ayyy cnm allah analı babalı büytsünnnnnnnnn
kurban olurum ben onlara yaraddana
cnm bizde bugün flzaskla senden bahsetttik hatta flzask dedi doğum yapmıştır diye
nasıl sevindim anlatamam olsun biraz kalsın küvezde gelecekler sağlıklı bi şekilde evlerine cnm ne güzel bi duygudur o doğum dimi
rabbim hepimize de nasip etsin inşşşşşşşşşşşş
kızlarına ne isim koyacaksınız cnm merak ederim ben şimdi:26:
evet cnm bizdende kimse istemedi biz 2 ameliyat olduk hiç adını duymadık bu testtin inş olumlu olur heppppteşekkürler cnm.. bizden ilk kez bi doktor inhibin istedi. m.tese öncesi bile istememişlerdi.. merak ettim. bakalım sonumuz hayırolsun
23 kişiyiz burada 11 ziyaretçi 12 biz
evet canım inşallah hakkımızda hayırlısıdır
aslında teste çook kafamı taktım ama ameliyatta sıfırı görmeden pes etmiycem herhalde
olurmu canım inşallah seviniriz yemek yemek için bahane çok
canım sen 70kilomu oldun ne ara aldın ki kilo benim komşumun ablası tüpbebek yapmak için bir ayda11kilo verdi
benide çağırıyor spora ama birkaç kere gittim sadece
canım yarın detaylı öğrenicem sizede haber veririm birde nursen arkasdaşımızda biliyormuş belki yardımcı olur
bildiğim kadarıyla günde 3 litre su içiyorsun bir litresi normal su
sabah kahvaltıdan önce 2 bardak su içiyorsun sonra kahvaltı yapıyorsun çay,süt,kahve, yumurta ve tavuktan kesinlikle uzak kalıyormuşsun rejim süresince
sabah kahvaltısında istediğini yiyorsun yukarıdaki yazdıklarım hariç sonra yemekten bir saat sonra yine su içiyorsun
kalan diğer içeceğin suyun içine kabartma tozu,yada limon sıkıyormuşsun
birde akşam 4 e kadar istediğini yiyip içebiliyormuşsun 4ten sonra çorba içebilirmişsin hatırladıklarım bunlar
ne güzel yol bulmuş arkadaşım değilmi bekleriz kızlar yatıyada başka şehire geçersiniz artık tekirdağ edirne taraflarında kim oturuyorsa artık hazırlıklı olsunlar
tatlım hep gül kıskanma kız nasip olur belki yolunuz buralara düşer her zaman beklerim
Tamam kizlar bende sizi beklerim belki bellimi olur sizinde buralara yolunuz duser
Cemrem kiskanmadim canim lafin gelisi oyle dedim allah muhabbetinizi artirsin
Benim icinde dertlesin insani derdini bilen birinin anlamasi dinlemesi guzeldir
Yoksa kimse anlamiyor insani
kızlar hepinizde çok sagolun herşeyi yazıcam o anları şu anda çok fenayım dokunsalar fır aglama hazırda lohusa lohusa gözlerim şişti kaç gündür aglamaktan bebekleri görünce şimdi gene başlarım bebişler iyleşip gelsinde çok şey var piskolocim şu anda çok fena şimdi diceksiniz bebeklerin oldu sevin seviniyorum çok şükür allaha bu günüde gösterdi ama onları küvezde heryerlerine bişey takılı görmek elini sürememek ayrı bişey hepiniz çok sagolun inşallah sizlerinde olsun tek tek yazıcam daha sonra yeni amaliyatlıyım çok oturamıyorum ...kızlarımız ismi özlemsu-özgenur---teyzeleri ...hepinize iyi geceler..
kızlar hepinizde çok sagolun herşeyi yazıcam o anları şu anda çok fenayım dokunsalar fır aglama hazırda lohusa lohusa gözlerim şişti kaç gündür aglamaktan bebekleri görünce şimdi gene başlarım bebişler iyleşip gelsinde çok şey var piskolocim şu anda çok fena şimdi diceksiniz bebeklerin oldu sevin seviniyorum çok şükür allaha bu günüde gösterdi ama onları küvezde heryerlerine bişey takılı görmek elini sürememek ayrı bişey hepiniz çok sagolun inşallah sizlerinde olsun tek tek yazıcam daha sonra yeni amaliyatlıyım çok oturamıyorum ...kızlarımız ismi özlemsu-özgenur---teyzeleri ...hepinize iyi geceler..
evet cnm ii çıktı dr eşime 3 aylık iğne verdi 3 ay sonra bakalım hakkımıza hayırlısı ne çıkacakiyi akşamlar kızlar nasılsınız
cemrem eşinin sonuçları nasıl çıktı inş ii çıkmıştır
evet cnm ii çıktı dr eşime 3 aylık iğne verdi 3 ay sonra bakalım hakkımıza hayırlısı ne çıkacak
sen nasılsın cnm benim
helal olsun bizlereeeeeeeeeeee 1000 iii devirdikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
evet cnm ii çıktı dr eşime 3 aylık iğne verdi 3 ay sonra bakalım hakkımıza hayırlısı ne çıkacak
sen nasılsın cnm benim
helal olsun bizlereeeeeeeeeeee 1000 iii devirdikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
sağol cnm benimooo süper çok sevindim cnm inş hayırlı uğurlu bebişlerine kavuşursun bu vesileyle
canımmmmmmmmmmm bende iyiyim çok şükür bitanem uğraşıyoruz bu gün çok duygulandım kendimi yalnız hissettim
keşke bi tane bebişim olydı iyiydi dedim:)
tabi hayırlısı
sağol cnm benim
kıyamam cnm inş o günlerde gelecek allhın izniyle bu günleri unutturacakkkkkk
10 000 .sayfamız hayırlı olsun.
Maaşallah parmaklarımızaaaaaa
vuuuuuuuuuu 30 kullanıcı okuyoooooo gerçekten pazar günü bu kadar kalabalık olmazdı burasıııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?