfen koyverme kendini allahın izniyle bugünlerde geçecek canım benim...
emre bey zaten eşime aynını söylemiş şimdi düşük çıktı yine yaptır yüksek çıkabilir bu demek olmuyorki düşükse kesin çıkmayacak
yada yüksekse kesin sperm çıkacak demek değil birde ben sizden bu testi istemedim ki neden yaptırdınız demiş
celalettin beyle görüştüm ameliyat olmasın çünkü sonuç çok kötü sperm çıkmaz dedi
çok kararsızım arkadaşım ve üzgünüm elimden gelen tek şey dua etmek hakkımızda hayırlısı olsun
canım benim kontürüm var sen müsait olunca çağrı at ben seni ararım seninle dertleşmek banada iyi gelecek
evet canım çok haklısın eşimin değeri yüksek çıksaydı benim beklentimde yüksek olacaktıcanım Allah sabır versin öncelikle. sana ve eşine.
zor bir durum.
ama inan belki böylesi daha hayırlıdır.
inhibin 15 çıksa idi ve tese olsaydınız .
canlı sperm çıkmasaydı . o zaman daha çok yıkılacaktınız.
hayır bundadır belki tese olmamanız için böyle bir sonuç çıktı.
herşeyin hayırlısı tatlım.
belki celalettin hoca tedavi uygulayacak.
ve kendiliğinden çıkış olacak canım.
birde bu taraftan düşün.
ASKBEBEKLE
telde de konuştuk bu konuyu. her tese oluşta eşlerimizin testislerinde oluşan hasar miktarı artıyormuş.
bizim küçükken kaza sonucu hasar harici teselerden o kadar çok etkilenmiş ki anlatamam.
hem inhibin b değeri yükseltilebilirmiş tatlım.
bizimki de pek iç açıcı değil ama ümit peşinde koşuyoruz.
inançla,duayla o günü evladımıza kavuşacağımız o günü bekliyoruz.
inan seni çok iyi anlıyorum ama vakti geldiğinde herşey oluyor .
değiştiremiyoruz kaderimizi.
üzme kendini.
karşımıza çıkan sebeplere sarılacağız sadece.
celalettin hoca keşke daha önce çıksaydıda karşımıza biz tese olmasaydık diyorum... ki faydasız.
geçen geçti çünkü. geleceğe bakmalıyız o yüzden.
inş celalettin baba hepimiz için şifa sebebidir de kavuşuruz evlatlarımıza.amin.
sperm çıkmazsa benim için daha büyük yıkım olacaktı şimdi en azından tedaviye başlasakta kabul ederek başlamış olucaz
celalettin bey tedavisi yok demedi ama çok uzun dedi ve kesin birşey söylemedi ama ümitvar konuştu canım hayırlısı Allah'tan
sağol canım amin.ah canım ya eşimde bıktı artık ottan çöpten evet türk kahvesi kullanan arkadaşlar oldu bende içiriyorum ama düzenli değil şifa Allah'tan yedikleri içtikleri herşey şifa olur inşallah kocişlerimizerabbim tez zamanda inşş cnmm allah bol bol sabır wersiin inş...dualarımız kabul olsun..ayrıca cnm her akşam eşine sade türk kahwesi içir ama hazır alma git açık al öğütülmüş belki bi faydası olur.. benim eşimde hareketsizlik azdı her akşam içiriyodum bide keçi boynuzu nektarı ... belki eşinede faydası olur öpüyorum seni..
canım üzülme desekte insan üzülüyor bizde bugün test yaptırdık yine başa döndük 3 hareketsiz sperm ve 1 milyon lökosit çıktı. niye tam tersi değil diye insan sinirleniyor. görümcem doğum yapacak birde esımın arkadası bugun esime diyorum nıye onlara ıkı tanede bize hıc yok(((( esım dıyor vardır elbet bununda bir mükafatı
evet canım üzülmemek elde değil tabiki bizde insanız Rabbim sabrını ve şifasını versin eşlerimize inşallah.canım eşinde lökosit için antibiyotiğini ihmal etmesin biliyoruz ki iltihap spermler için zararlı bu sebepten dolayı sayınız düşmüştür