Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Bu ne kadar guzel bir haber canim benim allah anali babali buyutsun gozun aydin
Insllah en kisa zamanda cikarlar kuvezden cok sevincliyim senin adina allah gule gule buyutmek nasip etsin

Son düzenleme:

Canım gözün aydınnnnn doğum yapmışsın
inan seni merak ediyoduk
bugün hatta cemremle konuştukk nasılsın diye oda doğum yapmışmıdır dedi bende yapmıştır dedim.
gerçektende kızların dünyaya gelmiş.
Hayırlı olsun ..
inş en kısa zamanda toparlanıp bebişlerin evlerine gelirler cnm ikiz oldukları için tabi erken doğum oluyoo..
Rabbim sana bağışlasınn sağlıklı sıhhatli,hayırlı evlatlar olsunlar inş..
20 senelik özlemm sonunda kavuştun bebişlerine
Rabbim bizlerede nasip eder inş.

canım maşallah gözünüz aydın Rabbim ömür versin kızlarınıza
inşallah eve götüreceğiniz gün de gelecek canım
Allah mutluluğunuzu daim etsin

nzlyln ve esma için okudum Allahım gönüllerindeki muradlarını versin.

ayyy cnm allah analı babalı büytsünnnnnnnnn
kurban olurum ben onlara yaraddana
cnm bizde bugün flzaskla senden bahsetttik hatta flzask dedi doğum yapmıştır diye
nasıl sevindim anlatamam olsun biraz kalsın küvezde gelecekler sağlıklı bi şekilde evlerine cnm ne güzel bi duygudur o doğum dimi
rabbim hepimize de nasip etsin inşşşşşşşşşşşş
kızlarına ne isim koyacaksınız cnm merak ederim ben şimdi:26:

hayırlı olsun Allah bağışlasın analı babalı büyütün sağlık ve afiyetle inşallah eve sağlıkla getirirsin

Cemrem guldurdun beni kiz.... Ben de kiskandim sizi ya

evet canım inşallah hakkımızda hayırlısıdır
aslında teste çook kafamı taktım ama ameliyatta sıfırı görmeden pes etmiycem herhalde
olurmu canım inşallah seviniriz yemek yemek için bahane çok
canım sen 70kilomu oldun ne ara aldın ki kilo benim komşumun ablası tüpbebek yapmak için bir ayda11kilo verdi
benide çağırıyor spora ama birkaç kere gittim sadece
canım yarın detaylı öğrenicem sizede haber veririm birde nursen arkasdaşımızda biliyormuş belki yardımcı olur
bildiğim kadarıyla günde 3 litre su içiyorsun bir litresi normal su
sabah kahvaltıdan önce 2 bardak su içiyorsun sonra kahvaltı yapıyorsun çay,süt,kahve, yumurta ve tavuktan kesinlikle uzak kalıyormuşsun rejim süresince
sabah kahvaltısında istediğini yiyorsun yukarıdaki yazdıklarım hariç sonra yemekten bir saat sonra yine su içiyorsun
kalan diğer içeceğin suyun içine kabartma tozu,yada limon sıkıyormuşsun
birde akşam 4 e kadar istediğini yiyip içebiliyormuşsun 4ten sonra çorba içebilirmişsin hatırladıklarım bunlar

cemrem guldurdun beni kiz.... Ben de kiskandim sizi ya

ne güzel yol bulmuş arkadaşım değilmi bekleriz kızlar yatıyada başka şehire geçersiniz artık tekirdağ edirne taraflarında kim oturuyorsa artık hazırlıklı olsunlar

Cemrem guldurdun beni kiz.... Ben de kiskandim sizi ya
tatlım hep gül kıskanma kız nasip olur belki yolunuz buralara düşer her zaman beklerim

vcoş cnm bu dietin adı ne kız yaz çabuk bakim

cnm değerleriniz bencede ii 16 ve 225 aralığında çıkmalı zaten sizin ii çıkmış inş sonu hayırlı olsun

teşekkürler cnm.. bizden ilk kez bi doktor inhibin istedi. m.tese öncesi bile istememişlerdi.. merak ettim. bakalım sonumuz hayırolsun

tatlım hep gül kıskanma kız nasip olur belki yolunuz buralara düşer her zaman beklerim

vcoş cnm bu dietin adı ne kız yaz çabuk bakim

bilmiyorum adına melek varya starda çıkıyor onun programını izlemiş orda çıkmış diyetisyen izlemedim duydum şekerim
hadi hep beraber zayıflıyalım 3 günde 1 kilo veriyormuşsun istediğin kadar yapabilirmişsin ne kadar kilo vermek istiyorsan artık

kızlarrrr nasılsınız bakıyorum baya kaynatmışsınız
beklerim hepinizi gelin dertleşelim ne iyi olur biz vck ile konuşuyoruz sürekli amaaaaaaaaa bitmiyor
istiyorumbebeğim canım gözlerin aydın rabbim anneli bablı büyütmeyi nasip etsin amin
bizde eşimle bugün gezdik çatalcaya gittik orda bir arkadaşa onunda bebeği olmuştu
eve geldik bakayım sizlere ne yapmışsınız diye
baya kaynatmışsınız ohhhhhh sefanız olsun şekerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…