- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
günde 3 litre su içme diyeti mi karbonat katıyosun içine biraz?
EVET ARKADAŞIM SEN BELKİ İZLEMİŞSİNDİR BENİM KARDEŞİM ANLATTI YARIN BENİ ARAYIP DETAYLI ANLATACAK BİRDE UYGULAMAM İÇİN HATIRLATMA YAPACAK
BU ARADA TAM OLARAK BİLİYORSAN ARKADAŞLARADA ANLATTA BİLGİLERİ OLSUN BAKSANA TOPİK OLARAK ALMIŞ BAŞIMIZI GİDİYORUZ
hepinize iyi akşamlar kızlar uzun bi aradan sonra selam 20 yılın ve son 9 ayın beklenen bebeklerini dogum ettim perşembe sabahı 34 haftalık bugün 4. günümüz erken oldugu için küçük dogdular kızlarım birisi 1800gr birisi 2kg yogun bakım küvezindeler tedavi altındalar malesef evimize eli boş döndük neyse diyoruz artık inşallah iyi olsunlarda eve dolu gidecegimizde günde gelecek inşallah allahım sizlerde versin hep dualarımdasınız nerde anne baba olmak isteyen varsa kimin yoksa allahım bu duyguları yaşatsın allah sizlerde versin tez günden .. : allah benimkinlerede şifasını verip kucaklayıp koklamayı göstersin ..
hepinize iyi akşamlar kızlar uzun bi aradan sonra selam 20 yılın ve son 9 ayın beklenen bebeklerini dogum ettim perşembe sabahı 34 haftalık bugün 4. günümüz erken oldugu için küçük dogdular kızlarım birisi 1800gr birisi 2kg yogun bakım küvezindeler tedavi altındalar malesef evimize eli boş döndük neyse diyoruz artık inşallah iyi olsunlarda eve dolu gidecegimizde günde gelecek inşallah allahım sizlerde versin hep dualarımdasınız nerde anne baba olmak isteyen varsa kimin yoksa allahım bu duyguları yaşatsın allah sizlerde versin tez günden .. : allah benimkinlerede şifasını verip kucaklayıp koklamayı göstersin ..
afiyet olsun cnm ne güzel yapabilmen
kızlar bence ne yapın bak şimdi
ist gelirken flzask a ve bana uğrayın
birimizde yemek diğerimizde çaya gelin
çıkışta da askbebek ve vck ye gidin
tabii çıkış akşam olacağı için onların da birinde yemek diğerinde çaya gidin
anca olur zaten
nasıl fikir ama
demek kararın kesin cnm inş senin için hayırlı olurr..
Bu testede çok kafanı takma inş güzel sonuçlar olucak..
Kızzz yeterkii sevinelimmmmm ziyafettttttti boşverrrrrrr
Zaten kilo vermeye çalışıyoz hepimizzzz
Olsun rejimden önce yemişsin canının istediğini
cnm banada söyle diyeti nasılmış acaba bende zayıflamak istiyorum yaa 70 oldummmmm.
Moralimm çok kötüüüüüüüü
cemrem guldurdun beni kiz.... Ben de kiskandim sizi ya
tatlım hep gül kıskanma kız nasip olur belki yolunuz buralara düşer her zaman beklerimCemrem guldurdun beni kiz.... Ben de kiskandim sizi ya
evet canım inşallah hakkımızda hayırlısıdır
aslında teste çook kafamı taktım ama ameliyatta sıfırı görmeden pes etmiycem herhalde
olurmu canım inşallah seviniriz yemek yemek için bahane çok
canım sen 70kilomu oldun ne ara aldın ki kilo benim komşumun ablası tüpbebek yapmak için bir ayda11kilo verdi
benide çağırıyor spora ama birkaç kere gittim sadece
canım yarın detaylı öğrenicem sizede haber veririm birde nursen arkasdaşımızda biliyormuş belki yardımcı olur
bildiğim kadarıyla günde 3 litre su içiyorsun bir litresi normal su
sabah kahvaltıdan önce 2 bardak su içiyorsun sonra kahvaltı yapıyorsun çay,süt,kahve, yumurta ve tavuktan kesinlikle uzak kalıyormuşsun rejim süresince
sabah kahvaltısında istediğini yiyorsun yukarıdaki yazdıklarım hariç sonra yemekten bir saat sonra yine su içiyorsun
kalan diğer içeceğin suyun içine kabartma tozu,yada limon sıkıyormuşsun
birde akşam 4 e kadar istediğini yiyip içebiliyormuşsun 4ten sonra çorba içebilirmişsin hatırladıklarım bunlar
hayırlı akşamlar canım .benim bildiğim kadarıyla değeriniz iyi inşallah eşin ve senin en yakın zamanda yüzünüz güler
cnm değerleriniz bencede ii 16 ve 225 aralığında çıkmalı zaten sizin ii çıkmış inş sonu hayırlı olsun
tatlım hep gül kıskanma kız nasip olur belki yolunuz buralara düşer her zaman beklerim
vcoş cnm bu dietin adı ne kız yaz çabuk bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?