Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm ECRİN23 arkadaşımızın salavatlarını okudum allah kabul etsin inş.

Cnm ben 167 adet salavatlarımı okudum bu dua kapılarının açık olduğu bu günün hürmetine rabbim bizede evlat nasip etsin inşlh
benim ve benim durumumda olan herkese amin...

ne güzel ilaçlarınızın etkisini görmeye başlamışsınız.ama eşim halen görmedi.1 gram dahi faydası yok.

canım herkesin bünyesi farklı her hastalıkta böyle olmaz mı,ilaçlara insanların tepki verme süreleri farklıdır inşAllah martta sen daha güzel haberler alacaksın dua edelim bol bol.

banucum hiç morelini bozma çünkü teseden 1 tane bile olsa sperm çıkması bizler için mucize , birbuçuk yıldır uğraşıyorum yıllardır uğraşanlar var. ilçlarla ,bitkisellerle düzelir inşAllah üzme kendini umudunu kaybetme Allah yardımcın olsun...

merhabalar benim eşimdede varikosel var bende hiç bi sorun yok eşiminde kromozomu falan çok normal tek sorunumuz sperim az sayıda tedaviye başladık biz yumurtalarım toplandı ama ohss olduğum için son anda transfer iptal edildi oysa rahim kalınlığım falan çok iyiydi kuş tüyü yastık gibi hazır bebişin yeri demişti inş transferden öncede böyle olur neyse daha sonra 7 embriyom 4+3 olarak donduruldu 4'ü 1. kalite 3'ü 1-2 arası dediler bu durumda gebeliği oluşan var mı ve transfer ne zaman yapılır?

ecrin23 arkadaşım için salavatlarımı okudum allah kabul etsin tez zamanda evlatlarına kavuşussun inş...

muhat canım paylaşımın için çok teşekkür ederim ağlayarak okudum arkadaşımızın hikayesini inşallah günün birinde bizlerde hikayelerimizi paylaşırız tabiki mutlu sonlu biter inşallah hikayemiz.bendende size bir hayat hikayesi hemde çok yakınım yiğenimin hikayesi yazmaya başlıyorum silzlerede Allah kolaylık versin gözleriniz biraz yorulacak ama kusura bakmayın.

biz 5 kardeşiz ben ortanca çocuğum ablam ,abim ve 2 tanede benden küçük kızkardeşlerim var.ben ablam ve abimden önce evlenmiştim hayat çok güzeldi başımın üstünde kuşlar ötüşüyordu mutlu bir yuvam ve saplıklı evlatlarım olacaktı hiç olmayacağını düşünmüyordum çünkü şimdiye kadar ömrüm boyunca çevremde hiç çocuğu olmayan kimse olmamıştı.geç olan olmuştu ama evlatsız kimse yoktu sanırdım ki her evlenen istediği zaman bebek sahibi olacaktı.hahaha hiçte öğle değilmiş çocuk isteyiğle 1 senem geçmişti ve nihayet abim evlendi hemde senelerdir aşık olduğu kızla 6 ay sonrada ablam evlenmişti bir yarış başlamıştı artık hpimiz evlay istiyorduk ablam ve yengem aynı gün hamile kalmışlardı bense halen karanlıklarda çırpınıyordum .gün geçiyor karınları büyüyor bebişler hareket ediyor Allah'ım bu ne güzl bir mucizeydi yiğenlerim olacaktı ama nedense onların koca göbişlerini görünce ben daha bir çocuk özlemiyle yanmaya başlamıştım doktora gittik ve doktordan acı haberi aldık çocuğunuz olmaz kızım yaşında genç bu adamı bırak sen yoluna bak demişti doktormüsvetlisi yada evlat al ama ümidini kes bu adamın çocuğu olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bu ses halen kulaklarımda çınlamakta 8 senedir unutmadım ömrümün sonuna kadarda unutmıycam evladım olsada.neyseki bebişler birgün arayla dünyaya gelmişti benim duygularım artık üzüntüden çok sevince dönüşmüştü yiğenlerim canımdan bir parça olmuştu her anım onlarla geçiyordu.eşimde benim mutlu olmamadan çok memnundu ne annesinin lafları ne bir başkasının lafları ikimizinde umurunda değildi.karın evde oturmuyor hep ailesinde dedikleri zaman anne lütfen bunları eşimin yanında söyleme çünkü bizim çocuğumuz yok en azından onlarla vakit geçiriyor çok mutlu lütfen eşimi kırma dilini tut diye tembihlemiş eşim sağolsun.neyse zaman su gibi akmıştı bebeklerimiz büyümüş 1,5 yaşına gelmişlerdi.birgün telefonum çaldı kızkardeşim abla biliyormusun ablam yine yine hamile demişti.bu sefer artık hiç birşey düşünmemiştim nötür duygusuzdum yada artık alışmıtım herkesin 2.hatta3. çocuğuna hamile olmalarına ben gerçekten doktorun dediği gibi ömrümğn sonuna kadar ya evlatsız kalacaktım yada eşimi bırakıp başka biriyle evlenecektim.ablam çeşitli sbeplerden dolayı hamileliği boyunca eşiyle hep bizim evimizde kalıyordu .günbe gün onun göbişini gördükçe çim parçalanıyordu kesinlikle kıskanmıyordum onun adına sevinçliydim ama kendi adıma içimde fırtınalar kopuyordu.ablamda hastane fobisi vardı .hamileliği boyunca hiç doktora gitmiyordu .beklenen gün gelmişti bebeğimiz 10kasım günü dünyaya geldi.geldi gelmesine ama doktorlar telaşlı şekilde koşuşturuyorlar bebek ölecek bebekte kalple ilgili sorun var bilmiyormuydunuz diye sordular tabiki bilmiyorduk şok olduk gözlerimizden sicim gibi yaş akıyordu.ben ve küçük kızkardeşim şok olmuştuk ne anneme nede ablama söyleyemedik durumu birşeyler yapmalıydık hayır olamaz bebeğimizi kaybedemeyiz.doktorla defalarca konuştuk doktor yaşamaz çünkü kalbinin damarları tersti.bebeğin vücudu kirli kanla besleniyordu en fazla 3 saat yaşar dedi doktor.
hemen acil ilaç bulun demişti bu ilaçta damarları açıyor kirli kanın damarları tıkamasına engel oluyormuş.neyse biz ilacı kaçak yollardan bulduk aslında sonradan öğrendikki bu ilacı ergenler bile vücutları kaldıramıyormuş bizim bir saatlik bebişimize defalarca bu ilaç veriliyordu.Allah'ım sanki benim evladımdı içim acıyordu ablam birşekilde öğrendi ağladı sızlandı ama bebeğim eğer acı çekecekse yada bu ilaçlardan dolayı özürlü olacaksa belki ölmesi hakkımızda daha hayırlıdır diye kabullenmeye başlamıştı.ama ben asla kabul etmedim doktora yalvardım yoğunbakım odasına girdim bebeğimi gördüm(ablam ondan vazgeçmişti artık benim bebeğimdi bir anne nasıl bebeğinden vazgeçer ben onun olması için bu kadar çaba harcarken ablam nasıl bebeğinden vazgeçerdi tabiki kabullenemedim)bebeğimin kulağına dualar fısıldadım beni terk etme senin için elimden geleni yapıcam yeterki biraz daha sabret dedim.sonra koşuşturmacam başladı bebeğim için hastane hastane dolaştım ilaçlarını buldum hergün 7 tane ilaç ve bulunması imkansız ilaç tabiki Rabbim yol gösteriyordu yardımcı oluyordu bana.sonra bebeğimi hasateneye kabul ettirtik çünkü kimse ameliyat etmiyor kalp hastenesi yeni doğan bebek kalp ameliyatı yapan yer bulamadık kimse kabul etmiyor.sağolsun bir tanıdığımız yardımcı oldu ve bebeğimizi hastaneye kabul ettiler.yine herşey bitmiş eğildi bebek acaba ameliyat olacak kalp damarına sahipmi araştırmaları yapıldı şükürler olsun ki ameliyat olabilecekmiş bebeğimiz.1 hafta sürdü bu gidip gelmelr ve bebeğimin hayat mücadelesi ve doktor karar verdi bebeği ameliyat edelim bebek 1 haftalık oldu biraz büyüdü hem size hem bebeğe yazık çünkü günlük 1,5milyar ilaç parası gidiyordu hemde yaşamayacak bir bebek için.nihayet bebeğim ameliyata girecek.acil kan lazım bir anons ettik radyoda tüm türkiye seferber oldu bebeğim için şimdi sizlerin benim için seferber olduğunuz gibievet arkadaşlar bebeğimiz ameliyat oldu ama doktor sakın umutlanmayın bebek yaşamaz ameliyat oldu ama 1 damarı eksik çıktı dedi.birde ameliyat yapınca doktor şah damarını kesmiş biliyorsunuz ki kurban kesilince hayvanın şah damarı kesilir ve hayvan ölür.sonra damarların yerini değiştirmiş doktor .bebeğim halen hayatta bana verdiği sözünü yerine getiriyordu hayata sıkı sıkı tutunuyordu.neyse ameliyattan çıktı doktor ama binde bir bile umut yok sakın bebeğin yaşayacağını beklemeyin dedi.ben yine rabbime dua ettim gözyaşlarım sel olmuştu sanki kendi bebeğimi kaybediyordum elimden avucumdan kayıp gidiyordu .yok hayır korkulan olmadı bebeğim yoğun bakımdan çıktı 3 gün sonra herkes şokta mucize bebeğim hayata tutunmuştu artık benimleydi .beni terk etmemişti doktor Allah'ın mucizesi diyor başka birşey demiyordu evet arkadaşlar şimdi mucizem 4 yaşında

Eki Görüntüle 595463

Son düzenleme:
kızlar mesaj 2 kere eklenmiş sizleri yormamak için sildim

Son düzenleme:

Geçmiş olsunn canım babacığına
Allah acil şifalar versin..

Canımm benim kıyamam sana tekmi kaldıınn..
Allah kavuştursunn tatlım inş 10 gün çabucak geçerr kavuşursun koçişine
bide üstene hastalanmamda iyi olmadı ama koçişin olsaydı dediğin gibi bakardı sana
ama artıkk sen bi an önce iyileşmeye bakıcaksın bebeğim
yakın olsam geleyim kalayım..ama uzakkkkkk
hemde ne kaynatırdık valla

selam canlar.hosbuldum canim.bugun arayamamistim heyecanmi korkumu desem.Rabbime binlerce sukurler olsunki beni aradilar hastaneden. 3 tanesi dollenmis.insaallah hayirla sonuna kadar devam eder.

siz nasilsiniz?

Canım gözün aydınnnnnnnn demek 3 tanesi, döllenmiş süperrrrr haberr .
inş bölünmeye devam ederlerr..

nasılsınız kızlar sizleri çok özledim.nzlyln için çok sevindim Allah sonuna kadar götürsün yavrusuna kavuştursun.başka gel,şmeler varmı.

iyiyim cnm seni merak ediyodumm.geçen sana mesaj atacaktım ama doludu posta kutusu..
çok şükür cnm 20. haftaya gelmişsin zor geçiriyomuşsun hamilleliğini ama biraz daha sabrediceksinn..:26:
inş hayırlısıylada kucağına alırsın cnm..

Son düzenleme:

canim hayirli olsun
bu yaptirdiginiz test ne testi, problemmi anlasiliyor burdan, anlamadimda???

Çok teşekkür ederim.. İnşallah bir mucize de bizleri bulur.. Bakalım patoloji sonucu çıkınca daha netleşecek bizim için umut var mı yok mu.. İnşallah seninde uğraşların bebek olarak dönsün sana arkadaşım..

zaten duygusal günümdeydim iyice dağıttı bu hikaye beni.. ama çok mutlu oldum güzel sonu okuyunca.. allahım yeğenine uzun sağlıklı ömürler versin.. ve inşallah bir gün sana da annelik duygusunu yaşamayı nasip etsin..

merhaba arkadaslar cok giremiyorum yogunluktan takip edemiyorum gelismeleri,ins hersey yolundadir
benim de oldugum yerde herkes hamile nerdeyse bu siralar(
hatta bir doktor var giden ikiz hamile kaliyo
gecen yil birisi gitti ikizi oldu
busene birisi gitti yine ikiz oldu
cok sasirdim cok kolaymis gibi geldi sanki gidiyosun dr a bir igne bir hap cuuppp ikiz ikiz gobusteler
yanimdada konusuyolar cok kolaymis gibi biri diyo ki ben ikinciye gidip ilac alicam ikiz olsun diyo,birde bi problemi yok yani keyfiii
biz bir tanecik spermi gorsek ucucuaz

canim VCK canim Rabbim yardimcin olsun
uzulme hic birsey sadece bir teste bakmiyorki, en umutsuz vaklarda bile sperm ciktigini gorduk burda, Zamani vardir belki, siz yine tedavinizi olun cikar ins, Allahtan umut kesilmez,Ins bebegin sana gelecek cok bekletmeyecek,Dualarimdasin canim

Baharcigim ban ecrin arkadasimizin duasini okudum
allah kabul etsin allah ne muradi varsa versin

maşallah canım embriyolarınıza
bahar ve flzask var canım 1 ay sonra oldu transferleri tedaviden sonra
tabi rahmin durumuna göre bakılıp uygunsa transferin gerçekleşir
Allah yardımcınız olsun.
canım ya hikayeni okudum
maşallah Allah ömürler versin yeğenine
Rabbimin mucizesi işte
yaşatan da O öldüren de O herşey Onun elinde.
canım ya güldürdün beni
nasılsın canım hoşgeldin bu arada
iyi akşamlar canlar nasılsınz
hayırlı akşamlar canım
ben iyiyim canım sen nasılsın?

çiçek canım mesajını aldım tam cevabımı yazdım gönderiyordum elektrikler gitti şimdi tekrar yazıcam

Baharcim

Canim DENİZBULUT ve ECRİN23 ve kendimin dualarini okudum tatlim. Allah kabul etsin eslerimize sifa versin bize de bu sene hamile kalmayi nasip etsin insallah aminnnnn. Tabi bu dua hepimiz icin canlarim. Azospermiden bebegi olmayan kimse kalmasin bu sene insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…