Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kızlar hepinizde çok sagolun herşeyi yazıcam o anları şu anda çok fenayım dokunsalar fır aglama hazırda lohusa lohusa gözlerim şişti kaç gündür aglamaktan bebekleri görünce şimdi gene başlarım bebişler iyleşip gelsinde çok şey var piskolocim şu anda çok fena şimdi diceksiniz bebeklerin oldu sevin seviniyorum çok şükür allaha bu günüde gösterdi ama onları küvezde heryerlerine bişey takılı görmek elini sürememek ayrı bişey hepiniz çok sagolun inşallah sizlerinde olsun tek tek yazıcam daha sonra yeni amaliyatlıyım çok oturamıyorum ...kızlarımız ismi özlemsu-özgenur---teyzeleri ...hepinize iyi geceler..

teşekkürler cnm.. bizden ilk kez bi doktor inhibin istedi. m.tese öncesi bile istememişlerdi.. merak ettim. bakalım sonumuz hayırolsun
evet cnm bizdende kimse istemedi biz 2 ameliyat olduk hiç adını duymadık bu testtin inş olumlu olur hepppp
23 kişiyiz burada 11 ziyaretçi 12 biz

maşallahhhhhhhhhhhhhh
ziyaretçiler kayıt olup çabuk gelin buraya sizde bu muhabbete katılın uzaktan bakmayın gelin

cnm inş ameliyatta sıfırı görmeyeceksinnnnnn:26::26::26:
ooooo iş yemek yemeye gelincee bahane çok gerçektennn
ama benim bi dur demem lazım yaaa
aslında alt komşumla spora yazılmayı düşünüyoruzz..
bi kafama koysam veririm inanıyorumda bu ara iştahım açık valla
yiyorum mutlu oluryorum.
cnm ben tedavi sonrası 5 kilo aldım kısa zamanda artık tedavidenmidir başka bişeymi bilmiyorum
su içmek iyi aslında kilo verdirdiğine inanıyorum..
ben bu dediklerini yaptığım diyetlerde hep yiyodum ama burdada yenmiyecekmiş.:44:
yani roteinden uazk bi diyet buuuu.
bakalımm..yarında arkadaşım gel dolma saralım diyo ben ne zaman başlıycam bu diyete :84:

iyi akşamlar kızlar nasılsınız
cemrem eşinin sonuçları nasıl çıktı inş ii çıkmıştır

ecrinin ve nzlyln için salavatları okudum Allahım çifter çifter bebişler nasip etsin tabiki sağlıkla kucaklarına almayıda:)

ne güzel yol bulmuş arkadaşım değilmi bekleriz kızlar yatıyada başka şehire geçersiniz artık tekirdağ edirne taraflarında kim oturuyorsa artık hazırlıklı olsunlar

atlatacaksın bu günleri daha bebişleirnle evde uykusuz geceler sizi bekler kızzzzzz
rabbim sağ sağlim evlerine gelmeyi nasip etsin
anlatırsın cnm biz okumaktan yorlmayız sen dinlen
ağalrsın tabii annelik kolay mı taze anne
inş bizlerde bu günleri görürüzzzzzzzzzzzzzzz hayırlısyla
isimleriyle yaşasınlar inş.......

Son düzenleme:
10 000 .sayfamız hayırlı olsun.
Maaşallah parmaklarımızaaaaaa

vuuuuuuuuuu 30 kullanıcı okuyoooooo gerçekten pazar günü bu kadar kalabalık olmazdı burasıııııı

Son düzenleme:

inşallah en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar eve getirirsin

iyi akşamlar kızlar nasılsınız
cemrem eşinin sonuçları nasıl çıktı inş ii çıkmıştır
evet cnm ii çıktı dr eşime 3 aylık iğne verdi 3 ay sonra bakalım hakkımıza hayırlısı ne çıkacak
sen nasılsın cnm benim

helal olsun bizlereeeeeeeeeeee 1000 iii devirdikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

burada yazılanlarla ne kitap çıkar.. insanlara faydası olur

inşallah iyi olur tedaviniz

10000 olduk bu arada ben bir sayfada kırk mesaj gördüğümden bende 2500 görünüyor

hepinize iyi geceler kızlar.ben uyumaya gidiyorum.allah rahatlık versin hepinize

şuanda burda olmayanlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr yandınızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
geçmiş öle geçmiş kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gözlere dikkatttttttttttttttttt aman şaşı olmayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ooo süper çok sevindim cnm inş hayırlı uğurlu bebişlerine kavuşursun bu vesileyle
canımmmmmmmmmmm bende iyiyim çok şükür bitanem uğraşıyoruz bu gün çok duygulandım kendimi yalnız hissettim
keşke bi tane bebişim olydı iyiydi dedim:)
tabi hayırlısı

sağol cnm benim
kıyamam cnm inş o günlerde gelecek allhın izniyle bu günleri unutturacakkkkkk

10 000 .sayfamız hayırlı olsun.
Maaşallah parmaklarımızaaaaaa

vuuuuuuuuuu 30 kullanıcı okuyoooooo gerçekten pazar günü bu kadar kalabalık olmazdı burasıııııı

oooo hayırlı olsun cnm
bu arada küstüm sana benn haberin olaa hiççç selam vermekte yokkkk hıhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…