ne güzel ilaçlarınızın etkisini görmeye başlamışsınız.ama eşim halen görmedi.1 gram dahi faydası yok.
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum ama birşey yazmamıştım. biz finlandiyada yaşıyoruz, 15 aylık eviliyiz, eşimin azospermi olduğunu eylül ayındaki testte öğrendik.. arkasından bildiğiniz gibi hormon testleri vs yapıldı. genetik bir sorun ya da hormonal bir dengesizlik bulunmadı, sadece testestoren hormonu düşük çıktı ama kabul edilen limitler dahilindeymiş. doğuştan bir sorun değil eşimin ki yani, daha sonra oluşmuş. ve çarşamba günü de teseye girdi. bu sabah aradılar ve sadece bir adet sperm bulunduğunu ama testislerden alınan bir parçanın patolojiye gönderildiğini, 6 hafta içinde oradan sonuç geleceğini ve sebebine bakacaklarını söylediler. ama ben artık bütün umutlarım bitmiş gibi hissediyorum. böyle bir sorun yaşayan oldu mu veya sonrasında bir gelişme oldu mu diye sormak istedim sizlere. Gerçi bizim bu işi türkiyeye gelip yaptırma veya özele gitme şansımız yok şimdilik. finlandiyada üniversite hastanesine gidiyoruz, onlar ne derse öyle ilerlemek zorundayız.
sanırım bizim için pek umut kalmamış durumda.. ama dilerim burda bekleyen ve uğraşan herkes evlatlarına tez zamanda hayırlısıyla kavuşur.. allah hiç kimseyi evlat hasretiyle, evlat acısıyla denemesin , çok zor bişeymiş..
Kızlar merhaba,
görüşmeyeli herkes iyidir umarım
ben cumartesiden beri giremedim topiğe.Babam bel fıtığı ameliyatı oldu.
çok yoğunum buyüzden
Baharım
CİCEK00
DENİZBULUT
arkadaşlarımızın salavatlarını okudum allah kabul etsin inş.
hepinizi öpüyorummmmmmmmmm
canlar hepinize selamlarrrrrrrrr
bugün kociş konyaya gitti
12-13 ocakta kızkardeşini istemeye gelecekler kız isteme-söz arka arkaya olacak...
eşimin babası olmadığı içinde önceden gidip hazırlıklarla uğraşacak...
bikaçta ailesiyle ilgili yapması gerekenler var onları halledicek...
ben okul nedeniyle gidemezdim zaten kaldım 10 gün bi başıma
üstüne üstlük bide hasta oldum bikaç gündür biraz boğazım ağrıyordu ama akşama doğru iyice arttı yutkunamıyorum bile
ateşimde yükseldi kocişim olsaydı bakardı bana
neyse inş çabuk atlatırım öpüyorum hepinizi
selam canlar.hosbuldum canim.bugun arayamamistim heyecanmi korkumu desem.Rabbime binlerce sukurler olsunki beni aradilar hastaneden. 3 tanesi dollenmis.insaallah hayirla sonuna kadar devam eder.
siz nasilsiniz?
nasılsınız kızlar sizleri çok özledim.nzlyln için çok sevindim Allah sonuna kadar götürsün yavrusuna kavuştursun.başka gel,şmeler varmı.
canlarım sizleri çok özledim inanın hep aklımdasınız .bende hamileliğimin yirminci haftasındayım zor bir hamilelik geçiriyorum. sık sık kanamalarım oluyor birde üstüne üstlük faranjit oldum öksürükle boğuşuyorum tabi bunlar benim psikolojimi bozdu yavrumu kaybetme korkusu inanın geçeleri uyuyamıyorum .uyusamda ışık açık tv. açık uyur uyanık sabaha karşı bazen dalıyorum.Allah tüm arkadaşlarıma hamile olup yavrularını kuçağına almayı nasip etsin inşAllah rahatta hamilelikler yaşarsınız.ben zar zor yarı yaptım diğer yarısınıda hayırlısıyla tamamlayıp sağ sağlim yavrumu kuçağıma alsam ,tek korkum bunun aksi olması bana dua edin çok korkuyorum.
evet maşallh kız aklında tutuyosun ben unuttum gitti bile
ayyy uçucamsevinçten
eşime söledim deli nasıl sevindi diyo ki varikosel oluyum
bak gör spermler taşacak diyo
bu sevincimiz hep olsun
yani demekki bizim en büyük sorunumuz varikosel o zaman yoksa 6 senedir hiç çıkış olmaz mı ya
kaldı ki bak dediğin gibi nzlyn de tek tük çıkıyo nursende de çıkış oluyo bizde değer onlardan daha yüksek
ama çıkış yok inş cvarikosel olurda arkasından spermler çıkar
banucum hiç morelini bozma çünkü teseden 1 tane bile olsa sperm çıkması bizler için mucize , birbuçuk yıldır uğraşıyorum yıllardır uğraşanlar var. ilçlarla ,bitkisellerle düzelir inşAllah üzme kendini umudunu kaybetme Allah yardımcın olsun...
kızlar mesaj 2 kere eklenmiş sizleri yormamak için sildim
merhaba canım hiç takılırmıyım canım gözümde yaş kalmadı dersem yeridir.evet haklısın kader ama ne yapayım 9 senedir hep kötü şeyler işittim şu azo yüzünden ama komşumun dediği gibi halen alışamadım kabullenemiyorum nedense.her defasında ilk defa duymuş gibi dünyam başıma yıkılıyor kötü bir rüya uyanınca bir oh çekicekmişim gibime geliyor ama birtürlü uyanamıyorum şu rüyadan.gelmiyor ve gelmiyecek bebeğim ama yinede söylüyorum asla pes etmiyeceğim seni hep bekliycem bebeğim ömrümün sonuna kadar dua edip el açıp Rabbime yalvarıcam belki evlatsızlıktır sınavım sıfırla veda edeceğim yolculuğuma ama asla pes etmeyeceğim seni her zaman bekleyecğim bebeğim gelsende gelmesende bilki seni ömrümün sonuna kadar bir ümit bekleyeceğim bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
maşallah canım embriyolarınızamerhabalar benim eşimdede varikosel var bende hiç bi sorun yok eşiminde kromozomu falan çok normal tek sorunumuz sperim az sayıda tedaviye başladık biz yumurtalarım toplandı ama ohss olduğum için son anda transfer iptal edildi oysa rahim kalınlığım falan çok iyiydi kuş tüyü yastık gibi hazır bebişin yeri demişti inş transferden öncede böyle olur neyse daha sonra 7 embriyom 4+3 olarak donduruldu 4'ü 1. kalite 3'ü 1-2 arası dediler bu durumda gebeliği oluşan var mı ve transfer ne zaman yapılır?
canım ya hikayeni okudumkızlar mesaj 2 kere eklenmiş sizleri yormamak için sildim
canım ya güldürdün benimerhaba arkadaslar cok giremiyorum yogunluktan takip edemiyorum gelismeleri,ins hersey yolundadir
benim de oldugum yerde herkes hamile nerdeyse bu siralar(
hatta bir doktor var giden ikiz hamile kaliyo
gecen yil birisi gitti ikizi oldu
busene birisi gitti yine ikiz oldu
cok sasirdim cok kolaymis gibi geldi sanki gidiyosun dr a bir igne bir hap cuuppp ikiz ikiz gobusteler
yanimdada konusuyolar cok kolaymis gibi biri diyo ki ben ikinciye gidip ilac alicam ikiz olsun diyo,birde bi problemi yok yani keyfiii
biz bir tanecik spermi gorsek ucucuaz
hayırlı akşamlar canımiyi akşamlar canlar nasılsınz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?