- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
evet canım hemşerim doğru düşünüyorsun.ama ürologlar artık bunu istemiyorlar.kaan hocada emre hocada.bizden bunu isteyen bir kadın doğumcu(özkan aydın leylek g.antepte)bide dahiliyeci.adana balcalı has.prof.ürolog bile bunu istemedi.yani gerek duymadılar.
ii akşamlar kızlarrrrrrrrrrrrrrr
ben bugün flzask arkadaşımdaydım eşimle oturmaya gittik
sağolsun eşi ve kendisi çokkkkkk güzel ağırladılar bizi
hamarat arkadaşım bizim için neler yapmış tatlım
ellerine sağlıkçokkkkkkkkkkkkk mutlu ayrıldım çokkkkkkkkkkk ii oldu
şimdi ne zaman isterlerse sıra onlarda ağırlamaktan onur duyarız eşim ve ben
puanımmmmmmmmmmmmmmm yüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz güzelimm
kızlar kulağınızı çok çınlattık çınladı mı he:)
ohhhhh kızlar maşallah bir araya gelmişsiniz ne güzel özendim ben decanım güzel ağırlayabildiysek ne mutlu bizeeeeee
her zaman beklerizz..
inş en kısa zamanda bizde gelirizzzz..arayı soğutmadannn
ohhhhhh 100 puanıda kaptımmmmmm
cemremdennnnnn.
evt arkadaşların kulaklarınıda çınlattık.
..başka ne kaynatcağızki hep bebiş konuştuk durdukk
hediyelerin içinde tekrar teşekkürler tatlımm...
çokkkkk beğendimmm
Nursenim iyiyim şekerim biraz toparladım kendimi rüya güzeldi ama her zamanki gibi tam olarak hatırlamıyorum ama hatırladığım kadarıyla sana yazdım diğer arkadaşa yazmadım henüz inşallah gerçek olursa yazıcam
yok kız kele bacım urfalıyım antepte oturuyoruz.ayıptır söylemesi antep yemeklerini bende yapmaya çalışıyorum.hakkınıza hayırlısı olsun hemşerim
kız sende mi anteplisin antepliyik yorum
kıskandım sizi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
keşke olabilsede hepimiz birbirimizi görebilsek oturup dertleşebilsekkkkıskandım sizi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yok kız kele bacım urfalıyım antepte oturuyoruz.ayıptır söylemesi antep yemeklerini bende yapmaya çalışıyorum.
evt cn inş kısmetse geliriz ..
Ohhh götürmüşsün yine kebaplarıı..afiyet olsun
ye kebapları sonra diyet yappppp:
ohhhhh kızlar maşallah bir araya gelmişsiniz ne güzel özendim ben de
sevindim canım iyi olmana
ben de öyle yaa kaç kere yattım istihareye hatırlamam tam anlamıyla ne gördüğüm
inşallah hayırlısıyla gerçek olur rüyan canım
he bacım komşumla yapikkeşke olabilsede hepimiz birbirimizi görebilsek oturup dertleşebilsekkk
ooo genede hemşeri sayılırsın yorum
yap yap hangisini daha güzel yapıyorsun
kele bacım yuvalama yapabilirmisin
ohhh afiyet olsun canımcım şifa olsuninşallah canım kısmat nasipte varsa geliriz bende hepinizi beklerim inşallah keşke gün yapsak o zaman fizandanda gelirdiniz
yok canım yermiyim hiç eşim dün moralim bozuk diye yine kebapçıya götürdü tabiki kebap künefe ne bulduysam yedim sonra sabah yine rejime başladım
biliyormusun bizde belki hocayla görüşürsek evide taşıyabilirsek sömestr tatilinde ameliyat olabilir eşim.bu diyeti bizede ver yiyerek zayıflama.bizde yapalım.inşallah canım bak umutta buluşucaz inşallah kararım kesin inşallah bu ay engel çıkmazsa tedaviye başlıyoruz
bu sefer mutlu haberi alınca ben size ziyafet vericem inşallah
canım ya kaç gündür depresyondaydım yemek yemiyordum doğru düzgün dün eşim mutlu olmam için eminönüne götürdü
biraz gezdik sonra yine yemek yiyelim derken ipin ucunu kaçırmışım
canım kardeşim çok güzel bir rejim formülü bulmuş 3 günde 1 kilo ayda 10kilo hemde yemek yiyerek tam benlik
yarın başlıycam bakalım gerçekten işe yarıycakmı?
afiyet olsun cnm ne güzel yapabilmenhe bacım komşumla yapik
yok canım kıskanma istanbulun girişinde flzaşk,cemrem çıkışında ben ve aşkbebek oturuyoruz çıkın gelin başınızı şişirelim
inşallah canım bak umutta buluşucaz inşallah kararım kesin inşallah bu ay engel çıkmazsa tedaviye başlıyoruz
canım ya kaç gündür depresyondaydım yemek yemiyordum doğru düzgün dün eşim mutlu olmam için eminönüne götürdü
canım kardeşim çok güzel bir rejim formülü bulmuş 3 günde 1 kilo ayda 10kilo hemde yemek yiyerek tam benlik
günde 3 litre su içme diyeti mi karbonat katıyosun içine biraz?inşallah canım bak umutta buluşucaz inşallah kararım kesin inşallah bu ay engel çıkmazsa tedaviye başlıyoruz
canım sen nerde oturuyodunnnn.
istanbula gelirsen beklerimmmmm..
cnm inş bigün seninlede bi araya gelmek kısmet olur çokkkkk isterimmmmmmm
GÖZÜN AYDIN CANIM İNAN HEP AKLIMA GELİYORDUN ARKADAŞIM NE YAPTI BEBİŞLERİMİZ DÜNYAYA GELMEDİMİ HABER YOK DİYE DÜŞÜNÜYORDUMhepinize iyi akşamlar kızlar uzun bi aradan sonra selam 20 yılın ve son 9 ayın beklenen bebeklerini dogum ettim perşembe sabahı 34 haftalık bugün 4. günümüz erken oldugu için küçük dogdular kızlarım birisi 1800gr birisi 2kg yogun bakım küvezindeler tedavi altındalar malesef evimize eli boş döndük neyse diyoruz artık inşallah iyi olsunlarda eve dolu gidecegimizde günde gelecek inşallah allahım sizlerde versin hep dualarımdasınız nerde anne baba olmak isteyen varsa kimin yoksa allahım bu duyguları yaşatsın allah sizlerde versin tez günden .. : allah benimkinlerede şifasını verip kucaklayıp koklamayı göstersin ..
ARUNA--------------------------------------------------162
ASBELOVE----------------------------------------------162
ASKBEBEK----------------------------------------------162
BAHAR85-----------------------------------------------162
BENGUSUU---------------------------------------------162
BİRUMUT99---------------------------------------------162
CİCEK00------------------------------------------------162
DENİZBULUT-------------------------------------------161
ECRİN23------------------------------------------------161
ESMA----------------------------------------------------161
FLZASK2003-------------------------------------------161
HASRET------------------------------------------------161
HMTNZL------------------------------------------------161
KADER60-----------------------------------------------161
KADER_NL----------------------------------------------161
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------161
MİXER07------------------------------------------------161
NURSEN------------------------------------------------161
NİLDA015----------------------------------------------161
NZLYLN-------------------------------------------------161
SAGANAK-----------------------------------------------161
SEVAL0817---------------------------------------------161
SONSUZ-------------------------------------------------161
TULAY20------------------------------------------------161
UMUT99-------------------------------------------------161
VCK------------------------------------------------------161
YAREN16------------------------------------------------161
YASEMENSU--------------------------------------------161
ZAMBAK06----------------------------------------------161
34BC-----------------------------------------------------162
BANU_K-------------------------------------------------162
Allah Resulü(s.a.v.) buyuruyor:
“Dua ile sema arasında bir engel vardır.Üzerime salavat getirilince engel açılır, DUA YERİNE ULAŞIR.”
“Kim altından kalkamayacağı güç bir işle karşı karşıya gelirse, üzerime çok çok salavatı şerife getirsin.Çünkü Allahü Teala, üzerime getirilen salavat-ı şerife sebebi ile onun sıkıntılarını, kederlerini giderir, rızkını çoğaltır, Allah’ın yardımı ile muradına nail olur.”
Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.
hepinize iyi akşamlar kızlar uzun bi aradan sonra selam 20 yılın ve son 9 ayın beklenen bebeklerini dogum ettim perşembe sabahı 34 haftalık bugün 4. günümüz erken oldugu için küçük dogdular kızlarım birisi 1800gr birisi 2kg yogun bakım küvezindeler tedavi altındalar malesef evimize eli boş döndük neyse diyoruz artık inşallah iyi olsunlarda eve dolu gidecegimizde günde gelecek inşallah allahım sizlerde versin hep dualarımdasınız nerde anne baba olmak isteyen varsa kimin yoksa allahım bu duyguları yaşatsın allah sizlerde versin tez günden .. : allah benimkinlerede şifasını verip kucaklayıp koklamayı göstersin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?