Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım haklsın geçen gün bir arkadaşım mesaj çekti benim eşimin değeri düşük olduğu için çok üzülüyordum
bana dediki eşinin değeri65 çıkmış ama eşinde ameliyatta sperm çıkmamış o yüzden emre beyde neden yaptırdınız sizden istememiştim dedi
gerçi eşimde yüksek çıksaydı o zaman daha mutlu olurdum umudum daha çok olurdu ama şimdi düşük çıktığı için inanmak istediğime inanıyorum

ohhhhh kızlar maşallah bir araya gelmişsiniz ne güzel özendim ben de

sevindim canım iyi olmana
ben de öyle yaa kaç kere yattım istihareye hatırlamam tam anlamıyla ne gördüğümü
inşallah hayırlısıyla gerçek olur rüyan canım

kıskandım sizi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
keşke olabilsede hepimiz birbirimizi görebilsek oturup dertleşebilsekkk
yok kız kele bacım urfalıyım antepte oturuyoruz.ayıptır söylemesi antep yemeklerini bende yapmaya çalışıyorum.

ooo genede hemşeri sayılırsın yorum
yap yap hangisini daha güzel yapıyorsun
kele bacım yuvalama yapabilirmisin

evt cn inş kısmetse geliriz ..
Ohhh götürmüşsün yine kebaplarıı..afiyet olsun
ye kebapları sonra diyet yappppp:

inşallah canım bak umutta buluşucaz inşallah kararım kesin inşallah bu ay engel çıkmazsa tedaviye başlıyoruz
bu sefer mutlu haberi alınca ben size ziyafet vericem inşallah
canım ya kaç gündür depresyondaydım yemek yemiyordum doğru düzgün dün eşim mutlu olmam için eminönüne götürdü
biraz gezdik sonra yine yemek yiyelim derken ipin ucunu kaçırmışım
canım kardeşim çok güzel bir rejim formülü bulmuş 3 günde 1 kilo ayda 10kilo hemde yemek yiyerek tam benlik
yarın başlıycam bakalım gerçekten işe yarıycakmı?

canım sen nerde oturuyodunnnn.
istanbula gelirsen beklerimmmmm..

cnm inş bigün seninlede bi araya gelmek kısmet olur çokkkkk isterimmmmmmm

ohhh afiyet olsun canımcım şifa olsun
ben de çok severim kebap

niye canım

hepinize iyi akşamlar kızlar uzun bi aradan sonra selam 20 yılın ve son 9 ayın beklenen bebeklerini dogum ettim perşembe sabahı 34 haftalık bugün 4. günümüz erken oldugu için küçük dogdular kızlarım birisi 1800gr birisi 2kg yogun bakım küvezindeler tedavi altındalar malesef evimize eli boş döndük neyse diyoruz artık inşallah iyi olsunlarda eve dolu gidecegimizde günde gelecek inşallah allahım sizlerde versin hep dualarımdasınız nerde anne baba olmak isteyen varsa kimin yoksa allahım bu duyguları yaşatsın allah sizlerde versin tez günden ..:allah benimkinlerede şifasını verip kucaklayıp koklamayı göstersin ..

televizyon izliyorum sizi takip ediyorum hepsini yapıyorum ne olacak benim halim

biliyormusun bizde belki hocayla görüşürsek evide taşıyabilirsek sömestr tatilinde ameliyat olabilir eşim.bu diyeti bizede ver yiyerek zayıflama.bizde yapalım.

he bacım komşumla yapik
afiyet olsun cnm ne güzel yapabilmen
yok canım kıskanma istanbulun girişinde flzaşk,cemrem çıkışında ben ve aşkbebek oturuyoruz çıkın gelin başınızı şişirelim

kızlar bence ne yapın bak şimdi
ist gelirken flzask a ve bana uğrayın
birimizde yemek diğerimizde çaya gelin
çıkışta da askbebek ve vck ye gidin
tabii çıkış akşam olacağı için onların da birinde yemek diğerinde çaya gidin
anca olur zaten
nasıl fikir ama

demek kararın kesin cnm inş senin için hayırlı olurr..
bu testede çok kafanı takma inş güzel sonuçlar olucak..
kızzz yeterkii sevinelimmmmm ziyafettttttti boşverrrrrrr
zaten kilo vermeye çalışıyoz hepimizzzz
olsun rejimden önce yemişsin canının istediğini
cnm banada söyle diyeti nasılmış acaba bende zayıflamak istiyorum yaa 70 oldummmmm.
moralimm çok kötüüüüüüüü

günde 3 litre su içme diyeti mi karbonat katıyosun içine biraz?
canım sen nerde oturuyodunnnn.
istanbula gelirsen beklerimmmmm..

cnm inş bigün seninlede bi araya gelmek kısmet olur çokkkkk isterimmmmmmm

inşallah canımcım ben de çok isterim

GÖZÜN AYDIN CANIM İNAN HEP AKLIMA GELİYORDUN ARKADAŞIM NE YAPTI BEBİŞLERİMİZ DÜNYAYA GELMEDİMİ HABER YOK DİYE DÜŞÜNÜYORDUM
İNŞALLAH BEBİŞLERİMİZ BÜYÜR SAĞLIKLA EVLERİNE GELİRLER RABBİM UZUN ÖMÜRLÜ VE SAĞLIKLI ETSİN EVLATLARINI DARISI BAŞIMIZA
DUALARIMIZ BEBİŞLERİN İÇİN EVE GELİNCE BİZİM YERİMİZE ÖP KOKLA CENNET KOKULU BEBİŞLERİNİ

baharcım canım falshk için duamı okudum allah kabul etsin amin rabbim hayırlı bebekler versin çiffter çiftr amin

hayırlı olsun.rabbim bahtlarınıda tahtlarınıda hayırlı etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…